Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
30.6.09 20:43

amazonko, davam mu jak kdy, nekdy kojeneckou, ale casteji asi z kohoutku, doktorka mi sama na rocni kontrole rikala, ze muze vodu z kohoutku :wink:
A preju, at Te potize brzo prejdou :roll: Jo a mala je na fotkach rozkosna 8)

Tynko, Adamek si to ve vode pekne uzil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
30.6.09 20:54

Ahoj holky,vubec nestiham,ak mam chvilku hledam na netu pouzitou sedacku pro Mik az budem v CR,chuvicy a td..
Taky kocar-golfky vybiram :roll:

Vy tam mate tak krasne ze se deti koupou 8O super!!

VERU-
gratulace k zoubku

ADIK- :( to je teda smula smulovata…chudinka mala,at je prubeh mirny,dovolena v haji co.. :?

TYNKO-
gratulace k vysoke!!!!!to se mas na co tesit 8)

WENEE-
taky znam kolem sebe spoustu drobnych deticek,divim se ze to tak resi,ale zase lepsi nez neco zanedbat :wink: ale stejne vam preju at nic nenajdou!! :D

A vic neim snad jsem na neco duleziteho nezapomela,kuchtim kotlety na slehacce s bramborem a sopak…
Prsi,vcera jsme byli v obchodnim centru,koupila jsem si nove botky a kratasy tak mam radost :D
Poletim do CR v srpnu s neteri tak vsechno zarizujeme…

Ovoce ji Mik i ve sklenickach,driv jsme ji i varila treba hrusku,to ji moc chutnalo..ted uz se mi nechce,ona toho teda sni i dost v syrovem stavu-meloun vede,vcera schroustala i mrkev 8O

jo AMAZONKO-
at uz je ti lepe!!S kojenim mas pravdu,vyuzila bych toho a kdyz mala ani tolik nevyzaduje :wink: jo a fotky paradni,mala je nadherna :! :! Ty ociska budou jednou motat hlavu chlapum :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.6.09 21:06

Ahojky tak jsem dneska jeste stihla udelat z merunek marmeladu a uz na ot prdim

Tyny - obr gratulace, vidis a tys strasila ze nic a ono jo :D , a co ze to vlastne budes studovat?
Akrasny fotecky

Veru - vitej zpet, z krasne slunecne dovolene :lol: , my jsme na cest meli presne to co vy - slovinsko, rkaousko sileny slejvaky a to naobou cestach, tak hlavne ze jste v poradku dojeli
A na svacu davam bud jablko s bananem, jogurt s bananem nebo jogurt se susenkama nebo jogurt ovocnej. Jablka vzdycky koupim 2kg, svarim je, rozmixuju, dam do mrazaku a potom postupne odrezavam.

Eveli - ja jsem kupovala boty do vody v deichmannovi, tkaobvy ty neoprenovy, akorat je nevyhoda, ze sse blbe nazouvaji

Amazonko - chudino, jak to ze se to porad vraci? Ja malymu davam taky normalne vodu z kohoutku uz hodne dlouho a bez ujmy to ustal
A jeste porad kojim a dlouho asi jeste budu, zavislak se bude zenit a jeste bude chtit cucnout :lol: :lol: , jediny co jsem ted zrusila je nocni kojeni, to uz jsem nezvladala

Zuli - gratulace kamaradce k mimiskovi

Ady - muzu poprosit taky o listecek do Olomouce? Nebo Vyskov, ale spis Olomouc, jestli je jeste volna - dik, dik, dik

Mik - tak to sis udelala radost s oblecenim a to jidlo, mnam

Lucy - uzijte si dovcu, ty ses teda akcni zena

Jo, jeste jsme dneska konecne absolvovali ocko na splanicky, zardenky a priusnice, nastesti nemel ani cas reagovat tak nerval$, ale.....
Ted vecer - hruza rpi usinani, neskutecne unavenej, ale porad nemohl zabrat - asi reakce? a navic jsem mu objevila par pupinku, pripada mi to jako potnicky, ale sestra rikala, ze se muze objevit vyrazka, tak pockam do rana a uvidime, jak se to vyvrbi. Kazdopadne dnes nas ceka jiste zse vesela noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
30.6.09 22:11

ahojkyyy, dneska jsem tu měla mamku, takže docela relax…Pája má hrozně rád knížky, listovat v nich a pak si vždycky v každý vybere nějakej obrázek a ten chce furt dokola opakovat s říkankou…takže u nás jasně vede běží liška k táboru a had leze z díry…za chvíli si to budu zpívat i ze spaní :D :D

Veru: ahooooooooooooj, vítám tě zpět, jééé a máme stejnej stan, tyjo, parádní…a obrovská gratulace Domčovi k zoubku, jinak oběd poslední dobou dělám vlastní a svačinu většinou jogurt, kousek sýra, nebo banán, po skleničkách teď moc netouží…

Kajdul: tyjo, jsi šikulka, včera knedle, dneska marmoša…

Tynko: krásný fotečky, Adámek má pěkný plavky…teda a to je pech s tou vylitou limčou v autě…

Amazonko: at ti je líp, to je blbý, že se to furt vrací…

Lucy: přeju pěknou dovču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
30.6.09 22:23

jo, Týnko : málem jsem zapomněla…gratuluju k přijetí na VŠ, jsi šikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.6.09 22:31

holky, toz ja se taky pochlubim s varenim (konecne je trochu s cim :oops: :lol: ) a treba inspiruju, me to casto pomuze, kdyz mi dochazi napady :D

Vcera gaspacho (studena zeleninova polivka), dneska pecena kureci stehna s bulgurem a ted na vecer krevetovy salat s avokadem (ten mi teda velmi chutnal :-) )

Terko, je to prca, ze uz ty deti rozpoznavaji, co se jim libi vic :lol: Stepan si dneska sedl sam ke knizkam, prohlizel si je a hrozne dulezite si u toho „povidal“ :lol: Miluje zviratka a ted si oblibil i obrazkovou knizku o Noemove arse, kde je to same zvire…

Mik, a na jak dlouho prijedes do CR? A jedes i s manzelem?Se asi tesis, ze? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.6.09 22:35

Ahoj,

holky, díky…teď už jenom, jak my to s broučkem na VŠ půjde..a až teďka si uvědomuju, že vlastně bude mít Adámek sourozence za dlouhooo, min. tři roky… 8O :? :wink:

Terko: To nejsou plavky, ale plavací (nebo spíš do vody) plínky z DM-ka :wink: :wink: :lol: Jsem nechtěla, aby se vyčůral do té vody a pak si v ní hrál a ochutnával pomocí těch kalíšků tu vodu 8O :lol: :lol:

Amazonko: No to je teda naprd :? :? :( Ať se to přes noc vyleží a ráno zase fit :wink: :wink: :wink:

Kajdul: Tak od září školačky :lol: :lol: 8)

MIkul : Tak kdyby jsi byla v srpnu na severu Čech a měla čas, tak můžem dát spicha :) :) :wink:

Evelín: Tak příště nerušit letištní poplatky za Štěpánka, já se nakyblíkuju od kufru, jo? :lol: :lol: :lol:

No, nic… jdu do hajan, ať není ranní vstávání tak tvrdé :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
30.6.09 22:48

KAJDULKO..nam sa vcera..ci predvcerom objavili po ockovani na MMR na pleci veeelky flak akoby veela potniciek.. (ockovanie sme mali 26.6.) na potnicky sa mi to nezda..lebo to by mal aj an druhom pleci a na alergiu to tiez nevyzera..a ked citam, ze aj vy to mate..tak to asi bude ono… no..uz to vyzera lepsie..ale take skarede cervene.. :(

AMAZONKO..vy ma te doma ale divosinkuu :lol: :lol:
ak ti je tak zle a Deniska nema problem s UM..tak je asi vhodny cas na odstavenie..lepsie, akoby to bolo smutne palclive odvykanie si

VERU..jasne..ved si uz spominam, akosi pisala , ze ams MS..mne tak pomaly mysli :oops:
a ta fotka je perfektna..a jasne, ze tunelove fotky byvaju rovnake.. ved v tuneli sa kazde dietko rado teperi.. :lol:

LUCY..tak co najpohodovejsie balenie..nech an nic enzabudnes.. a uzasne. ze mate tak rpemakany program..uz sa tesim, ako nam o dovolenke budes pisat..neskutocne. kolko inspiracie tu clovek najde :D

TYNKOOO..GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEM :potlesk: :potlesk: :potlesk: sikulaaaa..a to si si myslela, ze teda nie je sanca na zobratie..juchuuuu ..no a // by bola etad ceresnicka na torte :lol: ale aspon jeden rocnik by si zvladla a pripadne by si si dala prerusenie… :wink:
a ja som z troch sestier a medzi nami je vzdy po 4 rokoch a vychadzame spolu perfetkne :) jasne, ze sa sem tam nezhodneme..ale to je aj medzi surodencami vekovo blizsie..vsetko bude dobre..uvidis..
Adamek je uz riaden frajer..ako si tam tak stoji… no, ale najlepsi je ako sa clapce v tom lavori , ci co je to.. :lol:

TERKO..jeeej..tak PAja je knihomol..aj MAtusko miluje knihy ..aspon nie je problem s vyberom darceka :wink:

EVELINKO :-) mnam,,tak ty takto kucharcis… 8) wau

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
30.6.09 23:04

MIk..ozaj..chcela by som sa ta spytat na cestovanie…mame moznost ist v unoru na tyzden na Floridu...... ale bojim sa toho cestovania..kedze teba to coskoro caka..prosim o radu..ako sa da zvladnut tak dlha cesta s drobcom??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
30.6.09 23:09

Holky do CR poletim jen s malou asi na 5 tydnu,maznel musi bohuzel pracovat,treba prileti na tyden v zari…uvidime ale ma moc prace…

Bohuzel to snasi spatne ze bude bez nas tak dlouho,uz ted ma slzy v ocich nekolikrat denne :roll:

Jeste k tem svacinkam,Mik nejnej je bily jogurt a nebo samotny banan..dneska jedla syrovou hrusku,chroustala to tak mam radost :lol:

TYNKO-
jasne,budu porad na skype tak se domluvime,treba nejak nakouknu i na vas srazik ,musim mrknout kde ze to vlastne mate :oops: :wink:

EVEL-
to jsi sikula,taky rada zkousim nove veci kdyz je cas :P

TERKO-
u nas taky jedem rikanky a zpivanky celej den a v aute CD,Mik bavi kdyz ji necham doplnovat slova-„Had leze z DILY,vystrkuje NILY,baba se ho EKLA ,na kolena KEKLA :lol: :lol:
A kdyz v aute zacne melodie od nejake pisnicky uz vykrikuje hlavni slovo z pisnicky,nejoblibenejsi je "Sla Nanynka do zeli“ to uz jede TYTYTY TYTYTY :lol: sranda je s nima :D

KAJDUL-
ty vyvaris takovy ty dlouhosevarici cesky jidla :roll: to by me kleplo,stacili mi halusky,to jsem byla asi v 8 mesici a malem jsem u toho hrnce porodila nez sem to postupne vsechno usudlala a uvarila :lol:

Reakci preju mirnou muze byt i za 8-10dnu…

Boty do vody zatim vubec nemame 8O jsme naboso :oops:

Kotlety byli mnam,sopak taky ted je Ondra s Mik venku(ma ted zachvaty otcovstvi jak mu brzy ujedeme 8) )tak si se Simcou udelame kaficko a dojime zbytek zasob z CR(susenky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
30.6.09 23:41

Tynko , velka gratulaceeeeeee!! :wink: Tak vidis, ze se to povedlo, ses dobra. A co ze to vlastne je, se taky ptam, to je nejake to osetrovatelstvi nebo rehabilitace nebo neco uplne jineho? 8)

No, plinky do vody maji neco do sebe, Domca mel nekdy jen plavky, protoze do more mi bylo jedno, kdyz cural, na tom pisecku se to taky 1-2× ztratilo :oops: Ale uplne nejlepsi bylo, kdyz mel jednou holej zadek, protoze kakal 2× rano, takze jsem byla klidna a najednou cumim, stoji u zdi a kaka na plazi :roll: :roll: :oops: Nastesti to nikdo nevidel, jak to z nej pada a jak to likviduju :lol: :lol:

Zulocku , my jsme taky 3 sestry :wink: Akorat, ze ja jsem nejstarsi a je mezi nami vetsi rozdil, ty dve jsou o 3,5 roku, ale ja si s nima moc nerozumnela, byly na me moc male .. 8)

Mik , si me pobavila s tema haluskama :P jak si je sudlala :lol: Ja je teda delam za:,–(ne z krabice (vetsinou Vitana), protoze nam doma chutnaji, nez se sudlat s testem :roll: a ty jsou hotove za 5 minut + to vareni taky 5 minut :wink:
No, cesta do CR snad bude ok, zvlast, kdyz neletis sama s malou. A dojed na sraz! :lol:

Zebrus , ja jsem uplne zapomnela, jak jsi psala o M. Jacksonovi 8O Na tu zpravu jsme koukali, ze je to nejaka sranda, protoze na BBC bylo MJ dies, tak jsem myslela, ze jako umira postupne :roll:
Ja jsem teda nebyla mega fanda, ale pisnicky se mi libily a hlavne to byl mistr tanecnik!! :P

Evelin , krevetovy salat v avokadu miluju!! Mnaaam :lol:

Tak koukam, ze i Vase deti jedi jen to ovoce, co jim chutna :wink: Vybiravci.. :lol: :lol: U nas je bohuzel blbe, ze Domca nemuze vubec jogurty, takze to ma porad jednotvarne, ty svacinky :roll: Nevite, jestli existuje nejaka vec na vyrobu zmrzliny/nanuku? :wink: Treba z ryzoveho mleka? Nejakej zmrzlinovac :lol: Chudak po me chtel liznout zmrzky a vzdy kdyz jsem mu pidi kousicek dala, tak hned reakce a vyrazka na puse a otekl :twisted: :twisted: Tak mu budu muset delat bezmlecne :roll:

No nic, jdu spat, vcera jsem se dohrabala do pelechu v 1 rano, tak dnes snad driv :roll: Dobrooou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.7.09 00:29

Zdravím spisovatelky, vy jste toho zas napsaly …

Veru, vítám z dovolené. Tak super, že už se klube první zub. My taky prozatím střídáme skleničky a vařené jídlo. A u ovoce zbaští na co příjde … Většinou v syrovém stavu - na zahrádce furt očesává rybíz, jahody a teď je jejím favoritem hrášek. Všechno věci, které mára buď ještě nejí (rybíz) anebo začal jíst teprve loni. Holt vybíravej mužskej :lol:
Spíš mám problém co s večeří - sladké kaše odmítá a nechce se mi opakovat jídlo od oběda, ale vařit dvakrát taky moc ne :nevim:

Amazonko, ať je brzy líp. A pokud to jde, tak už malou odstav. Já Marečka taky odstavila na 15 měs. protože jsem dostala antibiotika. A popravdě, jak byl do té doby celkem závislák, tak to zvládl v pohodě. Ale tuhle cácorku budu kojit donevidím. Hlavně jsem si říkala, že to vydržím do dovolený (už kvůli startu v letadle).

Lucy, užij si dovolenou a pak hoď pár nápadů … My máme každoroční víkendové setkání s kamarády (teď se to zvrtlo na setkání našich potomků 8O ), tak plánuju jakýma soutěžema tu havěť zabavit. Loni a hlavně předloni to mělo úspěch, tak musíme trochu obnovit program 8)

Wenee, naše malá je taky drobek - na roce měla 8,3 kg. Pořádně začla jíst až po tom roce a teď mám pocit, že jí to leze hlavně do bříška. Furt chodí jako starostka s rukama za zády a vystrkuje pupek :lol:

Tynko, gratuluji k přijetí na VŠ a s tím autem je to smůla. Na mě auto naštěstí řve kvůli každé kravině (teď mi to furt nadává, že mi blbě svítí přední světlo … - ale dá to práci někdy rozluštit co to po mě vlastně chce :?), ale když jsme měli kdysi na dovolené půjčeného favorita od manželových rodičů, tak jsme taky nechali svítit a pak se snažili s těma maďarama nějak domluvit… Jo a rozlitá sladká minerálka není nic proti rozlitýmu kvasu na slivovici. To pak mamka větrala půl roku :lol:

Kajdul, a jak to zvládáš tohle všechno s dítětem. Já vždycky když se do něčeho pustím, tak mám okamžitě za zády dítě s vařečkou v ruce a už mě chce pomáhat. Když jsem v neděli dělala sirup, tak byla upatlaná jako malé cikáně a terasa plná rybízu.

Adik, je mi líto zkažené dovolené, ale hlavně že to nepropadlo. Kámoška mi vyprávěla o známé, že jim se malá osypala až na dovolené a pak tam museli zůstat o 14 dní dýl, protože je jako infekční nechtěli pustit do letadla. Takže je možná lepší, že si to odbydete doma.

Adel, kdyby ti náhodou zbyly lístky do Dvora, tak se hlásím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.7.09 08:37

Dobré ránko,

Ernat: No, tak to bych si teda nechtěla rozlít v autě kvasnice na slivovici, navíc v cizím :lol: :lol: :lol:

K to mu vaření: U nás je většinou Adam hodný a když už mi stojí u nohou a pobrekává, jak je to na něj dlouhý, tak sundám gumičku ze dvířek, vyndám z dotyčné části linky vše nebezpečné a nechám ho rabovat :wink: :lol: :lol: A pak si v klídku můžu dovařit „velký“ oběd 8) :) :)

Adam teda není „knihomol“ vůbec… knížeček máme bych řekla dost, občas ho zaujmou jeho nejoblíbenější, ale jinak je má akortá tak na ožužlávání rohů :-) :-) 8)

Veru: Jj, je to ošetřovatelství a když to jednou ukončím, tak to bude s titulem Bc. :lol: :lol: :lol: No, to bude sranda, chodit znova do školy …

Zuzko: No to by právě s // nešlo, bo je tam povinná praxe a abych neměla místo běžného týdnu praxe 10 týdnů praxe, tak se musím vrátit aspoň na 0,3 úvazek…pak teda jedině přerušit na rok…
Já mám taky dva sourozence, mladšího bráchu se kterým jsme vypadali, když mě bylo 18-náct a jemu 16-náct jak dvojčata :lol: :lol: :lol: a starší ségru, ta jo o pět let, což je právě podle mě už dost velký rozdíl mezi sourozencema…moc jsem si nerozuměly, už ona přeci byla o dost starší, navíc nás měla na starosti-hlídání a tak, začly jsem si rozumět tak kolem mých 18-náctin a teď co máme obě dítka, je to nejlepší :D :D :D

Evelín: Téda, ty jsi zkoušela jídla, o kterých jsem ani v životě neslyšela :lol: :lol: :lol: Já jsem teďka dostala od Klárky (sestry) velký díl časopisu Apetit, tak budu takty experimentovat, jenže pak dopadnu tak, že to budu jíst jen já a mamka jako např. jedno boží rizoto :-) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.7.09 09:34

Dobré ránko,

Týnko ještě jsem ti nepopřála k přijetí na vš :potlesk:
Pošli mi prosím tu adresu,dík :wink:

Veru u nás se ovoce teď nejí vůbec,nechce ani přesnídávku :roll:
Naposled měl Vítek broskev,ta mu jela a od té doby nic..Takže odpoledne má jogurt a dopoledne buď nic nebo kousek pečiva,sušenky :wink:

Amazonko ať už jde ta choroba pryč!

Evelín ty jsi teda kuchařka :-) Já se můžu pochlubit leda jablkovým koláčem,je totiž hrozně složitej :D :wink:

Kajdul napiš mi taky tu adresu,dík :wink:

Jo holky prosím vás za ty lístky nic nechci,koho uvidím v září,mám u něj pifko nebo něco podobně dobrého a jinak to máte ode mě jako dárek fakt :wink:

Zuločku gratuluju kamarádce k miminku,krásné míry :wink:

Jo taky už používám jen vodu z kohoutku..
Včera usnul Vítek až před devátou :evil: ,pěkně si mě vychutnal :? a dneska budíček v šest :roll: Teď mě to ani nenechá dopsat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.7.09 11:26

Ahoj holky

My jsme měli hroznou noc - skoro jsme nespali, Beník má od včera vodovou rýmu a jak mu to při ležení teče do krku, tak kašle a dusí se :? . Ale nevím, jestli je nachlazenej nebo má alergii. Jinak mu nic není, včera měl teda chvilku asi 37,3 ale jinak nic. Ale bylo horko, tak byl asi teplejší z venku. Manža chtěl dnes pracovat z domu, ale když nás dvě protivky viděl, tak jel raději do práce :lol: :oops: . Jsem fakt děsná, když jsem nevyspaná. On spal raději v obýváku, protože taky pořád kýchá a kašle, my jsme rodina teda. To abysme si na září objednali dva pokoje :lol:
Včera jsme byli se sousedkou na procházce na 2,5 hodiny v tom pařáku, ona má manžela v nemocnici, tak jsem jí slíbila, že budem chodit ven, protože je pořád sama. Ale teda dnes už nikam nejdu, ona se zastaví u každýho domu a říká mi všechny drby, s každým si po cestě povídá (no prostě typická babka) a nás to teda neba :roll: :) . Ale když ona byla tak ráda, že jí to líp uteče bez manžela…Ale zjistila jsem, že má o nás dobře zkreslený info - myslela, že taťka má stavební firmu a my u něho pracujeme a že nám kdysi utekla maminka a my vyrostli s taťkou 8O 8O 8O , nechápu, kde to vzala. Kdybysme s ním vyrostli, to bysme asi byli jeptišky nebo v blázinci (a nebo obojí) :lol: . A taťka by se teda na stavbě asi neuživil :lol:

Adel , jé lístky do ZOO :D . Mohla bych taky nějakej? Musím se podívat, který ještě nejsou zamluvený…Určitě ti za to něco dáme v září 8) :wink:
Má už někdo zamluvený Vyškov nebo Hodonín? Kdyby ne, tak bych měla zájem :)

Adik , tak alspoň, že jste neztratili celou částku. Ať je Sanel brzo ok :wink:

Týnko , ty mi vždycky dáváš tipy na vaření - jak to čtu, tak na to dostanu chuť a musím to uvařit (teď zrovna ten květák s okurkovým salátem) :lol:
A moc moc gratuluju k přijetí na školu :dance:

Verčo , no vidíš, já jsem včera dumala, proč mi Beník celý den nekakal a já jsem mu několik dní nedala jiné ovoce než banán, to jsem teda matka :oops: , dnes dostal hrušku s jablkem (nastrouhaným, celým se mi minule dusil), ale jinak už od rána kakal 2×, tak to možná ovocem nebylo :roll:
Já jsem toho Jacksona kdysi prožívala, když mi bylo tak 12, ale byl dobrej a je to divný, když někdo tak slavnej umře, taky jsme čuměli na Mtv a on byl na každým programu, tak nám to bylo divný 8O

Zuločku , gratulujem kamarádce k Paulince :D

Lucy , užijte si dovču a obdivuju, že tak vymýšlíš pro děti, to je úžasný :)

Verčo , Týnko , krásný fotky :)

gratuluju všem k zoubkům (my pořád 2) :?

Amazonko , ať je ti brzo líp :wink:

Jak tu píšete o reakcích na očko a pupínkách - včera jsem na miminu četla o nějakých moluskách, nebo jak se to jmenuje. O tom jsem předtím neslyšela 8O , to je tolik nemocí který ani neznám, ale snad bych poznala, kdyby něco chytil :? . Molusky se prý chytí třeba v bazénu a tam my nechodíme :roll:
Jinak teď jsme bez ekzému, tak jsem zvědavá, kdy se to zase vrátí a jestli poznám z čeho :roll:

Mik , to musíš přijet na srazík, když už budeš zrovna v ČR :D

Ták a konečně jsem něco napsala :lol: . Jestli mi chcípne při odesílání net, tak mě přeskočí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí