Poradna duly
Jana Čurdová
anlea: My jsme u na jmena koukali..ale my musime mit holku..nam se totiz zadny jmena kluku nelibi ![]()
a pro holcicku mame: Sofie, Rozarka, Amalka, Natalka
u kluka mam jediny: Samuel
Sandulo, Já jsem si vybrala Ellu nebo Nellu,Amálku a taky se mi líbí Lilian ale uvidim jak mi to projde rodinou radou,kluk ten je jasnej, zase Václav po tátovi
Ale já doufám v tu holčičku
Tak mi jsem zatím jména moc neřešili, jen jednou manža doma otevřel kalendář a jediný co jsem zjistili, že se nám líbí Patricie, ale určo to bude kluk… to jsem vždycky chtěla Matyáška, ale má svátek 24.února, tak by to chudák měl pěkně u sebe ![]()
No naštěstí máme ještě chvíli čas
A Mikulášek mi neprošel ![]()
Ann tak zkus Jeziska nebo Silvestra kdyz Mikulas neprosel ![]()
Anleo to jsou taky moc hezky jmena..
Holky ja jsem se vas chtela zeptat,kdyz jste ted nekdy meli sex a orgasmus,taky se vam pak hned po orgasmu udelalo trochu nevolno?
Sandulko
třeba by to prošlo, protože psa máme Alberta a kámoška si dělala srandu, že by mohl být rovnou Hypernova ![]()
Mně teda nic po sexu nebylo (jen skvělý pocit) a při prvním po zjištění těhu jsem malinkato zašpinila, ale holky říkaly, že po sexu je to normální, že je v těhu překrvený čípek… ![]()
Já jsem taky při sexu bez potíží,třeba to mimču zrovna nějak nesedlo jak do něj taťka dloubal
![]()
SANDUL, jedeme autem do Švýcarska. ubytovaný budem u sestřenky, která tam bydlí s maželem a pořádně to tam procestujem a pak bychom chtěli jet na jih Francie (do kempu pod stan) a užít si trochu sluníčka a moře a taky to tam trochu prošmejdit. A pak bych ještě chtěla v září vyloženě na nějakou „kýč“ odpočinkovou dovču třeba jenom na 7 dnů do Tunisu nebo tak něco, ale to nevim, jestli nám vyjdou penízky. UŽ SE DĚSNĚ TĚŠIM!Poslední dovolená byla v únoru v Alpách ![]()
ANLEO, výraz „taťka dlouba“ mě fakt pobavil ![]()
A jména? Nooo, když to bude holka, tak mi asi projde Adélka (Ája) a ještě se mi líbí Nelinka a když kluk … tak nevíííííme
A taťka by první radši kluka, ale netrvá na tom, aby se jmenoval po něm, takže to jsem zvědavá, co vyberem ![]()
Anleo, taky jsi mě s tím dloubáním pobavila
![]()
Márty, tak si to užijte a docela Tě obdivuju, že si riskneš takovou dálku. Ale když tam máš sestřenku, tak ta by Ti určitě s nějakým doktorem pomohla. A já měla poslední dovolenou vloni touhle dobou ![]()
DOBRÉ RANKO ![]()
ANN, myslím, že to bude vpohodě. Sestřenka je zdravotní sestra, tak kdyby se náhodou něco šustlo, tak mi pomůže a už mám uzavřený i pojištnění, tak jsem klidná. Cítim se vpohodě, žádný problémy nemám, tak mi přijde škoda sedět pořád v práci. Radši si ještě užiju nějaký to cestováníčko, dokud ještě můžu. Myslím, že přítí rok to tak možný nebude, tak ať mám něco do zásoby ![]()
Ahoj holky..tatka nedloubal..to bylo jen mazleni rukou po klitorisu..ja totiz abych se priznala nemam na sex ani na nic kolem nej sebemensi chut..strasne mi to ted vsechno vadi..i to kdyz se na me treba tatka jen primackne a pusinkuje me na zada..nevite proc? asi nejsem normalni.
Sandulko, on se tenhle přehupuje dýl… nevím přesně v kolik, ale za chvíli přeskočí…
Tak třeba to bylo z toho, jak Ti to teď není pochuti, tak i potom se udělalo špatně..
fakt nevím…
Márty, to máš sampzřejmě pravdu
My jedem na dovču taky, ale jen tady po čechách, ale slibujem si Šumavu už strašně dlouho, tak se teď pěkně šikla. A ten Tunis či něco jiného bysme chtěli pak s batoletem, hezky v hotelu s bazénkem… ![]()
A ja bych nejradsi jela na dovolenou na jednu stranu zemekoule a manzela poslala na druhou..me ted fakt vyhovuje bejt uplne sama.. ![]()
Tak to já jsem zase děsně lísavá… ale jen tak na hlazení… to mi stačí
Ahoj holky,
jééé to jsem ráda, že se to tady tak pěkně rozjíždí
pár dnů jsem tady nebyla počítač mi totiž nedělá dobře
ale snad se to už bude zlepšovat a budeme se těšit společně
Dneska odpoledne jdu k dr. řeknu vám, že se těším na utz a zároveň jsem trošku nervózní, ale asi je to normální, že
Blahopřeju těm, které už mají těhuprůkazku. Je fakt, že je to takové oficiálnější
Třeba se už jí dneska taky dočkám ![]()
SANDULA: tak si dneska budeme držet pěsti navzájem co říkáš? když jdeš taky na kontrolu ![]()
ANLEA: četla jsem tvůj článek a je mi z toho moc smutno
moc ti přeju aby tentokrát všechno dobře dopadlo. Já mám za sebou taky jednu moc smutnou zkušenost. Přišli jsme o holčičku z prvního těhotenství. Byla hodně nemocná a tak má i já obavy aby tohle těhotenství bylo v pořádku. Máme už doma jednoho zdravého chlapečka, ale v člověku takové věci zůstavájí a stejně jako ty budeš mít svého chlapečka vždycky s srdci tak já svou holčičku taky. Ještě jednou ti přeju moc štěstíčka. Jo a Ella je moc krásné jméno taky o něm uvažuju ![]()
MARTY: krásně si užij dovču ![]()
Tak já prozatím končím. Adámek tady různě poskakuje a říká maminko pojď tak jdu zjistit kam mám jít ![]()
Jooo a k těm jménům je fakt, že pro mě je taky problém vybrat klučičí jméno. Adámek má jméno po manželovi a kdyby to byl zase chlapeček tak fakt nevím jak by se jmenoval
no sice předčasné, ale hezké starosti.
Andrea