Poradna duly
Jana Čurdová
Márty super, jsi šikulka.. hele a to Ti když si vezmeš něco úplejšího už musíjít malinko bříško vidět ne?
No, všichni známý říkají že jo…já zatim stydlivě odpovídám, že buď je to mimčo nebo ještě špečík … ![]()
Hele Márty čím víc a Tebe koukám, tak si uvědomuji, že já mám bříško asi fakt podobný. Taky si to nepřipouštím, že se mi předtím udělala pneumatička když jsem dva roky zpět přestala kouřit.. takže to zatím zas tak nerozeznám, ale někdy mám pocit, že už to vidět taky malinko je. Takže dnes jak dojdu domů, tak fotnu a pošlu.
ANLEI, vlezla jsem do fotogalerie, nahoře v nabídce jsem si dala UPLOAD OBRÁZEK, pak vyplnila všechno potřebný a bylo to … vcelku jednoduchá záležitost ![]()
LUCI, já bych taky ráda, kdyby to bylo mimčo…ale ten špečík mi vrtá v hlavě
… no uvidíme za pár týdnů…tak se budu těšit na foto, hned se večer kouknu!!!
HOLKY ostatní šup sem s vašima bříškama ať můžem porovnávat! ![]()
Marty, njn ale pro me je to druhe tehu v docela kratke dobe takze kliiid ![]()
Enko ale bříško fakt krásný.. no a koukám, že máš asi v pupíku piercing že? Nebo se pletu? Já ho měla taky, ale jak měsíc před tím, než jsem otěhotněla jsem jej vyndala, jelikož mi známá ukazovala jak skončila její dírka po těhotenství. Hnus , měla ošklivou jizvu, jak se jí to potrhalo, tak jsem to raději vyndala, ale nějak se jí nechce zarůst. ![]()
Luci, jj mam mam osklivou dirku po minulem tehu ktera mi nepraskla nausnici jsem poctive vyndala ale osklive se rozjelo takze tohle necham do te doby az to bude unosne a pak az vyndam (me zaroste vsechno hned behem par dni) ![]()
Ann super.. koukám, že bříško už taky pomalinku mění tvar, holky už se těším, až bude pořádný bříško a nebude to vypadat spíše jako špeky ![]()
No fakt LUCI, holky už vypadjí jako správný těhulky, zato já jako po dobrém obědě ![]()
Holky jste šikulky, než jsem se dostala k činu, tak jste byly rychlejší… super, jen tak dál… ![]()
Luciášku, nejhorší je, že vím, že trošku bříško je, ale až z toho foťáku jsem si uvědomila, že je docela velké
Si to vůbec neuvědomujem… ![]()
A Márty je jak za groš kudla, holka koukej se najíst ![]()
A taky jsem tam dala poslední fotku Harýska, ať se hezky ukazuje ![]()
A taky mi to chvilku dalo, než jsem na to přišla, jak fotku dát a napoprvé ji poslala jako nezařazenou ![]()