Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6156
17.3.10 21:34

tetko Nikčo neva, val to tam a poďme do toho,začátky jsou vždy krásné :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.3.10 21:36

to jsem chtěl aslyšet :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

tak já dám pak vědět :-) :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.3.10 21:38

dej,toužebně budu čekat :huban: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
17.3.10 21:59

mě tak napadlo, že bychom mohli aspoň poslední stránky okopčit… že bychom věděli, co jsme se bavily.. :think: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.3.10 22:01

Dajmo - myslím, žet o půjde samo, ale klíďo, není to problém :-)

ale nechvalte dne před večerem, ještě nikde nic nevidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.3.10 22:04

neboj,oni ti to pošlou na meil :wink: Nic nekopčit, začít odznovu a nejlépe od porodu :mrgreen: :mrgreen: Holky,já vás prostě žeru a já vás nemít,no nevím nevím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.3.10 22:07

Poly - ty jseš vždycky tak pozitivní! Kam na tu náladu chodíš? :lol: :wink:

hele? Holky? - ony nejdou smazat starý příspěvky? Chtěla jsem udělat trochu čistku osobních informací a mazat nemůžu :-(((((… to je blbýýýý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
17.3.10 22:15

aha..ted na to koukám jak puk..no jedině dát editovat a smazat to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.3.10 22:17
Nikolaa píše:
Poly - ty jseš vždycky tak pozitivní! Kam na tu náladu chodíš? :lol: :wink:hele? Holky? - ony nejdou smazat starý příspěvky? Chtěla jsem udělat trochu čistku osobních informací a mazat nemůžu :-(((((… to je blbýýýý :-(

zlatko,kdyby jsi věděla,co právě prožívám doma, tak by jsi mluvila jinak,ale jinak se snažím být hodně pozitivní, myslím náladou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.3.10 22:18

baby zas to tak neprezivajte, normalne jedeme dal, sak vieme o com sa bavime , nebojim sa toho ze by sa tam potom neprispievalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nikol a nac to chces mazat…to by si musel kazdy svoje dat editovat a mazat…ale ked sa vam chce, tak kludne do toho :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.3.10 22:18

ne ne Niki,nejde to smazat,teď jak mají udělaný ten nový program tak to nejde, já jsem to tady zkoušela nebo nevím jak na to :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.3.10 22:24

No jooo, vlastně jsme to tady už řešily!!! Pravda - dát Editovat a přepsat něčím jiným :-)… jj, díky Werčo :-)

a taky bych to asi nekopírovala :-)… ale píšu že se přizpůsobím :wink: :wink:

Poly - tak to klobouk dolů, já to neumím, to se radši klidím z cesty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
17.3.10 22:31

taky bych nic nekopírovala.Jen doufám,že tahle diskuze zůstane,občas ráda ,,zalistuju" zpátky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.3.10 22:35

já myslím že jooo :-) - a snad se teda přesuneme všechny, abysme se netrhly na kusy :-( :think: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.3.10 22:36

werco toto stare tu zostava, normalne sa bude dat pisat aj dalej :wink: :wink: :wink: :wink: myslim ze keby to chcel niekto zrusit, tak by sa mozno museli pytat nas vsetkych :wink: :wink: :wink:

no ja idem, tak dobruuuuuuuuuu!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital