Poradna duly
Jana Čurdová
Ale u nás nejvíc tohle… Dávají to i na barandově - ráno v půl 9… ![]()
ahojte!
katko ja ked nieco potrebujem tak to stahujem cez ares ![]()
ja osobne by som do tych zverstvi nesla
sa cudujem ze sa chces na to dat
ja by som nebrala ani ani, jedno hnusnejsie nez druhe
ale pre mna by bolo aj morske prasa vela, takze mna nepocuvaj, len ja neznasam hmyz a take veci
![]()
stejfo , ono asi potom aj preto tie deti tam ochoreju, lebo vsetci potrebuju ist do roboty a nechavaju tam chodit aj deti ktore kaslu a maju sopel, takze je to taky zacarovany kruh
dufam, ze vasim detom aspon ta sauna prospeje!!!
![]()
Míšo Katuška je na té fotce úžastná. Je jako panenka. S tím začarovaným kruhem máš úplnou pravdu, ale doba je zlá a o práci přijít nemůžu. taky bych byla nejraději abychom tam takové dětičky dávat nemuseli. Snad se brzo oteplý a bude po nemocech. Zatím to teda tak nevypadá, v Liberci začal padat sníh. ![]()
Lucie_K píše:
Ale u nás nejvíc tohle… Dávají to i na barandově - ráno v půl 9…http://www.youtube.com/watch?…
tak to je taky dobrý,
i to od Vendul, to se nám taky líbilo
hehe, tak jak jsem na to koukala, u nás vede asi všechno ![]()
Ti mrňousové se mi taky líbí,k Tereza je u toho jak v tranzu a to od akaci je taky super ![]()
Katko - já jsem to stáhla, ale odjinud. A je to spíš jenom na mobil, krátká verze… myslela jsi i to video, viď? Já to dělám přes Realplayer a taky tohle bylo unvaliable, tak bohužel… můžu ti poslat s videem takovou spíš upoutávku, má to půl minuty. Víc jsem nenašla
…
vendul - fakt ještě týden po dobrání? Ty jo, to jako budeme doma měsíc? To je ale fakt mazec
… no ok, tak do kolektivu ne, ale jinak ven po dobrání bysme mohly, ne?Když už třetí den jí je dobře, tak i tak bude těžký to dodržet… oblíká se pokaždý, když jde táta a brečí, že chce s ním
![]()
no, a já si hledám další práci k tý co už mám
… jsem teda zvědavá, jak to dopadne…
Ty brďo já koukám z okna a chce se mi brečet
nééééééé už další sníh néééééé
![]()
Nikolaa - jo jo, ven jo. Všechno normálně jako kdyby byla zdravá, jen prej ten kolektiv chrchlajících dětí prej ne. Ale možná vám Dr. řekne něco jinýho…
![]()
Akaca - ty jo, viróza. A kde k tomu jako přišla? Hm, to je blbej dotaz. To bys asi taky ráda věděla.
No ale hlavněže se teď jakoby něco léčí, že jo…
![]()
Liberečandy - tak sauna je objednaná na 25.3. na 17hodin. Ještě teda musím v ten den ráno zavolat, aby na tu hodinu snížili teplotu. Mám to ale zapsaný v kalendáři, takže to by mělo klapnout.
Tak snad budeme všichni zdravý!!
Vendulko beru na vědomí, ale musíš mě ujasnit kde přesně to je.
Vendul, jestli budeme zdravé, tak jo, taky se na to zeptám dr, ale kdyby to nešlo, tak bez nás. ![]()