Poradna duly
Jana Čurdová
Jak tajné, tady se nato nehraje. Kam si se nakonec rozhodla, fandím, já bych chtěla taky, ale nemůžu se do toho dokopat. a jak se znám ani se asi nedokopu.
Stejfa - ona mě tu teď Lost pěkně propálila! Já jsem se jí kdysi ptala přes SZ na podrobnosti o jejím studiu. Ale já se na tebe Lost nezlobím.
![]()
je vendul sorry ja sem uplne zapomnela ze ses me nato ptala pres sz ale prosim te ty to das.tak se jeste jednou omlouvam.
![]()
Tak já Vám tu starost o skupinu klidně řeknu, jen já to být nemůžu bo tu jsem málo…
Kačko,no výdaje fakt nemalé,když se to sejde
Zuby jsou opravdu drahá záležitost,až si někdy říkám jestli ne až moc.Mám hodně kazivé zuby,takže jednou přijde den,kdy prodám auto a nechám si udělat nový zuby ![]()
S tou Rozkou je to fakt vtipný.No co ,vždyt řekla pravdu ne ![]()
No Petra je mi z části taky líto.Ale z druhý strany člověk se musí přece někde vypovídat,svěřit.A to že zrovna tady ,má svůj důvod.Jsme ženský v (téměř) stejný situaci(na MD,dítě,málo času na sebe) a umíme se do tebe nějakým způsobem vcítit.Všechny víme jakej Petr doopravdy je přeci a rozhodně na něj nepohlížíme jako na ,,kreténa".Prostě to byly reakce na určitou situaci a to si zažívá každá z nás myslím (teda aspoň za sebe mluvit můžu).Mám neuvěřitelně skvělého chlapa,který je téměř po všech stránkách dokonalej,ale je pár věcí ,za které ho nazvu ještě hůř než kreténem
(bohužel)..Tak tohle je tak trochu na vysvětlenou spíš pro Petra ![]()
no jo holky, jsme hold horké hlavy. Já se přiznávám, že taky nejdřív píšu a pak myslím… tak taky proto mé rozhořčení nad situací…
no a škoda že nežehlí
, většinou se to tím urychlí…
Jo, zážitek z gyndy mě fakt rozesmíl, to jako jo
- ta je boží prostě
… to u nás si na ní nenechá šáhnout, to nějaké umytí nepřichází v úvahu… takže všechno sama a pak kontrola s trochou násilí no
… nevím co se jí jeví
…
Ok, tak jeslti souhlasíte, založím teda tu diskuzi, jak sem dávala odkaz Dajma…
Ahooooj kelišky… ![]()
Já Vás nestíhám… Mám takovou malou „těžkou“ brigádku - teda zatím asi jen výpomoc, ale ještě je to pouze na zkoušku, tak o tom nechci moc mluvit, abych to nezakřikla…
Dnes jsem byla nakoupit zbytek potřebností na oslavu
Ty peníze záhadně mizí… ![]()
Jinak já jsem také pro zamčení - myslím, že na to máte právo… Přeci jen - 3 roky jsou 3 roky… A mě by se taky nelíbilo, kdyby sem Aleš chodil a pak mi něco, co jsem napsala vmetl do tváře…
Někdo tu psal - mateřská demence opět graduje - nepamatuju si kdo, omlouvám se - ale někdo tu psal, že partner nikam nechce chodit - mám doma to samé…
málokdy vyrážíme do společnosti společně…
KATUŠ - já ti naprosto rozumím… Vždy, když se blíží den, kdy mám dostat dárek, naznačuju a ukazuju, co by se mi asi tak líbilo - jako nenápadně, ale přímo… Naposledy o Vánocích jsem si moc přála novou žehličku - nic jinýho jsem nechtěla - žehličku. A když jsem rozbalila ten dárek a usmívala se na mě osobní váha, nebylo to zrovna příjemný…
Takže asi tak… ![]()
Jinak nevím, co jsem chtěla ještě napsat…
Jooo, těhulky držte se a koukejte se ozývat, ať víme, že jste s mimískama v pořádku…
![]()
A vy ostatní se opatrujte…
![]()
nazdar ženy,
jasné, zamknout, já se bohužel také nemůžu rozepsat o svých problémech a tak,tak bych to jen uvítala
ráda bych to s vámi probrala,ale vím,že tady nakukuje určitá osoba a to bych byla velmi nerada,aby to roznesla
![]()
S Akacou jsme spolu už něco řešili,takže tě holka zdravím a Peťovi odpusť ten nedostatek,co udělal,je to jen chlap a potřebuje se z někama dozvědět co cítíš,jak to myslíš,když spolu nemluvíte. A na tu večeři jsi měla jít, určitě by to dopadlo velmi krásně a né jen ta večeře
![]()
Holky,o té hypotéce mi ani nemluvte,jsem také zvědavá jak dopadneme. Splácíme hypotéku teprve druhým rokem,ale už toho teď mám plné zuby a představa kolik let to ještě bude a že vlastně nežijete ve vlastním baráku,co není zaplacený, no hnus prostě,ale ono to asi jiné nebude
![]()
Tak jsem úspěšně založila skupinu, kde bude vstup po schválení moderátorem a přispívat budou moct jen členové - takže skupina soukromá… čekám na schválení administrátora… jak se to dovím a kde to je umístěné, to nevím
tak uvidíme
…
no baby ja som hovorila ze som za zamknutie!
a myslim ze vacsina sa tak vyjadrila ![]()
s tou hypotekou vam nezavidim, ja tomu absolutne nerozumiem, ale jasne ze ked mas zrazu platit taku sumu viac tak to je teda pekne sproste
![]()
katko a nemyslis ze uz len tym ze ta chcel pozvat na veceru, sa chcel trochu omluvit, alebo aspon zacat…
ja si taku tichu domacnost vobec neviem predstavit a dufam, ze si to cim skorej vyjasnite, najhorsie je sa o tom nerozpravat
aby to u vas neskoncilo tak ze budete na seba alergicky, mam taku znamu a vidim ze ten jej uz jej tak strasne lezie na nervy ze ona uz to nevie ovladat
a ked o nom rozprava tak vzdy sa uplne vytoci
![]()
rozka zabila na tej gynde
![]()
dostat sa tam nie je problem, ona ked nas tam nikol pozve tak sme tam hned
len sem hodi link a bude to ![]()
a len pekne chod, nech vidi ze aj ty mas zaujem aby sa to vyriesilo
![]()
dobruuuuuuuu!!!!
Já souhlasím! Určitě jít
![]()
A taky si myslím,že to bude někde tam… link sem hodím a všechny potvrdím
ale bude to diskuze nová, takže to tu zůstane tak jak to tu opustíme… si myslím…