Poradna duly
Jana Čurdová
Akaca - jo jo. To jsem zvědavá, co ti dr. řekne. Hlavně jí zdůrazni, že v sauně bude jen 60st. a že tam budete jen 2 minuty! Já jsem kolem saunování dětí četla děsně moc věcí a v ČR prostě převládá názor, že až tak od 5 let.
Jen tak mimochodem, ve Finsku choděj do sauny se 14denníma miminama…
![]()
Tak to bych mohla najít, ale vůbec nevím, že něco takového v Liberci je.
Tuto čast vůbec neznám.
Katko to už budete určitě zdravé. ![]()
Stejfi, to je u nás za barákem ![]()
Směrem na JBC, kolem textilany se dáš do kopce (né na Broumovskou, ale na Jbc, je to protější kopec) a potom jedeš a jedeš až dojedeš k ETK benzínce a neproti přes ulici je tesco a squash arena
Holky zdravim.
No koukam a chtela bych byt v pracovnim procesu holky vy mate casu ze?I kdyz Vendul je asi doma co?No to je jedno vidim ze se do prace asi budu tesit.
![]()
Katko me se taky zadny to zverstvo nelibi.
![]()
Pisnicky eli pustim az vstane a uvidime jestli nebudeme muset taky neco stahovat.
![]()
Holky pocasi fuuuuujjjjjjj.
![]()
AKACO- KATY TAK TA PÍSNIČKA NEMÁ CHYBU, PUSTILA JSEM JU MALÉ A TA SE ZAČALA TAK VRTĚT A DÁVALA RUČIČKY NAVRCH,NO SUPER,AKURÁT TO TADY JELO POŘÁD
![]()
to jsem ráda Poly, u nás taky celý den Roska chodí a otravuje šukakao.
Holky dnes celý den nemáme teplotu, teď večer 36,4. To je skvělé, možná už v pondělí půjdeme ven.
tak dobrou
Ahoj děvčata, včera jsem zapařila a dneska pletu ledva nohami. Ale musím říct, že to stálo zato. Zatancovala jsem si a ani jsem se moc neožrala, tak akorát. ![]()
Katko koukala jsem na mapu kde to je. Takže bych to měla zvládnout ale pro mě to bude lepší po té nové dálnici na Jablonec, bude to rychlejší a možná, že i blíž. A tam je ještě jedno Tesko????? Kecáš. To jsem fakt nevěděla. Asi si tam budu muset zajet a prozkoumat to tam.
Dneska jsem dala Verče asciloccosinum, nebo jak se to píše. Tak jsem zvědavá jestli to zabere. Ted je úplně zdravá, ale jako prevenci do jeslí jednou za týden.
Hezky se vyspinkejte, já vytuhnu už se těším až zalehnu.
![]()
Lucko až ted se mě poštěstilo vidět video, které si stvořila, fakt super i slzička mě ukápla. Krásné spomínky, jsem ráda, že všechny ty věci jsem mohla prožívat spolu s vámi. A Nikol i ty tvoje tepláky jsem už konečně viděla. Seklo ti to babo.
![]()
čaoooooooooooo,
tak já fakt nevím na co dřív reagovat??
![]()
KATY-tobě s domácím mazlíčkem fakt neporadím, to je teda hnus co jsi tady dala za odkaz
promiň,ale toto bych doma nerozdýchala,jsem upřímná holt
Chtěla jsem se zeptat,jak to vypadá u vás doma, myslím teď s PeŤou?? Jste už o.k. nebo krize stále trvá??
STEJFI- jasně, val to do ní, já do Sáry oscillo valím taky horem spodem a do sebe taky
![]()
jo a k těm zvířátkům - Katko - ta magma vypadá fakt dobře, ale já bych nevěděla, jak se o to starat… vlastně by se musel starat někdo jiný
… já bych se klidně koukala
a mraveniště… no to nevím, to by mi nedalo asi nic
… si vzpomínám, jak jsme v létě toho měli u babičky plnou kuchyň - tak nic moc, mít to teď v akvárku
… ale ta druhá ještěrka nebo leguáln nebo tak, ta je fakt pěkná ![]()
Čau, holky,
teda tady to jede…
Tak jsem ráda, že se pomalu uzdravujete. O nás se něco lehce pokouší, ale nasadila jsem zase hned homeo, tak snad to zažehnáme v zárodku.
My jsme byli včera na karnevalu a bylo to super. Ellča soutěžila a běhala pořád dokola, když zjistila, že za každou soutěž dostane bonbónek ![]()
Jinak máme naprosto příšerné noci. Kojím už jenom v noci a asi to pomalu zabalím úplně, ale Šíma má bolení a prdíky a pravidelně kadí v půl páté ráno. Tak je to fakt nanic. No ale snad konečně bude jaro a bude líp ![]()
Taky už se opravdu hodně snaží lézt, možná to zvládne hodně brzy a to taky na to bříško pomůže ![]()
Ellis je strašně protivná a ubrečená a vyžaduje 100% pozornost a hrozně žárlí. Já už jsem na to její ječení fakt alergická :-/
V sobotu jsme si udělaly „dámskou jízdu“ - dopoledne jsme byly v bazénu a Ellča řádila tak, že odpoledne zaspala divadlo a tak jsme zůstaly doma. Jely jsme aspoň nakoupit. Šíma s Jirkou spolu byli doma. Ať si říká kdo chce co chce - ono to kojení a nekojí má svoje výhody a nevýhody. Mně se fakt ulevilo. Taky už jsem zase najela na dietní režim - teda ne úplně, ale jde to líp. Ale kila se mě kvůli tomu kojení teda fakt drží fest…
No, tak to sice pomaloučku polehoučku, ale začíná být lepší - baštíme zeleninu a Šíma nám rve jídlo od pusy ![]()
Ellinka už se nemůže dočkat pískoviště a každý den mi říká, že se těší, až bude jaro a budeme chodit na písek ![]()
Ahooooj baby ukecaný ![]()
Tak maroda máme snad uzdraveného.Energie má zase za tři,takže už máme doma veselo.Jen chrápe v noci
přitom nesoplí,tak tam má asi tu rýmu někde v dutinách.Do toho chrápe i Lukáš.Z toho jsem celkem v pr…
,poněvadž včera jsem šla ležet ve 23 hodin a usnula jsem díky jejich chrápání až v půl 4
Což do lukáše vždycky kopu a on přestane ale co s robíkem.musím to vydržet no..Jinak jsem dnes byla na kontrole.Mimi je v poho,má 2,5cm a už jsem dostala i těhu průkajdu.Aspoň z něčeho jsem nadšená.
No a zvířátka se mi náhodou moc líbí
Nechala jsem se inspirovat,teda nějakého plaza už máme v plánu dlouho pořídit,ale ty mravenci by mohly být zajímavý-hlavně pro mě asi ![]()
No a já už vlastně ani nevím na co jem chtěla reagovat..sakra
budu muset číst znovu asi.
no hlavně marodi vymaroďte se!!!
Jo Macko,ty matko jedna
chtěla bych mít tvojí energii se dvěma dětma ![]()
ahoj holky,
tak Maci-tož to je těžká kalba, já ci taký takové odreagování s jedním dítětěm, tož co chci s jedním že jo
ale máš recht,aŤ se táta stará a dámské jízdy jsou jen vítány. Ono, můžeš se starat o dvě děti,ale to mimi holt vyžaduje více a Eli co prostě cítí, no nedá se,ono to zase přejde a jak píšeš,jak přijde jaro bude to zase o něčem jiném , Eli si bude hrát na hřišti, písku a tak a už tě nebude zase tak potřebovat,jak doma třeba, tak to bude relax trošku i pro tebe a nech být,taky se už těším. Hezky venku, pískoviště, mamka plkat,kafíčko
Je to prostě jednodušší s tím jedním dítětem,ale zase až mi budeme tam kde ty,tak ty se nám budeš tady potichounku smát
Tak se drž ![]()
WERI-tak to jsou dobré zprávy,gratuluji,že mimi je v pořádku,uvidíš,že to půjde, ono asi na OSKAROVI budeš chytřejší,to už se ti blíží,ale jak rostete,tak supr. No s tím chrápáním mi vykládej, Sára jak byla teĎ ty tři týdny zahleněná,tak to byl děs, Pavel k tomu, tak ho jsem vykopla do obýváku a Sáru jsem vždy nějak otočila,aby to bylo snesitelnější,jinak jsem taky naspala vždy jen tak tři hoďky. No nenaděláš nic. A jak pokračuješ ve škole?????
Jinak my jsme byli včera na kontrole na ušním, malá je celkem už v poho,sice tam něco ještě viděl,ale naštěstí jsme to chytli včas a ten zánět se tam neudělal,tak bereme dále sirup a příští týden na kontrolu ![]()
Tak se holky opatrujte,já se tady zase ukážu ![]()