Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
26.6.09 13:19

Ahoj holky,

tak já mám krizi,manžel přišel dřív z práce a šel si lehnout,že je mu blbě.Myslela jsem,že apoň půjde s klukama vyjímečně ven a já si od nich odpočinu a něco vyžehlím :? Takže budu muset jít s nima já,něco pokoupit,na žehlení peču a na víkend upeču jen kuře,mám toho fakt dost.Akorát zítra odpol si Jiřulku vezmou tcháni,jinak budem sami,mám z toho fakt náladu pod psa… :roll:
Omlouvám se :oops: ,konec stěžovacího okénka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.6.09 14:06

Ahoj holky,

Adámek spí po O, poslední dva dny jsme vstávali až v osm 8O 8O 8) - ŤUK-ŤUK-ŤUK- takže pak jde spát až kolem druhé hodiny… je poklizeno, po o, tak si můžu v klídku zasednout k PC a pak k vyšívání, dneska dopoledne ve městě jsem si koupila obr ubrus-teda jako na vyšívání, takže budu mít co dělat, jelikož to co teďka mám už dodělávám 8) :) :) Fakt mě to nějak chytlo, i když je to takové babičkovské :oops: :wink: :wink:
A odpoledne jdeme popřát sestřenici k svátku, takže tam bude část příbuzenstva , to by jsme se mohli dobře pobavit :) :) :)

Adél: Vůbec nevadí, však víš, jsme tady jak jedna velká vrba :wink: :wink: :wink: Jinak tohle znám a fakt to zamrzí :roll: :? :evil: … v zimě se to u nás dělo dost často, až z mojí krize to pak byla manželská krizovka! A venku je krásně, tak to bude příjemné odpoledne venku :wink: :wink: :wink: Jinak my budeme o víkendu sami doma … půjdem něco uklidit na pozemek, i když jsme tam něco poklidili včera s Radkem a tak 8) :) :)

Jani: Téda … dva týdny sami v domku, to si užijete zahrádky až až :wink: :wink: :wink: A když tam nebudou tchánovci, tak budeš mít aspoň volný přístup k nim do ložnince na net :lol: 8) :wink:

Zebruš: Tak co koka řezy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
26.6.09 20:00

Ahoj holky,
JANUS-
uzijte si domecek :wink:

SIMI-
u nas jsem na „NE“ taky jen ja :roll: ,ale mala chape moc dobre a jak jeste zvysim hlas vi ze proste NE a necha to,jen na to kousani to nepomaha :roll:
Sandalky privezla Simca,ty co jsem vam sem davala fotky jsou uz uplne akorat,takze uz davam i tyhle o cislo vetsi-a jsou fakt moc pekny a prijemny :wink:

ZEBRI-
Gulas je jednoduchej hlavne hodne sibule a cerv. papriky :wink:
Je to teda sila s tim Michaelem Jacksonem,ja na nem v obdobi zakladky vyrostla…jeho pisnicky si vzdycky rada poslechnu a jeho klipy jsou proste nej :wink: Dnes ho tu hraji od rana v radiu ,jela jsem do prace sama tak jsem si zaparila :lol:
At se vam zaplavy vyhnou!!

TYNKO-
Napsala jse, ti maly komentar jak ze jsi to myslela ze je manzel TUHOS.. :oops: 8) ale nemuzu byt proste na verejnem foru tak pohorsujici :oops: :lol:
S vysivanim jsi nahodou dobra,ja bych na to nemela trpelivost :roll:

VERU-
Ja byla pri zaplavach v 2002 poprve v Kanade,taky jsem o tom vsude cetli a byla to hruza :?

ZULOK-
ja ti koukala na metrik tak jsem myslela ze je Matusko mladsi a pyzamo manzelovi chystam do koupelky co mame malou :lol:

ADEL-
drz se ,ja bych na tom byla podobne kdybych tu nemela Simcu.. :?

U nas vedra pokracuji ale je to o chlup lepsi bych rekla.
Mik se asi diky teplu nezhorsuje,uz ji ani z nosu netece,ale nechodime nikam k vode :( ona by tam chtela a bylo by jen knuceni a plac :roll:

V noci jsou vedra nejhorsi,spim ted jen v takovych lehkych trenclich :lol: Mik je z toho nadsena,nemusi me rano z niceho vysvlikat,vzdycky jen odlepi oko zkoukne me,ukaze DVA prsty rekne "VA CECI " placne sebou na jeden z nich druhej si drzi a chrni dal :lol:

U nas jsou dnes k obedu jen koupene mrazene pirohy plnene syrem,3 minuty se to povari , na to jsem osmazila cibulku,otevrela okurky a je uvareno :oops: 8) -ale jako manzel si je sam vyzadal,tak co bych pro nej neudelala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
26.6.09 20:02

ahojky, kde jste kdo???Pája v noci vstával, tak jsem k němu běžela co se děje a on si nadvakrát zamotal nohu do šprušlí, chudák, naštěstí po chvíli chování usnul. Dneska jsem docela utáhlá, v noci se mi blbě spalo, odpol, když Pája usnul, to samé…tak jsem docela grogy…Odpol jsme byli s kamarádkou na písku, tak byl Pája šťastnej..

Janus: přeji krásnou dovču na Moravě…

Tynko: jé vyšívání, to mě taky jeden čas dost bralo…

Zebruš: taky mě to o Jacksonovi překvapilo, písničky měl pěkný…

Zulok: jj, mám nový obrázek, včera jsem si ho teprv dávala, moc se mi líbil…

Katy: přeju příjemnou dovču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
26.6.09 20:10

Ahoj holky,

tak odpoledne nakonec dobrý,byli jsme 3 hodiny na hřišti.Přišly i nějaký kámošky a mezitím jsem běhala za Vítkem.Pak jsme pro změnu běželi domů,začla pěkná bouřka :wink:
Jinak jsem koukala ve zprávách na ty záplavy a je to hrůza :cry:

Týnko to je super,že tě chytlo vyšívání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
26.6.09 20:54

ahojte …tolko som mala na mysli, ze vam napisem..az tusim nenapisem nic…fuu..dufam, ze MAtusko uz bude hajat do rana…

TYNKO..ejha..vysivanie..ja by som tu trpezlivost nenasla fakt nikde…dufam, ze sa potom pekne pochvalis s tvojim vytvorom… :D :D a ze rovno velky kus latky..ja amximalne vreckovku :lol:
a super, ze Adamek vstava neskor..nech mu to vydrzi

tusim je tu dnes kazdy desne unaveny…u ans burky ako v:,–(e

MIk..vidis, tak teplo v noci je k dacomu dorbe..ason Mik je stastnaa :lol: :lol:
MAtusko chrni v takych opalovackach..ci akos a to vola..kratky rukavy aj nohavice spojenee to je..a aj naboso..no itak bol cely teplucky.. zle sa spii.. :? vkuse sa mrvii

ADELKO..lens a nam pekne vyzaluj.. sak an to sme tu

JANUSKO..super, ze domcek len rpe seba..pekne si to uziteee

SIMI..deticky mas taak pekne vychovane..ze posluchaju..

no u nas je tiez vsetko plne Jacksona..mne sa sice jeho pesnicky nepacili.a celkovo mi enbol nejak sympaticky .ale je pravda, ze talentovany bol.a dost pre hudbu znamenal.zial akzdy raz odide..ale po nom pesnicky zostanu navzdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
26.6.09 22:27

Tak já mám dobaleno a zítra ráno vyrážímě, tak snad bude cesta v pohodě :roll: . Dnes jsme nakonec byli odpoledne taky venku a docela dlouho, Adámek zkoušel ťapat, tak doufám, že se unavil a bude spinkat :wink: .
Adel - to znám, klidně si postěžuj, snad bude brzy líp :wink: . A aspoň že odpoledne se vám tak hezky vydařilo.
Týnko - s vyšíváním jsi fakt dobrá, já jsem na tyhle věci byla vždycky „levá“ :? . A ať vám vydrží prodloužené spinkání ráno, jé to bych taky chtěla :wink: .

Tak já dnes už odpadám, takže se všechny mějte moc hezky a já se zkusím ozvat, jak nejdřív to půjde :? :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
26.6.09 22:59

Ahojte,
tak jsem si ráno zapla počítač a teprv teď jsem se tu mohla i u:,–(it :) , akorát už jsem tak hotová, že stejně nevím, co kdo psal.

Teď čekám na Jirku až dorazí z Brna, chtěla jsem vám něco poslat ze severu, ale už se jim nic nevešlo do auta! :lol: :lol: :lol: Ani já. :P

S tím Jacksonem, mě to taky docela překvapilo, upřímně jako osoba pro mě byl dost nepochopitelný, ale je pravda, že některé jeho pecky si ráda poslechnu i zakrákorám. :lol:

Tak za týden máme odjíždět na dovču, to jsem silně zvědavá v jakém složení odfrčíme. Jen Jiřík ten to absolutně neřeší, dneska si zbalil tunu hraček a mycí potřeby, všechno si to připravil do chodby a nenechá si vysvětlit, že budeme ještě týden smrdět doma. :lol:

Jóó sem vlastně chtěla taky odpovědět Evelínce (brzo!) s tím bungalovem je to vlastně jedno, pořád jsem nad tím přemýšlela a ono když to člověk nevidí a nezkusí, tak se težko odhaduje, jak to bude či nebude praktické. Já že po té naší izolaci v paneláku mám tendenci utíkat více do přírody, nicméně když nejde o víc jak víkend, tak to zvládnu určitě i na pokoji. Navíc si neumím představit, jak bude ten večer vypadat - až tam vybalíme všechny chůvičky na stůl - jsem zvědavá, jestli vůbec někdo zachytí svoje dítě! :lol: :lol: A podle těch fotek to vypadá, že jsou ty chaloupky dost daleko od budovy, takže si to vyzkoušíme, omrkneme a příště třeba všichni budeme usilovat o vlastní bydlení v zeleni! :lol:

Jsem K.O. - tudíž to balím a přeju všem krásnou dobrou noc! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.6.09 23:12

Ahojky maminy,
tak já zas na chvíli nakukuju, ale budu ještě muset pokračovat s balením - synátor zítra odjíždí na tábor tak odškrtávám seznam… Snad mám krom repelentu všechno (holt dokoupím ráno v lékárně :-/ )

Týnko, vyšívání 8O Tě fakt obdivuju. Já tady od srpna šiju Márovi kolem postele kapsář a furt ho nějak nemůžu dokončit :?

Adél, plně tě chápu … Taky se vždycky těším na střídání stráží. Ale právě jsem na tom asi jako ty, manža dnes dorazil domů jako lazar s teplotou a leží, takže tady straším kolem dětí a balení sama. A to máme jít zítra ráno s Klárkou plavat. Tak snad aspoň toho Máru dopoledne zvládne a poo už jede na tábor (teda dítě, ne tatínek :D ).

Zatím pa a dobrou … jdu balit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.6.09 07:43

Dobré ránko,

no,holky, mě nejvíc z domácích prací tipu zašívání, šití a spol. jde fakt jen to vyšívání, u nás totiž zá:,–(ně zašívá Radek :oops: :oops: 8) Jinak teda vyšívání je pro mě neuvěřitelnej relax…jenom stehy a vymýšlet barvičky u toho třeba koukat na film, hotová idylka 8) :wink: :wink: Moje výtvory ráda ukážu, jen si to musím nechat od mamky zaentlovat na šicích stroji 8) :lol: :lol: Zatím (od těhu!) máš vyšito jeden velký a střední vánoční ubrus a pak jeden menší velikonoční a teďka ten obr, mi snad nějakou dobu vydrží :lol: :lol: :)

Ernat: Takže budeš na chvilku mono-maminka, tak ať to chlapi dopolko zvládnou a vypravění Marka na tábor klapne na jedničku :wink: :wink: :wink:

Mikul: Teda!!! Teď jsi mě s těma „dvěma ceci“ fakt dostala, teda spíš Mikeilka, no čučím jak péro z gauče 8O 8O :wink: Musí to být mazem mít doma „tak vyspělou“ holčičku 8) :) :)

A vůůůbec nenám plán na víkend bůůůů… Radek je v práci, naši dneska jedou směrem ku Praze, ještě to musejí vzít „zkratkou“ přes Novou Paku, kde by nám měli vyzvednout čerpadlo do auta…pomalu ale jistě nám jde současné čerpadlo do háje (teda doufáme, že je to čerpadlem, bo jsme do motoru teďka na jaře dali aspoň 10 tis. … a to čerpadlo s výměnou bude stát taky tak…ale to si nechám zaplatit od taťky a pak mu to hold budu muset splácet, ještě že mám zlatého taťku 8) :wink: :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
27.6.09 08:37

Dobré ránko,

Týnko my plán taky nemáme.Zapla jsem myčku,pračku,seberu prádlo,oloupu brambory ke kuřeti..Dopol budem doma,v půl druhé si pro Jiříčka přijde děda,tak asi pak půjdu na chvilku ven s Vítkem :wink:
Jinak Jirka tak umí zašívat,ale když potřebuju něco opravit nebo zkrátit,tak řeknu mamče,je šikovná a já néé :wink:

Ernat tak ať Mára v pohodě odcestuje :wink:

Janus šťastnou cestu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
27.6.09 09:34

Ahoj holky,
Týnko , jeee, já vyšívání miluju!!! Akorát jsem se k němu posledních asi tak sedm let vůbec nedostala :lol: ale bývala to úžasná relaxace, hlavně na chatě, kde není televize, tam jsme s mamkou trávily celé hodiny vyšíváním, povídaly si nebo jen tak mlčely… připadá mi to jako taková „meditativní“ činnost, člověk se zklidní a tiše se soustředí… A ještě z toho je krásný výsledek! :D Já vyšívám obvykle křížkovým stehem, a ty?

Hm, to jsme jako jediní, kdo chcem bumgalov, jo? Já myslela, že půjdou na dračku… 8O Se bojím, že naše děti budou ječet a tím budit ostatní, proto jsem chtěla bungalov… No ale jestli je to daleko od hlavní budovy, tak to není moc praktické :?

Janus, taky přejeme šťastnou cestu! Mě čeká balení dnes a vyrážíme zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.6.09 09:36

Ahoj mamulky.

Ja ted emimco moc nestiham, manzel byl tyden na neschopence se strevni chripkou,tak bylo veselo.Ted uz je mu fajn,tak je na baraku a my samy cely vikend doma.
Uz nekolikrat u nas padlo,ze bysme mozna jeli nekam za praci,no uvidime.

Snad si vas poradne doctu, ted jen co jsem pochytila..

Co jsem pochopila,tak se tu asi resi zamceni? Ja bych byla pro,taky mam porad v hlave, ze nemuzu psat az tak vsechno a ze kdovi kdo to tu cte.

Tynko, ty vysivas? To ja naposled na zakladce,moc mi to neslo. Ale hackuju ted male cepicky.

A jeste jsem si vsimla ze Mik je asi nemocna,tak at je lip!

Mala mi koukala pres rameno na emimi,videla fotku Mikulenky u metriku a rika DIDI(to a jeste DI-DA znamena Deniska)a ja rikam nee,to je jine mimi a mala rika MIMI DI-DA, tak rikam ze ne a rekla jsem jak se mala jmenuje a Deniska dulezite hmmm a zkomolila to na MIKMMMM :lol:

No a uz mi tu brakuje skrinku s jejim oblecenim a nosi mi kalhoty a hulaka KAAA. TAk ja jdu uklizet :roll: :wink:

Ale o vikendu tu urcite nikdo plkat zas nebude,tak ja doctu a jeste napisu.Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
27.6.09 10:37

Tak holciny moje, jsem sama doma, Sanelka spinka a tak mam chvilicku, hezky jsem si Vas docetla a nevim kde zacit? :)
Koukam jak balite na dovci, snad uz se konecne umourdi pocasi
a vyjde nam to vsem. Myslim na Vrku snad se jim pocasko umoudrilo … a Kajdul Vam to teda fakt nevyslo, ale nastesti se mate na co tesit … super, ze muzete jeste odfrcet na dovolenou, to pocasi ted vsude to byl des a hlavne co pak ty zaplavy u nas, to je katastrofa.
Me jich je taaak lito! Dneska rano ty zpravy zase … to je des no.
Jinak Jackson to je sila no, hlavne zase jak se resi proc a co a jak. Jsme tenkrat v Praze na nem byli, to bylo myslim v 97, byl uzasnej!
Mahulce preju aby ji netvrdlo brisko a testik vysel tak jak ma …
Wenee tak co oci?? Doufam, ze je to lepsi!!!!
ty fotky co vkladate, to je uzasny … jak ty deticky rostou, je to neskutecny, nejvic me pobavil Benik :) Sanela taky miluje kaluze, tuhle si do jedne sedla … me malem trefilo :) si drepne a saha do nich rucickou a Caaky caaaky …a hned se otira ruce … to jsou stejne takovy lasky, ted jak zacinaji jeste vic komunikovat to je taaaak :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Miky jak spinka v satecku, to je sladky a ty Vase moznosti vyletu, fakt zavidim! A co uz si zvykla prdelka na neter??? Je tam jeste ne??
A taky hlavne at se nerozjede zadne nemoc, ryma ani kasel ..
ja jsem konecne objednala na doporuceni Vrky odsavacku na baterky, ne na ty balonky, ale na baterky, ma to nastavce, tak jsem zvedava, zatim to vypada, ze to bude ok. Lepsi nez vysavas, kor kdyz takhle cundrujeme furt.
Toho 2.7. teda letime, nemuzu na to ani myslet jak se tesim :-) resili jsme zda zkusit to druhe …vyjde mi tam ovulace a plodne dny presne, bylo by to jak se Sanel, ale pak jsem si hned rikala, zda neni brzo, kdyby to fakt vyslo, tak 2 roky a ja se toho obavam … chtela jsem min. 3.
No uvidime … hlavne at se nic neposere a uzijeme si to …
Sanela ma dole dva zuby, a nahore 4. Behem tydne vse najednou …
Ale je to hrdinka … uvidime co dal. Ockovani az po dovolene …
Simonce a Janusce :) krasnou dovolenou!!!
Zulockuu pekne miiiry :)
Tery to Tvoje vareni FAKT ZAVIDIM!!! JSi sikula!!
Ernat Klarinka ty culicky, to je uzasny, ten nas plesoun byl uz i i kadernice, a mame doma pekneho chlapecka :) ty brdo a koukam jaka je Klarka dracice :) TO Sanel je opak.
Porad spi 2× denne, jak to mate vy? Vetsinou uz asi jen jednou ne??
Lucy jsem zvedava s cim prijede manza?? :) a taky aby mu dobe dopadly testy!!!!
Adel tak jak je manzovi? Doufam, ze lepe a ze se mohl zapojit a ty jsi si odfrkla :roll:
My jsme meli vcera uzasny vecer, mamka hlidala i s koupanim a ulozenim a my odfrceli do Lbc do Babylonu na welnes, teda holky, vetsi relax jsem nezazila …
http://www.centrumbabylon.cz/webview.php?…
uzasnyyyyyyyyyyy, drazsi, ale Tynkooo doporucuji :)
Dneska je R na tenisovem turnaji a my za nim po o jedeme, vecer mame zase mejdan, slavime narozky a zitra podle pocasi vylet, no a pak uz pomalu musim dat do kupy baleni a nakupy na dovolenou.
Jo a taky mame nejake mamankovske obdobi, vedle do ted taaaata taaata a ted je to jen same mamííííííííííííííííííííííííí … :-) tak si to uzivam :)
No dost mych kecu, jdu neco delat, krasny vikend holky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.6.09 12:06

Ahojda,

Aďas spinká o O, dám si relaxík u PC a půjdu na domácnost…

Adél: My taky půjdem po obědě ven, vezmem to kolem pozemku, musím nafotit pokroky 8) :) :) Už to vypadá fakt jak barák a né dřevěné puzzle :lol: :lol: :lol:

Adrian: Téééda, vy si užíváte 8) 8) :wink: Já si myslím, že dva roky rozdím mezi sourozenci je dobrý, starší už vnímá a už je šikovný, podle mě přijme sourozence v tomhle věku dobře a pak budou mít k sobě blíž a budou si hezky hrát :wink: :wink: :wink:

Amazonko: Malá hezky povídá :) :wink: :wink:

Simčo: Jééé, zpřízněná duše!!! :D :D 8) Já zatím teda vyšívám jen „užitečné“ ubrusy, aby jsme to měli už na Vánoce v novým baráčku veselejší 8) :) :) Jinak teda vyšívám tím klsickým stehem, křížkový jsem ještě nezkoušela a vyšíváš podle kupovaných předloh a nebo sis je připravovala sama?? Já teda jen podle kupovaných :oops: 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí