Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
tak u nás se vstávalo v 5.30 a Jiřulka v 6 ![]()
No a mě se po ránu podařilo vykydnout půlku activie na sedačku
Stejně už je hrozně špinavá ![]()
Mikul super fotky ![]()
Ernat tak Mára už jel na tábor jako velkej kluk!Hlavně ať se mu tam líbí ![]()
Zuločku super,že sis užila koncert!
Matuško bude určitě v pořádku
Nám vychází to očkování před dovolenou,tak snad to bude dobré ![]()
Ahojky
Amazonko - tak at uz je dobre, strevni chripka je peknej hnus
Adik -
no to snad ne, snad je to fakt jen neco z jidla
Mik - krasny fotky jako vzdy, ja chci taky plaz a pisek
![]()
A gratulace manzovi k vyhre
Teri - super fotecky a malej byva jeste v ohradce? Tak to je borec, jestli mu to nevadi, my ji rusili asi po 2 mesicich pouzivani, jak zacal chodit, kolem nabytku, tak jsme meli utrum
A me se moc libi stan, akorat ho nnemam kam dat, leda ze bysme se vystehovali na chodbu ![]()
Tyny - domecek krasne roste, ale porad se v nem nejak neorientuji
, porad mi to prijde jak nejaka skladacka, tak snad az budou steny, tak uz se zorientuju ![]()
Ady - je mi te uplne lito s tim vstavanim
Erni - at je mmanza brzo fit a ses dobra, zes to tak hezky zvladla a malej bude urcite na tabore spokojenej
Veru - stastnou cestu at dobre dojedete a hura konecne zub ![]()
Zebri - vydrz, par tydnu a bude zase dobre, moc dobre tohle znam me tak bylo az do konce 3. mesíce
Jinak v sobotu jsme prijeli ze zahrady jak spravni zahradkari, kybl visni, rybiz od sousedky maliny, par tresni, zelene fazole,.....
Tak jsem vcera delala marmeladu z visni, buchtu z ribizu, dneska budou mit chlapci nna obed fazolky a jeslte jsme koupila merunky, takze zitra knedle a chci na trhu jeste koupit nejaky a udelat marmosu jeste z merunek, tak snad budou mit nejaky pouzitelny a za normalni cenu.
A Matyskovi se fakt tlaci vsechny 3stolicky naraz a zitra do toho ockovani, ani nevim na co, se musim kouknout, tak snad bude OK a ne pritivnej. Tak doufam, ze jak se vytlaci, tak potomm od dalsichc zubu budu mit nejak pulrok klid
.
Tak se zatim oparujte, tady to vypada, ze bude zase jak v pradelne, kdyby aspon svitilo slunko. Papa ![]()
adik - tak to je mi lito, snad se to da vystornovat a pojedete pozdeji?
Adik , tak to je mi moc líto
Nepůjde ten zájezd přebukovat na jindy?
Kajdul , ty jseš teda hospodyňka. Já tady s vypětím všech sil včera otrhala aspoň trochu rybíz, aby úplně nespadl všechen na zem a dala ho louhovat na šťávu. Klárka mi asistovala u odstopkovávání - akorát toho víc snědla a rozmačkala. Vypadala pak jak malé cikáně - rybíz až za ušima
Ale je fakt, že bych nějakou bublaninu nemocnému manžílkovi a mlsné Klárce upéct mohla.
Ahoj holky,
byla jsem (a vlastne jeste porad trochu jsem) dost nachcipana, tak jsem nemela ani chut nic moc psat
V sobotu byl Milan navic cely den v praci, tak jsem ani o vikendu nemela moc cas se lecit, ale to nejhorsi uz mam snad za sebou, navic kdyz ve ctvrtek letime ![]()
Adik, to snad ne, nestovice????
Jak na potvoru!!! Da se s tim zajezedem neco udelat - presunout, zrusit???
Mikul, to je uzasny, ze muzete byt porad na plazi
Mik musi byt nadsena!!!
Ernat, takze ze synka budes mit synatora
Tak si uzivej mono maminkovstvi ![]()
Zulocku, takze Ty uz si taky uzivas na koncertech
Vsak to se musi si vydechnout od ditka ![]()
Holky, my mame jet za dva tydny do ke Krumlovu na kola a jsem takova znejistela, jestli se tam misto cyklistiky nebudeme jen koupat
Teda pokud tam vubec dojedeme ![]()
Amazonko, takze satek ti vyhovuje vic??? A nosis malou na zadech nebo ve predu? A neni vam vedro??? My manducujem na zadech a kdyz je tepleji, tak jsem docela zpocena, tak nevim, jestli v tom satku neni jeste vetsi teplo? Ale na maleho mimise si satek asi fakt poridim, prijde mi, ze v tom tak nejak lip drzi ![]()
Adik tak to je mi moc líto,snad se s tím zájezdem dá něco dělat ![]()
Víc nestíhám..
holky moje zlaty, prave ze neda … nemeli jsme od ck pojisteni a oni nam ted nevrati nic .. je to 72hod pred odletem a to uz je 100% storno. STRASNY! Byli jsme u dr, ta mi rekla ze by jela … tak ted sbiram moudra …
Sanel ma tak 10 pupinku, zadne jine vedlejsi trapeni … inkubacka nam skonci ve ct … a pak uz se to bude jen loupat .. rikala at do nedele jsme ve stinu a pak v klidku … zkousime to prodat, ale to se neproda a je to takova skoda .. rekli jsme si, ze pokud se neproda a Sanel bude takhle v pohode a s 20pupinky tak „asi“ pojedeme a kdyz to bude des, 200 pupenu a hnus, tak to propadne …
ja jsem na doraz, tolik moc jsem se tesila!!!
Ahoj Holky
Juchúúúú,som späť medzi Vami.Určo máte kopu noviniek,dúfam,že len dobré.Ja mám už oči skoro úplne o.k.Vidím super,tak dúfam,že mi to vydrží aspoň 100 rokov.
No naposledy,keď som bola na kontrolu očí,zobrala som aj Sofi,je to nejakých sto kilometrov.No a asi v polovici sa Sofi povracala,no ale brutálne.Celá bola mokra a autosedačka-no hrôza.Musela som ju celú vyzliecť a samo,že som nemala náhradné oblečenie(ešte sa nestalo,že by v aute vracala),mala som iba bundičku,že až by sa schladilo.Tak som jej na holé telíčko obliekla bundičku,to teda vyzeralo.A keď sme prišli do Blavy,tak som jej hneď išla kúpiť komplet oblečenie.Tak má aspoň nové rifle a tričko,ktoré som vôbec neplánovala kúpiť.
Inak už prišli výsledky z gastra a sú o.k. a zajtra prídu výsledky z imunológie,robili jej testy na chloridy z potu,vraj,či nemá v tele nejaký zápal.Dúfam,že to bude o.k a už nám doktori dajú pokoj.
Práve sa zobudila princezná,tak zatiaľ papa
Ahojte.
Me uz je dneska skoro dobre juchuuuuu!!! Jeste teda nemam moc chut k jidlu,ale to mi neublizi.
Adik, takovy zakon schvalnosti
Tak hlavne at Sanelce je co nejlepe a zajezd snad nejak vyresite. Ted si vzpominam, ze my taky byly v Italii kdyz mel bracha nestovice,ale bylo mu asi 5.
Wenee, to je moooc dobre, ze ocka jsou v poradku,mas to za sebou a uz bude jen dobre.Vysledky at jsou ok,nejak mi uniklo co je Sofince,zkusim dohledat.To jak jsem tu dlouho nebyla. Ale uricte bude v poradku beruska!
Mikul, Evelin, satek mam Hoppediz Delhi, nosi se mi s nim dobre, Manduca mi taky nevadila,ale satek je mi prijemnejsi,takovy variabilnejsi, mekci…
Zatim nosim na brise,na zadech jsem mela malou jen chvilicku doma,ale neposedi v klidu a ja to neumim jeste dobr uvazat,takze jsem ji vyndala. Budu na zadech urco nosit,ale musim si na to zvyknout,i na to, ze ji nemam na ocich a nemuzu ji dat ani napit
ale chci to zkusit.
Zulocku, super ze sis uzila koncert, jen casteji ![]()
Ernat, dobre zvladnete tabor, i maly i vy ![]()
Evelin,brzy se uzdrav
Mik, super fotky, taky bych brala plaz za rohem.
A tady neco od nas konecne, nejak ted min fotim.
poprve s culickama
http://photos-b.ak.fbcdn.net/…304289_n.jpg
dame si meloun??
http://photos-d.ak.fbcdn.net/…028638_n.jpg
na plavani
http://photos-c.ak.fbcdn.net/…616296_n.jpg
maly certik
http://photos-a.ak.fbcdn.net/…433806_n.jpg
Tak aspon pro predstavu ![]()
ADIKO..tam hadam budete len pri tych 20 pupacikoch..
a na dovolenku pojdete
WENEE..vitaj ..super, ze mam kukadla ako orol a vsetko je vporiadku…Sofinka je prava baba..vie akos a dostat k novemu obleceniu
a drzim palce na vysledky..musi to byt psych.narocne behanie po tolkych dokoroch..ale ved je dievcatko..nemusi mat obrie rozmery ![]()
AMAZONKA..Deniska je ako babika..tie slecny co tu v dubnu mame su fakt kuzelne…nadherna je
a veru v ockach take nezbedne iskricky.. ![]()
Ahoj holky,
Adik moc moc držím palce ať je Sanelka co nejvíc v pohodě a můžete odjet!!
Amazonko super,že už je ti dobře ![]()
Fotky krásnéééé,Deniska má nádherný oči a je ti asi podobná
Bohužel oba moji kluci jsou po tátovi
![]()
Wenee hurááá,máš to za sebou a vidíš jak ostříž ![]()
No aspoň víš,že příště musíš vzít náhradní oblečení
![]()
ahojky, tady je ted pěkná bouřka, tak bojim bojim…
dneska se tchánovci vrátili z egypta, prý měli celou dobu jasno…tady furt zataženo a večer buřiny…Pája začíná častěji stát bez opory, tak třeba bude za pár tejdnů chodit ![]()
Amazonko: krásný fotečky a super, že už je ti líp
Tynko: ty mě takhle šmíruješ
jasan, přidej se do snažilek…
Wenee: ahooj, super, že už jsi ok a operace se povedla, at Sofince vyjdou dobře ostatní testy
Adik: to je mi líto s tou dovolenou..
jo Kajdul : ohrádku máme od ledna, teď už teda jen její polovinu, ale furt je tam rád, hodněkrát v ní před obědem usne, asi jí zrušíme až začne chodit…
ahojda, jsem totalne vyrizena, 2hodiny jsem stravila nad knedlama - uplne to nesnasim, ale kdyz si manzel poruci
co bych pro nej neudelala ze? A ted Maty veceri - samo ze kneldik, ale dela u toho teda psi kusy, nastesti ale chutna
Adik - tak snad odjedete, moc drzim palecky, at to vyjde a zustane jen u tech par pupinku
Wenee - ses holka statecna a stalo to za to ne? A mala si opravdu umi rict o novy kousky garderoby
![]()
Amazonko - teda mala je nadherna a ty ociska, krasa
Eveli - a kam letite?
Teda po dlouhe dobe sem veceer sednua tady je mrtvo, no nic, tak jdu taky - uspat dite, venovat se Martovi, uklidit kuchyn, obyvak, hracky, ...... a potom mozna zasednout k televizi a chvilku se v klidu divat ![]()
Papa