Poradna duly
Jana Čurdová
Hezké dobré ráno, počasí teda nic moc ale pořád doufám, že se to zlepší. ![]()
Od včera jsme s Veronikou samotné doma, Petr se vrací až zítra. Ráno jsem musela vstávat o půl hodiny dříve abych to všechno stihla, Verču do jeslí a rychle do práce odemknout budovu (odemikám hlavní budovu) a to když nestihnu lidi čumí a mají keci, protože to musí celý obcházet a jít jinudy. Dneska jsem to teda stihla ale byl to docela záhul, uhnaná jsem jak čuně.
Míšo to je teda ale škoda, že nás už tolik nenavštivuješ. Mohla bys přitvrdit.
![]()
Misur navstevovat prosim at mame info o tvem tehu.A Werca to same.Hele jste s Wercou obe v rijnu?Mate to nejak nastejno koukam.
![]()
no sme tam s wercou,ale dievcata si to zamkli trochu moc skoro a organizuje to tam jedna kocka, ktora to chce mat moc preorganizovane, takze v tej teme uz je vytvorenych dalsich 7 podtem a mna to tam nebavi, takze uz tam nechodim
tak mozno zacnem viac chodit zase sem
![]()
inak u mna nic nove KO mam az buduci tyzden v piatok ![]()
Čau, holky,
já jsem pro zamknutí!!! Když se někdo bude chtít přidat, může přece požádat, ne?
Dajmo, k čemu to prosím Tě Katku nabádáš!!! Vždyť zahnutí není jen tak „švihnout si“ a jedeme dál. Je to hlavně o důvěře, kterou nemůžeš přece jen tak zklamat!!!
A taky bys asi neměla psát o ničím manželovi, že je kretén. Já - i když jsem na Jirku naštvaná sebevíc - ho pořád miluju a docela by mě to vytočilo!
Holky, my než jsme se s Jirkou brali, tak jsem z něj pořád cítila, že to bere tak nějak - když to nevyjde, rozvedeme se. Jenže já ne - naši jsou spolu skoro 35 let a já jsem chtěla a chci takové manželství. A tak jsme si spolu sedli a já jsem mu řekla, že se nechci vdávat, že to z něj takto cítím a že je to asi logické, když je z rozvedeného manželství. A že by si měl uvědomit, že jsme teď mladí a v pohodě, že ale přijde spousta fakt těžkých situací a krizí a za pár let se může stát, že já budu měnit plíny jemu nebo on mě a že já už teď vím, že to pro něj jednou chci udělat.
Byl to pro něj opravdu šok. Normálně dva dny chodil a nemluvil. Pak si mě posadil a řekl mi, že chce, abychom se vzali a že to bere úplně stejně jako já. Od té doby je v každé naší hádce dobrá vůle se dohodnout - i když často padne hodně urážek. Krize prostě jsou. A s dětmi je to tak normální, že se dokonce pořádají preventivní školení a píší se o tom příručky ![]()
Mišurdo, polepši se!!!
Ahojky..
Tak teda to jsem to tu rozvířila
Jako holky to teď vypadá, že pro mě je nevěra sem, nevěra tam.. Tak to není, (též jsem se divila, co to ze mě vylezlo) jen mě to naštvalo co jsem četla o tom Petrovi a myslela jsem to tak, že by třeba začal žárlit a uvědomil si co může ztratit.. Ono nemusí přeci dojít až na sex, ale třeba si zajít s kámošem na kafe..No už raději neřeším, bo se do toho zamotám. Jinak jsem moc ráda, že existují i tací lidi, jako Vy - že je pro Vás nevěra nemyslitelná. Já mám totiž, že kolem mě se to jen hemží.. ![]()
Zamknutí diskuze je přeci jak soukromá zpráva, nikdo než mi to vidět nebudeme. A klidně to zamkněte, já se přizpůsobím, je mi to celkem jedno.. ![]()
A další věc, že s tím pobavením se, nějaký večírek atd. to zase nechápu co řešíte, že musíte jít zvlášť
Když máte komu svěřit děti přes noc a kamkoli vyrazit, proč nejdete spolu
, Co bych za to dala mít tu možnost, nechat děti tak a jít s manžou či do divadla, či ples nabo třeba jen tak do hotelu, abychom si mohli užít sami sebe v klidu. Když jsme nebyli svoji tak jsme si i někam zašli a bylo to fajn. A že jsem si ho vzala, nemám potřebu se jít bavit s někým jiným.. chci to prožít s ním.. Něco jiného je nějaké odpoledne s kámoškou.. Ale večer s manžou ![]()
Jejda MACKO, to se fakt omlouvám za toho kreténa i Katce i ostaním..to bylo fakt impulsivní. A nejspíš jsem halvně ovlivněna mojí situací, kdy můj mamnžel mám dojem je úplně jiný, než jsem si myslela a vůbec není vhodný pro rodinu.. MACI napsala jsi to moc hezky a takhle bych to ráda taky měla, akorát si myslím, že to je u nás nějak jinde. To je opravdové manželství, co Ty popisuješ a můžu ti jen tiše závidět..
![]()
Ahoj holky,vy jste se zas rozepsaly.
co se týče zamknutí.Jsem pro.Myslím,že už si to zasloužíme,aspoň se můžem rozepsat
U nás v říhnu jak psala misurda jsme se zmkli skoro hned.To mi přišlo trochu zbytečný,ale z druhý strany jsou lidi,kteří na net jen tak něco nenapíšou,když je to veřejné a když pak dávají i fotky..Jinak s misurdou jsme v říjnu spolu,ale domácí diskuze (jak jsme se tak nějak shodli) je tady…jooo 3 roky jsou 3 roky ![]()
téma nevěra…Tak rozhodně Petr neudělal nic ,,zas tak strašného".To by musela být Kačka hodně nespokojená,ale spíš by si mohla vydupat čas pro sebe.Určitě by byli všichni víc v pohodě,kdyby se mohla věnovat svým koníčků a odpočinout,aspoň občas.
Jee Macko,to zní jak z nějakého románu.Já jsem teda víc realista,možná spíš pesimista.S Lukášem svoji nejsme a popravdě jak jsem dřív svatbu chtěla tak ted ne,ani nedoufám,že mi bude do konce života věrnej.Teď věřím tomu že to určitě neudělá,ale co za 15 let…Prostě to se nikdy nedá dopředu říct podle mě,to samé z mé strany..Radši se připravuju na to,že se to může stát,než abych pak byla nemile překvapena.Vážíme si sebe navzájem,to určitě,ale vždy se může něco zvrtnout.
Jinak škola ted hrůza děs
absolutně nestíhám,teda co jsem těhotná tak jsem se ještě nic neučila,prostě na to vůbec nemám náladu,je mi furt blbě,jsem unavená a ted do toho bolavý zub..No v pátek jedu na jednu zkoušku,ale vím že zbytečně.to prostě napoprvé nedám.
Jdu odpočívat,dopoledne dnes strávím v pelechu.Robík si vždy přijde říct jen o nějaký jídlo,jinak si sám hraje,nebo si se mnou povídá v posteli.Včere přijde Lukáše spolupracovník na večeři (němec) tak musím odpoledne uklízet ten bordel tady.Dokonce Lukáš včera o půl noci dopekl i dort (cheescake),aby byl moučníček (on tak rád předvádí své kuchařské umění).
na to zamknutie musi niekto napisat adminovi
a inak este to som chcela, ze ked petr vie jak sa sem katka prihlasuje tak sa bude musiet prihlasit inym menom( myslim ze to vie lebo sem vtedy za nu pisal, nie? )
dajmo ja by som sa kludne isla s manzelom zabavit, ale tym ze my potrebujeme opatrovanie malej ked hrame, tak nebudem otravovat este aj ked sa chcem ist von zabavit, to uz by bola drzost, tak to riesim tak ze bud idem ja alebo on
a inak mne tiez padne dobre, ked pokacam s babami a sa s nimi zabavim
kazdy vieme jake je to sa stretnut s babami s deckami a bez nich!
sak kazdy sme ini, tak preco riesit to jak sa kto s kym bavi!
macko to si vazne krasne napisala
ja som teda taku debatu s igorom nikdy neviedla, ale ja som z jeho strany vzdy citila ze on je rodinny typ a ze pre rodinu spravi prve posledne
za to ho aj obdivujem a vazne mame vo vztahu klud
aj ked sa pohadame, tak nikdy nemame tichu domacnost, vzdy sa nejak snazime dohodnut
zatial to funguje.....klop,klop, klop
![]()
Werča - úplně a naprosto s tebou souhlasím! S tím realistickým pohledem na život. Myslím, že člověk se celý život mění a to, že se to někdy zvrtne neznamená, že to ten člověk plánoval hned na začátku vztahu a že do něho nešel naplno. Myslím, že když si lidi na začátku řeknou, jak děsně vážně to myslej, to stejně nic nezaručuje.
![]()
Dajma - když ten můj chlap nikam chodit nechce.
A já zase chci, tak to nemá jiný řešení, než že půjdu prostě sama. Naprosto nesnáším vědomí, že jde M. někam, jen že to chci já. On by to sem tam i udělal (v žádném případě teda diskotéku, ale třeba divadlo nebo kino jo), ale proč ho do toho nutit, když můžu jít s kámoškou, která tam bude daleko radši? Každej je prostě jinej a všechno je o kompromisu.
![]()
A toho tvýho kreténa jsem tak pochopila. Že jsi se u toho PC rozčílila a psala jsi dřív, než jsi myslela…
![]()
to víš musela jsem se ještě vyřádit před tím druhým mimi
ale nebavilo by mě takhle teda pařit furt.a ani bych nechtěla ![]()
Mišur, já se nechci starat, jen jsem to prostě nepochopila, a za několik různých vysvětlení jsem ráda.. mám zase širší obzor ![]()
No koukám, že byste teda zamčení uvítaly, tak já písnu Lesince. Tak prosím o vyjádření všech.!!
Werča - řádění v pohodě, ale ty 2 chlapi ve vaší posteli…
V žádném případě to nemyslím nějak odsouzenihodně! Jen jsem se u toho fakt dost pobavila!!
![]()
Dajma - zamčení mi je jedno. Jen nějak pak dejte vědět, co mám dělat. Kam mám napsat o zpřístupnění a tak. ![]()
když my nemáme ani velkej gauč,abych je tam uložila
je pravda že příště jsem už kamaráda uložila v obýváku na zemi,ráno měl robíkovo plyšovýho krokodýla pod hlavou.Vypadalo o fakt vtipně..
Dajma:tak super ![]()