Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
tak budu odvazna a zalozim tady dalsi rodici mesic
Vcera vecer a dneska rano jsem nasla na testu //
Termin bych mela mit 3.3.2008 Kdopak se prida? ![]()
Seznamek
Nick /rok narozeni /TP / dalsi kontrola
EnkaL..........1986...............22.2 (MS-3.3.)...........KO 2.8......doma Standík 08/2006
Sandula.......1981...............25.2....................... KO 10.9.
Misurda.......1976...............4.3......................... KO 31.7.
Petulinka......1980...............9.3..........................KO 14.8.....doma Sofinka
Jituš.............1975...............12.3........................KO 16.8.
Kami007.......1977...............17.3........................KO 9.8.
JULY1............1974...............?............................KO 25.7.- potvrzená dvojčátka _________________
ahoj jsem z březnu 2007 tak moooooc gratuluji a hodně zdravíčka
Ahojky taky jsem z března 2007 a koukám jak moc to letí takže velká gratulace a pohodové těhu a rychlý porod
Asi sem k vám občas s nostalgií zaběhnu ![]()
Enkal , to je super, gratulujeme…já to budu mít 30. června, co jsem zjistila, že čekám Mirečka!!! Ať mimísek roste a roste…papa
Jéé tak tady už se zakládá březen 2008
Já patřím do února 2008, ale je nás tam zatím málo a nějak se to ne a ne rozjet. Tak uvidíme ![]()
Všem těhulkám přeju klidné a spokojené těhotenství ![]()
Andrea
Přidávám se z března 2007 ke gratulacím, tak hlavně spokojené těhu!!!! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/74.gif
EnkaL jestli bude druhe mimi takovy drak jako Standik tak teda nazdar-chi-preji bezproblemove tehu!!
Enko přidávám se k zástupu gratulujících…vůbec sem nevěděla že jdete do druhýho…ať je všechno v pořádku…Lída ze srpna 2007
Ahojky Enko,
taky moc gratuluju
Že ses nám o ničem nezmínila tajnůstkářko. Ať ti všechno moc dobře dopadne, mimísek ať krásně roste a je hezký minimálně jako Stáník. Lucošek ze Srpna 2007
no jasně
tak jak s cítíš?já netěhotně,protože to nemám potvrzené
![]()
ja se citim az moc tehotne ze se mozna fakt presunu do toho ledna
![]()
a to bys mě tu nechala???já tu potom trapně vyšumím až mi dr řekne že nic
![]()