ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
28.6.07 13:17

AHOJKY :D

Á SANDULÍ už je tady taky 8)

Holky, já byla na UZ te´d v pondělí a byla jsem 5+5tt a Mládě už vidět bylo,tak si myslím, že u vás už vidět budou taky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
28.6.07 17:46

ahoj holky, tak jsme po prvni kontrole..tak jsem v 5tt+3, mame 4-5mm, tatka dostal vynadano ze se moc nepochlapil :P ..po 9.7 jdeme na druhou kontrolu a uz by jsme meli dostat tehu prukazku..a 15.zari nas ceka genetika v C.Budejovicich..dostala jsem Mamavit, Jodid, kyselinu listovou a tehu lizatka..jo a TP mame 26.2.2008.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
28.6.07 18:37

Sandul, tak jsem tě dneska vyhlížela a mooooc gratuluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
29.6.07 10:23

Jen k těm termínům, správný termín vypočítáte na www.rodina.cz (tedy podle MS samo ne podle UTZ to musí dr.), vždycky tam vyšlo to, co poté spočítal doktor. Já byla včera na UTZ a viděla jsem srdíčko, mimčo mělo v 7tt+5 1,4cm takže vše v pohodě.

SANDULA: já měla předloni termín 27.2. a porodila jsem nakonec až 1.3.

Tak všem krásné těhotenství!!! Občas sem nakouknu jak se množíte, nás už je na www.baby-cafe.cz v diskuzi únorňátek docela hodně a většina už má i potvrzeno i se srdíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
29.6.07 11:33

Tak já se taky hlásím. Dneska povrzeno, 7 mm. A další kontorla 13.7. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
29.6.07 14:17

Ahoj holky,

vítám nové maminy. Tak já jsem měla jít na kontrolu až ve středu, ale jelikož mám malého chlapečka tak se nám stala no řekněme menší „nehoda“ při oblíkání tak jsme radši k dr. vyrazili dneska. Takže podle utz jsem 6+5t.t. a srdíčko bylo vidět :D

Zdravím Ann tak to jsme těhu úplně stejně :wink:

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
29.6.07 14:25

ANN , gratuluju k potvrzení od doktora!

A všem ostatním snažilkám samozřejmě taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
29.6.07 16:08

Tak my se také hlásíme do úorových přírůstků,dnes jsme 6+5,včera jsem byla na ultrazvuku a srdíčko bylo krásně vidět. Všem ostatním těhulkám přeji krásné a bezproblémové těhotenství a gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
30.6.07 08:48

Zdeenjo, děkuji :wink: Se omlouvám, že jsem to u ve snažilkách neřekla :oops:

Ajjaa, já jsem určitě míň, protože mám dlouhý cykly… Ale zatím to mám podle MS. Teď tam nebyla moje doktorka, ale zaskakoval doktor, tak zase tolik neřekl, ale prý to odpovídá tak 4-5tt 8) a já myslím, že 4tt :wink:

A ostaním gratuluju k srdíčkům, doufám, že na příští kontrolu už taky bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.7.07 08:48

Teda holky, koukám jako blázen, tady se to vůbec nerozjíždí :roll: Jsem myslela, jak se budem těšit spolu a tady nikdo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.7.07 11:24

Tak mám pěknou rýmu,bojím se aby to nachlazení nějak neovlivnilo mimíska když jme teprve na začátku,jinak zítra jdu na ultrazvuk tak jsem zvědavá jak ten drobeček už povyrotl,už jsme 8+1 tak jsem na to zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.7.07 12:35

Ahojky těhulky a maminky z února 2007. Já se pořád bojím uvěřit, že by to mohla být pravda, že jsem opravdu těhotná. Na první ultrazvuk jdu až v pátek 13.7. a můžu vám říct, že od tý doby, co mi z krve potvrdili těhotenství jsou to nejdelší tři týdny v životě. Stále se bojím, že ultrazvuk neukáže srdíčko a já budu na dně. Mám z toho hrozný strach a ten čas mi taky nepřeje. Vleče se to hrozně. Nikdy jsem se netěšila na pátek 13. jako teď, doufám, že pro mě bude šťastný. Pověrčivá jsem jen trochu, ale zatím u mě pátek 13. neznamenal nic významnýho ani v negativním ani pozitivním smyslu, tak jsem fakt zvědavá. Ale opravdu se bojím moc moc. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.7.07 13:34

anlea, já myslím, že jen rýma mimču neva :wink: hlavně, když nejsou antibiotika. Dourám, že dáš zprávu, jak jste na ultrazvuku pochodili :wink:

Barbaro, taky jdu na kontrolu v pátek :wink: ale mně 13. nevadí, bydlela jsem v čp. 13, takže to tak neberu, ale taky se trochu bojím. Sice jsem už na ultrazvuku byla, tak vím, že je tam, kde má být, ale taky si říkám, co když tam nebude srdíčko nebo bude něco v nepořádku. Ale věřím, že bude všechno OK. Tak taky věř a zbytečně se nenervuj :wink: ať se ten červíček má u Tebe dobře :wink: a hlavně - teď už sebudeš bát pořád něčeho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.7.07 14:17

No já už se po těch všech špatnejch zkušenostech bojim úplně všeho,zítra dám určitě vědět jak jsme dopadly,ale věřím že všechno bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
9.7.07 14:36

Ahoj holky..tak ja jdu na kontrolu ve ctvrtek 12.7 v 15:30..tak jsem zvedava co uz uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí