ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
8.8.07 16:34

Márty: Pak dej vědět jak probíhalo oznamování,určitě bude mít z noviny radost :lol:
Hezký zbytek dne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
8.8.07 16:41

Holky to ja jsem rovnou Tibkovi rekla ze k porodu pujde a bude me drzet za ruku a aby z toho taky neco mel tak ze prestrihne pupecnikovou snuru..malem se slozil uz ted..he he..uz se tesim..vsak ja si ho vychutnam. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
8.8.07 16:52

Sandul: A počkej až si poprví pochová toho vašeho drobečka,jak bude hrdej a bude rád že tam s tebou mohl bejt. Kde budeš rodit,v Čechách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
8.8.07 19:03

anlea: Jo jo budu rodit v Cechach..uz tam jdem naporad..jsem ze Strakonic,takze budu rodit tady a dokonce me bude rodit muj gynekolog,coz je muj skorostrejda..takze jsem tak nejak v klidu..me to chytne urco az pred porodem a to tak ze nebudu potrebovat ani YAL ani klystyr :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
8.8.07 20:35

Tak to máš dobrý s tim strejdou,si tě pohlídá a ještě odrodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 07:54

AHOOOOJ :D

Tak už máme zasebou oznamování přírustku v rodině. Jak jsme včera psala, jako poslední se měla novinu dovědět skorotchýně…no, tak jo, měla radost, i když byla dost překvapená. Hned začala vypočítávat, kolik nám to vlastně je a že si myslela, že počkáme do 30ti, abychom si užili mládí, že ona měla dítě v 31 a nic jí nikam neuteklo, že by naopak klidně očkala do 35…pak se taky divila, že je mrně plánovaný (ono se přes antikoncepci těžko těhotní že? :P )…ale jinak jako měla radost, to zasejc jo. trošku mě dorazila tim, ja se bude mimčo jmenovat. prej jestli po nás, jako po rodičích (což já u holčičky rozhodně nchci! Kdyby přítel chtěl, tak kluka po něm pojmenujem…už jsem si na jméno Jaromír zvykla a nemá ho každej :wink: ), ale když ona nám to aspoň klučičí jméno tak vnucovala - jak krásný český jméno to je atd. … no, to si musí rozhodnout taťka :D A u holčičky mi navrhovala jméno po sobě - Helena … noooo,tak to teda fakt ne. Ne, že bych měla něco proti Helenám, ale nemůžu pojmenovat holku po jedný babičce, to by asi moje mamča byla docela smutná…Holka bude Adéla, to je jasný (allespoň mě) a nikomu nic líto nebude :P .

Jo a taky jsem tak přemýšlela o tom těhu cvičení. Neznáte někdo nějaký DVD se cvičením pro těhule?

A pak jsem ještě měla jeden dotázek…jak je to s předporodníma kurzama, to ten si dělá každá porodnice nebo se na ně chodí i jinam? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 09:08

Ahoj holky :!

Márty, tak se ulevilo, ne? Já teda nemám ráda dávání jmen po rodičích, má to tak strejda s bratránkem a je to dost nepraktický… :roll:
A s jménem po babičce souhlasím, jak k tomu přijde ta druhá 8O ?

Jsem vám ani nedala vedět jak včera s těma odběrama. Jsem se tak rozhodila až jsem zapomněla na tu žádanku :oops: . Jsem tam totiž strašně dlouho čekala. Pak mi měřila tlak, kterej jsem měla 169/75, tak udivenej výraz a jestli mívám vysokej, tak říkám, že nikdy, tak ještě jednou, tak to jsem měla 139/75, tak napsala ten. A krev a pak jsem šla na prohlídku s kterou jsem absolutně nepočítala, tak z toho jsem byla rozhozená. Ale aspoň jsem viděla mimíska, nejdřív se doktorce nelíbilo, že chrupká, tak mi ďobala do břicha, tak ho zbudila, kopal nohama, mával rukama, mlel sebou a tak ho nemohla změřit, prostě sranda. No a na kontrolu mám přijít až 5.9. A dostala jsem průkazku! Takže jsem konečně oficiálně těhotná :D

A já bojuju s manželem k porodu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.8.07 09:25

ahoj holky,
MÁRTY: Tak to máte za sebou a do jména Vám nemůže nikdo kecat,je to Vaše mimi a je jen na Vás jak se bude jmenovat. A jak píše ANN co chudák druhá babička,by jí to bylo určitě moc líto.
dvd cvičení pro těhule je spousty,znám třeba od Hanky Kynychové nebo i Monika Žídková nějaké natočila,zkus zapátrat na netu a určitě na nějaké narazíš. A předporodní kurzy si většinou dělá každá porodnice sama,jsou to přednášky o porodu,přípravě a u nás v tom mají zahrnutou i prohlídku porodnice,porodního sálu.Taťkové se tam naučí jak ti při porodu ulevit od bolesti a proškolí je na porod. Zkus se na to zeptat u svého DR určitě poradí nebo sestřička u DR.
ANN: Ta doktorka nevěděla co chce,si tam chrupkal a ona do něj dloube,se nedivim že se pak nechtěl měřit :lol:
A gratuluji k těhu průkazce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 09:38

ANN, to se teda Dr. neměla co divit, mě kdyby někdo probudil dloubancem,tak bych se taky natruc nedala měřit :D :D :D Šikulku máš v bříšku :D A GRATULUJU K PRUKAJDĚ :dance:

ANLEO, právě, že jsem chtěla nějaký DVD od Hanky Kynychové,ale žádný jsme na netu nenašla, musím se teda mrknout znovu, jsem totiž fakt kolikrát slepá 8) :D

Jo a souhlas, do jmen nám nikdo nebude kecat (on jí to taky Jaromír řek, že si to rozhodnem sami…ale ona stejně mlela tu svou :roll: )
ALE MÁME TO ZASEBOU - JUPÍ!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 09:39

Anleo, však jsem ji to říkala, že chtěla aby vstával, tak se snaží :lol: :lol: :lol: Jestli jednou bude všechno dělat takhle doslovně, tak to si užijem :D

Holky a nevíte od kdy je plavání pro těhotné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.8.07 09:58

tohle jsem našla:Plavání je možné od začátku gravidity až do konce těhotenství. Je určeno pro těhotné s fyziol. průběhem těhotenství s výjimkou žen, které trpí výtoky a kožními problémy.

Jo a taky tam psaly že potřebují souhlas od gynekologa že nemáte žádný problém a můžete cvičit a plavat
MÁRTY: to dvd s těhu cvičením od Hanky Kynychové jsem viděla i na mimibazaru tak se zkus kouknout tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
9.8.07 09:59
anlea píše:
Tak to máš dobrý s tim strejdou,si tě pohlídá a ještě odrodí :lol:

Jeste by mohl odrodit za me a ja bych se divala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 10:02

Sandul :lol: :lol: :lol:

Anleo, jsem myslela to plavání, jak je organizovaný, jen pro těhule… a já teda trošku výtok mám… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.8.07 10:03

SANDUL: zkus mu to navrhnout ale nevim :D :wink: Asi si to budeme muset odrodit sami,ale bylo by fajn kdyby mohly rodit chlapi ale to bysme vymřely jaký to jsou cíti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 10:04

ANLEO díkes, už jsem to našla…nevim,kam jsem předtim čučela :roll:

HOLKY a myslíte, že můžu chodit plavat do „normálního“ bazénu? Konkrétně buď do Radlic nebo na Barrandov…to by asi neměl být problém ne? Já jsem to tak totiž propočítávala a to těhu plavání a cvičení by bylo pro mě trochu drahý a penízky se nám budou hodit! Tak hledám jiný způsoby jak se hejbat…rozhodně musim, bez pohybu nevydržim.

SANDULKO, jestli to za tebe strejda odrodí,tak se k němu hlásim taky ano? :P :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí