Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, holky,
teda tady to jede ![]()
Dneska jsme byli s Ellinkou a Šimůnkem ve školce, kam bude asi Ellinka od září chodit. Přinesli jsme paní ředitelce dudlíky, protože jinak by ji nevzali. Ellinka je statečně nechala zamknout do šuplíku a šli jsme k babičce, kde dnes spí. Před chvílí mi psala babička, že vydržela, ale hotové jsme z toho obě. Ellinka prý byla úplně vyřízená a ubrečen - bez dudlíků jako bez ruky… Ach jo - proč takové věci musím řešit!!! Je mi to tak líto!
Kačko, na večeři určitě jdi a hlavně mluv!!! Je to Tvůj manžel a nemá důvod Ti ani ubližovat ani Tě ztrapňovat. Nesmíte být přece zatvrzelí, ale naopak se snažit a mluvit - ale oba. U nás je to tak, že prostě nedokážu mlčet a vždycky začnu mluvit. Vynadám Jirkovi, někdy řešíme třeba mailem - dozvím se od něj písemně mnohem víc… hlavně to nezahazuj, Vaše krize je učebnicový příklad!
Vendul tak jsem se hned vyděšeně ptala tchýně a ona mi říkala, že se rozhodně musíte dostat níž. My máme taky hypo na 100% Dokonce mluvila o tom, že se jí poslední dobou daří dostávat svoje klienty pod 5% a že snad teď nabízí velmi výhodné refinancování Volksbank. A taky že ne vždy vyžadují znovu odhad. No škoda, že bydlíte tak daleko, mohlas to s ní probrat.
My už máme za sebou 4 roky hypotéky a příští rok to bude pět a tedy konec fixace. No jsem zvědavá…
Holky už posílám pozvánky, asi to přijde jako SZ nebo na mail - nevím…
potřebovala bych seznámek - dala jsem z hlavy co jsem věděla… kde ho najdu, ať to nemusím projíždět všechno?
a teda nic moc, snad to pošlu všem správně - asi by bylo blbý poslat pozvánku někomu se stejným jménem
- snad se to odešle správný osobě, když to píšu ručně ![]()
Třeba Macčinu pozvánku jsem poslala na „Macka“ a odeslalo se mi to… pak sjem si všimla, že je „Macka1“ - fakt si myslíte, že já jsem ta pravá?
ale tak snad to dám, ne? Nejsem žádný ořezávátko ![]()
TAKŽE: POSLALA JSEM KDO MĚ NAPADL, PŘÍPADNĚ MI PIŠTĚ, HNED POŠLU POZVÁNKU, JOOO? Neberte si to osobně, dala jsem ty co psali posledních 10 stránek
takže zbytek za chodu ![]()
dobre rano!
ja som pozvanku sice nedostala, ale ked si tu hore kliknete na skupiny a tam na uzatvorene skupiny, staci najst brezen 2008 a tie co su pozvane, sa tam dostanu bez problemov
![]()
alebo takto: https://www.emimino.cz/…brezen-2008/
@Macka1 píše:
Ahoj, holky,moc Vám děkuji za podporu. Ani se mi to nechce psát, abych to nezakřikla, ale (ťuk ťuk ťuk) už třetí den nejsou prdíky. Vypadá to, že homeopatické čípky Spascupreel zabraly a vyprovokovaly tělíčko a střevíčka k normálnímu fungování. Tak snad si to zase nerozmyslí… Tak teď budeme muset napravovat škody způsobené prdíky (nošení na rukou, rozmazlování atd.). Včera to byl děs, dneska opět Ellča usnula a pak se zase probudila. Aspoň, že neřvala. Ta jsem ji uspala ve čtvrt na deset.
Holky, my jsme dneska byly na prvním plavání ve vaně - bylo to super. Jednu fotku jsem dala do albíčka http://s254.photobucket.com/…Ella_020308/
Lektorka mi taky dala pár rad, jak s Ellčou posilovat zádíčka, aby nebyla líná držet hlavu. Ellče se to moc líbilo, akorát ji pak napadlo, že když ji do pusinky cáká voda, tak má vlastně hlad no a pak už jsme musely končit, protože si to nenechala vymluvitJá si na Ellču pořád tak stěžuju, ale asi bych měla uvést na pravou míru to, že je naprosto úžasná, bystrá, strašně moc usměvavá a brečí jenom kvůli prdíkům a kvůli tomu usínání. Usíná asi hrozně ztěžka. Máme ještě dva týdny do tří měsíců, tak snad to dožene
Jinak už se dost zabaví, hlavně poránu (akorát dnes se příšerně škrábla do obličeje), dopoledne spinká na balkoně (s přestávkami, někdy vůbec) a odpoledne s ní chodím až do večera ven. Chodíme i když prší, jen nesmí vyloženě lít.
Vám, tříměsíčním, moc blahopřejeme!!!
Jo - holky - ještě jsem našla na internetu suprovou básničku - s Ellčou to opakujeme několikrát denně - buď jí to jenom předvádím nebo to dělám s jejíma ručičkama a ona je totálně nadšená a vysmátá
Je to hned ta první říkanka o bramboře
http://www.ddm-habartov.cz/index.php?…
Když jsme s Ellčou doma, pořád zpíváme a říkáme říkanky, ona to totiž zbožňuje
Tak dobrou, holky!!!Moje mamka mi říkala, že být Ellčou, tak se jí taky nechce spát, protože by čekala, jakou „kravinu“ maminka zase vymyslí
Dobrý den, vím, že tato debata je už stará, ale chtěla bych se zeptat, kde jste sehnala čípky spascupreel? V lékárně vůbec neví co to je a na webu se dají objednat jen ze zahraničí.
![]()
@lusy.lus píše:
Za deset let už možná neexistují. Zkus viburcol čípky.
Dobrý den, ty zkouším, ale na koliku to asi moc účinek nemá… Prďolka má 4 měsíce a je to snad čím dál horší… Sám vůbec nekadi, semtam si prdne, ale Toť vše.. A nepomáhá nic… Žádné kapky, masáže, nošení, vigantol nedávám… Nakonec vždy rourka, ale i když je vyrourkovany řve…