ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
30.7.07 23:56

Ahojky :D

SANDI, určitě se budou vaši raodat, musíš nám hned napsat, jak to dopadlo 8O ! U nás už to všichni z mojí rodiny vědí, z pčítelovi zatím nikdo…nějak se mu do toho asi nechce, ale nchávám to na něm, až jak se rozhodne, kdy to oznámit u nich doma.

LUCI, musím si zaklepat, doktorova sestřička je tak šikovná na odběry, že ani (já stará omdlívačka) s sebou neseknu a odejdu sama po svejch 8)

Jo a HOLKY, dneska u nás byla kamarádka co je v 8mym měsíci a přinesla nám ukázat 3D ultrazvuk. Za DVD a fotku chtěli 1300,–Kč a asi do toho s přítelem půjdeme taky. Je to parádní, když se můžete na prcka kouknout jak vypadá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
31.7.07 09:32

Márty jé 3d utz by se mi taky líbil, jen fakt nevím jestli ho tady u nás někde dělají a nemám potuchu kolik to bude tady stát, i když za ty peníze to stojí, máš památku jak vypadalo mimčo ještě v bříšku, ty obrázky jsou neuvěřitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
31.7.07 10:25

Tak oznameno,jsme porad zivy,nasi malem omdleli..a dneska odlitame..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
31.7.07 10:30

3D utz dělají v Ostravě. Kamarádka na něm byla asi před dvěma týdny stálo ji to 500Kč, ale byla z toho zklamaná. Taky jsem si myslela, že tam je vždycky všechno krásně vidět a prý nebylo. Ani pohlaví mimčo neukázalo. Tak nevím.

SANDUL- hezkou dovču.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
31.7.07 11:10

Sandul, tak to jsi nás velmi stručně odbyla.. povykládej, přeháněj, jaký to bylo?? Měli radost? Nebo spíše byli překvapeni, jako že jste se zbláznili?? Nebo jak?? Jsem moc zvědavá.

Ajjo-ještě je stejně čas na 3D, tak uvidíme jestli bude něco blíž, ale každopádně jej budu chít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
31.7.07 11:46

SANDUL no fakt! moc ses nerozepsalal :P Ale každopádně šťastnou cestu a ať ti neni moc špatně :wink:

My na ten 3D půjdem asi taky. Jak říká LUCIÁŠ, je to hezká památka :D Kámošce mrňous pořád před obličejík strkal ruku, ale nakonec se foto povedlo. Chodí se na něj kolem 6týho měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
31.7.07 16:57

Ahojky,
tak zkouším metřík, snad se mi to povedlo.
Dnes jsem zvládla kontrolu i plicní, vše ok, dlaší kontola za 14dní na ty vývojové vady.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.7.07 17:07

nováček

čau holkyy.sem tu nová,a měla bych také rodit v únoru.nyní jsem ve 12tt doufám že mě vezmete mezi sebe ahojda :wink:

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
31.7.07 18:57

tak nevím, nějak mi ten metřík nejde

• Citovat
  • Upravit
1748
31.7.07 23:13

ahojky těhulky a bříška :lol:

jsem taky z únorňátek 2008, ale ze serveru baby-cafe. jsem si dovolila vám sem nakouknout a pročíst si co jste zatím napísmenkovaly :wink: :lol: jsem drzoun, ale zvědavost byla silnější :lol: nás je v diskuzi už celkem dost a i máme popsaných už přes 80 stránek.

fyzikarko http://bd.lilypie.com/fFi0p2.png je to tvůj metřík? měla jsi tam 2× za sebou zadané http:// a . png a proto se ti nezobrazoval správně. když klikneš pravým na metřík a pak zkopíruješ adresu ve vlastnostech, tak budeš mít správnou adresu. akorát jí dej mezi závorky s img :wink:

držíme všem těhulkám moc a moc pěsti, aby bylo všechno v pořádku s miminky a vy si užívaly svoje těhu.

Jitul a vesničánci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
1.8.07 07:41

Dobré ránko,
tak že by se už povedl metřík?

• Citovat
  • Upravit
3492
1.8.07 08:27

Ahoj,

všechny zdravíme :)

anonymní: jasně, že tě vezmeme mezi sebe jen se přihlaš ať nejsi anonym :)

fyzikarka: tak nevím, kde je chyba v tom metříku. Taky mi to kdysi nešlo když jsem si dělala první metřík.

Zatím papa

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
1.8.07 08:31

Dobré ráno :D

Jak se dmeska všechny máte?

Já jsem nakukovala do ledňátek a baví se tam o mazaní proti striím. Používáte už taky něco? A jestli jo, tak jaký krémíky byste doporučily? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
1.8.07 08:40

MARTY: ještě se nemažu, ale už bych měla začít i manžel mě na to upozorňuje :D, ale myslí to v dobrém a má pravdu při těhu s Adámkem jsem se poctivě každý večer mazala (nebo mě mazal manžel to bylo ještě lepší) a následky po těhu skoro žádné :wink: Takže mazání zdar :)

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
1.8.07 08:45

Ahoj holky,
vítám nové těhulky mezi námi.
Jen k tomu mazání,já se mazala taky poctivě ale stejně se mi kůže vytáhla tak extrémně že mám na prsou a bokách strie,teť jsem ještě mazat nezačala ale asi začnu,aspoň pro dobrý pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí