ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
12.7.07 11:29

Holky jeste jsem se chtela zeptat,uz se vam nekdy stalo ze jste si jako trochu ucurli..ja jsem vcera stala v Obi a najednou malej proudik,jako kdybych se pocurala,ale curat se mi nechtelo..mela jsem uplne mokry kalhotky..trochu me to zneklidnilo.

A pak mam druhej dotaz,nekdy pri kaslani nebo kychnuti me srasne pichne jako vevnitr v pupiku a dole v podbrisku..jako bych mela ten pupik a podbrisek necim spojenej a ta bolest se prenesla..zacne v pupiku a skonci dole..nevite nahodou co to oboji je,prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
12.7.07 11:29

Ahojky holky, tak mě na poslední kontrole dali takový letáček co dělali o genetických vadách a vyšetřeních.. a já bych měla jít do OStravy do nemocnice těsně po 10 týdnu, kde nabírají krev na triple testy a pak za týden se jde na UTZ kde dělají to šíjové projasnění, nebo jak se to jmenuje..a je to prý s 99% přesností, že to ani ty klasické triple testy co dělají až 16 týdnu jen z krve nejsou tak přesné. Každopádně já tam bduu chtít jít, ať mám trochu jistoty a možná více klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
12.7.07 12:53

Sandulko , s tímhel ti asi neporadím, to se mi nestalo. Je pravda, že na záchod chodím častěji, ale vždycky to stihnu.

a píchání v pupíku jsem měla na začátku taky, teď taky občas - právě při kýchnutí. myslím, že to patří k tomu, že se břicho celé roztahuje a upravuje, aby mělo místo na dělohu. určitě to není nic vážného.

ale pro jistotu se odpoledne strejdy zeptej! a pak dej vědět! jo a držím palce, ať kontrola dopadne výborně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
12.7.07 13:01

Sandulko, tak to se teda nestává 8O jen mám jako pocit vlhka, ale nikde nic…
A to bodnutí to, se mi taky občas stane, myslím, že to bude od té dělohy… ale zeptej se a pak podej info, jestli mě to má znepokojovat nebo ne… :roll:

A držím pěsti ať je kontrola je jedničku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
12.7.07 13:12

Ahojky :D

Tak to se na ten UTZ ve 12TT už moc těšim. jsem děsně zvědavá, co a to taťka bude řikat :P

AJJi, gratuluju k průkajdě :D jediný co mě trochu va, že musim k zubaři pro razítko, já se zubáka mooooc bojim 8O

LUCI ahoj…já jsem taky pořád jak spací pytel, ale kocovinka mě teď na chvíli opustila 8) HURÁ!

SANDI, tak už se těšim, co budeš vyprávět odpoledne :P

ZDEENJI, doufám, že mě už taky budou dělat UTZ přes břicho. Taťka by asi taky pěkně koukal :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
12.7.07 17:34

Tak jsem po kontrole,krasne rosteme,podle UTZ jsme 6tt+6,takze nam to krsne sedi..na dalsi kontrolu jdeme 27.7 na citologii,nabery,moc,a uz dostanem prukazku..a pak pred 10.zari jdu na ty nabery na genetiku..a zacnem chodit n tehu cviceni a plavani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.7.07 07:54

Sandulko, tak gratuluju ke kontrole a k rostoucímu miminku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
13.7.07 08:05

Ahojky,

Ann moc dekuju..ja jsem uplne zapomnela rict ze uz jsme malinko videli srdecni odezvy,ale jen jako u malinkyho krecika :P

Jinak na ten pupik a to uchazeni moci (prej to ani moc neni) jsem se ptala a je to uplne normalni..nemam mit strach.

Ted me spis uz 3 den pravidelne suzujou ve 20:30 krece a desnej prujem..musim si davat pozor na to co jim..

A chtela jsem se zeptat,muzu pit cernej caj? dela mi dobre na brisko..nedelam si ho silnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.7.07 08:13

já nevím s tím čajem… kolik ho vypiješ? Já teda piju ovocný, doufám, že tam žádný tein není… jestli si dáš večer jeden slabej, tak by to asi vadit neměla… :roll: ale třeba Ti řekne někdo zkušenější…

A srdíčko - tak to je úžasný, jsem zvědavá, jestli taky dneska uvidím :)

A dobře, že to bodání je normální, se mi ulevilo… se asi roztahuje děloha, ne? Kdy odjíždíte na Island?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.7.07 08:33

BRÝTRO :D

SANDULÍ, to je dobře, že je všechno vpohodě! Tak ať se vám dál takhle hezky „inkubuje“ 8)

Já se s Váma rozloučím. 14dní nebudu, tak snad si na mě za tak dlouhou dobu ještě vzpomenete, až se sem zase nakvartýruju :P

Hezky si TO všechny užívejte, dávejte na sebe pozor a bacha na ty vedra co nás čekaj :! :! :! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
16.7.07 09:00

Dobré ránko dámy.. koukám, že je zde furt mrtvo.. holky já jdu asi za hodinku z práce a frčím na kontrolu.. jsem moc moc zvědavá.. a taky nerózní jestli je vše ok.. už bychom snad měli vidět srdíčko když už by jsme měli být 8+3tt tak uvidíme jestli dostaneme průkajdu a jestli nám pan doktor řekne i termín porodu.. chichi.. já to asi nevydržím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
16.7.07 10:53

Ahojky holky, ty vedra jsou desny..

Luciasi tak drzim palce a pak podej hlaseni..my uz srdicko meli..ale velky asi jako u cerstve narozeny mysky..

Ann co je s tebou,nemame zadny zpravy z tvoji patecni kontroli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
16.7.07 11:32

holčiny , tak je vše v pořádku, jsme 8+4 tt takže nám to na MS perfektně sedí, TP je už jistý 22.2.08, máme 18,2 mm takže i velikost odpovídá a srdíčko už taky bylo krásně vidět.. jo a obrázeček pro vás mám tady:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

no a dostala jsem těhu průkajdu a 2.8. jedu do Ovy na krev, kde se dělá kompletní screening na VVV a pak za týden na UTZ a pak mi řeknou co a jak.. mám z toho velkou radost, dnes to chceme říct rodičům.. už máme obrázek a průkajdu, tak už můžeme, už je to ofiko… mám strašnou radost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
16.7.07 12:19

Luci tak gratuluju..taky jste to jeste nerekli? a taky z toho mas takovy nervy jako ja?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
16.7.07 12:21

Luci ten obrazek z UTZ jsi vyfotila nebo naskenovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí