ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
23.8.07 08:26

DOBRÉ RANKO :D

A máme tady dalšího oslavence …

:dance: SANDUL, VŠE NEJ K SVÁTKU :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
23.8.07 09:37

Sandula je Sandra? Já myslela Andula :lol: Tak všechno nejlepší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
23.8.07 09:59

EMANKO, Sandra nooo … mám teda ty Vaše OPRAVDOVÝ jména připsat do seznámku, aby těch Andul tady nebylo víc? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
23.8.07 10:00

Ale zase je to větší legrace :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
23.8.07 10:13

ANN, tak co ty naše gatě? Ještě pořád nic viď? Normálně bych je už chtěla vidět, jestli bych je nemohla už i nosit. Včera jsem se nasoukala do svejch oblíbenejch růžovejch maskáčů a musela jsem rozepnutej knoflík maskovat páskem :P Bokovky jeansy jsou zatim v pohodě, ale přece nemůžu chodit v jedněch gatích 8O Jo a so ty lacláče?

Včera mi dorazilo DVD se cvičením pro těhule,tak dneska si zkusim zablbnout…budu doma sama,tak se mi nikdo nebude smát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
23.8.07 10:33

Jeee holky dekuju moc vsem..

Jasne ja jsem Sandula,Sandra ale Andula,neeee,leda tak nafukovaci..

Holky to jsem se chtela zeptat,uz vam prisli ty laclace? protoze vcera mi psala kamaradka taky tehu,ze si objednala uplne ty samy co mam ja a prisli ji uplne jiny..

A jeste,holky tehulky,boli vas taky nekterou tak zebra,jako me?

Jo a uz jsem k vam chodit nebudu..vcera jste se bavili o pupinkach,ja nic a dneska na brade takovej bolak..auuu grrrrr :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
23.8.07 10:35

Čaues SANDUL, žebra ani ne, ale břicho mám trochu jak namožený. A občas, když se blbě hnu,tak mě v něm tak píchne, jako kdyby se mi v něm něco skříplo…prostě domácí práce už nejsou pro mě! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
23.8.07 10:45

Ahoj,

jedeme do těch Luhačovic tak se pár dnů neukážu. To zase bude stránek na čtení :)

SANDUL: taky přeju všechno nejlepší k svátku:-)

MARTY: já bych ty jména do seznámku připsala ať v tom máme jasno :lol:

EMANKA: jo byla jsem na plodové vodě dvakrát. Naše první miminko mělo Downův syndrom a jěště další VVV. Poprvé jsem dostala nemocenskou na 14 dní a u Adámka jsem byla doma celé těhu kvůli krvácení. Teď ale uvažuju i o genetickém UTZ. Uvidím co na to genetik. Jedeme tam příští týden.

Jdu se chystat. Zatím ahoj

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
23.8.07 10:47

Ahoj AJJO, užijte si to v Luhačovicích! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
23.8.07 17:34

Ahoj holky,
držte mi palce,ráno na mě díky mí blbosti skočil náš 30 kilovej hafan a celou vahou na břicho,od tý doby bolí,čekám až dorazí manža z práce a jedem do nemocnice,volala jsem tam a prý to je na 90% na hospitalizaci,tak si balim tašku a klepu se strachy.Doufám že bude mimís v pořádku :cry: Tak se tu mějte a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
23.8.07 17:56

Ahoj holky.

Anleo, to jsi mě vyděsila. Budu na Tebe moc moc myslet a držet pěsti, aby to bylo OK. Doufám, že až budeš něco vědět a budeš moct, že dáš vědět!

Márty, nepřišlo mi vůbec nic, jsem si ráno říkala, že se budu muset zeptat, jestli Ti už nepřišly. Tyk jsem si říkala, že zatímnosím tříčtvrťáky tak dobrý, ale až bude zima, tak mám jen jedny gaťky, který mě neškrtí :roll:

Ajjoo, hezké Luhačovice :!

Anleo, ještě jednou, moc moc držím pěsti!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
24.8.07 11:01

Jee, Anleo, drzim palce, at jsou to jen namozene svaly…Dej pak vedet prosim…

Ja na naseho drobka taky musim davat pozor, ma pres tricet kilo a casto spolu blbneme…Ted uz ma zakazano na me skakat, ale obcas ho nestihnu chytit a uz me parkrat pekne drapnul pres bricho…ma tlapy jak medved s 3 cm drapama a navic ty pitomy pasparky…ty chytaj vzdycky…

Ann, jak dlouho uz katata mate objednane? Myslim, ze tri tydny je tak standardni doba zaslani, kdyz to maji v zasobach…
Kdybys jela do Prahy zkouset kocary, tak bych se pripojila.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
24.8.07 11:03

AHOJKY :D

ANLEO! MOC NA TEBE MYSLÍM a držim palce, aby bylo mrně vpořádku!Čekáme na zprávičku :! :! :!

ANN, je to 14dnů no, tak uvidim, dám jim ještě týden a pak jim tam snad zavolám…normálně m věci objednaný z netu choděj ak do 5ti dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
24.8.07 11:08

Ahoj Márty, jak se máš?

Co pupinky, uz je to lepsi?
Ja mam naopak plet lepsi nez predtim a tak mi vsichni hadaji kluka…pry holka krase ubira…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
24.8.07 11:12

Ahojky ENDY. Není lepší, naopak, přijde mi to den ode dne horší :twisted: Díky tomu mi předopvídají holku…přesně z toho důvodu jak říkáš!A co u tebe?

Ty zvířátka naše jsou takový pusinky…ale člově musí dávat bacha no, naštěstí náš kočičák má jenom 3,5 kg,takže nic takovýho nehrozí, zato jsem se kvůli němu dneska vůbec nevyspala, prtože celou noc byl u mě, pořád se tulil a vrněl. Jindy spí poslušně skoro celou noc na křesle a přijde na muchlovačku jenom ráno,ale tentokrát…doufám, že to neznamená ni zlýho, říká se přeci, že zvířata se tulej k nemocnejm lidem ne? Tak doufám,že je mimčo OK.

No, a ještě z toho všeho začnu blbnout, fakt!Zavřete mě někam! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital