Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
867
12.3.10 09:39

Ale u nás nejvíc tohle… Dávají to i na barandově - ráno v půl 9… :D

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.3.10 09:45

:-? ahojte!

katko ja ked nieco potrebujem tak to stahujem cez ares :wink:

ja osobne by som do tych zverstvi nesla :lol: :lol: :lol: :lol: sa cudujem ze sa chces na to dat :lol: :lol: :lol: :lol: ja by som nebrala ani ani, jedno hnusnejsie nez druhe :lol: :lol: :lol: :lol: ale pre mna by bolo aj morske prasa vela, takze mna nepocuvaj, len ja neznasam hmyz a take veci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

stejfo , ono asi potom aj preto tie deti tam ochoreju, lebo vsetci potrebuju ist do roboty a nechavaju tam chodit aj deti ktore kaslu a maju sopel, takze je to taky zacarovany kruh :-? :-? :-? :-? dufam, ze vasim detom aspon ta sauna prospeje!!! :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.3.10 10:13

Míšo Katuška je na té fotce úžastná. Je jako panenka. S tím začarovaným kruhem máš úplnou pravdu, ale doba je zlá a o práci přijít nemůžu. taky bych byla nejraději abychom tam takové dětičky dávat nemuseli. Snad se brzo oteplý a bude po nemocech. Zatím to teda tak nevypadá, v Liberci začal padat sníh. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
12.3.10 10:27
Lucie_K píše:
Ale u nás nejvíc tohle… Dávají to i na barandově - ráno v půl 9… :Dhttp://www.youtube.com/watch?…

tak to je taky dobrý,

i to od Vendul, to se nám taky líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
12.3.10 10:57

x

Příspěvek upraven 15.07.10 v 23:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.3.10 11:13

hehe, tak jak jsem na to koukala, u nás vede asi všechno :D

Ti mrňousové se mi taky líbí,k Tereza je u toho jak v tranzu a to od akaci je taky super :-)

Katko - já jsem to stáhla, ale odjinud. A je to spíš jenom na mobil, krátká verze… myslela jsi i to video, viď? Já to dělám přes Realplayer a taky tohle bylo unvaliable, tak bohužel… můžu ti poslat s videem takovou spíš upoutávku, má to půl minuty. Víc jsem nenašla :-)

vendul - fakt ještě týden po dobrání? Ty jo, to jako budeme doma měsíc? To je ale fakt mazec :-( … no ok, tak do kolektivu ne, ale jinak ven po dobrání bysme mohly, ne?Když už třetí den jí je dobře, tak i tak bude těžký to dodržet… oblíká se pokaždý, když jde táta a brečí, že chce s ním :roll: :-(

no, a já si hledám další práci k tý co už mám :-?… jsem teda zvědavá, jak to dopadne…

Ty brďo já koukám z okna a chce se mi brečet :-( nééééééé už další sníh néééééé :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.3.10 11:15

akaco - dobrý zprávy! :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.3.10 11:48

Já se na nic nemůžu podivat, všechno to je zablokované. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
12.3.10 11:51

Nikolaa - jo jo, ven jo. Všechno normálně jako kdyby byla zdravá, jen prej ten kolektiv chrchlajících dětí prej ne. Ale možná vám Dr. řekne něco jinýho… :wink: :wink: :wink: :wink:

Akaca - ty jo, viróza. A kde k tomu jako přišla? Hm, to je blbej dotaz. To bys asi taky ráda věděla. :wink: :wink: :wink: No ale hlavněže se teď jakoby něco léčí, že jo… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
12.3.10 12:00

Kačko - tak super, že nic krom virozy nenašli… :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.3.10 12:04

Vendul - tak apsoń že tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
12.3.10 12:18

Liberečandy - tak sauna je objednaná na 25.3. na 17hodin. Ještě teda musím v ten den ráno zavolat, aby na tu hodinu snížili teplotu. Mám to ale zapsaný v kalendáři, takže to by mělo klapnout. :wink: :wink: :wink: Tak snad budeme všichni zdravý!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.3.10 12:21

Vendulko beru na vědomí, ale musíš mě ujasnit kde přesně to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
12.3.10 12:49

Stejfa - tady to je http://squasharena.li/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
12.3.10 13:21

Vendul, jestli budeme zdravé, tak jo, taky se na to zeptám dr, ale kdyby to nešlo, tak bez nás. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí