ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
7.8.07 13:24

Ann..k tomu kofeinu..vim jaky to je..ja treba musim denne vypit aspon pul litru cernyho caje..(delam si jen slabej a jen lzicku cukru) ale kdybych ho nemela tak mi je celej den zle..

Jinak mam porad chute na buchty,palacinky,vafle..ale jako na suchy pecivo,zadna slehacka,ovoce..maximalne cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.8.07 13:29

Sandul, já kafe nepiju, takže to zase až tak hrozný není, ale chuť je chuť, že… a já nejvíc ulítávám na něco s máslem… jako houska s máslíčkem, chlebíček nebo jen brambory… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.8.07 13:38

Já mám zase děsnou chu´t na brambůrky…tak si pořád peču brambory ve šlupce :P

Místo kafe si dělám meltu,ale neni to ono. Jsem závislák na 3v1 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.8.07 13:59

Márty a to nějak předvaříš? Přece by se normálně na pánvi nebo v troubě nepropekly… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.8.07 14:16

ANN, nepředvřim. Normálně je vcelku mrsknu do trouby i se šlupkou a oni se ti upečou, ale trvá to trochu dýl. Samo, že když mám hodně velkej hlad (což je vždycky) tak si je předtím uvařim tak napůl a nechám je dopíct v troubě. Jéje a pak se solí a mlíkem… :P MŇAM!

Nebo si ty brambory nakrájim na tenší kolečka a opeču si je na pánvi…někdy zaleju vajíčkem a mám omeletu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.8.07 15:01

Jsem na ně totiž dostala chuť :oops: takže asi budou k večeři :-) , ale předvařim je, dlouho bych na ně čekat nevydržela… bych u toho mohla usnout a pak by byly v troubě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.8.07 15:24

Tak ti přeju dobrou chuť ANN, já se dneska vrhnu na cuketový bramboráčky s nějakou zeleninkou…přítely přijdou vhod až přijde pozdě večer z hospody s lidma z práce :D …a hlavně mám na ně chuť :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.8.07 15:26

Jé, tak s cuketou bych doma neuspěla, ale ať se povedou a chutnají :wink:

A jak to máte s únavou? Já bych pořád spala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.8.07 15:36

Nooo, já původně taky ne, ale když do ní chlapovi přidáš na kousíčky nakrájenou třeba klobásu, tak se ten můj olizoval až za ušima. A když jsem mu po tom, co je slupnul skoro všechny řekla, že jsou z cukety a ne z brambor,tak mi nevěřil :P

S únavou? Ani mi nemluv! Přijdu domů, mám v plánu spoustu věcí a na jediný co se vzmůžu,tak je tak příprava toho jídla se kterým si sednu na gauč k televizi a dvě hodiny nejsem schopná se pohnout. Jednou se mi stalo, že jsem takhle v půl šestý usnula a probudila se až ráno! 8O

Ale ta fakt OBR únava mě už naštěstí přešla, teď jí mám tak nárazovou. Dva dny v pohodě, třetí se nemůžu hnout. Ale taky záleží na počasí, tyhle vedra mi fakt energii nepřidávají. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.8.07 15:55

TAK HEZKÝ ZBYTEK DNE PŘEJU :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
8.8.07 08:29

Normálně jsem včera stěží akorát udělala jídlo… Jsem byla tak strašně unavená, že nejdřív jsem asi hodinu spala, udělala to jídlo a pak si šla zase lehnout… Fakt nevím co to bylo, jestli byl nějakej divnej tlak :?

Márty, no nejlepší je neříkat co jí, taky se mi to už párkrát osvěčilo :lol:

Dneska jdu na odběry, tak snad už konečně taky dostanu průkajdu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
8.8.07 09:07

DOBRÉ RANKO :D

ANN,tak ať ti odběry dobře dopadnou a máš už tu průkajdu!!!! A já včera byla taky úplně hotová. Dodělala jsem ty bramboráky, pak na hoďku usnula a až pak se vrhl na žehlení. V kuse bych to nezvládla ani náhodou!

Jé, já vám musim říct, že mi dneska v práci začal hezky den. Přišel kolega, kterýmu se včera narodil klučík a hned mi líčil zížitky a je hrozně nadšenej. Normálně jsem se z toho vyprávění začala těšit na únor :P Za chvíli přinese šampáňo a chlebíčky a oslavíme o tady v kolektivu. Tak šampáňo si nedám,ale chlebíček to zasejc jo 8)

PROSTĚ HEZKÝ RÁNO!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
8.8.07 09:30

Jé Márty to je hezký… já už se taky těším až ten poklad budu mít v náručí a ještě víc se asi těší manžel… :D

Jinak koukám, že se nám to tu mění v naší soukromou diskuzi, teda holky, snažte se taky trochu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
8.8.07 09:39

ANN: jestly ještě pořád chceš tak tady je tel. číslo do Prahy do gennetu
222313000, 222313118,777622245
www.gennet.cz
Zkus si tam brnknout a domluvit se s nima,jsou tam strašně ochotný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
8.8.07 09:47

Anleo, jsi hodňoučká, jsem včera koukala na jejich stránky. Jen dneska ještě počkám, jestli mi mudra nenapíše žádanku. Nevíš tady ji taky potřebují? Jenže jestli tam nebude nebo tam bude mít pacientky, nemůžu na ni čekat. No uvidím, jak to dopadne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí