ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
22.8.07 10:53

Jo tak já taky měla vždy záda bez jedinýho pupínku a teď jsou.. ale míře, ten obličej je tedy horší..
a co se týká chutí, jsem na tom asi stejně jako Sandul, někdy bych snědla celou rodinu jako otesánek a někdy nemám chuť vůbec.. ale je fakt, že nesmímmít hlad, jinak je konec. To jsem úplně odvařená, třepou se mi ruce, bolí mě hlava a chce se mi blinkat. Jinak nevolnosti vůbec. Jen stále ta úvana, i když už to není tak hrozný.. ale spinkat se mi prostě chce asi hlavně proto, že spinkám ráda a tak toho můžu aspoň využít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
22.8.07 11:16

no já evím jak vy, ale já už mám dneska hlad jako vlk..

.. hele holky, dostaly jste taky od Dr. seznam s trmíny profylaktických přednášek?? Nevím od kdy se na ně začíná chodit. Je u toho i cvičení a plavání pro těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.8.07 11:46

Tak bacha jo? teď se projevim … CO TO JSOU PROFYLAKTICKÉ PŘEDNÁŠKY?????… z toho plyne, „já nic nedostala“ :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
22.8.07 12:22
Márty píše:
Tak bacha jo? teď se projevim … CO TO JSOU PROFYLAKTICKÉ PŘEDNÁŠKY?????… z toho plyne, „já nic nedostala“ :?

Ja taky ne Marty..uz 3 mesice :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
22.8.07 12:23

Holky vcera jsem si vybrala kocarek,celou soupravu i s nebesama do postylky a zavinovacku..

Kocarek:
http://www.a-zbaby.cz/…ault/833.jpg /> http://www.a-zbaby.cz/…ault/789.jpg /> http://www.a-zbaby.cz/…ault/790.jpg

Souprava s nebesy:
http://www.i-scarlett.cz/…y/bila_b.jpg

Zavinovacka:
http://uzlik-mazlik.eobchod.com/…zavipta1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.8.07 12:41

SANDULÍNAS, tak přesně tenhle kočárek chci taky!!!! Vídám ho u mamin docela dost. A právě tenhle má i sestřenka … tak mi ho třeba pro mimouše půjčí na ty dva roky 8)

zavinvačka je hezoučká a v postýlce se bude mrněti spinkat přímo božsky! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
22.8.07 12:47

no ony se tak jmenují jako ty přednášky, kde by Ti měli vysvětli o porodu, významu kojení, mělo by v tom být i cvičení a plavání pro těhule a ták

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
22.8.07 12:48

Sandul, jak vidím tu postýlku, hned bych si do ní lehla a nechala se zabalit do zavinovačky… kliďánko bych si zdřímla.. jsem čerstvě po obídku, takže to by bylo spinkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
22.8.07 12:53

Sandul a kočárek je boží. Akorát je drahý.. ale mooooc moooc krásný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
22.8.07 12:57

Tady ten kočárek se mi taky moc líbí, jenom kamarádka, která ho má, říkala, že tím průsvitným proužkem na střeše docela sluníčko peče na mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
22.8.07 14:57

Ahoj holky,

jsem se tady zase pár dnů neukázala a tak mi zase uteklo pár stránek no snad je pročtu. Zatím mám přečtenu jen tu poslední :)

Moře nám nevyšlo last minute letecky do Chorvatska mi vyfoukli před nosem. Tak se chystáme do Luhačovic. Od tama jsme si před třemi lety přivezli Adámka :D a je tam moc krásně i když moře je moře.

Já jsem chodila na kirzy pro těhotné i s Adámkem a bylo to super moc doporučuju. Začala jsem asi ve 20. týdnu a bylo to jednou týdně buď cvičení pro těhotné nebo břišní tance a druhou hodinu byla teoretická příprava s porodní asistentkou. Teď chci chodit zase jen tu teorii už asi vynechám znám všechny doby porodní :D ale cvičení a tanečky si ujít nenechám teda pokud to půjde :)

LUCI: Škoda, že nebydlíš ještě trochu blíž u Ostravy jsme mohly chodit spolu :wink:

SANDUL: ty už budeš mít kompletní výbavu tak do 15 tt :lol: já jsem trochu při zemi v tomhle.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
22.8.07 15:07

LUCI: taky přeju všechno nejlepší k narozkám hlavně zdravíčko pro tebe i pro mimčo :)

No v těch narozkách je trošku zmatek tak doufám, že teda měla narozky jenom Lucka a pokud teda ještě někdo další tak taky blahopřeju.

EMANKA: já teď půjdu na amniocentézu potřetí no a taky se trošku rozmýšlím, ale chceme mít jistotu. Je to těžké rozhodování.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
22.8.07 15:14

Ajjaa: ja a vybavu..kdepak..ja nemam jeste nic..tohle si jen vybiram..ja zatim jeste tvrdnu na Islandu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.8.07 15:15

Jéje, tak kamarádka zrovna psala, že ji dneska pustili s miminkem domů z porodnice. Malej se narodil v neděli ráno.

Já už se tak těšim, že snad zapomínám, že to předtim bude bolet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.8.07 15:23

Tak ujistí mě někdo, že to ZASE TOLIK BOLET NEBUDE???? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...