Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, souhlasím, čím míň toho člověk ví, tím líp
Kdybych tady nečetla tolik příběhů nikdy by mě nenapadlo, co všechno se může stát… a teď už radši nic nečtu, jen hezky vývoj miminka tak…
Márty, taky to mám na dobírku, takže by nám měli přijít tak nějak nastejno
Se už těším… ![]()
Holky, chodíte na nějaké cvičení? Já chodívala pravidelně na spinning, ale s tím jsem přestala, myslím, že je to pro těhotný moc náročný, prostě jsem se bála. Pak mi nějakou dobu bylo blivno, takže na cvičení chuť ani nálada. Teď je mi už dobře a nikde mi nechtějí a já sama nechci moc riskovat, ale zase pohyb mi chybí. Byla jsem 2× na těhotenským cvičení, ale asi bych skousla ještě něco namáhavějšího. Jezdíte na kole? Na to mám velkou chuť, ale pořád nevím, jestli mám…
Já taky…už jsem si dlooooho na sebe nic nekouila. nechtěla jsem,protože nevim, jestli bych se do toho pak oblíkla
No ale ty gatě jsem koupit na zimu stejně jedny musela a dalmi řikala, že je moc užila a že nelituje těch 1600,– co za ně dala.
Emanko, já jsem četla, že kolo je pro těhotné nevhodné… namáháš i břicho a hlavně ho máš zmáčknuté…
Já chodím na tůry… fakt paráda… Naopak když pak sedím v práci, tak Harýsek protestuje ![]()
EMANKO, já na kole jezdim. Dr,. mi říkal, že všchno s mírou. Takže když už cítímm, že se zadýchávám,tak dám přestávku, dokud se nevydýchám a v pohodě. je lepší jezdit spíš po rovince a v klídku. Já hrla dost tenis,ale kvůli běhání a poskokům mi to Dr. nedoporučil taky mi chybí…tak si to vynahrazuju na tom kole. Jinak já si objednala těhu cvičení na DVD od Hanky Kynychové,tak jsem zvědavá, jaký bude. Já totiž radši cvičím sama doma v klídku, než někam chodit. Já se do toho dokopu. A taky kvůli penězů. tady máme hodinu cvičení a plavání za 150,– Kč ![]()
EMANKO, já na kole jezdim. Dr,. mi říkal, že všchno s mírou. Takže když už cítímm, že se zadýchávám,tak dám přestávku, dokud se nevydýchám a v pohodě. je lepší jezdit spíš po rovince a v klídku. Já hrla dost tenis,ale kvůli běhání a poskokům mi to Dr. nedoporučil taky mi chybí…tak si to vynahrazuju na tom kole. Jinak já si objednala těhu cvičení na DVD od Hanky Kynychové,tak jsem zvědavá, jaký bude. Já totiž radši cvičím sama doma v klídku, než někam chodit. Já se do toho dokopu. A taky kvůli penězů. tady máme hodinu cvičení a plavání za 150,– Kč ![]()
Márty, já taky myslím, že je dost užiju… chtěla bych chodit do práce do konce roku, takže nemůžu chodit nahá
určitě si pořídím ještě nějaký, ale to už až někde nějaké uvidím… a pak nějakou blůzku a tak…
Márty, když já moc ráda neplavu, jinak mám za barákem aquapark
. Manžel s dcerou chodí pravidelně a mně je tam zima a nechce se mi. Já doma moc ráda necvičím, já jsem taková společenská, i když o nějakým dvd taky přemýšlím, aby mi nebolela záda. Jenomže ty dva mi tam budou očumovat a budou se mi smát
A už jsem se docela rozhodla, že to kolo zkusím. Jenže jsem si o tom zase četla na netu, a … prostě nesmíš spadnout. Když jsem byla tak 14 dní těhotná a nevěděla o tom, sjížděla jsem v lese z kopce a přelítla přes řídítka a eman to přežil
, tak vydrží všechno.
hm, taky
jsem neodolala a pak těmhle taky ne… Jsem to říkala manželovi a byl v pohodě, takže jsem si to hezky odůvodnila..
A prostě si říkám, že něco nosit musím… ale doufám, že ostatní kalhoty už budou levnější… ![]()
EMANKO, tak to EMČA už opravdu přežije všechno. Já se zas před měsícem 2× koupala v ledový řece, bylo 17 stupňů a já blbla na vodě a Piškotka taky přežila
Já bych se toho kola nevzdávala, jenom si dávej PROSIŤĚ POZOR! Co se týče cvíča doma…přítel se mi dřív taky smál, ale už si zvykl a abych na to měla klid, tak cvičím, když je vedle v místnosti na netu, nebo když je v práce a hotovka.
ANN,tak když to manža dovolil, tak hurá do dalšího nakupování
Já to nakupování teda nechci přehánět. zatim si asi najivně myslim, že mi budou stačit nějaký ty volnější trička, co jich máme doma plnou skříň…ale uvidíme, asi si do práce koupim nějakej ten hadřík. ![]()
Tak vy už si nakupujete oblečky? Já se na to taky těším, doma v pohodě, tepláky povolej
, ale v práci se v něčem taky škrtím. Sedím celý den u PC, ale zase nemůžu do práce nosit džíny, třeba lacláče to by bylo vyloženě nevhodný. Vím, že litex prodává docela pěkný těhotenský oblečení, ale dost drahý, i když myslím, že je těhotenský dost drahý všude. Akorát je teď super móda, co? Ty těhotenský tričíčka, co nosej všechny. Už jsem si jich pár koupila ve výprodeji. A taky ty prsa … já mám normálně něco mezi 0 a 1
, jsem dost hubená, ale teď, jak je vystrkuju, to je úžasný ![]()
Márty, já jsme si myslela taky, ale potom, co zišťuju, že mě kalhoty škrtí, si uvědomuju, že takhle to asi teda nepůjde
No uvidíme…
Holky vy teda ty vaše dítka pěkně zkoušíte ![]()
Děťátka maj průparavu ![]()
EMANKO, já si taky myslela, že s oblečením ještě nějakej čásek počkám, ale ty kalhoty fakt škrtěj a přece nebudu mrně utlačovat ![]()
Já taky sedim v práci celej den u PC, ale jsme malá firma a kanceláře máme teď půl roku na „venkově“ (přestěhovali jsme se z Prahy za Prahu), takže si na nějaký supr oblečení moc nehrajem, takže by se snesly i ty lacláče, ale ty jsem si rozmyslela a objednala normální jensy ![]()