Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky ![]()
SANDI, určitě se budou vaši raodat, musíš nám hned napsat, jak to dopadlo
! U nás už to všichni z mojí rodiny vědí, z pčítelovi zatím nikdo…nějak se mu do toho asi nechce, ale nchávám to na něm, až jak se rozhodne, kdy to oznámit u nich doma.
LUCI, musím si zaklepat, doktorova sestřička je tak šikovná na odběry, že ani (já stará omdlívačka) s sebou neseknu a odejdu sama po svejch ![]()
Jo a HOLKY, dneska u nás byla kamarádka co je v 8mym měsíci a přinesla nám ukázat 3D ultrazvuk. Za DVD a fotku chtěli 1300,–Kč a asi do toho s přítelem půjdeme taky. Je to parádní, když se můžete na prcka kouknout jak vypadá ![]()
Márty jé 3d utz by se mi taky líbil, jen fakt nevím jestli ho tady u nás někde dělají a nemám potuchu kolik to bude tady stát, i když za ty peníze to stojí, máš památku jak vypadalo mimčo ještě v bříšku, ty obrázky jsou neuvěřitelné.
Tak oznameno,jsme porad zivy,nasi malem omdleli..a dneska odlitame..
3D utz dělají v Ostravě. Kamarádka na něm byla asi před dvěma týdny stálo ji to 500Kč, ale byla z toho zklamaná. Taky jsem si myslela, že tam je vždycky všechno krásně vidět a prý nebylo. Ani pohlaví mimčo neukázalo. Tak nevím.
SANDUL- hezkou dovču.
Andrea
Sandul, tak to jsi nás velmi stručně odbyla.. povykládej, přeháněj, jaký to bylo?? Měli radost? Nebo spíše byli překvapeni, jako že jste se zbláznili?? Nebo jak?? Jsem moc zvědavá.
Ajjo-ještě je stejně čas na 3D, tak uvidíme jestli bude něco blíž, ale každopádně jej budu chít.
SANDUL no fakt! moc ses nerozepsalal
Ale každopádně šťastnou cestu a ať ti neni moc špatně ![]()
My na ten 3D půjdem asi taky. Jak říká LUCIÁŠ, je to hezká památka
Kámošce mrňous pořád před obličejík strkal ruku, ale nakonec se foto povedlo. Chodí se na něj kolem 6týho měsíce.
Ahojky,
tak zkouším metřík, snad se mi to povedlo.
Dnes jsem zvládla kontrolu i plicní, vše ok, dlaší kontola za 14dní na ty vývojové vady.
čau holkyy.sem tu nová,a měla bych také rodit v únoru.nyní jsem ve 12tt doufám že mě vezmete mezi sebe ahojda ![]()
ahojky těhulky a bříška ![]()
jsem taky z únorňátek 2008, ale ze serveru baby-cafe. jsem si dovolila vám sem nakouknout a pročíst si co jste zatím napísmenkovaly
jsem drzoun, ale zvědavost byla silnější
nás je v diskuzi už celkem dost a i máme popsaných už přes 80 stránek.
fyzikarko http://bd.lilypie.com/fFi0p2.png je to tvůj metřík? měla jsi tam 2× za sebou zadané http:// a . png a proto se ti nezobrazoval správně. když klikneš pravým na metřík a pak zkopíruješ adresu ve vlastnostech, tak budeš mít správnou adresu. akorát jí dej mezi závorky s img ![]()
držíme všem těhulkám moc a moc pěsti, aby bylo všechno v pořádku s miminky a vy si užívaly svoje těhu.
Jitul a vesničánci
Ahoj,
všechny zdravíme ![]()
anonymní: jasně, že tě vezmeme mezi sebe jen se přihlaš ať nejsi anonym ![]()
fyzikarka: tak nevím, kde je chyba v tom metříku. Taky mi to kdysi nešlo když jsem si dělala první metřík.
Zatím papa
Andrea
Dobré ráno ![]()
Jak se dmeska všechny máte?
Já jsem nakukovala do ledňátek a baví se tam o mazaní proti striím. Používáte už taky něco? A jestli jo, tak jaký krémíky byste doporučily? ![]()
MARTY: ještě se nemažu, ale už bych měla začít i manžel mě na to upozorňuje
, ale myslí to v dobrém a má pravdu při těhu s Adámkem jsem se poctivě každý večer mazala (nebo mě mazal manžel to bylo ještě lepší) a následky po těhu skoro žádné
Takže mazání zdar ![]()
Andrea
Ahoj holky,
vítám nové těhulky mezi námi.
Jen k tomu mazání,já se mazala taky poctivě ale stejně se mi kůže vytáhla tak extrémně že mám na prsou a bokách strie,teť jsem ještě mazat nezačala ale asi začnu,aspoň pro dobrý pocit