Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já měla odběry jen jedny a ultrazvuk už pětkrát
Ale to díky tomu, že nebylo hned srdíčko… ![]()
Márty: úžasný fotky,je tam krásně vidět človíček malej
Endy: moc ti to sluší,úplně jiná než na fotce co máš u jména,akalhoty super,úplně jak těhotenský
Jé, LUCI, přehlídla jsem tvůj dotaz … jasan,to je hlavička
![]()
ENDY, ty kaťata vypadají super a hlavně pohodlně…a jsi v nich kočka! ![]()
ANLEI, děkujeme.
Anleo, ď. ![]()
Ja mela UTZ 2× a krev taky 2× - poprve - potvrzeni tehu a ted, to jeste nevim vysledky, myslim, ze to byly ty testy na HIV a syfilis. Tlak a vaha jednou, kdyz jsem dostavala prukajdu.
Ajjaa píše:
Ahoj,blahopřeju holkám k úspěšným kontrolám
Hoky, chtěla jsem se zeptat jestli jste někdo nebyli na dovolené někde na Slovensku třeba v termálech. Nemáte nějaký tip? Byla bych moc ráda nebo klidně i jinde jen ne hory na vysokohorskou turistiku se necítím a Adi by to ještě taky nedal
AndreaTak pokud o něčem víte tak písněte. Díky.
Na Slovensku smrdim furt pac manzel je Slovak a doporucuju ti Rajecke Teplice hotel a thermaly Afrodite..je to tam nadhera,super relax,krasna priroda..a muzete se jet podivat do Rajecky Lesny na Slovensky Betlehem..je moc krasnej..
tady mas odkaz:
http://www.sunflowers.sk/…noci-164.php
Holky,mám návrh,nechcete se někdo ujmout toho udělat nám nějakej seznámek,já jsem na to bohužel střevo ![]()
DOBRÉ RÁNO ![]()
ANN, tak si říkám, kdepak jsou ty naše objednané kalhoty? Už ti přišly?
ANLEI já bych si tu tabulku klíďo vzala, ale jsem taky tak trochu anititalent na vkládání různých obrázků a tak
Ledaže by byla taková obyč no. Takže jestli jste některá šikovnější (o čemž nepochybuju),tak jí radši přenechám vám ![]()
Dobré ráno ![]()
Márty, taky mi ještě nepřišli, ale snad jsem s tím ještě nepočítala… Většinou to trvá dýl, když se něco objednává, tak snad přijdou než porodíme ![]()
Anleo, tabulka je super a já myslím Márty, že normální stačí, ne?
Tak co třeba takhle? ![]()
ÚNORŇÁTKA 2008
Těhulka/rok narození/bydliště/termín porodu/co to bude/jména/sestřičky a bratříčci + narozeninky
AJJAA /1979/Ostrava/ TP dle PM 15.2.,TP dle UTZ 18.2. /zatím překvápko/Valerie nebo ?/Adámek, 10. 5. 2005 ANLEA /1980/Kladno/ TP 17.2.2008 /zatím překvápko/Nela(Václava) nebo Václav/Alenka, 25.12.2001 ANN /1980/Jičín/ TP 15.2.2008 /zatím překvápko/ ENDY ENKAL E.V.A. FYZIKARKA /1981/Kroměříž/ TP 24.2.2008 /překvápko/Lukáš nebo Lucie LUCIÁŠ /1981/Ostravsko/ TP 22.2.2008 / MÁRTY /1980/Praha/ TP 21.2.2008 /zatím překvápko/Adélka nebo Matěj SANDULA /1981/Strakonice/ TP 25.2.2008 /zatím překvápko/Valerie nebo Oliver
Kdyžtak mi pošlete SZ, jestli se vám pozdává, popř. návrhy co dolpnit…a já se doučim vkládání nějakých těch obrázků ![]()
Ahoj,
Tabulka bude fajn už mě to taky napadlo. Marty, žádné obrázky nepotřebujeme. Vystačíme si s obyčejným seznámkem
Já bych jen doplnila u maminek dítka, které už máme ![]()
Jdeme na chvilku na koupaliště. Máme ho za barákem. Adi mrčí a koupaliště ho zaručeně zabaví a nadchne. Voda to je jeho
Ne nadarmo s ním chodíme od malinka plavat.
SANDUL: díky za tip. Mrknem na to. Pořád zvažujeme moře nebo termály. No uvidíme.
Andrea
Takže moje info na seznámek
AJJAA (Andrea)/1979/Ostrava/15.2.podle PM 18.2. podle utz/pohlaví zatím nevíme/holčička asi Viktorie chlapečka zatím nevíme/syn Adámek nar. 10.5.2005
Snad si s tím Marty nějak poradíš:-)
Andrea
Ahoj holky..
Tak mate ve fotogalerce ten muj pupek..akorat je to foceny vecer a po snezeni pizzy..
Jinak moje udaje:
Sandula (Sandra)/1981/Strakonice/TP 25.2.2008/zatim prekvapko/Viktorie nebo Oliver (?)
Holky uz jste byla nektera na triple testech? ja jdu 10.9..