Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
16.3.10 09:54

x

Příspěvek upraven 15.07.10 v 23:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
16.3.10 10:01

Zdravím všechny a dodatečně přeju oslavencům (třeba Rozka před týdnem)… :kytka: :kytka:
Jinak my taky nemocníme, nebo jsme nemocněli -všichni kašlali jak tuberáci, horečky, ale už je líp.. Bohďa mi jezdí na lyžák. Odjede ráno autobusem a kolm 13h. se vrací, je to super a on je nadšený…

No a dovolím si pár slov sentimentality(nevím jak se to sakra píše :oops: )

Od maminky pro Tima

Dva roky zpět vzpomínám,
jak v bolestech tlačit začínám..
Pak slyším ten první křik,
který je už ale dávno pryč.

Dítko roste jako z vody,
ze sněhu teď staví hrady.
Ve světě se neztrarí,
bo zná i své příjmení.

A tak to půjde dál a dál,
proto užívám si chvíle, co s ním mám…

Tak se mějte hezky a taky potřebuju volnoooo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
16.3.10 10:10

Kačko no to je s těma chlapama fakt děs.. u nás taky nic moc a taky na mě sere s dárky(nebo sral) a tak já mu letos na Vánoce dala jen ponožky..
Dělal drahoty i s kožichem a když se dověděl, že ten co jsem si vybrala(už 3.zimu chodila okukovat)je valstně strašně levný, tak jak po Novém roce dostal provize, mi ho koupil.. Ale už z něj nemám takovou radost.. Jinak ty šperky jsou fakt krásné a ani to nestojí tolik, to je fakt kretén.. Hele Katko, já nejsem za nevěru ale nechtěla bys mu zahnout…on si o to přímo koleduje(jako promiňte jestli jsem se někoho dotkla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
16.3.10 10:19

y

Příspěvek upraven 15.07.10 v 23:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
16.3.10 11:42

x

Příspěvek upraven 15.07.10 v 23:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
16.3.10 13:07

S tím pařením to je teda složitý… :roll: :roll: :roll: Já mám zase problém, že Martin vůbec nikam nechodí. Že jde jednou za rok na firemní večírek a to se vrací posledním autobudem v 11hodin. A já jsem třeba zrovna letos chytla děsnou slinu… :oops: :oops: :lol: :lol: Už jsem byla 4× a to stylem až do rána… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jednou jsme odcházely z podniku až v půl sedmý! Já ale vymyslela taktiku, že odvezu holku k mámě a spím u kamarádky. V sobotu odpoledne se vracíme společně. Jednou Martin jen tak mezi řečí, že prej už zase někam jdu. :roll: :roll: Pod heslem, nejlepší obrana je útok, jsem spustila, že o co mu jde, že když jdu pařit, tak má vlastně děsnej vegáč a to je jeho problém, že sedí doma. :wink: :wink: :wink:

Akaca - to se všechno spraví!!! Včera mi zrovna říkal jeden kamarád, že mají doma taky krizi. Manželka druhej rok na mateřské… :roll: :roll: :roll: Prostě to dělá neplechu, že jsme uvázané doma. :-(
A já už sice teoreticky doma úvazaná nejsem, ale kdo je doma, když je holka nemocná? Kdo s ní lítá po doktorech? Kdo ji odváží a přiváží z jeslí? Ale já jsem s tím víceméně počítala už před narozením, takže nejsem překvapená a ani rozčarovaná. Prostě to tak je a bude a pokud chci mít pohodovej život, tak je lepší se s tím smířit, než tlačit na pilu. Musí se na tom chlapovi hledat jiný věci, proč s ním člověk chce bejt. Určitě má Petr hodně jinejch úžasnejch vlastností, proč sis ho vzala!! A po chlapovi prosím tě nemůžeš chtít, aby bral dárky a kytky k narozeninám jako nějakej strašně důležitej akt… :wink: :wink: :wink: Tak si to jdu koupit sama! Těmhle situacím jsem předešla tím, že si s M. dáváme jen úplný hovadiny a to co chceme si prostě koupíme sami. Kor když máte společnou kasu. Kde je problém? On vydělá prachy a ty si je utratíš za Swarovskiho… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je teda román! Sorry. Mě je jen líto Kaččiný situace, tak jsem jí chtěla navést na jinou myšlenkovou cestu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
16.3.10 13:30

Dajmo nevěra není vždycky řešení, spíž si myslím, že co se týče ženské nevěry, jedná se už o skoro ukončený vztah. Ne že by to bylo pravidlo, ale ženské to berou srdcem, takže se většinou zamilují. U nás je taky trochu krize, ale spíž ze strany Petra. Asi mu už nestačím, nebo co. Ale nechci to tady rozebírat, kdo ví kdo to čte. Katko s tím stárnutím to cítím podobně, nejhorší ale je, že já s ním zestárnout chci, teda zatím. ale ne za každou cenu.

A pařit jsem byla v sobotu a byla jsem i na diskotéce, nohy z tancování mě bolí ještě ted, včera jsem byla v sauně. Petr musel hlídat, já mu dám rošťákovi. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.3.10 14:05

Holky a nechcete uzamknout diskuzi teda aby sme to mohly probirat kdyztak?No i kdyz ja pro uzamykani moc nejsem ale necham to na vas.Ja uz musim rict ze ste skoro jako moje rodina a vim ze s vama muzu probrat dost veci ale neco se tady probirat neda kdyz to cte kdokoliv. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
16.3.10 14:44

A hlavně když tu šmírujou manželé… :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kačko, promiň, že si z toho dělám legraci. :wink: :wink: :wink: Ale uvidíš, že se tomu s Petrem taky co nevidět zasmějete!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
16.3.10 14:51

já pro uzamknutí klidně jsem, alespoň bude doma klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.3.10 14:51

No a kacko no taky doufam ze to bude ok. :pankac: :pankac: :pankac: A jakto ze te tady petr smiruje no tak to zavirame ne? :wink: :wink: :wink: Zensky pokec je zensky pokec.petre nesmiruj. :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
16.3.10 14:54

Lost v tom máš pravdu, ale taky pro zamykání moc nejsem. Já osobně čtu jiné diskuze taky a hold některé věci tady řešit nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.3.10 15:01

Stejfi ja taky takze to zalezi na vas. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
16.3.10 22:16

cau baby!!!

no co to tu je??? tak to je sila ze to petr cita 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o , tak to si vazne radsej zamknite a potom sa vazne mozete bavit o comkolvek teda ja uz sem tak casto nepisem, ale hento by mna nastvalo :cert: :cert: :cert: :cert: devcata z oktobra sa zamkli asi po 2 tyzdnoch :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

prave ze si myslim ze uz sa tu tak dobre pozname a aj ze k nam uz nikto novy asi nezavita, tak ja som kludne za!

a inak to ma mrzi ze to medzi vama doslo tak daleko, ale vazne je to aj o tej dovere, proste ked sa baba potrebuje odreagovat, tak to ze ta chlap zabrzdi a este za to zprdne , to ti pokazi este viac naladu jak keby si sedela doma :cert: :cert: :cert: ja som poslednou dobou tiez chodila casto von, a kludne aj do rana a preco by nie? :wink: :wink: :wink: a vies ze uz sa zas neviem dockat toho az zas porodim a prestanem kojit a zas si budem moct vypit a zabavit sa.....no viem ze to je trapne, ale ja som proste taka :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

som sa dnes nejak rozpisala…sorry

a dajmo to bol teda hlod s tym ze by ho mala podviest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to by si urcite pomohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.3.10 23:21

čau ženy,

tak to tady čtu s otevřenou pusou a jsem tak trochu v šoku…

nejdříve chci říct, že jsem pro zamknutí - taky to beru tak, že se fakt známe +- skoro 3 roky, když to beru i s těhu a ti co tu sme, tak jsme takový zdravý jádro… i když nejsem si jistá, jestli zavření diskuze znamená, že si to nikdo nepřečte. Myslela jsem, že se jen nikdo další nemůže přidat… ale jednou je to internet, tak je to prostě veřejný…

a jinak já se taky snažím dávat si pozor na pusu, jsem dost ukecaná a dost na sebe plácnu, ale prostě musíme počítat s tím, že je to internet… když už bych to nemohla vydžet (což se mi naštěstí ještě na fóru nestalo :wink: ), poslala bych aspoň soukromou zprávu… jinak nemám problém s tím, že by se M. nemohl podívat, spíš by se mu asi nelíbilo, že jsem moc ukecaná, ale jinak to neřeším…

s tím zahýbáním… může mi to být jedno. nedotklo se mě to, protože se mě to netýká, ale jsem v šoku… největší a nejhnusnější podraz, kterej někdo může udělat… ať ženská nebo chlap… a stejfa má pravdu, že to je pak konec vztahu, protože tu důvěru prostě zpátky už nevrátíš… takže to fakt nevím co by se muselo stát, aby tohle proběhlo…

A Katko hrozně mě mrzí, že to teď skřípe, ale prostě jednou jsi nahoře a jednou dole (já bych měla pomlčet, ale znáš to, strašně dobře se radí cizímu, který v tom není). Myslím si, že se k sobě opravdu hodíte, představ si, jaký by to bylo bez něj a hlavně spolu máte Rozárku a už jenom to je důvod vydržet tu krizi… mluvte a snažte se - oba! Když se budete snažit oba, určitě se to obrátí… Petr je asi palice dubová :-(, asi si prostě taky potřebuje dokázat, že je chlap a má svojí hlavu… uvidíš, že ho to přejde a bude mu chybět jak spolu blbnete :-) - si vždycky vzpomenu na „Naše malá Rozi, ta má velký kozy“ :lol: :lol: :lol: nebo jak to bylo :D - Tereze se totiž zařezávají některý kalhotky do zadku a my jsme jí vždycky řikali (aniž bysme nad tím přemýšleli), že ať si nedělá tanga… no a frajerka přijde a řiká, že má GAGA - jako tanga :lol: - no umírám z toho, tak mi to přijde podobný :lol:, prostě takový blbosti nad kterýma se člověk zasměje… a přesně tohle si pamatuje. Zatni zuby a zvládni to, stojí to za to :wink: - uvidíš, že bude žehlit a bude to zase jako dřív :wink:

A jinak teda pardon, víc mi v hlavě neutkvělo, tak snad to neva, i tak to mám na A4 :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí