Poradna duly
Jana Čurdová
Hele holky? Já mám jít na UTZ ve 12TT … co už uvidim/me? Jaromír by šel rád semnou, tak ho chci poučit ![]()
Ahoj holky,
vezmu si priklad z Ann, se kterou se zname z Budoucich snazilek a taky se k vam pridam..... Nechtela jsem to upechat a zakriknout, ale stejne sem nakukuju, tak je to vlastne jedno..
Takze vas zdravim......
U nas doma to mame se jmeny naopak. Kluka mame zatim jasneho - bude to Hynek - hodi se nam to k prijmeni (ale nejsme Machovi ;o)) - a navic u manzi v rodine vsichni rackujou nebo maji sykavky, tak i kdyby to zdedil tak si jmeno nezkomoli…a rikat mu budeme Iggy. (pry je to Hynek = Ignac = Iggy). Ale uvidime, treba se to zmeni…Manza mi nechce schvalit Vendelina ![]()
Holka se nam libi Apolena, ale nenasli jsme zadnou zdrobnelinu, jak by se ji mohlo hezky rikat. Lenicka je uplne jiny jmeno a Poldinka je jak na zelvu…
dívala jsem se na různé diskuse a ve 12 týdnu by mělo mít mimi 6,5 cm tak to už bude vidět hodně,určitě bude taťka nadšený.
Endy" Apolenka je moc hezké jméno ale také jsem na žádnou zdrobnělinu nepřišla,a Hynek? Taky moc hezký jméno ![]()
Já myslím, že 12tt je pro tatínka akorát, ne? Taky si myslím, že tak nějak bych manžu vzala prvně sebou ![]()
Endy, já mám známého Hynka a říká se mu Hýňa
A Apolenka, ne? Ale je to moc dlouhý, takže pro mě by to byla Apísek
ale já jsem blázen ![]()
Pardon, že vám sem lezu, ale občas vám sem nakouknu, kolik bude miminek měsíc po nás ![]()
Márty , gratuluju k průkazce! v tom 12tt Jaromíra s sebou určitě vezmi! Mimi už je krásně vidět celý - to naše i pěkně mávalo jednou rukou - na druhý si totiž leželo. přítelovi se to moc líbilo, akorát byl trochu rozpačitej z toho, že mi dělali ten ultrazvuk ještě vnitřně, a ne tak jako v televizi - přes břicho:lol:
Tak to se už na ten ultrazvuk ve 12 týdnu taky těším,nechám si udělat fotečku když už tam bude vidět mimčo celý
taky napisu zkusenosti z prvniho tehu, me uz delali teda ultrazvuk pres bricho a byl to prvni ultrzvuk kde miminko vypadalo fakt jako miminko ![]()
Zdeenjo, ještě vnitří, jo?? Jestli mně ho taky budou dělat vnitřně, tak to bude Aleš koukat
No, už aby to bylo, co holky??
jj, holky uvažujete některá o tom šíjovém projasnění co se dělá právě v tom 12tt?
Ann, náš doktor to dělá automaticky každé těhulce, takže nás to čeká určitě
Ann, nech si to udelat, je to presnejsi nez tripletesty a ja nic neplatila
a vedela jsem ze Standa je v poradku a ze tripletesty me uz zase tak nezajimaji (no taky vysly 1:60 000
)
holky i kdyz mam termin v breznu muzu se zabydlet i tady u vas ![]()
Ahoj holky,
tak kontrola dopadla celkem dobře. Už mám taky těhuprůkazku
Jen mimi mělo být 8+3 a je podle utz 7+6, ale dr. z toho nic nedělal tak snad je to v pohodě. Sestřička mi dala kufřík pro těhotné maminky s časopisema a různýma vzorkama a je tam i cumlík a kousátko. No potěšilo mě to
Já si NT určitě nechám změřit už z důvodu Downova syndromu + dalších VVV miminka z prvního těhotenství. Jo a utz ve 12. týdnu je fajn. Je už to takové skoro hotové mimčo
Jo ať tady nejsem za nějakého cizáka tak jsem psala o stránku dřív jen nevím jestli jste mě zaregistrovaly ![]()
Andrea
Ajjaa: Gratuluji k těhu průkazce a hlavně k úspěšné prohlídce. Ten kufřík to je takový hezký že někdo na nás jakožto těhulky takhle myslí. A z té velikosti si určo nic nedělej,vždyť je to rozdíl pár dní,hlavně že je jinak mimčo v pořádku ![]()
Ajjaa, taky grtuluju k průkazce ![]()
Sandulko, jak jsi pochodila Ty u doktůrka?
Já jdu zítra ![]()
ahoj holky, ja jdu na kontrolu az dneska v 15:30 tak dam pak vedet..jinak manzela beru sebou na UTZ pokazdy,doktor (strejda si to vyzaduje,aby u toho byl vzdycky otec)..zatim jsem mela jen jeden utz pres brisko,a tam jsme zatim vydeli jen malou fazolku,tak jsem zvedava co dnes..dam vam vsem vedet.