Poradna duly
Jana Čurdová
A co používáte? Já viděla v časopise, že i DERMACOL má krém proti striím, stojí něco málo přes 200,– Kč nebo máte jiné typy?
Já uvažovala o krému na suchou pleť od Garnieru, ale právě nevím, jestli teda nejsou účinější krémy rovnou na strie…asi jo, ale zdají se mi drahý…
Máry, já jsem se totiž v ledňátkách ptala na Bonellu a ať mi doporučí čím se mažou, tak jsem tam asi rozpoutala na toto téma diskuzi. Já jsem se začala mazat včera večer.. a dnes ráno jsem úspěšně začla pokračovat. Já totiž byla jako sušenka, takže to potřebuji. No a zatím se mažu jen olejíčkem pro miminka, jelikož zatím nenabývám, ale pak bych šla určitě do ElastiQ Exclusive ¨150 ml stojí něco malinko přes dvě stovky (214,– +-) a je i na starší strije a jizvičky + prevence proti tvorbě. Jinak mají i EslastiQ original a ten je jen na prevnci proti strijím a 200ml stojí cca 120,– takže taky dobrý. Ale prý pokud k tomu má člověk dispozice, tak se může mazat jak chce a stejně popraská a někdo se nemusí vůbec mazat a nepopraská. Takže uvidíme.
K těm krémům, včera jsem si koupila Welledu, sice 350Kc, ale prýje fakt výborná. Ozkoušela ji kámoška loni a ani jedna strie. Mazala i po porodu.Ještě mi doporučovala olejíček na masáž hráze, tak ho časem taky dokoupíme. Aspoň spojíme příjemné s užitečným
http://bd.lilypie.com/fFi0p2.png /> fyzikářko - máš tam za první závornou s IMG mezeru, tak ji jen vymazej a budeš ho mít tak jak jsem Ti ho sem teď vložila já
Ahoj holky..omlouvam se na ten vcerejsek,ale bylo to tesne pred odjezdem..probehlo to v pohode..ale ja malem strachy umrela..ale vetsi radost mel asi dedecek..mamka si hned naplanovala,ze az nastoupim do prace,tak ze si vezmu jeji zakaznice a ona pujde konecne do duchodu ![]()
Ajo: Dik za prani hezky dovci,ale ja na zadnou neletela..vracela jsem se domu na Island ![]()
A k tomu mazani,my uz mazem..pan doktor nam rekl at pouzivame na masaz hraze detsky olejicek Aviril a na prsa,bricho a stehna nam rekl ze mame pouzivat (jsem krava,pac mi to vypadlo z hlavy jako posledni dobou vse)..musim se jit kouknout..aaaa uz to mam Dermacol-Enja..
Moje svagrina poctive mazala a nema vubec nic,ani ji nepopraskalo tetovani,a v pohode po porodu zase na:,–(ila piersing do pupiku..
SANDUL ten krém jsi koupila normálně v lékárně nebo drogérii, a jak jsi zvládla cestu letadlem,nevolnosti nebyly?
SANDUL: jejda jsem to popletla
no každopádně je dobře, že jste dobře doletěli
Pořád uvažujeme o té dovolené letadlem teda podle toho jak dopadnou ty testy, ale mi nedělá letadlo moc dobře ani když nejsem těhu tak nevím co by to se mnou udělalo teď
Jak ses cítila?
Já jsem měla v minulém těhu na mazání Bonelu a ještě jeden krém, ale teď si nejsem jistá co to bylo, Možná ten ElasticQ nebo tak nějak jak tady někdo psal. No každopádně si myslím, že mazáním nic nezkazíme
a co se týká mazání hráze tak s tím zkušenosti nemám, ale je fakt, že mám po porodu s Adámkem šíleně moc stehů vnitřních i vnějších a pořádnou jizvu, která se ozývá ještě dneska takže asi budu masírovat i když hlavně před porodem to fakt není příjemné:-( ale možná budeme mít tentokrát menší mimi a půjde to snáz. Adámek vážil 3,95kg takže žádný drobeček ![]()
Andrea
anlea píše:
SANDUL ten krém jsi koupila normálně v lékárně nebo drogérii, a jak jsi zvládla cestu letadlem,nevolnosti nebyly?
Koupila jsem ho normalne v DM a holky jestli uz mate prukajdu,tak ji ukazte v DM a v Droxi a bude vam vystavena karticka na veskery baby sortiment a pro tehulky..let byl uplne v pohode..cetla jsem knizku a klimbala..ale mela jsem cipek Torecanu,tak mozna i proto..v lekarne ho nekupuj,je tam o dost drazsi.
Ajjaa: Myslim ze bys let zvladla v pohode..my letime 4 hodiny..ja se litat strasne bojim a muzu ti roct ze jsem za tenhle rok nalitala vic nez za celej zivot..nejdelsi let byl kdyz jsme leteli na Maledivy..to trvalo 15h..jinak vcera jsem mela i radsi Torecan cipky..ale let byl krasne cistej..to spis ted trpim v aute.
SANDUL: na co přesně jsou ty torecan čípky prosím tě? Teda něco mi to říká, ale nejsem si jistá. Malému bych dala kinedryl, ale sobě asi těžko.
A.
Ajjaa píše:
SANDUL: na co přesně jsou ty torecan čípky prosím tě? Teda něco mi to říká, ale nejsem si jistá. Malému bych dala kinedryl, ale sobě asi těžko.A.
Torecan cipky mi predepsal gynekolog na nevolnosti,zvraceni..jak normalne tak pri cestovani.
Luciáši, díky, už se mi to povedlo. Juchů
Učím sice matematiku a fyziku, ale pc a já se moc v lásce nemáme