ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
13.8.07 18:20

Jůůůů, to jsou supr bříška!!!! Fakt nám trošku rostou…prostě to sami na sobě nevidíme, ale takhle tam najednou už nějaký jsou! :D

ANN, rozkaz, právě se futruju :-)
A Haryskovi to mooc sluší! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.8.07 18:27

Márty, přesně tak. Musíš to brát, že jsi hodně hubeňoučká a beztak jsi předtím měla bříško propadlé :wink: a to já rozhodně neměla, takže asi tak.
Dobrou chuť, taky se jdu na jíst :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.8.07 18:30

Na chvilku se s vami rozloučím. Volal mi taťka, abych přišla za ním a za kámošem do hospůdky … je to jeho dobrej kamarád, kterej zatím nemá tucha, jak na tom jsme, tak jsem zvědavá na ten jeho výraz :D

Večer sem ještě mrknu…jestli nepřibily nějaký fotečky a tak :D

AHOJKY ZATÍM :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.8.07 18:31

ANN dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.8.07 18:41

Márty, tak opatrně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
13.8.07 19:50

Ahoj holky, už jsem tu dlouho nenapsala, ale to je proto, že není čas. Rekonstrukce bytu je žrout času a sil a nervů :) Ale už se to poooomalinku blíží ke zdárnému konci. Okna jsou vyměněná, WC a koupelka obložená a zatmelená, dneska jsme vymalovali kuchyň na zeleno, zítra chodbu na světle oranžovožlutou, položí se dlažba v kuchyni a na chodbě…no, jak tak vidím, kolik toho píšu, co vše se musí udělat, tak zas tak u konce to ještě není, hlavně se děsím toho generálního úklidu a stěhování. Na nakupování doplňků a drobností se už moc těším, dneska jsem koupila do dětského pokoje takovou pěknou tapetovou borduru nebo jak se to jmenuje. Pokojíček vymalujeme na žluto a na té borduře jsou květiny a motýlci a je moc hezká :) To, že se v pátek vdávám tak nějak nevnímám, snad mi to ještě nedochází. Dnes ráno jsem byla na ultrazvuku a tak nejistě jsem se ptala paní doktorky, jestli by se mohla podívat, zda tam náááhodou neuvidí pohlaví mimíska. Tak mi tak chvíli brouzdala po břiše, raději si zhasla i světlo v ordinaci a pak říkala, že zatím, ale opravdu zatím říká, že pokud to mezi nožkama není pupeční šňůra, tak bo bude chlapeček :) Moc si chlapečka přejeme, i když dnes mi přítel řekl, že by bylo možná lepší mít i první holčičku, že to první dítě budu víc rozmazlovat. Ale toho se já nebojím, protože není nic protivnějšího než rozmazlené děti, co si všechno vynutí fňukáním a řevem. Ale snad ta naše děťátka vychováme dobře :D Ať už bude první Adélka nebo Matěj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.8.07 22:27

ANN, všechno v pohodě. Kluky jsem zdárně rozvezla domů. Taťka je úplně namol. padal mi do křoví, škytá a zakopává o sprcháč…jdu ho uložit do postele…asi v práci bude zejtra hodne platnej :P :P

EVI,máš úplně stejný jména pro dětičky jako já :D :D :D A pokojíček bude krásnej. Tak v pátek se z tebe stane mladá paní? tak to nám pak pošleš nějaký fotky do NAŠÍ NOVÉ FOTOGALERIE viď?

Tak dobrou noc těhulky, jdu usměrnit toho „oslavence“ do posltele :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
14.8.07 07:55

Ahoj Márty, to je ale náhodička s těmi jmény :D :D Mám ještě v zásobě Adama a Terezu :wink: Co Ty? :) Samozřejmě že se budu snažit dodat nějakou fotečku do NOVÉ FOTOGALERIE :D Ale nejsem si jistá, jestli já, talent na techniku, to zvládnu. No uvidíme. Zatím přeji hezký den a my jdeme malovat chodbu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
14.8.07 07:58

Ahoj holky :wink:

Márty, tak to jsi měla veselý večer :lol:

Evi, tak to se taky těším na fotky a přeji moc fajn svatbu a krásnou nevěstu :wink:

Holky, já bych chtěla strašně moc Matyáška, ale slaví na Matěje, tak že by to měl hodně u sebe… Nad tím jste nepřemýšlely? My kvůli tomu zkoušíme vybrat nějaké jiné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.8.07 08:01

DOBRÉ RANKO :D

Včera poslední, dneska první? :D

Tak si představte, že jak jsem včera psala, že jdu usměrnit do postele oslavence, tak se tam usměrnil sám a celou mi jí „poblinkal“ … opravdu roztomiloučký, drhnout před půlnocí peřiny :roll:

A toho se blinkal i kočičák, protože mi ožižlal kytku … takže to byl opravdu hezký večer 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.8.07 08:03

Tak kecám, než jsem to sesmolila, tak jsi mě ANN předběhla :D No, přemýšlela jsem o tom, že by to měl Matěj docela u sebe, ale když mě se to jméno líbí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.8.07 08:05

Jo a EVI mě taky předběhla, dneska jsem fakt nějaká slepá. Tak EVI, hezky to namalujte! … v zásobě jiný jména nemám, ledaže by přišel s něčím taťka. Nooo, vlastně, když bude ta´tka chtít,tak kluk by mohl být po něm Jaromír…ale uvidíme. Nechcem,aby se jmenovali dětičky po nás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
14.8.07 08:09

Márty, to máš asi z toho nočního úklidu :roll: A to jsi ani neběžela taky? Já bych to asi neustála… A ráno bych ho asi zabila a měla pohrobka :twisted:

Právě, že by to měl u sebe… já fakt nevím… ale Ty přeci budeš mít holku, ne? Ještě se mi líbí Lukáš a Jakub, ale nevím, jak se teď hodně dávaj, aby jich nebylo všude hafo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.8.07 08:15

Márty.. no musím přiznat , žes měla supr večer. My byli večer popřát tchýnik svátku, dostali dlabanec a pak jeli domů, takže byl docela klídek.
Jinak co se týče těch jmen, tak jsem nad tím přemýšlela, že bych chtěla nějaký jméno, aby nebylo blízko vánoc a narozenin, aby to pak jednou někdo nebral jedním vzem. Jako že s dárkem sfoukne jmeniny i vánoce či narozeniny.
Jinak jsem miláškovi řekla, že jméno kluka tedy vybere on a holčičky já. Jenže já stejně vím, že to bude baba.. :lol: Tak se mi zatím co jsem jen tak koukala líbí na holčičku Sára a na chlapečka Sebastian, zas musí člověk přemýšlet, aby se to jméno nebilo s příjmením žejo?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
14.8.07 08:21

Ahoj holky, tak my jsme na to malování ještě nevyrazili, jeližkož můj milovaný je strašný ospalec. Už ho tahám z postele půl hodiny. S těmi jmény je to pravda, ale když mě se taky tak strašně líbí Matěj…Už ho mám vybrané od sedmnácti :) a drží mě už deset let :D A když to tak vezmu, já to mám taky tak všechno pohromadě a myslím, že mi to nikdy moc nevadilo. Na Vánoce mám svátek a narozky 4.2. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí