Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
23.6.09 18:05

Týnko , my jsme se ven naštěstí dostali - byli jsme teď na malé prochajdě a Beník chtěl v půlce do kočáru a jen se kochal :D
My teda nenočníkujeme, dám mu chvilku pauzu, protože mi na něm začal řvát, tak ať se mu nezprotiví :roll:

Mik , tak snad nebude Mik nemocná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
23.6.09 19:03

Adél všechno nej, ať je ti hej!

Koukám, že nám ty nemoce přicházejí tak hromadně - u nás už se taky zas objevila rýma :roll:

Jirkovi přišla pozvánka na psychotesty, tak jsem zvědavá s jakým verdiktem přijde dom :lol:. Jdu mu najít něco na netu, ať ví do čeho jde. Přijde mi z toho lehce nervózní. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.6.09 19:22

Ahoj holky :-)

TYNKO u nás naštěstí záchod probíhá v pohodě, když za mnou Péťa dojde, tak prostě přiklopím prkýnko a spláchnu a zhasnu a jdem. Ještě stále za mnou jde a neskoumá co to tam vlastně je. Přípravky máme na polici téměř u stropu a na ambipur do mísy se nedostane, páč ji zavírám a ještě nezkusil zvednout poklop.NUtela s banánem :-) .

ADELKO: připojuju se k holkám a hlavně k Lucy :srdce: :huban:
Ať se nic z té rýmy nerozeběhne, u nás to vypadalo dle dr na angínu, ale pak naštěstí jen viroza, ale s horečkama, takže je veselo. Nacpu do Radimka sirup a v minutě je venku - :poblion: , takže čípek :-( , nebo jsem dneska zkusila půlku paralenu nrmoš, ale ani náhodou nespolkne nic. :roll: :roll:

ZEBRUSKO: tak to je dobře, že se kochal, aspoň si ho nemusela nikde nahánět 8) . My taky nenočníkujem ani omylem, maaximálně použije nočník jako stupátko i když tomu nerozumím, páč si vždycky tu nožičku skroutí na dně a pak řve… :nevim:

KAJDUL: nojo, počasí blbý, to je škoda. Snad pojedete ještě během léta, snad se vydaří čas atd.

ZUZI: já ani netušila, že je na Budějovický človíčkov, to by se nám hodilo, máme to skoro u nosu :wink: I když právě odjíždíme na „letní byt“ tak až po návratu. Jestli bude hnusně a pršet, tak se snad přestěhujem zpátky do Phy.

SIMI: fotky jsou moc hezký, Péťa sedí na malé židličce u jídla a docela v pohodě.

HOlky pa, jdu se sesunout k TV, no ještě něco dobalím na tu chatu, páč se mi zdá, že téměř nic nemám zabaleno (byt nepřetejká taškama, tak mi to přijde divný :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.6.09 19:53

http://www.hanulka.cz/…0/005353.jpg /> Vse neeeeeeeeeeeeeeeej Adeeeeeeeeeeel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
23.6.09 20:08

Adél vše nej nej k narozeninám :-)

Dneska jsme ani nebyli venku, jak bylo hnusně, odpol jsem se snažila o jahodovej dort, ale měla jsem malou dort.formu, tak jsem nastavovala alobalem, ještě ho musím napatlat šlehačkou a uvidíme zejtra, jakej bude…

Zebři: já měla poslední ms 20.května…hihi, tak koukám že jsme na tom stejně :D :D…a 8.7. ti budu moc držet palečky na ko…já mám zrovna narozky a budem u našich grilovat prase…dr budu volat den před a objednám se až tejden po tobě…

Katy: at je Radimkovi líp, chudák…

Kajdul: to je blbý, že vám dovča moc nevyšla…

Veru: koukám, že se taky připojíš všude, ty bys bez toho netu nemohla být, viď :D tak si užívejte dovču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
23.6.09 20:52

Ahoj holkýýý,

moc děkuju za projevená blahopřání :huban: Dneska neslavíme,Jirka má odpolední,ale zítra si prej dáme večířku,kotletky s hranolkama :-)

Kluci chrní,Človíčkov si užili,já jsem celkem hotová :| :wink:
Ale na srázek by to šlo.Akorát teda tam byl dost hukot,když jsme si chvílema chtěly s holkama něco říct,tak jsme musely dost nahlas :D

Jinak Vítek pořád vodová rýma,Jiřule trochu rýma a kašel :roll:

Katy koukám,že to máte s práškama komplikovaný :roll:

Zebruš my taky nenočníkujeme,občas to zkusím,ale nechce sedět 8)

Týnko Nutela s banánem :-)
Jo a v návodu u té antiko to i píšou,pokud si chci posunout ms,tak brát i z dalšího platíčka :)

Zuzi užij si oboje plavčo :wink: My jdem ve čtvrtek na poslední!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.6.09 21:45

Benda mi usnul až teď, nějak si to prodlužuje :?

Lucy , snad dopadnou psychotesty dobře :lol:

Katy , naháněla jsem ho na začátku - potkali jsme chlapečka a Benda hned valil za ním a pak psa a taky vzal roha :roll: . To je teď pořád :lol:

Terko , užijte si oslavu :wink:

Adel , zítřejší véču si užijte :wink:
Teď mám kvůli tobě chuť na hranolky :-( , celej den nemám chuť na nic a teď tohle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
23.6.09 21:51

Ahoj holky,
jeee, Adél , všechno nej nej nej!!! :D

U nás to je tak, že na WC k sobě děti nepouštím, to bychom se ani všichni nevešli :lol: :lol: ale snažím se tam zmizet, když mají jinou zábavu… No a když to nejde jinak, tak si pustím větrák, abych neslyšela řev :wink: :oops: :lol:

Jinak poslední týden jsem taky dost povolila a nechávám je krámovat poměrně hodně. Zajistila jsem (gumičkou nebo provázkem) jen tři skříňky, jednu v kuchyni a dvě v koupelně, a jinak spíš hlídám, aby netahali něco, co nemají. Většina věcí mi ale nevadí. Začínám být poměrně benevolentní :roll: Přiznávám na rovinu, že kolikrát musím řešit pracovní maily nebo vybírat fotky k článkům, i když jsou děti vzhůru (psát s nimi nemůžu, ale na takovéto „pomocné práce“ to je OK), takže jsem ráda, že se zabaví… anebo prostě není síla pořád zakazovat a pak OBA utěšovat, protože jak zavřu skříňku nebo jen řeknu hlasitě NE!, tak se rozbrečej :roll:

Silví dnes poprvé spontánně reagovala venku na psa HAF :D To je jediné zvíře, které začala napodobovat. Jinak ji na rozdíl od Ondrucha baví listování v knížkách, po:,–(ím si ji na klín a děláme zvířátka a ukazujeme a ji to baví. Jo a Ondra začal KONEČNĚ tleskat, i „na povel“, no s tím abych se ve 14m snad ani nechlubila :oops: :lol: :lol: Říkám mu - „Ondro, seš borec, ségra to sice uměla už před půlrokem, ale seš dobrej…“ :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.6.09 22:44

Ahoj holky,

my jsme se před chvilkou vrátili s Radkem od kamarádů, takový příjemný relaxík, koukali jsme na Hellboye dvojku, akorát jsem nedokoukali,jelikož jsme museli dom kvůli hlídání (ale máme na příště slíbené a pustíme si to doma 8) :) :) )

No, Adama zajímá záchod až moc a WC blok tam nemáme od té jeho ochutnávky už dlouhouuu dobu :roll: :lol: :lol:, v patře nechodí se mnou nazáchod skoro vůbec, to je řev za dveřmi a bouchá do nich a samá mamamamááá…, za to v přízemí je WC i s koupelničkou, máme tam pračku a tak… :wink: :wink: :wink:

Silví: No paráááda, gratulujeme Ondroví a to nevadí že to tleská později :wink: :wink: :wink:

A když jsem u těch ručiček, tak Aďas když upadne a nebo na pískovišti, tak si pořád „oprašuje“ ručičky o sebe :) :) :) a vůůůbec sladké je, že se naučil dělat „prosím-prosím“ :srdce: :srdce: :-) A největší mazec je, že jsem mu to říkala, ať to dělá, když chce PAPŮ a on když ho joooo chce, tak se ho i tímto způsobem s hlasovým doprovodem dožaduje 8) :lol: :lol:
A pak máme ještě novou slovní zásobu, no teď je toho poslední dobou víc nového a taktéž mu vyrašila na světlo boží poslední dvojka, hurááá na stoličky a spol. :P :D :D
Konec Adámkova sebestředného okénka :oops: :wink: :wink:

Adél: Takže by Človíčkov i přes ten ruch na případný srázek šel??? A ať jsou kluci zdraví!!! U kamarádky (má též dvě dítka), to taky řádí…asi je zase něco ve vzduchu :roll: :roll: :?

Katy: No tak to je mi líto, že je přeci Radimek nemocný před odjezdem na „letní byt“, tak snad mu čerstvý vzdoušek pomůže :wink: :wink: :wink: A jakým směřem od Práglu máte chatku??

A k tomu chození venku: Adam celkem pěkně ťapká za ručičku a pokud má choutky se vysmeknout a ťapkat si po svých, tak ho pevněji a lépe chytím za ručku, aby neměl šanci se vysmeknout… to hlavně praktikuju, když jdeme po chodníku, aby ho nenapadlo zamířit k silnici 8O 8O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
23.6.09 23:12

Holky, zdravím!
V poslední době nemám moc času, buď jsme hodně venku nebo jsem tak utahaná a znavená, že ani pc nezapínám…
V poslení době mi i dost tvrdne břicho, což jsem s Kubíkem neznala a jsem hodně utahaná, tak jen doufám, že mi to u dr projde a celkově vše bude o.k.
zatím papa a snad brzy zase na poctenou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.6.09 00:07

Ahoooj,
tak jsem tady zase, to vite, jak zapnu PC a najede internet, tak mi to neda sem mrknout :lol: :lol:
Dnes tu snad kulminoval hnus pocasovej fialovej, cely den prselo, takze dopo jsme stravili ve vnitrnim bazenu (jeste ze tu je) a odpo jeli do Novigradu na vylet. Vecer Domca vytuhnul brzy, takze po veceri jsme sli s Danem do welness a uplne se tam vyrochnili :lol: :lol:
Ted je tam jasno, vidim hvezdy!! Takze jestli zitra nebude slunce, tak uz fakt nevim, asi budu pozadovat vraceni penez :lol: :lol: :lol:

Mahul neboj, to bude dobryyy, to je asi z toho, jak Kubika tahas, me tvrdlo bricho tak 100× denne od 13tt, bylo to desnyy, snedla jsem tak 100 kg magnesia :roll: :roll:

Kajdul , teeeda, vy jste to zabalili hodne brzo, to jste jeli skoro „na otocku“ co? :twisted: No nedivim se, v apartmanu s malym, zavreny doma je to hruza :twisted:
Je fakt, ze pocasi stoji hodne zaprd, na netu psali, ze vybouchla sopka nekde na Aljasce a ze je to v cely Evrope kvuli tomu :twisted: :roll: blba sopka :wink:

Adi , to je skvela fotka u metriku, Sanelka a pena!!!! :P

Simi , paradni fotky!! :wink:
U nas teda v kramovani vede koupelna, spodni skrinka plna nahradnich samponu a kremu, to mu vydrzi i hodinu :lol: :lol:

Evelin , ja za nas dva a jednoho malyho souhlasim s tim, cos poslala v tabulce, napisu ti jeste mejla.. :wink:

Adel , taky vse nej nej neeej :P

A vic nevim, jsem se tady smala dvoum prispevkum a uz nevim co to bylo, jooo, jak psala Zebrus , ze kojeni neni antiko a aby se Zulok nedivila, ze porodi :lol: :lol: :P

Holkyy, ja vidim, ze jak si rekneme, ze teda ted uz se fakt snazime a jak bude zase cas pribyvat a nase snazeni o druhe dite se bude prodluzovat, tak Vam budu zavidet, jak tady tehotnite jen tak lusknutim prstu (samo zavidet v dobrym :wink: )… :roll: :P

Tak dobroooooooooooooooou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.6.09 07:26

Dobré ránkooo,

tady neprší ovšem sluníčko taky nenííí, takže zlatá cesta, že… Dneska vstávačka už v půl sedmé, ale asi od 3/4 na šest jsem ho přemlouvala u mě v posteli a stejnak jsem nepochodila, pořád se zmítal a kňučel, až jsem to nevdržela a vstavali jsme…

Mahul: Hezky odpočívej :wink: :wink: :wink: Mě tvrdlo bříško od 20 TT, kdy jsem to přehnala s pečením vánočního cukroví (to začlo poprvé…), tak jsem byla na magnézku tbl. a stejnak tuhlo, takže nožky hore a provozovat gaučing pokud to jde (což při Kubíkovi asi moc nejde…), měj se hezky,myslíme na tebe!!! :wink: :wink: :wink:

Veru: Já myslela, že nebudete mít v hotelu wi-fi spojení, ale předpokládám, že tam je :lol: :lol: :wink: Dopoledne v bazénu je taky pěkně strávené dopoledne :P :lol: :lol:

Evelín: Díky za majla, si s tím musela strávit času 8O :) :wink: Jsem včera opět připomínala Radkovi ten srázek a on že se mám nechat překvapit :roll: :lol: :lol: , takže mi popřípadě přikoupíme jednu polopenzi navíc na místě…ale pochybuju, že vůbec pojede :roll: :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.6.09 08:22

Dobré ráno

Tady je docela hnusně, ale neprší, tak alspoň něco

Simi , Benda netleská na povel doteď a celkově dělá málo věcí na povel :roll: , ale třeba „tak tak všelijak“ se naučil po jednom ukázání, ale to mu ukázala prodavačka v obchodě, ne já :twisted: :roll: , to mu jde a dělá to pořád. Ale na „paci paci“ nebo „pá pá“ mi prdí :lol:

Ale abych mu zase nekřivdila - už reaguje krásně na psi „baf baf“ a na koně „ko ko“ nebo dělá zvuk, co vydává kůň (klapot kopyt), když jde po asfaltu (nevím, jak to napsat :oops: :roll: ), ale „ko ko“ dělá i na okapi (máme plyšovou), na krávu, kozu a všechno podobný :roll: :lol: , na kočku nereaguje a když řeknu bebe, tak donese ovladač na tv (chlap, no :roll: ) :oops: :lol:

Evelín , taky díky za email, vše sedí :wink:

Mahul , hlavně odpočívej, ať jste v pořádku !!!

Verčo , ono je lepší nic neříkat a snažit se tajně :wink: . Já jsem se chtěla vyhnout tomu, až budou Bendovi 2, každej se začne ptát, kdy budeme mít druhý (když mám rodičák na 3 roky) a nám to pak jak na potvoru nepůjde a budem z toho na nervy :roll: , takhle bude mít sice rodina šok, ale nic s tím nenadělají :lol: Ale už vidím ty kecy, jak to nezvládnem takhle blízko po sobě, atd. (ale to mi říkali i s Bendou a ještě žijeme :lol: 8) ). A v únoru je hočina, co má 5ti měsíční dítě a taky je těhu 8O , tak já myslím, že rok je docela v pohodě 8)

Týnko , třeba manža nakonec pojede, to by ti to jinak neříkal, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.6.09 08:51

Dobré ránko,

tady pěkně leje :? Chtěla jsem pozvat nějakou kámošku na dopoledne,ale když jsou kluci nastydlí…Budem se muset nějak zabavit.
Jo a od Jirky jsem včera dostala k narozkám tričko a dvě mikiny :wink: ,dneska snad bude ještě kytka :)

Zebruš Vítek na psa dělá něco jako uá uá :D No zas tak blízko po sobě dězti mít nebudete,vem si co Mahul :wink:

Evelín vše souhlasí :)

Veru koukám,že si užíváte počasí nepočasí,to je dobře 8)

Mahul šetři se co to jde!

Jo a s tím krámováním,my máme hodně zarážek na skříňkách ještě po Jiřulkovi,to bych se nauklízela :wink:

Simi jojo,musíš Ondru pochválit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.6.09 09:20

Teď jsem zjistila, že Benda dělá taky „tu tu“ na tučňáka :lol:

Adel , tady neprší, ale je zataženo, tak snad pršet ani nebude a budeme moct jít po obědě ven. Jinak tu budu zase čučet na netu celej den :oops:

Benda na sebe bafá do zrcadla a děsně se tomu směje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital