Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
25.6.09 07:59

Ahoj holky, tak u nás Radimek v pohodě a samo Péťa začal trochu teplotkovat, tak doufáááám, že to jsou zuby, jinak mě asi klepne. Jestli by on dostal 40, tak teda nevim. Venku hnusně, doma nuda - děs běs :twisted: , aspoň si děti hrajou spolu. Teda sělaj bprdel, včera večer jsem to uklízela pěkně dlouho. JO a nemůžu vyžehlit :roll: , včera jsem si zapla žehličku a upadl mi ten čudlík, co se nastavuje teplota 8O :roll: . TAk to fakt nenášim nevyžehlené prádlo. Patřím mezi ty ujeťáčky, co žehlej. (kalhotky a ponožky nežehlim, ale jinak i pyžamo atd… :oops: :wink: )

MIKUL: super fotky ze zoo. U té první jsem si myslela, že je na opravdovém lachtánkovi. Teda až na tu vodu z čumáčku, ale to mohl prskat že?? Velbloud, sloneček, fakt krásný fotečky.

VERU:Já se chci taky sluniiiit, aspoň u nás na chatě bhůůůů buli buli buli

ZEBRI: super fotky v louži, teda mě by asi atály všechny vlasy na hlavě.Ale proč ne vypadal spokojeně.

LUCY: vy máte králíčka?? My měli morčátka, ale už nemáme (Jerrymu bylo 6 a museli jsme ho nechat uspat :-( ) Radimek teď vždycky loudí, že ch
ce zpátky morčátko, řekli jsme mu, že šlo do morčecí školky, tak ho teď chce zpět.

TERI:Myslím na tebe, hlavně včera, měla jsem na něco oooobr chuť. Ty umíš samý dobroty, neměla jsi včera večer škytavku?? Jestli ano, tak to jsem byla jááááááá, kdo na tebe myslel. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
25.6.09 09:09

Ahoj holky,
vy jste toho napsaly, jak bylo hnusně 8O :lol: všichni byli doma, no jo! My taky, ale odpo tu byla kámoška s 3l chlapečkem, tak jsme vzaly děti ven, kámoška je svobodná matka (přítel se na ni vykašlal, když mu oznámila těhu :( ) a konečně se zase zamilovala, tak mi líčila všechny dojmy a detaily :lol: :lol: :lol: tak mám radooost…

Jinak jsem celý den makala, až do půlnoci :roll: ale dneska se zrelaxuju :wink: tcháni za chvíli berou děti na kontrolu na kožní (Ondrovi už plíseň prakticky zmizela :D ), pak jim daj oběd a pak procházka, no a já jdu cvičit :D pak chvíle práce, pak oběd s kámoškou ( Veru , je to Péťa od Jáchymka - před týdnem udělala bakalářky, hurááá :D ), redigovala jsem jí bakalářku, tak jdem malinko slavit :wink: no konečně pohoda a relax!

Kajdul , krásný fotky a máš super plavky :D

Mik , chrnící fotka je sladká :D jo a naše holčičky nejen že jsou si trochu podobný, ale dokonce maj stejný sandálky :D Jsou super, že?

Veru , bezva, že je slunečno, doufám, že to trvá!!! :D

Týnko , to je fakt s Klárkou, my tam byly těhotný tři, dvě jsme to veřejně přiznaly už dávno a pořád to tam důležitě řešily, a najednu Klárka, že za čtyři měsíce rodí nebo tak 8O :D :D Já to teda veřejně řekla v 8-9tt, bylo mi děsně blbě, tak abych vysvětlila důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.6.09 10:48

Ahoj jen v rychlosti, dítě porad zvani do chuvy a uz mel davno spat

Zebri - suepr s kaluzi, teda obdivuji tvou trpelivost, zes ho tam nechala, to malej by hned letel. Jednou se nam v nestrezene chvili prosel kaluzi a ja myslela ze ....... :evil: , tak klobouk $dolu :lol:

Lucy - kralik super a Tomasek je sikula, ze tam vyleze

Teri a Zebri - drzim palce u dr.

Mik - suepr fotky, mate krasnou zoo a mala jak spinka, no zlaticko

Veru - tak to je super, ze se zacina vycasovat, tak si hodne uzijte slunicka, dokud to jde

Nic, jdu na nej pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.6.09 10:54

Ahoj holky,

Zebruš: Fotka tutováááá :lol: :lol: :lol: Se ani nedivím, že se Beníkovi v kaluži tolik líbilo 8) 8) :) Adam teda zatím zkoušel jen na kaluž ťapkat a taky děsná prča :lol: :lol: :lol:

Lucko: Koukám, že váš králík nemá šanci se nudit :lol: :lol: :lol: Tolik pozornosti mu věnuje Tomík 8) 8) :P

Simčo: No doma to Klárka tajila až do Zlaté neděle, chtěli to asi říct až na Vánoce, jenže mamka ji příšla na těhu gatě-byli totiž s nima na procházce a Klárce se to nějak vyhrnulo a bylo to vidět- tak měli "smůlu :) :) 8)

Mikul: Fotečky krásný, tak spací je nejsladčí :srdce: :) :)

Katy : No hele, já jsem taky byla dřív takový maniak do žehlení, to jsem zdědila po mamce u nás se dřív žehlily i kalhotky :-D :-D :lol: Ale nějak mě to naštěstí opustilo :oops: 8) 8)
A ať se to Péťovi nerozjede … :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.6.09 11:05

Jo, Mikul, Adámek si taky oprašuje ručičky, když někde žuchne a má je zamatlané a ještě víc to dělá na písku :roll: :lol: :lol: TO si je oprašuje v jednom kuse :lol: :lol: :lol:

Ještě jsem chtěla, holky, před dvěma dny jsem psala Lesině ohledně uzamčené diskuze a zatím mi teda neodepsala…takžéééé: Mám ji urgovat a psát znova a nebo teda necháme tuhle veřejnou diskuzi, když je to +- jedno? :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
25.6.09 11:19

Ahoj holky,

u nas je to dneska jak na bojisti :roll: Ted jsem ho musela uz dat spat, jinak bych asi vyletela z kuze. POrad leze kam nema, dela co nema, neposloucha, kdyz ho placnu nebo servu, tak mam pocit, ze to moc velky efekt nema a pak prijde tatinek z prace a ja jsem skoro vzduch :( Vcera jsem uz fakt vypenila na oba. Stepan strhl prehravac, pritom vedel, ze to nema delat, tak jsem mu dala na zadek a hned bezel tatinkem, ktery ho hned pochoval :evil: To uz jsem si pripadala fakt jak idiot :roll:
Mam pocit, ze ta vychova bude jeste peknej zahul :twisted:

Katy, potrebuju u nas nutne vyzehlot kupu veci, nechces prijit? :twisted: :P :lol:
A at je Petovi brzo lip :wink:

Lucy, aspon vis, kde Tomaska najdes :lol: :D

Simi, Ty mas teda porad nejaky program 8) A ja jdu dnes aspon ke kadernici :D

Mikul, to muselo byt super v ZOO, hlavne ta voda 8)

Zebrus, teeeda takova benevolentni :P

Tynko, ja chci uzamcenou, jinak se od Lucy a Mikul nic nedozvime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.6.09 13:08

Ahoj holčiny, tak jsem tady zase po dloooouhé době a co to nevidím 8O tady se čárečkuje o sto šest … Tak Zebři a Teri (+další o kterých nevím) oooooobrovské gratulace :srdce: a ať jste vpořádku vy i mrňouskové. Trošku závidím, ale na druhou stranu si říkám, že já už bych třetí asi nezvládla.
Klárka už je teď dost „akční“, furt někde běhá a zkoumá. Když nezavřu ven na terasu, tak mi uteče do pískoviště, cestu k autu bere přes jahody nebo rybíz, teď objevila s bráchou zralý hrášek, takže to všechno míchá dohromady :roll: , ale naštěstí to její zažívání nějak vždycky zvládne :lol:

Jak se teď udělalo venku hezky, tak jsme byli pořád venku a dáváme to tady trošku dohromady - sázím stromečky a kytičky, tráva roste jak divá, že jí nestíhám sekat … a když se na pár dní zatáhlo, tak jsem to zas dávala dohromady to co jsem mezi tím doma zanedbala (aspoň jsem před návštěvou tchýně stihla umýt okna aspoň v obýváku a kuchyni :-) )

No, a to starší dítě mě už zase vyhazuje od počítače, tak já teda jdu a třeba někdy večer zas nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
25.6.09 13:32

Vratila jsem se z testu na tehu cukrovku, tentokrat jsem to nedala tak jak minule. Byla jsem rada, ze v hodine po vypiti jsem to :poblion: , ale nastesti pro vsechny zucastnene jsem to rozchodila. Uz jsem zvedava na vysledky, budou az odpoledne…
A zitra pekne k dr (nevim, jestli jsem se pochlubila, ze jsem zapomnela na kontrolu?, zafixovala jsem si patek 26. a mela jsem tam byt uz v pondeli 22.....ted jen nevim, na co to svest, jestli na tehu demenci??! )

A za hodinku se budem vypravovat do pledniho predprazdninoveho plavani, nejak nam ten rok utekl! A budou tu prazdniny 8)

Fotecky mate krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
25.6.09 16:12

ahoojte

no tu ale pribudli krasne fotky :D

ZEBRUSKO..benik je v kaluzi perfektnii.a uz istosa etsi, ked sa znovu vycvachce v dalsej..ked raz zakusi taku slast..druhykrat bude chciet zas :lol: :lol:

MIK..znovu a znovu nadhernee fotky..vzde sem tak atke perfektnee…Z malej Mik je hotova modelka. a nadherne to tam vyzera a super je aj ta fotka , ako ti haja na chrbte…jeejda..musime aj my vyrazit uz do tej ZOO

VERU..no op stvronozky ma blizsie zem a vsetko co chce vysparat… :wink: je to prakticke a aj menej popada..ale to,z e chces aby uz cupital o 106 uuplne chapem :wink: som na tom rovnako :lol: akurat on v:,–(e ide s mojim prstom :lol:

KATYNKE jeejda. nech su uz zdravucki.hrozne a takto v lete :(

SIMI..suepr, ze ste s kamoskou pokecali a ona ansla konecne svoje stasticko :D no a dnes dufam, ze ozaj oddychujes..

KAJDULKO..kraasne fotky a vyzeralo tam tak paradne..aspon chvilus te si uzili

TYNKO..ked sme boli deti..viem, ze sme aj nohavicky zehliloi..asi pred dvoma rokmi am chytil soial, ze si vyzehlim nohavickya onis a potvorky jedny roztavili…mali tam nejaky ozdobny pasik zo silonu, ci z coho :lol:

EVELINKO..chlapi vzdy drzia spolu :roll: ach jaaaj

ERNATKO..ahooj

MAHULKO..uz asi vies vyseldky cukruu..dufam, ze su vporiadkuuu

my sme boli v poradni… 10.850g, 80,5 cm a ockovanie MMR..tak dufam, ze nebudeme horuckovat.. sranda , rpeockovanie je az v 11 rokoch..to ej uplen ine ako u vas v CR aspon co som citala diskusie..no ale neprotestujem :wink: a lekarkys a bal ako certa..nechcel ist na vahu a anis a domerat..tak sa ma vkuse drzal a pri ockovani sedel Brankovi na kolenach a tak frflal a pistal, ze ktovie, ci si vobec vsimol ockovanie..ukludnil sa az ked dostal od lekarky keksik :lol: tak to ho mal dosatt tusim na zaciatku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.6.09 18:28

Ahojte

dnes toho moc asi nenapíšu, jsem hotová. Byli jsme v Brně na písku a pak u ségry. Kluci si měli hrát, ale Kuba má horečky po očkování a zvracel, tak jeli k doktorce a já jsem hlídala staršího Toma
Teď je nám tu spustil pěknej slejvák a vodu máme až na zdi venku :roll: , bylo to jak když vylejete nad domem přehradu 8O :roll: . Tak snad to přejde a nevyplaví nás to :roll:

S tou kaluží - já jsem ho tam nechala jen proto, že už jsme stejně šli dom a měli jsme to kousek. Jinak bych se teda bála, že se nachladí, byl promočenej až na plínku :roll: :lol: . Ale pro jednou jsem ho chtěla nechat :) A měl na to oblečení, až teda na ty nový boty, ale ty jsem dala pod sprchu a snad to přežijou :lol:

Dala jsem na rajče víc fotek z té procházky, ale nic moc zajímavýho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
25.6.09 18:38

Ahoj holky,

jdu vás ještě dočíst,ale Týnko Lesina má dovču,vím to z jiné diskuze :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
25.6.09 18:45

Ahoj holky,u nas ted zaclo prset-KONECNE-yla jsem zrovna v obchode a lidi nadseni jak male deti,po tydnu paraku se procisti vzduch :D

U nas normalka rano prace,bylo uz vlhko a vedro tady se to srazi z tech jezer,byla jsem jak mys-fuj,pak sprcha Mik spat…
Uz ji tece z nosu,vcera jsem ji dala cipek i pres den,mela 38 to normalne nedavam ale v tom horku byla hotova,chodila tu jak matoha :( .Dnes uz neteplotuje tak snad uz to nebude horsi..
Noc teda katastrofalni,vedro,nedalo se dychat,Mik jen bulela,nespali jsme vubec,jedine prospane hodiny byli od 6 do 8 rano.. :roll:

MAHUL-
ty jo ty uz jsi byla na testu,to to leti 8O nejakou aktualni fotku briska nemas? :D

ZULOK-
u vas taky ockuji MMR tak brzy? 8O A co mate Priorix?
U tohohle ocka byvaji vedlejsi ucinky pozdeji -tyden a vice,preju at zadne nemate!! :wink:

ERNAT-
to je super ze si na zahradce poslouzi sama :D ja se na to tesim v CR u taty a segry az Mik bude ochutnavat primo na zahonu :lol:

EVEL-
tyhle „vesele“ situace pri vychove zazivam s manzelem taky :twisted: kleplo by me z toho-ale vic az po zamceni 8)

SIMI-
ty tohomas v planu,super ze to takhle tchanovci zvladnou,to musi byt uleva od tech dvou draku :lol: :wink:

KATY-
preju at to nic neni!!a teplota zmizne :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.6.09 19:26

Ahoj holkýýý,

my jsme byli odpolko na pozemku, tam Manducou-zpátky autíčkem…Adámek chrněl až odpoledne od tří do čtyř (dýl jsem ho nenechala) na pozemku v golfkách 8) 8) :wink:

Adél: Tak to joooo, já teda počkám, než budu psát dalšího mejlíka a SZ, díky, tahle bych ji pombardovala :oops: :lol: :lol:

Evelín: Ta výchova, co? Ale zrovna tohle si myslím, že je „špatné“, aby jeden vynadal a druhý pochoval… naštěstí u nás se to teda neděje, i když mamka už měla jednou-dvakrát choutky, tahle Adama pochovat, ale byla zaražena za včasu… a nebo: Můj taťka plácnul přes ručku Adama asi jen třikrát, ovšem ten hned spustil takový řev a táta na něj: Jen si běž postěžovat mámě :lol: :lol: :lol: , nechovám ho, skloním se k němu a povídám mu, ach ta výchova, to bude ještě zajímavý… :roll: :wink: :wink:

Zebruš: Tak ať je u vás voda dobrá, před chvilkou jsem zahlédla v TV zprávy a tam zrovna reportáž o povodních na severní Moravě…no mazec 8O 8O :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.6.09 19:28

Mahul: Ať ti cukr vyjde dobře :wink: :wink: :wink:

Mikul: Ať je Mikeile bzry líp :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
25.6.09 20:04

My byli dneska na posledním plavču,ale od z´áří už jsme nahlášení zas dopoledne,abych stihla pro Jiřulku do školky :wink: A pak lilo a lilo,tak jsme si kafe dávaly v nákupním centru na lavičce :roll: :wink: Pak jsme se prošly a zase lilo,tak jsem ještě byla u kamarádky na návštěve a domu :wink:

Mikul prej u nás začlo konečně pršet :evil: ,tady leje celej den :wink: Tak ať je Mik brzy v pořádku!

Mahul držím palce,ať je test ok :wink: Letí to co :)

Zebruš dobrý fotky,jsi odvážná matka :D

Zuločku pěkné míry,ať nemá Matuško reakci!

Evelín zítra bude líp :wink: Jak bylo u kadeřnice?Já musím vydržet ještě týden,pak mě snad ségra ostříhá a udělá melír…teda doufáááám :wink:

Lucy Tomášek je teda drak :D

Simi užij si relaxování :wink:

Katy tak snad se kluci daj do kupy!Nám vyhořel lux,měli jsme ho jen 4 roky,tak jsme přes net objednali novej a vypadá dobře :wink:
Jinak já teda žehlím minimálně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital