ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
8.8.07 11:53

Čauky SANDUL, já vlastně byla na každý KO i na UTZ, ale asi to byla náhoda, že se mi to tak vždycky sešlo. Pokaždý to tak mít nebudu. Dr. si mě teď do poradny taky objednal podle toho UTZ, abych do Motola nelítala každej tejden :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
8.8.07 11:59

Sandul, už se 3 roky snažíme o mimčo,mám za sebou 3 potraty kvůly zamlklýmu těhotenství a v prosinci jsem porodila chlapečka ale hned při porodu zemřel,tohle je už 6 těhotenství. Se mi to ani skoro nevešlo do toho okénka na průkazce když mi to doktor vypisoval.
A můj doktor má vyhraněný dny kdy má jenom těhotenskou poradnu a dny kdy dělá jenom ultrazvuky ale já si ten ultrazvuk vynutim i když ho nebude mít zaplej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
8.8.07 12:09

anleo to je teda neco,tak to te obdivuju zes to nevzdala a ses porad plan zivota..ja bych se asi zhroutila..

nemas tu o tom napsanej clanek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
8.8.07 12:13

článek máme,andělíčkov- andělíček Venda.
Mám skvělýho manžela kterej mě nenechá se v tom nimrat a hlavně ta touha po miminku je prostě silnější. A to jsme zdravotně oba úplně v pořádku,nikdo si to nedokáže vysvětlit,prostě máme smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
8.8.07 12:18

Vase smula se obratila v Alenku a ted v prcicka co mas v brisku..uz bude jen samy velky stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
8.8.07 12:46

anleo klobouk dolu..polykam tady na prazdno a hodne tezko dycham po precteni tvyho clanku..vzdycky jsem si myslela ze tehotenstvi je neco krasnyho..ale po tehle vsech clancich se clovek boji vseho..muzes byt sebevic opatrna,muze bejt vsechno v poradku a tohle neovlivnis..rekl bych ze tehotenstvi je dalsi velka zkouska cesty zivotem..

ja osobne nevim jak bych to zvladla..ja se rozklepu uz pri pomysleni na to ze mi jednou umre pejsek a nebude..natoz smirit se s tim ze bych mela prijit o dite..ja vim ze zivot jde pak vzdycky dal a preboli to,ale vzpominky nikdy nepreboli..a ja nevim jak vy,ale ja treba mam tu smulu,ze ja mam vsechny vzpominky az moc zivy a moc casto se mi opakujou..dneska jsem treba stastne vdana a spokojena za manzela,ale treba pri vzpomince na myho bejvalyho kluka se roztresu a zacnu brecet jako by to bylo prave vcera kdy jsme se rozesli..celej zivot vam ty veci,osoby budou neco pripominat..bud to fotky,datum,jmeno,film,hudba..a to je asi pro me ten nejvetsi strach zivota..VZPOMINKY..tolikrat jsem si prala,vsechno zapomenout (babicku,tetu,dedu,krecka,vztahy),ale nejde to..neumim to a vim ze se s tim budu vzdycky trapit..a nejen ja,takovych osob je na svete spousta..a nikdo nam neumi pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
8.8.07 14:59

ANLEO, jsi hrozně statečná holka a máš moc velký štěstí, že máš vedle sebe takovou oporu! Myslím, že už se na vás tři bude smát jenom štěstíčko a brzy budete 4 :D :D :D

SANDULKO, tos hezky napsala…ale teď máš být veselá, optimismu plná mamina. Tak nesmutni a teš se, co ti únor přinese ty Kulišáku :D

A kolega nám před chvilkou ukazoval fotky ze včerejšího narození synáčka. Mají krásný miminko! Vůbec nebyl pomačkaný. Rovnou vyžehlený krásný miminko. Volal přítelkyni abrouček celou noc spinkal a ani neceknul…taky bych chtěla mít tak hodný mrně. Jestli bude piškotka po mě,tak se máme na co těšit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
8.8.07 15:05

Holky,konec smutku :!
Teť už jen samý veselý a krásný věci.
MÁRTY: Uvidíš že budeš mít taky hodné mimi :lol:
My všichni a už za pár měsíců.
Jem teť viděla fotku takovýho velikýho chlapa jak držel úplně malinký miminko,já už se těším až takhle uvidim manžela,to bude táááááák hezký :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
8.8.07 15:09

ANLEO viď, já se na to taky děsně těšim. A budu NA SEBE tak pyšná, že jsem to dokázala … a na ty dva samorřejmě taky, že to oba vydrželi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
8.8.07 15:23

Holky chcete manžela u porodu? U Alenky semnou nikdo nebyl a cejtila jsem se moc sama,chtěly bysme to domluvit jestly semnou manžel může bejt i u císaře,někde to po domluvě jde tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
8.8.07 15:30

Já teda rozhodně chci a on naštěstí taky. Myslím, že takovej zážitek partnery ještě víc sblíží ( ikdyž nevím, jestli to po 9ti letech ještě víc jde :D ). Rozhodně jsem neslyšela, že by partner, který byl u porodu litoval a považují to za nejsilnější zážitek v životě 8) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
8.8.07 15:40

Holky já bych manžela u porodu taky chtěla mít, a naštěstí on taky. Známá co má teď měsíční holčičku, taky chtěla přítele u porodu, ale on ji hned na začátku těhu řekl, že s ní nepůjde, že to prostě vidět nechce, že to je nedůstojné. Tohle by mi bylo líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
8.8.07 15:56

Ahoj LUCI :D …přesně jak říkáš…bylo by mi líto, kdyby TO nechtěl prožít semnou. A jak říkala ANLEA, asi bych se cítila sama, ve dvou se člověk líp zabaví :D

Jak je jinak LUCI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
8.8.07 16:19

Velmi pracovně.. celý den už od včera na vás pokukuju, ale nějak nestíhám se přidat do debaty. Mám tu moře práce a věčně mi něco nesedí. Nesnáším ÚČTO!!!! Pomóóóóóócccccc… :-(
Jinak mi je fajn, únava stále stejná, přijdu domů z práce vyřízená a když sebou nefláknu na gauč, tak pak večer v osm už dřímu u televize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
8.8.07 16:31

Takže klasika … stejně jako u nás všech. :D

TAK JÁ SE ROZLOUĆÍM, za chvilku mám padla. Večer přijde na návštěvu skorotchýně a chceme jí oznámit sladkou novinu…uf, to bude :roll: Ale třeba mě překvapí.

Hezký zbytek sluníčkovýho dne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital