Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
856
10.3.10 21:00

Ahoj, holky,

no teda, vy jedete s těmi nemocemi. Já nechci vidět, co bude, až Ellča půjde do školky a pak budou zřejmě hned nemocní oba… ufff

U nás nejsme nemocní (ťuk ťuk), ale nespíme. A to tak, že extrémně. Noc na dnešek byla naprosto neuvěřitelná. Prakticky pořád jsme byli vzhůru. Až asi ve čtyři děti zabraly ale vstávalo se před šestou. Střídali se - když usnul Šimon, začala Ellis.

Niki bere se i jako prevence právě před nástupem do školky nebo do jiného dětského kolektivu. A i jako podpůrná léčba, aby to měla Terezka dřív za sebou (tu nemoc samozřejmě!).

Kačko, Roska mi vždycky vyrazí dech, je fakt nádherná - taková výrazná a usměvavá :-)

Werčo, ten Robík teda vypadal… no snad to už teď bude lepší!

Tak všem marodům držíme palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
10.3.10 21:57

díky Mací :wink:

holky jsem jak atomovka před výbuchem, Petr zase přišel až po 8, vím on za to nemůže, protáhlo se jim jednání, ale já jsem na všechno sama, doma má navařeno, plnou lednici, Roska pořád nemocná, venku jsem jen po cestě k doktoru a na nákup, na spinu jsem nebyla už 2 měsíce a běhat rok. Je toho na mě moc a nějak se mi teď zase kupí emoce. Úplně se mi chce brečet nebo křičet, ale nechci ani jedno. Asi se opiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
10.3.10 22:17

Katuš :hug: :hug: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
10.3.10 22:46

Akaca - ach jo… :-( :-( :-( Já to říkám pořád…ta mateřská je moc dlouhá. :roll: :roll: :roll:
Mě zase dostal tenhle tejden Martin. On si normálně děsně zvyknul, že jsem měla ty 2 roky prostor všechno zařizovat. Mě to jako nevadilo, to zase ne. Ale teď už nejsem na mateřský a ještě jsem teda fakt úplně v prdeli s časem, totálně nestíhám práci a on mě chtěl zaúkolovat kolem „zelená úsporám“. No ale po mém vražedném pohledu vše pochopil a dneska to mastil zařídit sám… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
11.3.10 06:40

Kačko, ani nevíš, jak s Tebou soucítím!!! Drž se. Já jsem to vyřešila tak, že jsem minulý týden udělala scénu - brečela jsem a řvala na Jirku: „Potřebuju dovolenou, slyšíš!!!!“ Nejdřív byl naštvaný, ale do rána se mu rozleželo - měla jsem v plánu, že se seberu a odejdu a je mi jedno, co bude s dětmi dělat, potřebovala jsem vypnout. No a tak si vzal dovolenou a já jsem vyrazila s kamarádkou plavat a do sauny a na zpáteční cestě jsme byly na kafíčku. Bylo to jen pár hodin, ale žiju z toho dodnes… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
11.3.10 07:17

Macka má pravdu!! Povolej maminku nebo tchýni a udělej si den jen pro sebe! Nějaký hadříky si nakup, sport a večer s kámaškou posezení! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
11.3.10 07:49

jejda Katko koukam ze mas trapeni.Jen te chci varovat ze zatim urcite nechod do druheho ditka jestli to vylozene teda nechces je to jeste jednou tolik prace a fakt to clovek zvlada jen tak tak.No budu drzet palce a uz doufam pro nas vsechny ze zacne konecne teploucko a vse se zlepsi i s tema nemocema neboj bude lip. :pankac: :pankac: :pankac: Drzim palce ja potrebuji taky dovolenou. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
11.3.10 08:04

Lost - kde je problém? Vždyť máš „dovolenou“ už 2 roky!! :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.3.10 10:49

jéé děkuju holky,

vím, že den pro mě by mi stačil, ale kde ho vzít? Teď o víkendu jdu zase na brigádu na oba dny, tak si snad trochu odpočinu, ale úplně mám hrůzu z toho, že budu zase myslet na Rozuli, jestli je v pořádku a nic se nezhoršilo. Jinak už je celkem dobře, ještě jsem taková roztěkaná, ale je to na dobré cestě, třeba to zvládnu

Lost, na další dítko se teď rozhodně nechystáme, vůbec si nedokážu představit, jak bych to se dvěma dělala.

Ráno jsme byly na odběrech, normálně ze žíly, málem jsem omdlela hrůzou, ale ručičku jsem udržela v pohodě. Roska konstatně řvala, potom když sestra píchla, vůbec sebou nehnula, podle mě to ani necítila, ale řvala jako tur. Nechala jsem jí udělat i boreliozu, v létě měla klíště a prý i po tak dlouhé době se to může objevit. tak uvidíme co bude ve výsledcích.

a co vy marodící??? Už je líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.3.10 10:52

Katko - souhlas! „odložit“ dítě a jít se bavit! A co to jen dá! Když jen odpolko, za dva dny si rovnou domluv další. Řekni babičkám, že prostě potřebuješ a Rozka bude taky ráda, že bude s někým jiným… :pankac: :pankac: :pankac: … já to takhle praktikuju s tátou (protože jediná babička nemá tolik času) a je to úplně něco jinýho :wink: :wink: :wink:

Držím ti palce a věřím, ty emoce jsou hrozný, ale chápu jako to máš :roll: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.3.10 10:54

katko a vy máte přes týden tolik aktivit?

a my jsme na tom už líp. Má Nurofen, ten to tak hodně sklidňuje a antibiotika si myslím, že už taky zabraly, tak jsem ráda, že je to už dobrý - klep, klep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.3.10 11:24

Nikol, já nemám tolik aktivit, Petr je pořád v práci a moje máma ještě před dvěma týdny dělala tak taky nemohla hlídat. Petrova máma ta pracuje pořád a oni taky žijí velmi společenským životem, takže se musíme předem domlouvat kdy si ji vezmou, málo kdy to jde ze dne na den. Teď už musím něco vymyslet, jinak mě fakt hrábne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.3.10 12:03

aha :-(… no my máme jednu babičku, která taky pracuje, takže přes týden nepohlídá, ale jinak kdyby hořelo, pohlídal by můj bratr, ale to bych si nehty okousala, takže jen když to nejde jinak… a ze dne na den to u nás jde… fakt to máte daleko těžší :-( … já když jsem potřebovala do Banky kvůli hypo, tak jsem Terku odvedla matce do práce :lol: - no je fakt, že toho zrovna extra moc nenapracovali, ale vyjímečně se dalo… a jinak naši rodiče společensky abosutně nežijí, jen to musí zkloubit s prací, takže se to vždycky nějak udělá, hlavně o víkendu… jsem si vzpoměla, že jsme si na prázdniny naplánovali grilovačku u kamarádky na chatě a i když by tam Terka mohla být v pohodě, tak zkusíme babičku, abysme tam mohli být přes noc a popít… to jsem na to zvědavá, jeslti to vůbec půjde, ještě jsem jí o tom radši neřikala :D

No a co s váma? Musíš něco vymyslet :-( :roll: :roll: :roll: nebo kdo by hlídal :-((… a najít si nějakou hlídačku profesionální třeba jednorázově, za peníze, to je asi risk, viď? Když už, tak asi jenom přes doporučení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.3.10 12:26

u nás když super hoří, tak řeknu petrovi, že musí a víc mě nezajímá. Včera jsem mu řekla, jestli bude v po v LB, řekl, že ano, tak jsem řekla, že asi budu potřebovat od 3 hlídat, jdu ke kadeřnici a Rosku vzmu s sebou taky ostříhat, alr potom ať si jí vezme a že už se do práce nevrátí.

Když viděl, jak jsem nasupěná, okamžitě souhlasil, ale už předem vím jak to bude večer, zapne comp a bude pracovat do půlnoci.

No hlavně se jim to konečně pořádně rozjíždí a jednou bude mít mnoho zaměstnanců a sám bude řídit podnik z golfiště :lol: :lol: :lol: :lol: bác a spadla jsem zase dolů......

cizí hlídání nikdy, zítra zase dorazí naše máma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.3.10 13:44

Katko, tak apsoŃ tak!!! Určitě bude líp :wink: :wink:  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...