Poradna duly
Jana Čurdová
Jůůůů, to jsou supr bříška!!!! Fakt nám trošku rostou…prostě to sami na sobě nevidíme, ale takhle tam najednou už nějaký jsou! ![]()
ANN, rozkaz, právě se futruju ![]()
A Haryskovi to mooc sluší! ![]()
Márty, přesně tak. Musíš to brát, že jsi hodně hubeňoučká a beztak jsi předtím měla bříško propadlé
a to já rozhodně neměla, takže asi tak.
Dobrou chuť, taky se jdu na jíst ![]()
Na chvilku se s vami rozloučím. Volal mi taťka, abych přišla za ním a za kámošem do hospůdky … je to jeho dobrej kamarád, kterej zatím nemá tucha, jak na tom jsme, tak jsem zvědavá na ten jeho výraz ![]()
Večer sem ještě mrknu…jestli nepřibily nějaký fotečky a tak ![]()
AHOJKY ZATÍM ![]()
Ahoj holky, už jsem tu dlouho nenapsala, ale to je proto, že není čas. Rekonstrukce bytu je žrout času a sil a nervů
Ale už se to poooomalinku blíží ke zdárnému konci. Okna jsou vyměněná, WC a koupelka obložená a zatmelená, dneska jsme vymalovali kuchyň na zeleno, zítra chodbu na světle oranžovožlutou, položí se dlažba v kuchyni a na chodbě…no, jak tak vidím, kolik toho píšu, co vše se musí udělat, tak zas tak u konce to ještě není, hlavně se děsím toho generálního úklidu a stěhování. Na nakupování doplňků a drobností se už moc těším, dneska jsem koupila do dětského pokoje takovou pěknou tapetovou borduru nebo jak se to jmenuje. Pokojíček vymalujeme na žluto a na té borduře jsou květiny a motýlci a je moc hezká
To, že se v pátek vdávám tak nějak nevnímám, snad mi to ještě nedochází. Dnes ráno jsem byla na ultrazvuku a tak nejistě jsem se ptala paní doktorky, jestli by se mohla podívat, zda tam náááhodou neuvidí pohlaví mimíska. Tak mi tak chvíli brouzdala po břiše, raději si zhasla i světlo v ordinaci a pak říkala, že zatím, ale opravdu zatím říká, že pokud to mezi nožkama není pupeční šňůra, tak bo bude chlapeček
Moc si chlapečka přejeme, i když dnes mi přítel řekl, že by bylo možná lepší mít i první holčičku, že to první dítě budu víc rozmazlovat. Ale toho se já nebojím, protože není nic protivnějšího než rozmazlené děti, co si všechno vynutí fňukáním a řevem. Ale snad ta naše děťátka vychováme dobře
Ať už bude první Adélka nebo Matěj ![]()
ANN, všechno v pohodě. Kluky jsem zdárně rozvezla domů. Taťka je úplně namol. padal mi do křoví, škytá a zakopává o sprcháč…jdu ho uložit do postele…asi v práci bude zejtra hodne platnej
![]()
EVI,máš úplně stejný jména pro dětičky jako já
A pokojíček bude krásnej. Tak v pátek se z tebe stane mladá paní? tak to nám pak pošleš nějaký fotky do NAŠÍ NOVÉ FOTOGALERIE viď?
Tak dobrou noc těhulky, jdu usměrnit toho „oslavence“ do posltele
![]()
Ahoj Márty, to je ale náhodička s těmi jmény
Mám ještě v zásobě Adama a Terezu
Co Ty?
Samozřejmě že se budu snažit dodat nějakou fotečku do NOVÉ FOTOGALERIE
Ale nejsem si jistá, jestli já, talent na techniku, to zvládnu. No uvidíme. Zatím přeji hezký den a my jdeme malovat chodbu ![]()
Ahoj holky ![]()
Márty, tak to jsi měla veselý večer ![]()
Evi, tak to se taky těším na fotky a přeji moc fajn svatbu a krásnou nevěstu ![]()
Holky, já bych chtěla strašně moc Matyáška, ale slaví na Matěje, tak že by to měl hodně u sebe… Nad tím jste nepřemýšlely? My kvůli tomu zkoušíme vybrat nějaké jiné ![]()
DOBRÉ RANKO ![]()
Včera poslední, dneska první? ![]()
Tak si představte, že jak jsem včera psala, že jdu usměrnit do postele oslavence, tak se tam usměrnil sám a celou mi jí „poblinkal“ … opravdu roztomiloučký, drhnout před půlnocí peřiny ![]()
A toho se blinkal i kočičák, protože mi ožižlal kytku … takže to byl opravdu hezký večer ![]()
Tak kecám, než jsem to sesmolila, tak jsi mě ANN předběhla
No, přemýšlela jsem o tom, že by to měl Matěj docela u sebe, ale když mě se to jméno líbí …
Jo a EVI mě taky předběhla, dneska jsem fakt nějaká slepá. Tak EVI, hezky to namalujte! … v zásobě jiný jména nemám, ledaže by přišel s něčím taťka. Nooo, vlastně, když bude ta´tka chtít,tak kluk by mohl být po něm Jaromír…ale uvidíme. Nechcem,aby se jmenovali dětičky po nás ![]()
Márty, to máš asi z toho nočního úklidu
A to jsi ani neběžela taky? Já bych to asi neustála… A ráno bych ho asi zabila a měla pohrobka ![]()
Právě, že by to měl u sebe… já fakt nevím… ale Ty přeci budeš mít holku, ne? Ještě se mi líbí Lukáš a Jakub, ale nevím, jak se teď hodně dávaj, aby jich nebylo všude hafo ![]()
Márty.. no musím přiznat , žes měla supr večer. My byli večer popřát tchýnik svátku, dostali dlabanec a pak jeli domů, takže byl docela klídek.
Jinak co se týče těch jmen, tak jsem nad tím přemýšlela, že bych chtěla nějaký jméno, aby nebylo blízko vánoc a narozenin, aby to pak jednou někdo nebral jedním vzem. Jako že s dárkem sfoukne jmeniny i vánoce či narozeniny.
Jinak jsem miláškovi řekla, že jméno kluka tedy vybere on a holčičky já. Jenže já stejně vím, že to bude baba..
Tak se mi zatím co jsem jen tak koukala líbí na holčičku Sára a na chlapečka Sebastian, zas musí člověk přemýšlet, aby se to jméno nebilo s příjmením žejo?? ![]()
Ahoj holky, tak my jsme na to malování ještě nevyrazili, jeližkož můj milovaný je strašný ospalec. Už ho tahám z postele půl hodiny. S těmi jmény je to pravda, ale když mě se taky tak strašně líbí Matěj…Už ho mám vybrané od sedmnácti
a drží mě už deset let
A když to tak vezmu, já to mám taky tak všechno pohromadě a myslím, že mi to nikdy moc nevadilo. Na Vánoce mám svátek a narozky 4.2. ![]()