ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
20.8.07 16:45

No joooo já jsem magor.. vždyť je ještě srpen.. a mezi tím je ještě jeden měsíc. promiň jsem už úplně zmatená.. a to bych měla mocdobře vědět, že je ještě 8.měsíc, jelikož zítra budu o rok starší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
20.8.07 17:10

Emanko, mě zaujalo, že jsi se vdávala v Jičíně?? Jsem od tud, tak mě to zajímá :lol: Takže podrobnost, když čtu, že jsi ze Slaného :wink:

A my nemáme ani jméno ani vybraný kočárek, ale docela se mi líbí ty I´coo, jen kdyby bylo víc barev :roll:

A Sandul, další potvrzení, že to asi bude kluk… nebo kluk s vagínou :lol:

Márty, zítra narozeniny? Takže budem zítra slavit :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
20.8.07 19:42

Ann, my chtěli svatbu tajnou, takže jsme hledali místo někde dál a ne na klasickou svatbu. Vymysleli jsme Dětěnice - krčmu, po svatbě jsme tam byli na žrádle(tam se takhle mluví, kdo neznáte :-) A hledali jsme nejblíž v okolí, kde by nás oddali a tak jsme se dostali do Jičína. Bylo to fajn, ani jsme neměli svatební šaty, takový civilní. A rodičům i Báře jsme to řekli týden předem, chtěli jsme 2 dny, ale nevydrželi. Teď, když jsme se v sobotu vraceli z hor, stavili jsme se v Jičíně na obědě, chodilo tam děsně těhotenjch, možná jsem tě viděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
20.8.07 19:56

Hele tehulekoukam ze nam vsem pekne hrabe..

1. Lucias zapomina kterej je mesic a nevi kterej mesic je 10
  1. I presto ze tady Lucias nahlasila ze bude mit zitra narozeniny,tak Ann to bude slavit s Marty..

No moc hezky..doufam ze tuhle diskuzi nenastevuje nekdo cizi.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
20.8.07 20:15

Emanko, tak už mi je to jasný :wink: A Dětenice samozřejmě znám, taky jsme tam žrali a chlastali :lol:

Sandul :lol: :lol: :lol: Aspoň se tu doplňujem nikdo nikomu nic nevyčítá :lol: A to jsem si v pátek sedla do auta a říkám si, že je tady hnusnej vzduch, že by chtělo vyvětrat a začala jsem přemýšlet, který fučák by byl asi nejlepší. Až za chvilku mě napadlo otevřít okno :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
20.8.07 22:35

Dala jsem do galerie taky fotky 8O

Sandulo, ty žiješ někde v zahraničí? Mně to asi uteklo, nejsem tu dlouho. Budeš i rodit venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.8.07 22:50

Brý večír :D

Takže tchýni jsem pogratulovali, předali dary, já vyfásla krém na strie se slovy:„Holka,jak jsem ti koukala na nohy a ty tvoje žilky, asi to vodnesou…no,kařdá jsem to nějak vodnesli!“ :evil: Je milá, nemyslíte?

Ježiš ANN,tak já mám zítra narozky? To,to uteklo :D … ale normálně je mám v únoru, den po TP :D

SANDUL, výbornej postřeh :D

LUCI,to je dobrý…já brzy taky něčim zaperlim :D

EMANKO,ty tady vyšiluješ, že jsi nejstarší a přitom jsi taková „čupr kočka“ … a hubeňoučká 8) Moc hezký fotečky :D Emánek bude po mamince nebo po tatínkovi? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
21.8.07 08:12

Dobré ranko, pardon že sem lezu, ale musím něco udělat:

LUCIÁŠI, přeju ti vše nejlepší k narozeninkám! :-) :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
21.8.07 08:20

Zdeenjo moc moc Ti děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
21.8.07 08:24

Holky, včera mi přišla knížečka se slevami od DM drogerie, jak jsem se zaregistrovala do babybonus programu.. no tak tam je u sleva na veškeré výrobky od litexu 20%, tak jsem si hned včera objednala těhu sukni, kde ona není přes příško, ale pod bříškem, tak jsem zvědavá jaká bude. Dokonce se mi tam líbilo pár triček, ale jsou na větší bříška, takže na to mám času dost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
21.8.07 08:41

Luciášku, taky přeju všechnu nej k narozeninám a hlavně zdravého mimíse :! :-) :-) :-)

Márty, a když už jsem takovej popleta tak Tobě taky, ať Ti to není líto :lol:

A jdu juknout na fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
21.8.07 08:45

Eminko, připojuju se k Márty, za prvé nejstarší rozhodně nevypadáš, jsi kočka a hubeňoučká a bříško máš už takové krásné pevné nešpekaté (to mám teď já :oops: ) a Barunka je po mamince kočka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
21.8.07 10:47

LUCI, FŠECIČKO NEJLEPČEJŠÍÍÍ K DNEŠNÍM NAROZKÁM!!!! :dance: :-)

ANN, děkuju za přání, dned mám ten den hezčí…večer to budu muset oslavit. Mít narozky 2× do roka :D

ZDEENJO, ahoj :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
21.8.07 11:04
Emanka píše:
Dala jsem do galerie taky fotky 8OSandulo, ty žiješ někde v zahraničí? Mně to asi uteklo, nejsem tu dlouho. Budeš i rodit venku?

Ja doufam ze budu rodit vevnitr, venku by mi byla zima :P Ne ne, vracim se ted 6.9 do Cech..uz natrvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
21.8.07 11:07

Ahoj vsem,

Luci taky vsechno nej,ale ode me mas prani na ICQ..

jinak celkem nic novyho..jdu mrknout na fotky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí