Poradna duly
Jana Čurdová
tetko Nikčo neva, val to tam a poďme do toho,začátky jsou vždy krásné
![]()
mě tak napadlo, že bychom mohli aspoň poslední stránky okopčit… že bychom věděli, co jsme se bavily..
![]()
Dajmo - myslím, žet o půjde samo, ale klíďo, není to problém ![]()
ale nechvalte dne před večerem, ještě nikde nic nevidím ![]()
neboj,oni ti to pošlou na meil
Nic nekopčit, začít odznovu a nejlépe od porodu
Holky,já vás prostě žeru a já vás nemít,no nevím nevím
![]()
Poly - ty jseš vždycky tak pozitivní! Kam na tu náladu chodíš?
![]()
hele? Holky? - ony nejdou smazat starý příspěvky? Chtěla jsem udělat trochu čistku osobních informací a mazat nemůžu
… to je blbýýýý ![]()
aha..ted na to koukám jak puk..no jedině dát editovat a smazat to..
Nikolaa píše:
Poly - ty jseš vždycky tak pozitivní! Kam na tu náladu chodíš?![]()
hele? Holky? - ony nejdou smazat starý příspěvky? Chtěla jsem udělat trochu čistku osobních informací a mazat nemůžu
… to je blbýýýý
zlatko,kdyby jsi věděla,co právě prožívám doma, tak by jsi mluvila jinak,ale jinak se snažím být hodně pozitivní, myslím náladou
![]()
baby zas to tak neprezivajte, normalne jedeme dal, sak vieme o com sa bavime , nebojim sa toho ze by sa tam potom neprispievalo
![]()
nikol a nac to chces mazat…to by si musel kazdy svoje dat editovat a mazat…ale ked sa vam chce, tak kludne do toho
![]()
ne ne Niki,nejde to smazat,teď jak mají udělaný ten nový program tak to nejde, já jsem to tady zkoušela nebo nevím jak na to
![]()
No jooo, vlastně jsme to tady už řešily!!! Pravda - dát Editovat a přepsat něčím jiným
… jj, díky Werčo ![]()
a taky bych to asi nekopírovala
… ale píšu že se přizpůsobím
![]()
Poly - tak to klobouk dolů, já to neumím, to se radši klidím z cesty ![]()
taky bych nic nekopírovala.Jen doufám,že tahle diskuze zůstane,občas ráda ,,zalistuju" zpátky ![]()
já myslím že jooo
- a snad se teda přesuneme všechny, abysme se netrhly na kusy
![]()
werco toto stare tu zostava, normalne sa bude dat pisat aj dalej
myslim ze keby to chcel niekto zrusit, tak by sa mozno museli pytat nas vsetkych
![]()
no ja idem, tak dobruuuuuuuuuu!!! ![]()