Poradna duly
Jana Čurdová
To jo,já půjdu na plánovanýho císaře a prej při tom kontrolujou nehty že podle toho něco poznaj,teť nevim co,no ale když mám jen francouzkou tak jsou vlastně průhledný a měly by vidět jestly nehty fialověj nebo ne. Ale stejně nechci celkovou narkózu ale jenom epidural abych mohla hned mimíska vidět tak já nevim,asi to nechám koňovi ![]()
Marty kvuli infekci, nemela bys mit ani dlouhe nehty… ale je to vazne asi jak kde, ja jsem se setkala s ostrihanim, odlakovanim - gelove nemam tak neporadim…
ENKO: Standíkovi všechno nejlepší,hlavně hodně zdravíčka, k dnešním narozeninám
![]()
Anleo, tak se pak nějak radši poptej, jak je to u vás… Aspoň bys je nechala odrůst. Představa jak je máš doplněné a oni je rvou dolů
auuuauu
ANN: No právě,auu auu, ale mám se tam nahlásit už v 36 týdnu tak se optám,já svoje nehty nemám skoro žádné a na tyhle jsem už zvyklá,třeba bude stačit sundat jenom malíček,no uvidíme co mi řeknou ![]()
Tak to by mě taky zajímalo co Ti řeknou… Tak pak řekni. Ikdyž já doufám, že císař nebude, ale pěkně hezky přirozeně…
Jsem zatím dost naivní a ještě nevím, do čeho jdu
Jen vím, že je příjemnější, když se dostává tam, než ven ![]()
Jůůů, STANDÍK MÁ NAROZENINKY! TAK VŠECIČKO NEJ MRŇOUSKU!!!!
![]()
Tak já naštěstí nosim jak nenalakovaný, tak i krátký. Asi 2 měsíce jsem měla gelový a když mi je segra sundala, tak to teda nebylo moc příjemný!!!!
Od té doby jsem radši pro „píšajn!“ (nevim jak se to píše
)
Nejlepší je nechat je odrůst a oni pak sami odpadaj… nebo se jim malinko pomůže a oni se pak jako odloupnou…
co je píšajn?
ANN, segra mi vždycky nehet trochu obrousí, pak mi do něj „vetře“ vosk, vyleští a ve finále vypadají jako nalakovaný průhlednym lakem a jsou krásně hlaďoučký. Máš svoje nehtíky bez chemie a ten vosk ti je vyživuje. ![]()
Anleo, taky to slyším prvně a to jsem holka z města… teda maloměsta
Ale zní to dobře… By mě zajímalo, jestli by to těm mějm hrůzám stačilo. Mně se děsně lámou a třepěj ![]()
Já o tom předtím taky nevěděla ANLEI, dokud to segra nezačala dělat…takže klíííd! ![]()
Márty a jak často ti to dělá,po jak dlouhé době? Pro mě je jediný řešení gelovky,mám svoje okousaný,slabý,a vždycky jsem se za svoje ruce styděla,takhle je mám pořád upravený ![]()
Holky ahojky..asi vas moc nepotesim..ale moji svagrovej naridili gelovy nehty sundat..nosi je,protoze jako kadernice ma svoje hrozny ana ty gelovy se nechyta barva a nic..
Prej je to z hygienickyho hlediska..spravne mas mit svoje nehty,odlakovany,cisty a kratky..
A jen by me tak zajmalo proc by jste meli gelovky strhavat..jste prdly..vzdyt si muzete strhnout i svuj nehet nebo ho poskodit tak ze se vam tam muze dostat infekce a uz vam svuj nehet nikdy nenaroste..
A pisajn se provadi na svoje nehty a to tak..nejdrive se udela pieling nehtu a ruky,specialnim kremem,pak se udela parafinovy zabal,pak se na kuzicku nanese trochu ruzovyho zmekcovaciho olejicku,kuzicka se zatlaci,odmastis nehty,zapilujes do tvaru jakej si prejes..pak se pouziva 3 bodovy specialni pilni..prvnim odstranis z nehtu,supinky,aby byl hladkej,druhym nehet promasirujes a zhladis a tretim ho uplne vylestis..pak vezmes pisajnovy pudr c.1 a specialni pisajnovy pilnik c.1 a vpilujes to do nehtu..to je jako ochrany film..a pak se konecne vezme pudr c.2 pilnik c.2 a tim se to vse zatahne a vylesti..nehet vypada jako po fr.manikure a navic se nadherne trpiti a nehet vyzuvuje..pokud se vam bude doma zdat ze uz se tolik neleskne..staci vzit lestici pilnik a treba u telky prelestit.
A ted mi radsi reknete co na mykozu v tehu.nejak me to dole zacina svedit,tak se radsi do predu ptam.