Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
27.6.09 12:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.6.09 12:12

Ahojky kočeny,

tak jsem konecne v klidu zasedla, docetla a snad se mi podari i v klidu neco napsat

Adik - uzijte si krasnou dovcu a pokud se rozhodnete pro mimco, tak at se hezky zadari :wink:

Simi, Jani - taky preji nadhernou dovcu, plnou slunicka

Tyny - tak vysivani me taky docela bavi, ale nejak se mi k tomu nechce zasednout a je to jedina rucni prace kterou jakz takz zvladam, jinak jsem na vse totalne leva :?
Ale zase doma funguju za opravare, protoze manza jak jsem psala jiz driv to opravdu nezvlada :lol:

Erni - at si Marecek uzije tabor a ty si taky trochu oddychnes

Ted jsem dala varit obed - sekanou, brambory, salat, hctela jsem jeste buchtu, ale uz se mi nejak nechce, to radej sednu k PC. Odpo se chystame na zahradu, pry jsou tam visne, tak jestli budou otrhame a chci konecne udelat nejakou marmeladu. Akorat ty pecky :twisted: - takze jeslti se zadari, tak budu opet pani Dokonala :lol: :lol: :lol: – snad si pan Dokonaly vsimne a uzna :lol: :lol: :lol:

A malej je konecne skoro bez rymy, ale zase se mu vyklubala jedna stolicka a dalsich X (nevim kolik) se mu tlaci, ale vzhledem k otmu, ze si smejdi v puse na obou stranach, tak bych se nedivila kdyby to byly vsechny 4 :roll:

A predevcirem jsem se odhodlala skoncit s nocnim kojenim, protoze se mladej pan budil i co pul hodinu a to uz jsem teda nezvladala, tak vcera v noci byl rachot, ale dneska uz to ylo celkem v poho, 2× s vzbudil, tak jsem si hodala na chvili dopostele, hned zabral, zase jsem ho vratila do sve a byl klid. Tak treba si rychle zvykne.

No kouikam, že jsem se ady zase hezky rozepsala o sobe. Ale ja vzdycky chci vsechno kazde napsat, ale zapomenu to a ta historie tady neni tak dlouha :roll: , tak mi prosim odpustte.

Jo a jeste k tomu zamceni - jak jste psali o tech smirackach nebo kom, to bysme vedeli, kdo to je? Prece jenom, nektere vecci by prece jenom meli zustat v kruhu rodinnem - dubnovem :lol: .

Tak zatim pa, jdu odkryt sekanou a dat varit brambory. Pappa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
27.6.09 12:16

Adik ten Babylon musel být super!Koukám Sanel to vzala hopem s těma zubama :) My stále čtyři,ale něco se klube,Vítek má vodovou rýmu a je ukňouranej,taky míň jí..Hlavně ať vám vyjde dovča!
Jinak taky myslím,že 2 roky rozdíl už jde,my teda máme 2 a 5 měsíců :wink:

Týnko pěkné fotky a super,že baráček roste!

Dopoledne nám doma uteklo,něco jsem udělala a hráli jsme si s Jiřulkou,Vítek nás pozoroval :wink: Vařím brambory,v půl druhý přijde tchán a snad nebude lejt 8)

Kajdul sekačka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
27.6.09 12:22

no ja prave nevim … mam obavu, sice R funguje na 110% jako tata, ale …
ve dvou jeste jezdi v kocarku ne? to bych musela resit kocarek,
nebo by stacil ten skate? No zda se ze nad tim moc spekuluji, ta sance sice je, ale moc tomu neverim … ale kdyby jo no … uvidime … nema cenu to lamat, at to prijde tak to prijde, ale tim ze byla Sanel hned tak mam obavu :) kdyz si to muzu rozmyslet a jeste to resit a neni udelano zadelano, tak je to se mnou horsi …
Tynko a to MC je u Vas nebo lbc???
Ernatko a na jak dlouho jede Marecek? Ja nechci ani myslet na to, ze bude muset nekdy do skolky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
27.6.09 13:49

Adik dvojkočáru jsem se právě chtěla vyhnout a my už jezdili i bez skejtu.Sice ze začátku by se snesl,ale pak už v pohodě.S Jiříčkem jsme hodně chodili,aby byl trénovanej :wink:

Jiřulka už odjel,tak se jdu chystat s Vítkem na prochajdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.6.09 16:11

Ahoj,

my jsem zase z prochajdy doma, byli jsme venku dvě hodiny, Adam dost ťapkal, akrotá teda nechce chodit moc za ručičku :roll: :roll: :?, takže když už se začal moc vztekat, že ho doslova držím zuby nehty za ruce, tak šupajdil za trest do kočárku, to pak bylo řevu :evil: 8O 8O , to je totiž u nás novota…

Adik: Podle mě už dvojroční dítko může klidně na skejtík a kdyby ho boleli nožky či by chtělo do kočárku, tak bych dala miminko no Manducy a staršího do kočárku (teda to by chtělo přípravu doma 8) :) :) ) A určitě by to šlo, znáš to…když se chce, tak to jde :wink: :wink: :wink:

Kajdul: No právě, mě taky žádné ruční práce nejdou, teda jiné…zkoušela jsem plést, háčkovat…no, hrůza ty moje výtvory :oops: :oops: :lol:
A my máme zase na pozemku třešně :-) :) :) Tak jsem se slušně dneska napucla, i Adámkovi chutnají, jen je musí strávit za včasu, bo dostane v sedm mlíčko :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.6.09 16:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
27.6.09 19:59

ahojky, Pájovi se vyklubal poslední špičák, tak ještě čtyři stoličky a chvilku bude klid…dneska sme kuchtili hranolky s rybíma prstama…jinak sem nějaká znavená, v noci sem si nějak přeležela záda, tak dneska bolely celej den :( jo a koupili sme sýrky od apetita kidiboo, je to pro děti, jedno jsou sýrový tyčinky a druhý, sýr na klacíku, Pájovi to moooc chutná, myslím, že to prodávaj skoro všude :)

Tynko: krásný fotečky a koukám, jak vám pěkně roste baráček, jste šikulky

Adiko: tak at se vám dovča povede a mimi taky :D

Amazonko: malá už pěkně povídá…šikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
27.6.09 20:10

Ahoj,

Týnko no jo už to fakt vypadá jak bydlení :wink:
Třešně mňam :-)

My byli hodinu a půl venku,ale ťapala jsem jen já :D Vítek byl v kočáru a spokojenej.Ochutnal kousek dortu,kafe bylo hnusný,tak to jsem mu nedala :wink: Jirka přinesl večeři z hospůdky a Vítek jak to viděl,tak chtěl taky,takže měl k večeři dvě americké brambory,dvě kostičky chleba s ramou a kousek papriky :roll: :wink: Nějak teď zas málo jí,dneska vůbec nesvačil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.6.09 23:31

Ahoj holky,

Adél: Adam teďka taky málo jí, jak mu asi? rostou stoličky…ale asi jooo, páč je teda protivnej a uřvanej až ouvej… :roll: :wink: :wink: A to měl Vítek dobrou baštu k večeři :) :) 8) Adam už snad ani nevečeří, páč ho babča (moje), furt něčím odpoledne cpe…dneska jsem teda na ni pěkně vypěnila :oops: :oops: :? Tak doufám, že si to aspoň trošku vzala k srdci a už mu nebude nic dávat!!! …

Terko: Jééj, přeležená záda jsou na prd, já takhle občas cítím po ránu krční páteř, když si blbě v noci sroluju polštář… :wink: :wink: :?

Už jsem na cestě do hajan, jen ještě půjdu zavolat Radkovi, kde zase zasekl…
Dobrou noc :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.6.09 00:09

Ahoooooooooj,
tak vcera jsem se sem nejak nedostala, pac jsme cumeli na film a vytuhli :lol: ale zase jste moc neplkaly… :wink: takze se to dalo zvladnout :wink:

Simi , ja chtela taky bungalov na to zari, jako ze blize prirode :lol: ale je to pro 6 lidi tusim, takze pro nas je to na 1 noc zbytecny :wink: Hlavne jsme zvykly na dovcach a u rodicu spat v 1 mistnosti, takze to vydrzime ten pokoj :wink:

Tynko , no jo, sice to furt vypada jako dreveny puzzle, ale uz to ma ohranicenej vrsek, takze to asi fakt bude baracek :lol: :lol: Pekne fotky!

Adi , Sanelka to teda bere hopem s tema zubama :lol: :lol: Tady predbehla i par deti uz, co? 8) :lol: Uzijte si Lefkadu, i kdyz to si jeste napiseme… Ja teda taky resim, ze 2 roky mezi detma je malo, videla jsem to u bratranka, ze zacatku je to na pytel, zvlast kdyz to prvni dite je kulich jako Domca, kterej nema zuby, nechodi, nocnik ani nic ho nezajima :lol: :lol: Takze skoro 2 mimina :lol: :lol: Ba nee, to uz snad bude lepsi, ale stejne to bude zahul tak ten 1.rok :roll: :roll:

Adel , chlapi a nemoci, to je samostatna kapitola :lol: Teda nevim jestli vsichni, ale zda se mi, ze jo! 8)

Terko , zada jsou desny, me furt ted bere ta krcni pater, hruza :roll: Ted si tu zas lamu hlavu o polstar a PC mam na brise :roll:
No a co testik, vysel zas??? Jsem zvedavaaaaaaaaaaaaaa :P

Amazonko , koukala jsem na fotku Densky u metriku, mazec, jak se zmenila, ty vlasy a tak, uz je to velka holcicka :wink: (ostatni deti prominou, preci jen je vidim casteji :lol: :lol: )
No a jak si to myslela s tim stehovanim, ze byste domecek prodali, co stavite a jeli pryc??? Za praci? :wink:

Uzijte si vsichni dovcu, Katy, Janus, Simi , ted by melo byt pekne, tak snad to vyjde, ta predpoved!!! :wink:

Mik a vlastne vsechny, co spite s detma, ja Vas fakt obdivuju, ze se vyspite :lol: :lol: Ja jsem rada, kdyz je Domca ve sve postylce a nejradsi ve vedlejsim pokoji, ze se navzajem nerusime :lol: 8)

Jinak pozor, nase dite snad bude mit uz prvni zub ve 14 mesicich :lol: :lol: Nahore a dole to ma trochu natekly, ale zadna hruza, ovsem dnes jsem mu davala pred spanim gel a dole mel jakoby dirku a HRUBSI tvrdou plochu :lol: 8) Ze by se mu uz prorezaval zub???? Hehe, to jsem teda zvedava, na zitra nebo pozitri, jestli vyleze, uvidime.. Protivnej je trochu, neni to zadnej extrem, ani rymu nema… 8) Hlavne, aby ho to nejak nebolelo a nerval v pondeli celou cestu domu :roll: :lol: :lol:
Tak dobrooooooooooou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.6.09 08:33

Dobré ránko,

tak dneska teda vůbec nevím,co budem dělat,ta neděle je taková mrtvá :roll: :wink: Dopol na hřiště nemůžem,všude bude mokro,to spíš odpoledne,uvidíme.Ale je teprv půl devátý a kluci už tu dělaj kraviny :roll:

Veru fakt zub jo :D U nás to vypadá,že možná chození bude dřív jak v září,ale nechci to zakřiknout :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.6.09 08:40

Nazdarek.

Mam vikend blbec. Vcera se tahnem na plavani a az se dovlecem,tak pry j zrusene a pani na me ztratila cislo. Nahrada dnes,bude se fotit pod vodou. A me je od rana pekne blbe,mam asi tu strevni chripku,ale strasne divnou,ob dva dny se mi to vraci :idea: No tak dnes manzel zustava doma,sel mi s malou pro neco do lekarny.

Zelvi ahooooj. Deniska mela taky jakoby dirku a pak se ji prorezal zoubek,tak to uz asi bude ono :wink:
A s tou praci, zatim nad tim premyslime,bylo by to u nas asi slozitejsi,ale domek bysme si nechali a spis si jeli vydelat par korunek na opravy,ale nevim nevim jestli se to dneska jeste vubec vyplati,navic splacime hypoteku,takze bysme museli opravdu dost vydelavat… No nejspis z toho nic nebude, jen je to v podstate posledni moznost takhle nekam vycestovat,az bude mala chodit do skolky nebo budem mit dve deti tak uz se nikam nedostanem.

A no jo,mohla bych vam hodit nejakou fotku co. Kdyz ja ani nevim jestli mame nejakou kloudnou.Pohledam.

Jee a s tim nocnikem.My vubec vubec nic a najednou v tydnu mala nechtela plinku,rvala se se mnou,tak jsem ji nechala byt,behala tu bez plenky a za chvili se pocurala,zacala volat A A A a supajdila pro nocnik 8O sice si na nej nechtela sednout,ale jak na to prisla netusim. A dela to od te doby porad,kdyz se pokaka,tak dovali nocnik:) sice pozde,ale aspon si to uz uvedomuje snad.

Jo a konecne mam satek.Mela jsem elasticky na mimi,pak jsem presla na Manducu,ale nebylo to ono. Tak uz asi dva tydny se nosime,parada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.6.09 09:15

Dobré ránko,

Adél: Tady je taky počasí na pytel, stavěla se tady ségra s Tobískem a ještě přijedou odpolko :) :) :) Tak aspoň bude plánek odpoledne, možná by jsem se mohli jít i projít, ale to se nám v dešti asi chtít nebude :oops: :lol: :lol:

S velkým přemýšlením a odhodláním jsem vymyslela dnešní oběd, vůůůbec se mi nic nechce a ještě mě víc štve, že prostě MUSÍM!!! Však to znáte :wink: :wink: :wink:

Amazonko: No, my jsem taky před třemi lety přemýšleli, že by jsme šli za prací, nakonec z toho sešlo, Radkovi se už nechtělo, jelikož sem přišel za prací ze Slovenska a jelikož to nebylo vůůůbec jednoduché, než našel dobrou práci a tak, a s dítkem by jsme asi už nešli vůůůbec…
A ať je líp, střevní chřipka je na prd a hlavně když se takhle vrací 8O :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.6.09 10:09

Amazonko tak ať je ti brzy líp!

Týnko tak to máte aspoň povyražení,my jsme teda dopol doma,zapla jsem pračku a povlíkla peřiny.Máme od včerejška kuře,ale jinak se mi taky nic nechce,měla bych uvařit něco Vítkovi :roll: Snad nebude lejt,včera zas začlo až navečer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí