Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
17.3.10 15:07

Jak tajné, tady se nato nehraje. Kam si se nakonec rozhodla, fandím, já bych chtěla taky, ale nemůžu se do toho dokopat. a jak se znám ani se asi nedokopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
17.3.10 15:15

Stejfa - ona mě tu teď Lost pěkně propálila! Já jsem se jí kdysi ptala přes SZ na podrobnosti o jejím studiu. Ale já se na tebe Lost nezlobím. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
17.3.10 16:04

je vendul sorry ja sem uplne zapomnela ze ses me nato ptala pres sz ale prosim te ty to das.tak se jeste jednou omlouvam. :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
17.3.10 18:21

Tak já Vám tu starost o skupinu klidně řeknu, jen já to být nemůžu bo tu jsem málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.3.10 19:45

.

Příspěvek upraven 15.07.10 v 23:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
17.3.10 20:19

Kačko,no výdaje fakt nemalé,když se to sejde :roll: Zuby jsou opravdu drahá záležitost,až si někdy říkám jestli ne až moc.Mám hodně kazivé zuby,takže jednou přijde den,kdy prodám auto a nechám si udělat nový zuby :-?

S tou Rozkou je to fakt vtipný.No co ,vždyt řekla pravdu ne :lol:

No Petra je mi z části taky líto.Ale z druhý strany člověk se musí přece někde vypovídat,svěřit.A to že zrovna tady ,má svůj důvod.Jsme ženský v (téměř) stejný situaci(na MD,dítě,málo času na sebe) a umíme se do tebe nějakým způsobem vcítit.Všechny víme jakej Petr doopravdy je přeci a rozhodně na něj nepohlížíme jako na ,,kreténa".Prostě to byly reakce na určitou situaci a to si zažívá každá z nás myslím (teda aspoň za sebe mluvit můžu).Mám neuvěřitelně skvělého chlapa,který je téměř po všech stránkách dokonalej,ale je pár věcí ,za které ho nazvu ještě hůř než kreténem :oops: (bohužel)..Tak tohle je tak trochu na vysvětlenou spíš pro Petra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.3.10 20:42

no jo holky, jsme hold horké hlavy. Já se přiznávám, že taky nejdřív píšu a pak myslím… tak taky proto mé rozhořčení nad situací…

no a škoda že nežehlí :-( , většinou se to tím urychlí…

Jo, zážitek z gyndy mě fakt rozesmíl, to jako jo :lol: :lol: :lol: - ta je boží prostě :huban: :srdce:… to u nás si na ní nenechá šáhnout, to nějaké umytí nepřichází v úvahu… takže všechno sama a pak kontrola s trochou násilí no :roll:… nevím co se jí jeví :-?

Ok, tak jeslti souhlasíte, založím teda tu diskuzi, jak sem dávala odkaz Dajma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
17.3.10 20:52

Ahooooj kelišky… :lol:
Já Vás nestíhám… Mám takovou malou „těžkou“ brigádku - teda zatím asi jen výpomoc, ale ještě je to pouze na zkoušku, tak o tom nechci moc mluvit, abych to nezakřikla… :) Dnes jsem byla nakoupit zbytek potřebností na oslavu :lol: Ty peníze záhadně mizí… :lol:
Jinak já jsem také pro zamčení - myslím, že na to máte právo… Přeci jen - 3 roky jsou 3 roky… A mě by se taky nelíbilo, kdyby sem Aleš chodil a pak mi něco, co jsem napsala vmetl do tváře…
Někdo tu psal - mateřská demence opět graduje - nepamatuju si kdo, omlouvám se - ale někdo tu psal, že partner nikam nechce chodit - mám doma to samé… :) málokdy vyrážíme do společnosti společně…
KATUŠ - já ti naprosto rozumím… Vždy, když se blíží den, kdy mám dostat dárek, naznačuju a ukazuju, co by se mi asi tak líbilo - jako nenápadně, ale přímo… Naposledy o Vánocích jsem si moc přála novou žehličku - nic jinýho jsem nechtěla - žehličku. A když jsem rozbalila ten dárek a usmívala se na mě osobní váha, nebylo to zrovna příjemný… :lol: :lol: :lol: :lol: Takže asi tak… :lol:

Jinak nevím, co jsem chtěla ještě napsat…

Jooo, těhulky držte se a koukejte se ozývat, ať víme, že jste s mimískama v pořádku… :kytka: :kytka: :kytka:

A vy ostatní se opatrujte… :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.3.10 21:04

nazdar ženy,
jasné, zamknout, já se bohužel také nemůžu rozepsat o svých problémech a tak,tak bych to jen uvítala :wink: ráda bych to s vámi probrala,ale vím,že tady nakukuje určitá osoba a to bych byla velmi nerada,aby to roznesla :evil: :evil: :evil:
S Akacou jsme spolu už něco řešili,takže tě holka zdravím a Peťovi odpusť ten nedostatek,co udělal,je to jen chlap a potřebuje se z někama dozvědět co cítíš,jak to myslíš,když spolu nemluvíte. A na tu večeři jsi měla jít, určitě by to dopadlo velmi krásně a né jen ta večeře :wink: :huban:
Holky,o té hypotéce mi ani nemluvte,jsem také zvědavá jak dopadneme. Splácíme hypotéku teprve druhým rokem,ale už toho teď mám plné zuby a představa kolik let to ještě bude a že vlastně nežijete ve vlastním baráku,co není zaplacený, no hnus prostě,ale ono to asi jiné nebude :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.3.10 21:17

Tak jsem úspěšně založila skupinu, kde bude vstup po schválení moderátorem a přispívat budou moct jen členové - takže skupina soukromá… čekám na schválení administrátora… jak se to dovím a kde to je umístěné, to nevím :lol: :lol: :lol: tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.3.10 21:19

no baby ja som hovorila ze som za zamknutie! :wink: a myslim ze vacsina sa tak vyjadrila :wink:

s tou hypotekou vam nezavidim, ja tomu absolutne nerozumiem, ale jasne ze ked mas zrazu platit taku sumu viac tak to je teda pekne sproste :roll: :roll: :roll:

katko a nemyslis ze uz len tym ze ta chcel pozvat na veceru, sa chcel trochu omluvit, alebo aspon zacat… :think: ja si taku tichu domacnost vobec neviem predstavit a dufam, ze si to cim skorej vyjasnite, najhorsie je sa o tom nerozpravat :nevim: aby to u vas neskoncilo tak ze budete na seba alergicky, mam taku znamu a vidim ze ten jej uz jej tak strasne lezie na nervy ze ona uz to nevie ovladat :roll: a ked o nom rozprava tak vzdy sa uplne vytoci :-? :-? :-?

rozka zabila na tej gynde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.3.10 21:20

.

Příspěvek upraven 15.07.10 v 23:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.3.10 21:24

.

Příspěvek upraven 15.07.10 v 23:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.3.10 21:26

dostat sa tam nie je problem, ona ked nas tam nikol pozve tak sme tam hned :wink: len sem hodi link a bude to :wink:

a len pekne chod, nech vidi ze aj ty mas zaujem aby sa to vyriesilo :wink: :wink: :wink: :wink:

dobruuuuuuuu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.3.10 21:31

Já souhlasím! Určitě jít :wink: :wink: :wink:

A taky si myslím,že to bude někde tam… link sem hodím a všechny potvrdím ;-) ale bude to diskuze nová, takže to tu zůstane tak jak to tu opustíme… si myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí