ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
4.8.07 08:38

ANN: tak to je skvělý,udělaly jste jim obrovskou radost :lol: To byl pro ně asi nejhezčí dárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
4.8.07 11:50

ANN: tak to jste měli určitě krásný večer a 61 let to není moc. Moje babička a Adámkova prababička má 67 a s Adámkem má tolik energie, že by mohla rozdávat. Moc si ho užívá. Jednou mě hrozně překvapila když mi na Adámkovy narozeniny dala kytičku a řekla mi, že je za to, že jsem jí dala Adámka. No ještě teď když to píšu tak mám slzy v očích. Je to nádhera když je na maminko těší plno lidí :) Nevím kde bydlíš a jaké jsou ve vaší nemocnici oddělení, ale nic nezkazíš pokus si zavoláš na porodnicko-gynekologické a oni už ti určitě poradí. U nás se to na tomto oddělení provádí.

Tak já vařím, uklízím a teď jsem si přišla odpočinou na počítač :) Hezkou sobotu všem.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
4.8.07 11:55

AJJAA: tobě taky krásný víkend :lol:
To s tou kytičkou a babičkou to je tak hezký :oops:
Se Vám holky musim s něčim pochlubit,včera jsem měla zvracecí den, a naše malá za mnou přišla a povídá: '' maminko,z toho si nic nedělej,já jsem taky v tomhle věku blinkala''
Jsou ty děti ale poplety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.8.07 13:42

Ahoj holky :D

venku je opravdu kráně, ale nějak mi to vedro nedělá dobře a tak jsem ráda, že jsem zalezlá v práci ve studeným baráku a ani nenadávám.

jak se dneksa máte vy? Určitě máte lepší program než vysedávat u netu co?

ANN: Tak hlavně že měli rodiče radost. My jsme v sobotu oznamovali radostnou novinu přítelovo tatínko. Půl hodiny seděl a nebyl schopen slova. Že prý to od nás „tak brzy nečekal (je nám oboum 27 :P ) a že to teda bude mazec. Ale by rád a "mimózně“ se u toho usmíval. Dneska nás čeká „skoro tchýně“… na tu jsem zvědavá, zastává názor, že máme na děti času dost… :evil:

AJJO, to s tou kytičkou je krásný, málem jsem si teď taky pobrečela :P Opravdu má člověk hned lpší pocit, když se na miminko těší celá rodinka viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
6.8.07 14:12

ahoj holky..me nic nebavi a mam na neco chut a nevim na co..ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.8.07 07:53

Dobré ranko :D

KAMPAK JTE SE VŠECHNY ZTRATILY :?: 8O Dva dny tady ani noha, kromě té SANDULČINY :D Tak co SANDI? Ještě máš náladu „já nevim“? :P Tak tomu řikám já 8)

Tak se tady koukejte ukázat holčiny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.8.07 09:53

Ahoj jsem tady :wink:

ale zmatená jak Goro před Tokiem… :? Jsem si volala kvůli tomu screeningu… nejdřív do Sanusu v HK, tam jedině zkusit se domluvit s jedním doktorem, který to dělá svým pacientkám, jestli by mi to neudělal. Pak jsem volala do fakultky a tam mi řekli, že musím mít žádanku od svého doktora s důvodem, že jen tak každýmu to neudějí… tak já fakt nevím… si připadám, že jsem z jiné planety. A taky mi řekli, že pak stejně trippel testy dělat budou stejně… Jsem prostě z toho vedle…

Holky poraďte… mám vytrvat nebo se na to vykašlat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
7.8.07 11:55

Ahoj Ann,
já jsem byla na vyšetření ve fakultce. Objednala jsem se tam telefonicky a když jsem tam přišla v určenou dobu, taky po mě sestřička chtěla žádanku od doktorky. V těhotenské průkazce jsem měla od mé sestřičky napsáno pouze screenink v I. trimestru těhotenství, telefonní číslo na tu ambulanci, kde jsem volala, jinak nic a vzali mě v pohodě, tak nevím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
7.8.07 12:01

Ahoj,

tak jsem taky tady. Já zase řeším jídlo. Ach jo. Jak už jsem tady dřív psala. Prostě jsem si prákrát dala nivu a normálně jím balkánský sýr a někde se píše co za hrůzy se může stát jinde zase, že je to nafouknuté téma tak já nevím. Vyhýbám se majonézovým satátům apod., ale tohle mi teď leží v hlavě. No zítra mám poradnu tak se přeptám.

ANN: já ten rozdílný přístup v naší republice taky vůbec nechápu a kolikrát už jsem se kvůli tomu musela nas… Jak sjem psala mi to dr. taky nenabídnul, ale v nemocnici, kde jsem byla byli vstřícní. No jak jsem psala čekala jsem hodně nemocné miminko proto jsem si tento test nechala dělat a kdyby mi vyšel špatně tak bych si u genetika požádala o odběr choriových klků. Dělá se to dřív a hlavně výsledky jsou mnohem dřív než z plodové vody. Jenže v Ostravě se toto vyšetření neprovádí což fakt nechápu třeba v Praze je to normální. Opravdu nevím proč jsou emzi našimi městy v tak malé zemi tak velké rozdíly. pokud ti to stojí za to tak si za ten test „bojuj“ a co třeba do jiného města? Třeba by to tam nebyl takový problém.

Adámek spí tak si asi taky na chvilku odpočinu. Odpoledne se asi pojedeme ochladit ke tchánovcům do bazénu :)

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
7.8.07 12:10

Ahoj holky..

moje nalada je stale nekde u bodu mrazu..strasne me totiz boli zada a krcni pater na kterou hodne trpim a od toho me chyta hlava..takzr trpim,protoze prasek si vzit nemuzu a ani nechci, Fastum gel a Voltaren emulgel se taky nesmi mazat..takze asi chcipnu..

Ann..asi bych se preptala sveho doktora..a pak to resila dal..rozhodne necekej aby nebylo pozde (myslim na odbery).

Ajjaa: Jidlo neresim..zeru vsechno na co mam chut..rekla mi to i sestra u doktora i mamina..driv se zralo vsechno a nikomu nic nebylo..akorat se vyhejbam syrovymu masu..a to zboznuju tatarak..jinak hermelin,nivu si dam..jasne ze to nebudes jist cely dni..a k tej majoneze..tu taky zeru..davam ji do pomazenek,tatarku na smazak..a ted rano jsem treba posnidala krevetovej salat s majonezou :lol: a ted bych to zajedla nejakou buchtou..takze se jdu kouknout co potrebuju na pravy cesky buchty s tvarohem..Ja se drzim hesla,v tehotenstvi konecne muzes zrat vsechno co normalne nemuzes abys nepribrala..tak si to aspon po tech 9mesicu uzivej :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.8.07 12:26

Á, konečně jste tady :D

Já taky četla, že by se neměly plísňáci sýráci a vnitřnosti a syrový maso a paštiky a měkký salámy…ale když já u těch sýrů nevydržim. Miluju hermelíny a tak, takže si sem tam taky zobnu, ale jen tak na chuť. Majonézy naštěstí nemusim, ale ty sýry jsou peklo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
7.8.07 12:31

Dík za uklidnění ohledně toho jídla :)

SANDUL: super názor ty musíš být správně pohodová :D tak dobrou chuť k buchtám a jsi teda dobrá, že si je upečeš to já je akorát kupuju na pečení moc nejsem a ani mi to nejde :?

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
7.8.07 12:40

ahoj tehulky, omlouvam se, ze sem lezu, ale koukam, ze ann touzi po screeningu v 1. trimestru. ja se obavam, ze v HK je to docela beznadejny, taky jsem chtela, aby mi to dr. (ktery pracuje prave i v sanusu) udelal, ale rikal, ze to nemaj nasmlouvany s pojistovnou.
ze to ma jen par pracovist v republice. a ze mi muze max. udelat (ze svy dobry vule) nuchalni translucenci, ale biochemii ne. a neodebere mi to ani, kdybych si to chtela zaplatit, ze to muzou jen ty velky pracoviste jako gennet v praze, helios v brne atp. (kam se ostatne muzes objednat, stoji to nejak mezi 1200 a 1400). ve fakultce jsem se teda ale neptala. planovala jsem jet do prahy, ale nakonec jsem v te dobe lezela v nemocnici, takze z toho seslo. muj dr. mi chtel udelat aspon na UZ to projasneni, ale nezdarilo se, pry kvuli silnejsi tukove vrstve na brise :wink: .
chtela jsem to, protoze v minulem tehu jsem mela falesne pozitivni tripply a nechtela jsem znovu na amnio, ale on rikal, ze na tripply bych musela stejne. tak nevim. i ve druhem teh. mi vysly tripply blbe a sla jsem na amnio znovu. zbytecne. takze byt tebou bych se zkusila objednat do prahy, ten prvni screening je nesrovnatelne presnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.8.07 12:42

Ajjaa, no já jsem z maloměsta a tohle je město 50km vzdálené… tak mě tak napadá už snad jedině Praha. Ale zase v rodině jsme nikdy žádné problémy neměli, tak si říkám, jestli to zbytečně nehrotím… :roll:

Sandul - Jen si dej, ikdyž já se teda těm zrajícím sýrům vyhýbám, ale zase až tak je nemiluju, takže se to nechá vydržet… To jsem spíš trpěla - měla jsem chuť na Redbulla, koupila si ho, ale pak kvůli kofeinu se bála, takže jsem si jen lízla :?

A tohle mi teď poslal manžílek http://www.moje-rodina.cz/…e-fotografii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.8.07 12:44

Adelino děkuju moc info :D tak už mi to je jasný… K tomu se tady jen tak nedobouchám… Takže pražandy - poraďte mi, kam se mám obrátit? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí