ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ann
9977
27.8.07 13:54

Emanko, to je úžasý… úplně Ti závidím… Já jsem dneska po obědě něco cítila, ale je děsně brzo u mě, tak myslím, že to byl jen oběd :lol:

Holky, já teď nějak přemýšlím nad kočárem… nemáte nějaký typy? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 14:03

Jé ANN, já nad ním přemýšlím pořád…zatím u mě vede ten SLALOM PRO od JANE … ale je děsně drahej :( …pak jsem ještě koukala, že ty X LANDERY nejsou k zahození a už jsou tošku levnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
27.8.07 14:07

Márty, tak to jsem ráda, že nejsem sama… Ten Jané… když mě se zase až tak nelíbí, sice je namakanej a i ta cena :roll:
Xlandry jsem teď taky zkoukávala a vypadí docela dobře. Asi ho budu muset omrknout na živo… :) Ale jinak se v tom děsně ztrácím… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 14:10

To si na tom stejně jako já…ten X LANDER chci taky vyzkoušet někde v obchodě. Docela teď šmíruju i maminy na procházkách a nejvíc, co vidim,takmají právě ten JANE, X LANDER jsem párkrát taky zahlídla a nevypadjí špatně…no apk nějaký Inglesina (nebo jak se to jmenuje) ale ty se mi až tak moc nelíběj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
27.8.07 14:12

tak jsem to teď počítala a ta čtyřkolka s otáčecíma kolečkama Xlandra i s pláštěnkama, autosedačkou no prostě komplet mi vyšla 14tis. to by šlo… Ty Inglesia neznám… a Jané už taky vidím jezdit hodně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
27.8.07 14:37
Emanka píše:

Sandulo - nenastydla ti tvář při otevřeným okýnku v autě? Na to mi upozorňovala kamarádku, jak je to nebezpečný, že to děsně bolí.

Emanko presne..akorat je zajmavy,ze okynko jsem mela otevreny na pravou stranu a nastydla mi leva..ale bolest to teda byla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 14:38

Hm, ten XLENDŘÍK je slušnej…u nás je to ještě o tom, že tu korbičku a vajíčko by nám mohla půjčit sestřenka a ta má JANE…sporťák bychom si teda koupili a samotnej by nás vyšel na do nějakejch 12.500,– …což není málo…ale ještě by to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
27.8.07 14:43

Jeeeeee zase se resi kocary..

Ann ja uz te asi zabiju..kam vlezu tak tam resis kocary..tak jdi kuwa uz do mesta a vsechny si je ozkousej..z obrazku nic nevyctes.. :P

Emanko a jak se to projevuje? me dneska taky zacalo smrat v brisku,tak malinko..ale az meto rozesmalo a zacalo se mi chtit z toho curat..jako by me nekdo vevnitr simral..ale zda se mi to brzy..

Marty a ty nebul..ja taky furt bulim..vcera jsem treba bulila proto ze nasi meli zavolat ve 21h a nevolali a me to bylo lito..a volali az ve 22:30..a kdyz s nima mluvim tak se mi chce taky bulit..HRUZA.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
27.8.07 14:45

Hele Sandul, u nás do města když půjdu, tak mě akorát klepne pepka… maj tady akorát takový ty šílený nijaký… Musím počkat až pojedem do Pra :wink:

Márty, jestli to máš takhle, tak bych asi šla do Jané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
27.8.07 14:48

Ahoj holky, moc vás všechny zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli bych se k vám mohla přidat na občasný pokec. Mám TP 18. 2., teď ve středu jdu na amnio a přiznám se, že toho mám nějak plnou hlavu. Dočítala jsem lehce zpátky, ale nějak nevím, co napsat, tak se kdyžtak ptejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 14:48

SANDUL, já už nebulim (zatim)…jak řikáš, vždycky mi přijde nějaká NAPROSTÁ KRAVINA líto…a vodopády slz jsou na světě! To je s náma v prdeli holky :D 8) :D Ale to se mi spustilo za poslední tejden!Předtim 3 měsíce 2 příhody s reklamou na Peugeota a u Step by step…a teď? Klíďo z toho, že je pondělí a já musim do práce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
27.8.07 14:49
Márty píše:
Hm, ten XLENDŘÍK je slušnej…u nás je to ještě o tom, že tu korbičku a vajíčko by nám mohla půjčit sestřenka a ta má JANE…sporťák bychom si teda koupili a samotnej by nás vyšel na do nějakejch 12.500,– …což není málo…ale ještě by to šlo.

Marty k tomu Jane..nevim jestli o tom teda vis..pokud by jste kupovali Jane Slalom Pro 2007 (coz asi ano,protoze 2006 uz ani nejsou).tak pozor na to co ma sestrenka..pokud ma 2006..tak na 2007 korbicku ani vajicko nena:,–(is..ma to jiny uchycovani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 14:50

ZDAR MOSE, pošli mi na sebe údaje do seznámku :D Najdeš ho teď na straně…éééé…48 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
27.8.07 14:51

Mose, ahoj, že se vůbec ptáš, vždyť k nám patříš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 14:51
Sandula píše:
Márty píše:
Marty k tomu Jane..nevim jestli o tom teda vis..pokud by jste kupovali Jane Slalom Pro 2007 (coz asi ano,protoze 2006 uz ani nejsou).tak pozor na to co ma sestrenka..pokud ma 2006..tak na 2007 korbicku ani vajicko nena:,–(is..ma to jiny uchycovani..

Á! Děkuju SANĎUL za upozornění!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital