Poradna duly
Jana Čurdová
ahoojte
cestovnu postielku / mame a je nam nanic..kedze nas mlady panko spi vkuse s nami ![]()
MIK..wauu..taks otji u vany a pozoruje?? MAtuska vzdy musim dat do lavora na pradlo..lebo ten co by stvaral..no a uz aj z tade sa vie dostat ![]()
a teeeda, ze necche vase jedlo..mate ake ukaznene dietko
![]()
ZUZINKO..ahoj..uzasne, ze je Terinka tak spolocenska ![]()
a susicku tiez nemame a zehlim len MAtuskove evci a kosele ![]()
EVELINKO.to by bolo fajn..keby dostali pristup aj skalni smiracii.ale podla mna ziadny nie su…
ale potesilo by ma, kebys a aspon jeden nasiel ![]()
a tusim kreslo je najlepsia zabavka ![]()
tak holky,…ja som mala MS po porode len raz a uz od januara nic..doktor, ze je to normalne..kedze este kojim…no, len takot clovek nevie,na com je..no, ale tehulka urci nie som a pokial kojim, ani nebudem..no tak my si an surodenceka pockame.
VERU..pekne si krasne prosytredie uzite..teeda ale Ms na dovci..jeejda..ta vie kedy prist ![]()
SIMI..aki su uz velikanski..a krasny farebny nabytok
krasne si spolu konverzuju.ako na caji piatej..zlatusikovia su ![]()
KATYNKA>>.ahoooj.
Ahoj holky,
jen v rychlosti zdravím ![]()
Simi krásný fotky ![]()
Kajdul to mě mrzí,že vám to nevyšlo ![]()
Veru zdravíííím ![]()
Počasí děs běs,naštěstí odpol jedeme na Budějárnu do Človíčkova,máme tam spicha s kolegyněma z bývalé práce ![]()
Papa večer
Ahoj
Tady je pořád škaredě. Ráno jsme byli v obchodě, to ještě nepršelo a na chvilku na zahradě, ale tráva je mokrá a je bahno, tak se to moc nedá. Snad nebude pršet a odpoledne půjdem ven ![]()
Sice jsem včera šla spát brzo, ale stejně jsem se ráno nemohla vyhrabat z postele
. Vylezla jsem až v 7.30, Beník chudák vyčkával a pak ještě na chvilku usnul. Holt si teď bude muset zvyknout ![]()
Adiko , tak snad vám to vyjde ![]()
Terko , mě to vychází tak na 25.2, ale možná to blbě počítám (poslední MS byla 21.5), počkám, až co řekne doktorka. Jdu tam 8.7. tak jsem zvědavá ![]()
Mik , Bendu by to nebavilo, kdyby neměl v koupelně co kramovat, mám zavřenou skříň, kde jsou nebezpečný věci, záchod je zavřenej
, ale ostatní ať si kramuje, hlavně že vydrží a já se můžu taky někdy umýýýt
![]()
Beník jezdí pravidelně na těch hrozných autech v obchoďácích, vždycky je z toho hotovej ![]()
Evelín , čárky si nekresli a přidej se, to je lepší
![]()
A budeš psát do toho penzionu i jídla? Já jsem ti napsala jen „polopenze“, myslela jsem tím jen 1 večeři a 1 snídani, víc asi nestihnem, když je nástup na ubytování až od 15h. a druhej den máme být ven z pokoje už v 10h., nevím jak jinak to napsat, snad je to srozumitelný ![]()
Zuzi , já mám ještě s Bendou strach, sice chodí, ale taky jinam a padá. Ale tomu se asi nevyhnu, co? ![]()
Taky bysme se možná přidali na kafíčko, kdybysme byli v Brně ![]()
Adel , to by mě taky zmátlo
. Já jsem teda nikdy nebrala antiko, kde jsou různý prášky na různý dny, já jsem měla všechny stejný, tak se mi nic takovýho nestávalo. Ale taky jsem občas zapoměla ![]()
Verčo , užívejte sluníčka, sem snad taky někdy dorazí ![]()
Kajdul , vítej zpět ![]()
Simi , krásný fotky ![]()
Beník dnes nějak špatně spí, tak nevím co je, snad zuby ![]()
Zuločku , jen pozor, kojení není antikoncepce, abys nám za pár měsíců neporodila, když už od ledna nic
![]()
A to čučím, že ti Matuško vydrží v koši, Beník by hned vylezl a stejně kramařil ![]()
ZEBRUS,viem, ze kojenie je antiko
tehu urco nie som..bola som u dr. pred mesiacom.. no.. on ze to tak niektore zeny mavaju…na jednej strane mi to vyhovuje ale na druhej zas nie ![]()
joj ale z vas tehuliek sa tesiiim
![]()
Já jsem právě MS neměla vůbec, když jsem kojila, tak jsem to kolem toho roku začala omezovat a pak už kojila jen ráno a večer, a Beník byl s UM v pohodě, tak jsem přestala úplně - takže to těhu trochu plánovaný bylo
, chtěla jsem MS, abych pak někdy (brzo
) otěhotněla
. Tak snad to dopadne dobře, už jsem si na tu myšlenku zvykla
![]()
ZEBRUSKO..aajhla tak takto to bolo
..uzasnee, ze sa skoro zadarilo
a drzim palceky, nech je to pohodove tehulkovanie plne radostiii…jeejda ved sa to tu pomaly moze rpemenovat na druhu vlnu unorcatka…baby kto este tajite // ??
![]()
Ahoj holky,
tak ja jen v rychlosti, za chvilicku mame nahradu plavani s Terinkou a vecer si dam jedno samostatne, uz se tesiiim ![]()
Adel , prejeme Ti vse nej k narozeninaaaaam
..jestli jsem to nepopletla, ale FB by prece nelhal ![]()
Mik a jako mate tu trojkolku? s takovou rukojeti pro rodice? a vydrzi v ni Mikeila i delsi dobu? Zrovna chci neco koupit, aby ji to bavilo vic nez v tom kocarku, ale na klasicke odrazedlo mi prijde jeste malinka.
Lucy , tak hackovat joo
. Se susicky to pradlo fakt neni moc zmackane, zalezi tedy hodne na typu susicky a hlavne zvolenem programu, ale rozhodne se to neda srovnat s obdobim bez susicky
. Kamaradka treba nezehli vubec.. mne to nejak neda, ale tim, ze to tak neni zmackane, tak to jenom trochu prezehlim..hlavne ty kosile, halenky, kalhoty
.
Simi , fotky uzasne, nejvic se mi libi ta posledni ksiltovkova
. S tim jidlem je to u Terezky taky horsi, ale staci ji podat lzicku, aby jedla sama, tak sni vsechno..tak mam pocit, ze uz na to asi dospela
. Jen tim, ze uz nekolik mesicu nechce bryndak, to tak podle toho vypada ![]()
Tynko , tak to je Adamek sikovny pomocnik
. Terinka mi taky pomaha, i u zehleni, to vetsinou prendava ponozky z jednoho kose do druheho, nebo je chodi davat do pracky a pak macka tlacitka a tvari se u toho tak dulezite
![]()
Kajdul , tak to je skoda, ze jste se museli vracet
vyrazite pak jeste nekam? a jak jste zvladli cestu?
Zebri , tak 8.7 budu drzet palce
, ja kdyz jsem to tenkrat vecer zjistila, tak jsem hned rano utikala k doktorce, uz i preckat tu noc bylo na mne nekonecne cekani ![]()
Na chozeni venku je nejlepsi zahradka nebo nejaky lesik, kde moc tech urazu nehrozi, Terinka je sice opatrna, ale uz mi jednou upadla hlavickou na chodnik, jen jsem se otocila za kamaradkou ![]()
S tim kafickem jsem to i tak myslela, ze by bylo celobrnenske
.Tak dam vedet, az tam Tom bude mit cestu, zatim nic nerikal, ale zkusim se nenapadne zeptat ![]()
Taaak Terinka vzhuru, tak jdeme papat a bezime, hezky den, holky ![]()
Adél: Užijte si Človíčkov, četla jsem v nějaké diskuzi o emimiňáckých srazech po Praze, že je tam dobré zajít s partou, tak to pořádně omrkni, že by jsem se mohli příště s dětma sejít tam
![]()
Jinak my budeme s největší pravděporobností odpledne doma, venku chčije-chčije a chčije
A jelikož se tedy doma spí po nočních a měli by jsme být s Aďasem aspoň trošku potěšeji, tak je to docela náročné, jelikož už to Adama doma celý den nebaví a mě teda taky NEE…
Zebruš: Tak KO na gyndě už máš za chvilku
Já když chci něco pořádného udělat, tak taky musím nechat Adama něco „dovolenýho“ kramařit, jinak bych to tutově dodělávala za velkého řevu… a teda u nás zavřený záchod není překážkou, jelikož si ho umí bravurně otvírat
![]()
K té antiko: Já měla teda vždycky jen jednofázovou, tj. jednu barvičku prášků (teda vlasntně jednou jsem myslím zkoušela i tu dvojfázovou a ta mi teda nesedla)…jooo a jak tady někdo řikal, že mu vychází MS na dovču? Tak pokud berete jednofázovou HA, tak spojit dvě platíčka a je problém vyřešen
![]()
ADELKO vseeetko naj , hlavne zdravie v rodinkeee
TYNKO..u nas vkuse prsi..len doobeda sme boli vonku a teraz je hnusne ![]()
Zebri , tak to je super, ze to slo tak hezky
. noo, uplne si me navnadila, kdybychom nemuseli resit bydleni, tak se hned pridaam
![]()
No s tim srazem v detskem koutku to muze byt fajn, deti se tam nudit nebudou a maminky si muzou povidat a povidat
. My jsme vyzkousely akorat ten na Smichove, taky docela ujde, pokud tam neni moc starsich deti, ktere uz maji jinou predstavu o hrani ![]()
Dnes dělám jen zapíkaný kuř. prsa s omáčkou z pytlíku
a rýži, nic se mi nechce a ani nemám chuť na jídlo ![]()
Beník pořád pobrekával, ale vždycky zase usne a už takhle trhaně spí od 12h.
