Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
856
17.3.10 22:36

Ahoj, holky,

teda tady to jede :-)

Dneska jsme byli s Ellinkou a Šimůnkem ve školce, kam bude asi Ellinka od září chodit. Přinesli jsme paní ředitelce dudlíky, protože jinak by ji nevzali. Ellinka je statečně nechala zamknout do šuplíku a šli jsme k babičce, kde dnes spí. Před chvílí mi psala babička, že vydržela, ale hotové jsme z toho obě. Ellinka prý byla úplně vyřízená a ubrečen - bez dudlíků jako bez ruky… Ach jo - proč takové věci musím řešit!!! Je mi to tak líto!

Kačko, na večeři určitě jdi a hlavně mluv!!! Je to Tvůj manžel a nemá důvod Ti ani ubližovat ani Tě ztrapňovat. Nesmíte být přece zatvrzelí, ale naopak se snažit a mluvit - ale oba. U nás je to tak, že prostě nedokážu mlčet a vždycky začnu mluvit. Vynadám Jirkovi, někdy řešíme třeba mailem - dozvím se od něj písemně mnohem víc… hlavně to nezahazuj, Vaše krize je učebnicový příklad!

Vendul tak jsem se hned vyděšeně ptala tchýně a ona mi říkala, že se rozhodně musíte dostat níž. My máme taky hypo na 100% Dokonce mluvila o tom, že se jí poslední dobou daří dostávat svoje klienty pod 5% a že snad teď nabízí velmi výhodné refinancování Volksbank. A taky že ne vždy vyžadují znovu odhad. No škoda, že bydlíte tak daleko, mohlas to s ní probrat.

My už máme za sebou 4 roky hypotéky a příští rok to bude pět a tedy konec fixace. No jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
17.3.10 22:50

holky už jsme ve skupinách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.3.10 22:52

werčo - jak ve skupinách? Co jsem prošvihla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
17.3.10 22:56

už máme tu zamčenou diskuzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.3.10 22:58

Holky už posílám pozvánky, asi to přijde jako SZ nebo na mail - nevím…

potřebovala bych seznámek - dala jsem z hlavy co jsem věděla… kde ho najdu, ať to nemusím projíždět všechno?

a teda nic moc, snad to pošlu všem správně - asi by bylo blbý poslat pozvánku někomu se stejným jménem :D - snad se to odešle správný osobě, když to píšu ručně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
17.3.10 23:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.3.10 23:05

Třeba Macčinu pozvánku jsem poslala na „Macka“ a odeslalo se mi to… pak sjem si všimla, že je „Macka1“ - fakt si myslíte, že já jsem ta pravá? :lol: :lol: :lol: :lol: ale tak snad to dám, ne? Nejsem žádný ořezávátko :lol:

TAKŽE: POSLALA JSEM KDO MĚ NAPADL, PŘÍPADNĚ MI PIŠTĚ, HNED POŠLU POZVÁNKU, JOOO? Neberte si to osobně, dala jsem ty co psali posledních 10 stránek :D takže zbytek za chodu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.3.10 23:05

Werčo dík, tak to rozešlu dál ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.3.10 23:10

Takže jsem přidala navrch ještě Bedru a hotovo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.3.10 07:17

dobre rano!

ja som pozvanku sice nedostala, ale ked si tu hore kliknete na skupiny a tam na uzatvorene skupiny, staci najst brezen 2008 a tie co su pozvane, sa tam dostanu bez problemov :wink: :wink: :wink:

alebo takto: https://www.emimino.cz/…brezen-2008/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.3.10 07:18

A VSETKO NAAAAAAAAAJ AJ TU KATKE K NARODENINAM!!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.18 06:22
@Macka1 píše:
Ahoj, holky,

moc Vám děkuji za podporu. Ani se mi to nechce psát, abych to nezakřikla, ale (ťuk ťuk ťuk) už třetí den nejsou prdíky. Vypadá to, že homeopatické čípky Spascupreel zabraly a vyprovokovaly tělíčko a střevíčka k normálnímu fungování. Tak snad si to zase nerozmyslí… Tak teď budeme muset napravovat škody způsobené prdíky (nošení na rukou, rozmazlování atd.). Včera to byl děs, dneska opět Ellča usnula a pak se zase probudila. Aspoň, že neřvala. Ta jsem ji uspala ve čtvrt na deset.

Holky, my jsme dneska byly na prvním plavání ve vaně - bylo to super. Jednu fotku jsem dala do albíčka http://s254.photobucket.com/…Ella_020308/
Lektorka mi taky dala pár rad, jak s Ellčou posilovat zádíčka, aby nebyla líná držet hlavu. Ellče se to moc líbilo, akorát ji pak napadlo, že když ji do pusinky cáká voda, tak má vlastně hlad no a pak už jsme musely končit, protože si to nenechala vymluvit :-)

Já si na Ellču pořád tak stěžuju, ale asi bych měla uvést na pravou míru to, že je naprosto úžasná, bystrá, strašně moc usměvavá a brečí jenom kvůli prdíkům a kvůli tomu usínání. Usíná asi hrozně ztěžka. Máme ještě dva týdny do tří měsíců, tak snad to dožene :-) Jinak už se dost zabaví, hlavně poránu (akorát dnes se příšerně škrábla do obličeje), dopoledne spinká na balkoně (s přestávkami, někdy vůbec) a odpoledne s ní chodím až do večera ven. Chodíme i když prší, jen nesmí vyloženě lít.

Vám, tříměsíčním, moc blahopřejeme!!!

Jo - holky - ještě jsem našla na internetu suprovou básničku - s Ellčou to opakujeme několikrát denně - buď jí to jenom předvádím nebo to dělám s jejíma ručičkama a ona je totálně nadšená a vysmátá :-) Je to hned ta první říkanka o bramboře :-) http://www.ddm-habartov.cz/index.php?…

Když jsme s Ellčou doma, pořád zpíváme a říkáme říkanky, ona to totiž zbožňuje :-) Moje mamka mi říkala, že být Ellčou, tak se jí taky nechce spát, protože by čekala, jakou „kravinu“ maminka zase vymyslí :-)

Tak dobrou, holky!!!

Dobrý den, vím, že tato debata je už stará, ale chtěla bych se zeptat, kde jste sehnala čípky spascupreel? V lékárně vůbec neví co to je a na webu se dají objednat jen ze zahraničí. :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
419
19.3.18 09:23

Za deset let už možná neexistují. Zkus viburcol čípky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.18 18:03
@lusy.lus píše:
Za deset let už možná neexistují. Zkus viburcol čípky. :mavam:

Dobrý den, ty zkouším, ale na koliku to asi moc účinek nemá… Prďolka má 4 měsíce a je to snad čím dál horší… Sám vůbec nekadi, semtam si prdne, ale Toť vše.. A nepomáhá nic… Žádné kapky, masáže, nošení, vigantol nedávám… Nakonec vždy rourka, ale i když je vyrourkovany řve…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex