Poradna duly
Jana Čurdová
Týnko , my jsme se ven naštěstí dostali - byli jsme teď na malé prochajdě a Beník chtěl v půlce do kočáru a jen se kochal ![]()
My teda nenočníkujeme, dám mu chvilku pauzu, protože mi na něm začal řvát, tak ať se mu nezprotiví ![]()
Mik , tak snad nebude Mik nemocná ![]()
Adél všechno nej, ať je ti hej!
Koukám, že nám ty nemoce přicházejí tak hromadně - u nás už se taky zas objevila rýma ![]()
Jirkovi přišla pozvánka na psychotesty, tak jsem zvědavá s jakým verdiktem přijde dom
. Jdu mu najít něco na netu, ať ví do čeho jde. Přijde mi z toho lehce nervózní. ![]()
Ahoj holky ![]()
TYNKO u nás naštěstí záchod probíhá v pohodě, když za mnou Péťa dojde, tak prostě přiklopím prkýnko a spláchnu a zhasnu a jdem. Ještě stále za mnou jde a neskoumá co to tam vlastně je. Přípravky máme na polici téměř u stropu a na ambipur do mísy se nedostane, páč ji zavírám a ještě nezkusil zvednout poklop.NUtela s banánem
.
ADELKO: připojuju se k holkám a hlavně k Lucy
![]()
Ať se nic z té rýmy nerozeběhne, u nás to vypadalo dle dr na angínu, ale pak naštěstí jen viroza, ale s horečkama, takže je veselo. Nacpu do Radimka sirup a v minutě je venku -
, takže čípek
, nebo jsem dneska zkusila půlku paralenu nrmoš, ale ani náhodou nespolkne nic.
![]()
ZEBRUSKO: tak to je dobře, že se kochal, aspoň si ho nemusela nikde nahánět
. My taky nenočníkujem ani omylem, maaximálně použije nočník jako stupátko i když tomu nerozumím, páč si vždycky tu nožičku skroutí na dně a pak řve… ![]()
KAJDUL: nojo, počasí blbý, to je škoda. Snad pojedete ještě během léta, snad se vydaří čas atd.
ZUZI: já ani netušila, že je na Budějovický človíčkov, to by se nám hodilo, máme to skoro u nosu
I když právě odjíždíme na „letní byt“ tak až po návratu. Jestli bude hnusně a pršet, tak se snad přestěhujem zpátky do Phy.
SIMI: fotky jsou moc hezký, Péťa sedí na malé židličce u jídla a docela v pohodě.
HOlky pa, jdu se sesunout k TV, no ještě něco dobalím na tu chatu, páč se mi zdá, že téměř nic nemám zabaleno (byt nepřetejká taškama, tak mi to přijde divný
)
http://www.hanulka.cz/…0/005353.jpg /> Vse neeeeeeeeeeeeeeeej Adeeeeeeeeeeel
Adél vše nej nej k narozeninám ![]()
Dneska jsme ani nebyli venku, jak bylo hnusně, odpol jsem se snažila o jahodovej dort, ale měla jsem malou dort.formu, tak jsem nastavovala alobalem, ještě ho musím napatlat šlehačkou a uvidíme zejtra, jakej bude…
Zebři: já měla poslední ms 20.května…hihi, tak koukám že jsme na tom stejně
…a 8.7. ti budu moc držet palečky na ko…já mám zrovna narozky a budem u našich grilovat prase…dr budu volat den před a objednám se až tejden po tobě…
Katy: at je Radimkovi líp, chudák…
Kajdul: to je blbý, že vám dovča moc nevyšla…
Veru: koukám, že se taky připojíš všude, ty bys bez toho netu nemohla být, viď
tak si užívejte dovču
Ahoj holkýýý,
moc děkuju za projevená blahopřání
Dneska neslavíme,Jirka má odpolední,ale zítra si prej dáme večířku,kotletky s hranolkama ![]()
Kluci chrní,Človíčkov si užili,já jsem celkem hotová
![]()
Ale na srázek by to šlo.Akorát teda tam byl dost hukot,když jsme si chvílema chtěly s holkama něco říct,tak jsme musely dost nahlas ![]()
Jinak Vítek pořád vodová rýma,Jiřule trochu rýma a kašel ![]()
Katy koukám,že to máte s práškama komplikovaný ![]()
Zebruš my taky nenočníkujeme,občas to zkusím,ale nechce sedět ![]()
Týnko Nutela s banánem ![]()
Jo a v návodu u té antiko to i píšou,pokud si chci posunout ms,tak brát i z dalšího platíčka ![]()
Zuzi užij si oboje plavčo
My jdem ve čtvrtek na poslední!
Benda mi usnul až teď, nějak si to prodlužuje ![]()
Lucy , snad dopadnou psychotesty dobře ![]()
Katy , naháněla jsem ho na začátku - potkali jsme chlapečka a Benda hned valil za ním a pak psa a taky vzal roha
. To je teď pořád ![]()
Terko , užijte si oslavu ![]()
Adel , zítřejší véču si užijte ![]()
Teď mám kvůli tobě chuť na hranolky
, celej den nemám chuť na nic a teď tohle ![]()
Ahoj holky,
jeee, Adél , všechno nej nej nej!!! ![]()
U nás to je tak, že na WC k sobě děti nepouštím, to bychom se ani všichni nevešli
ale snažím se tam zmizet, když mají jinou zábavu… No a když to nejde jinak, tak si pustím větrák, abych neslyšela řev
![]()
Jinak poslední týden jsem taky dost povolila a nechávám je krámovat poměrně hodně. Zajistila jsem (gumičkou nebo provázkem) jen tři skříňky, jednu v kuchyni a dvě v koupelně, a jinak spíš hlídám, aby netahali něco, co nemají. Většina věcí mi ale nevadí. Začínám být poměrně benevolentní
Přiznávám na rovinu, že kolikrát musím řešit pracovní maily nebo vybírat fotky k článkům, i když jsou děti vzhůru (psát s nimi nemůžu, ale na takovéto „pomocné práce“ to je OK), takže jsem ráda, že se zabaví… anebo prostě není síla pořád zakazovat a pak OBA utěšovat, protože jak zavřu skříňku nebo jen řeknu hlasitě NE!, tak se rozbrečej ![]()
Silví dnes poprvé spontánně reagovala venku na psa HAF
To je jediné zvíře, které začala napodobovat. Jinak ji na rozdíl od Ondrucha baví listování v knížkách, po:,–(ím si ji na klín a děláme zvířátka a ukazujeme a ji to baví. Jo a Ondra začal KONEČNĚ tleskat, i „na povel“, no s tím abych se ve 14m snad ani nechlubila
Říkám mu - „Ondro, seš borec, ségra to sice uměla už před půlrokem, ale seš dobrej…“
![]()
Ahoj holky,
my jsme se před chvilkou vrátili s Radkem od kamarádů, takový příjemný relaxík, koukali jsme na Hellboye dvojku, akorát jsem nedokoukali,jelikož jsme museli dom kvůli hlídání (ale máme na příště slíbené a pustíme si to doma
)
No, Adama zajímá záchod až moc a WC blok tam nemáme od té jeho ochutnávky už dlouhouuu dobu
, v patře nechodí se mnou nazáchod skoro vůbec, to je řev za dveřmi a bouchá do nich a samá mamamamááá…, za to v přízemí je WC i s koupelničkou, máme tam pračku a tak…
![]()
Silví: No paráááda, gratulujeme Ondroví a to nevadí že to tleská později
![]()
A když jsem u těch ručiček, tak Aďas když upadne a nebo na pískovišti, tak si pořád „oprašuje“ ručičky o sebe
a vůůůbec sladké je, že se naučil dělat „prosím-prosím“
A největší mazec je, že jsem mu to říkala, ať to dělá, když chce PAPŮ a on když ho joooo chce, tak se ho i tímto způsobem s hlasovým doprovodem dožaduje
![]()
A pak máme ještě novou slovní zásobu, no teď je toho poslední dobou víc nového a taktéž mu vyrašila na světlo boží poslední dvojka, hurááá na stoličky a spol.
![]()
Konec Adámkova sebestředného okénka
![]()
Adél: Takže by Človíčkov i přes ten ruch na případný srázek šel??? A ať jsou kluci zdraví!!! U kamarádky (má též dvě dítka), to taky řádí…asi je zase něco ve vzduchu
![]()
Katy: No tak to je mi líto, že je přeci Radimek nemocný před odjezdem na „letní byt“, tak snad mu čerstvý vzdoušek pomůže
A jakým směřem od Práglu máte chatku??
A k tomu chození venku: Adam celkem pěkně ťapká za ručičku a pokud má choutky se vysmeknout a ťapkat si po svých, tak ho pevněji a lépe chytím za ručku, aby neměl šanci se vysmeknout… to hlavně praktikuju, když jdeme po chodníku, aby ho nenapadlo zamířit k silnici
![]()
Holky, zdravím!
V poslední době nemám moc času, buď jsme hodně venku nebo jsem tak utahaná a znavená, že ani pc nezapínám…
V poslení době mi i dost tvrdne břicho, což jsem s Kubíkem neznala a jsem hodně utahaná, tak jen doufám, že mi to u dr projde a celkově vše bude o.k.
zatím papa a snad brzy zase na poctenou!
Ahoooj,
tak jsem tady zase, to vite, jak zapnu PC a najede internet, tak mi to neda sem mrknout
![]()
Dnes tu snad kulminoval hnus pocasovej fialovej, cely den prselo, takze dopo jsme stravili ve vnitrnim bazenu (jeste ze tu je) a odpo jeli do Novigradu na vylet. Vecer Domca vytuhnul brzy, takze po veceri jsme sli s Danem do welness a uplne se tam vyrochnili
![]()
Ted je tam jasno, vidim hvezdy!! Takze jestli zitra nebude slunce, tak uz fakt nevim, asi budu pozadovat vraceni penez
![]()
Mahul neboj, to bude dobryyy, to je asi z toho, jak Kubika tahas, me tvrdlo bricho tak 100× denne od 13tt, bylo to desnyy, snedla jsem tak 100 kg magnesia
![]()
Kajdul , teeeda, vy jste to zabalili hodne brzo, to jste jeli skoro „na otocku“ co?
No nedivim se, v apartmanu s malym, zavreny doma je to hruza ![]()
Je fakt, ze pocasi stoji hodne zaprd, na netu psali, ze vybouchla sopka nekde na Aljasce a ze je to v cely Evrope kvuli tomu
blba sopka ![]()
Adi , to je skvela fotka u metriku, Sanelka a pena!!!! ![]()
Simi , paradni fotky!! ![]()
U nas teda v kramovani vede koupelna, spodni skrinka plna nahradnich samponu a kremu, to mu vydrzi i hodinu
![]()
Evelin , ja za nas dva a jednoho malyho souhlasim s tim, cos poslala v tabulce, napisu ti jeste mejla.. ![]()
Adel , taky vse nej nej neeej
A vic nevim, jsem se tady smala dvoum prispevkum a uz nevim co to bylo, jooo, jak psala Zebrus , ze kojeni neni antiko a aby se Zulok nedivila, ze porodi
![]()
Holkyy, ja vidim, ze jak si rekneme, ze teda ted uz se fakt snazime a jak bude zase cas pribyvat a nase snazeni o druhe dite se bude prodluzovat, tak Vam budu zavidet, jak tady tehotnite jen tak lusknutim prstu (samo zavidet v dobrym
)…
![]()
Tak dobroooooooooooooooou
Dobré ránkooo,
tady neprší ovšem sluníčko taky nenííí, takže zlatá cesta, že… Dneska vstávačka už v půl sedmé, ale asi od 3/4 na šest jsem ho přemlouvala u mě v posteli a stejnak jsem nepochodila, pořád se zmítal a kňučel, až jsem to nevdržela a vstavali jsme…
Mahul: Hezky odpočívej
Mě tvrdlo bříško od 20 TT, kdy jsem to přehnala s pečením vánočního cukroví (to začlo poprvé…), tak jsem byla na magnézku tbl. a stejnak tuhlo, takže nožky hore a provozovat gaučing pokud to jde (což při Kubíkovi asi moc nejde…), měj se hezky,myslíme na tebe!!!
![]()
Veru: Já myslela, že nebudete mít v hotelu wi-fi spojení, ale předpokládám, že tam je
Dopoledne v bazénu je taky pěkně strávené dopoledne
![]()
Evelín: Díky za majla, si s tím musela strávit času
Jsem včera opět připomínala Radkovi ten srázek a on že se mám nechat překvapit
, takže mi popřípadě přikoupíme jednu polopenzi navíc na místě…ale pochybuju, že vůbec pojede
![]()
Dobré ráno
Tady je docela hnusně, ale neprší, tak alspoň něco
Simi , Benda netleská na povel doteď a celkově dělá málo věcí na povel
, ale třeba „tak tak všelijak“ se naučil po jednom ukázání, ale to mu ukázala prodavačka v obchodě, ne já
, to mu jde a dělá to pořád. Ale na „paci paci“ nebo „pá pá“ mi prdí ![]()
Ale abych mu zase nekřivdila - už reaguje krásně na psi „baf baf“ a na koně „ko ko“ nebo dělá zvuk, co vydává kůň (klapot kopyt), když jde po asfaltu (nevím, jak to napsat
), ale „ko ko“ dělá i na okapi (máme plyšovou), na krávu, kozu a všechno podobný
, na kočku nereaguje a když řeknu bebe, tak donese ovladač na tv (chlap, no
)
![]()
Evelín , taky díky za email, vše sedí ![]()
Mahul , hlavně odpočívej, ať jste v pořádku !!!
Verčo , ono je lepší nic neříkat a snažit se tajně
. Já jsem se chtěla vyhnout tomu, až budou Bendovi 2, každej se začne ptát, kdy budeme mít druhý (když mám rodičák na 3 roky) a nám to pak jak na potvoru nepůjde a budem z toho na nervy
, takhle bude mít sice rodina šok, ale nic s tím nenadělají
Ale už vidím ty kecy, jak to nezvládnem takhle blízko po sobě, atd. (ale to mi říkali i s Bendou a ještě žijeme
). A v únoru je hočina, co má 5ti měsíční dítě a taky je těhu
, tak já myslím, že rok je docela v pohodě ![]()
Týnko , třeba manža nakonec pojede, to by ti to jinak neříkal, ne? ![]()
Dobré ránko,
tady pěkně leje
Chtěla jsem pozvat nějakou kámošku na dopoledne,ale když jsou kluci nastydlí…Budem se muset nějak zabavit.
Jo a od Jirky jsem včera dostala k narozkám tričko a dvě mikiny
,dneska snad bude ještě kytka ![]()
Zebruš Vítek na psa dělá něco jako uá uá
No zas tak blízko po sobě dězti mít nebudete,vem si co Mahul ![]()
Evelín vše souhlasí ![]()
Veru koukám,že si užíváte počasí nepočasí,to je dobře ![]()
Mahul šetři se co to jde!
Jo a s tím krámováním,my máme hodně zarážek na skříňkách ještě po Jiřulkovi,to bych se nauklízela ![]()
Simi jojo,musíš Ondru pochválit ![]()
Teď jsem zjistila, že Benda dělá taky „tu tu“ na tučňáka ![]()
Adel , tady neprší, ale je zataženo, tak snad pršet ani nebude a budeme moct jít po obědě ven. Jinak tu budu zase čučet na netu celej den ![]()
Benda na sebe bafá do zrcadla a děsně se tomu směje
![]()