Manža už je doma, ale šťourá se v pc - zase
![]()
Takže nálada se mi nijak nezlepšuje
![]()
Adel , vše nejlepší ![]()
Zuzi , já jen že se připojíme, jestli budeme zrovna v Brně
(ale když to budu vědět alspoň trochu dopředu, tak snad jo
)
Já právě hned běžet na gyndu nechci, stejně by tam asi nic neviděla a byla bych zklamaná
, za ty dva týdny už tam snad něco bude. Minule mi i v tom 7tt dala průkazku, to jsem si hned připadala jak velká těhule ![]()
My budem řešit bydlení ještě dlouho, to bysme měli děti v 50 (jak splatíme hypotéku
), ale bydlet se tu dá, tak snad to se dvěma zvládnem ![]()
Týnko , Beník se záchodem ještě nemá žádnou zkušenost, takže k němu má trochu respekt
a když tam míří, tak stačí zařvat, a raději rychle změní směr. Tak třeba to ještě nějakou dobu vydrží ![]()
Snad test nelhal a já tu nedělám planej poplach
Ale MS nikde, tak snad ne ![]()
Ahoj,jen v rychlosti
KAJDUL-
to je mi hrozne lito
asi jste nechteli utracet penize kdyz se nada koupat a td ze..Drz se!!
ZUZI-
trojkolku mame s rukojeti a s obruci kolem Mik,akze zarucene nemuze vystoupit
mame ji koupenou po navratu z Cech v unoru,tam jsme ji meli pujcenou a byla to laska na prvni pohled ![]()
Mik v tom vydrzi libovolne dlouho a sama si o to rika-MOMO(motorka
)uz mame uplne ojeta kola,myslim za chvilu se rozpuli ![]()
A vic nevim,jo-Mik stoji u vany,ma tam hracky,casaky
vetsinou si cte nebo stoji u vany a knuci protoze uz je hotova,v ruce drzi svuj spaci hadrik a dava bacha aby si ho nenamocila
to se nam hrozne libi
lavoru nebo kose by vylezla asi za 20 vterin ![]()
Asi jsme to prehnali s koupanim bo v noci parkrat zakaslala
tak nevim uvidime co z toho bude,ale je 10dopo a uz je ve stinu 30 ![]()
S zehlenim uz jsem asi psala-zehli susicka,neter neverila ze to nebude zmackany a ted zira a je nadsena ![]()
A Mik taky miluje podavat veci z kose na srovnavani ![]()
SIMI-
krasny fotky ta ksiltovkova je nej ![]()
Zebruš: Tak já mám náladičku též pod psa, bo stále prší a pochybuju, že do Adámkova koupání přestane, takže se dnes nevydáme ven a Adam mi to začíná dávat pěkně sežrat
… A já dneska taktéž žeru - doslova
- naštěstí v malých dávkách a neobědvala jsem a po dlohéééé době jsem si dala Nutellu s banánem
![]()
Jinak mi teda máme bohaté zkušenosti s WC
Ochutnávka BREFu, lovení dudlika ja jiných předmětů a třešničko na dortu je, když vykoná ee potřebu na nočníčku, tak mi běží zvednout prkýnko, abych to mohla vylít
Takže WC velice pravidelně otírám, dezinfikuju a Adámkovi myju ručičky
![]()
Adél: Vše nejlepší k narozeninám!!!!! :-)
![]()