Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
11.3.10 14:13

vendul nojo ja zapomnela a nemysli si ze jenom dva roky mam na tri roky dovolenou hec. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cert: :cert: :cert:

No holky potrebovala bych ke kadernici a cvicit musim doma bo se do posilovny nedostanu a k tomu jeste skola a cela domacnost a me muzou omejvat no ale jeste chvilka a bude to uz snad lepsi. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
11.3.10 14:15

Katko holky mají pravdu, musíš někam vyrazit a odreagovat se. I já se chystám ted v sobotu, jdu s kámoškami na bowling a pak někam zatrsat. Už se moc těším. Já si teda v práci celkem odpočinu, ale chybí mě procházky s Verčou, no prostě vyvenčit se. Když vyzvednu Verču z jeslí jedeme hned domů, ten den jaksi rychle uteče. :-? Už aby bylo teplo a byl delší den. Hned to bude lepší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
11.3.10 22:47

ahoj holky,
zdravím vás po delší odmlce,měla jsem toho cosi dost teďka. Tak my už marodci nejsme,malá je o.k. a mě ATB zabrala rychle,tak jsme dneska i cárali venku a brodili se sněhem :roll: :roll: jsem myslela že mě ráno šlak trefí,jak jsem odlepila ty moje oči a čučla jsem ven z okna :cert: :cert: fakt už mě ta zima nebaví,mám cosi depku furt :roll:
Holky,tak vy tady řešíte dovolené jo?? :lol: :lol: Tak poďme do toho,já mám teda tříletou,že by to byla dovolená,tož o tom jako nevím,ale příští víkend jdeme s kámoškama pařit,tož to bude dovča za celé dva roky co jsu doma :mrgreen: :mrgreen: žádné auto,taxík a poďme :pankac: :pankac: holky,tož co jako, vždycky řídím,tak si to chci taky jednou užít,no ne????
Jinak jsem taky usoudila,že bude nejlepší si hledat nějakou brigádu nebo mě doma už jebne ze všeho :zed: :zed: potřebuji fakt vypadnout,dokud nebudu dělat školu,aspoŇ do toho léta,uvidíme co se naskytne :wink:
Marodkům přejeme brzké uzdravení,jak jsem viděla toho malého Robíka,mě se normálně sevřelo srdíčko,to byl strašný pohled,chuďatko malé :cry: :cry: :huban: :huban: :huban:
Moc vás všechny zdravím,jdu zalehnout za malou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
12.3.10 07:58

Tak holky, me snad omejou. Dneska jsem volala Dr., že holka nemá teplotu, takže je v pohodě a ona, tak to mi sem už ani nechoďte na kontrolu. A já říkám, ale ona má ještě antibiotika a potřebuju potvrzení do jeslí, že může do kolektivu. A ona „aha, no ale do kolektivu se nesmí týden po dobrání antibiotik, takže to se mi ozvěte až po 22.3.“ 8-o 8-o 8-o 8-o Ty vado!!! Takže ona bude doma ještě ten další týden. Nebo teda minimálně do středy. No já koukám jako blázen. :roll: :roll: :roll: :roll: To já si teda ani nemůžu najít žádnou práci. Jako doma 3 týdny? To se nedivím, že zaměstnavatelé nechtěj matky s dětma. Jak to dělaj ostatní ženský? No já jsem z toho hotová. Ještěže mám tu práci na doma… :roll: :roll: :roll: :roll:
Hned jak se uzdraví, začneme chodit do sauny. Jsem to tenkrát úplně vypustila, protože jsem byla líná, ale teď něco podniknu. Aby byla odolnější. A do jeskyně budem chodit 2× týdně. Ach jo. To je situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
12.3.10 08:42

Akaca - jak já něco vymyslím, tak to začnu hned řešit… :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Našla jsem, že ve „skvoš“ centru na Kunratický je sauna za 200 na hodinu. Platí se za saunu a ne za člověka. Nechtělo by se ti se k nám přidat? Samozřejmě se nejdřív pozeptám, jestli nám to vyhřejou na míň stupňů a tak. Stejfa s Verčou můžou samozřejmě taky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
12.3.10 08:59

Vedul, teda ty jsi rychlík :wink:
Já osobně saunu nesnáším, ale jestli to opravdu posiluje imunitu, jdeme do toho.

Včera jsme se domluvili, že si pořídíme domácí zvíře, vzhledem k mé alergii máme dost malý výběr a toto jsou dva poslední mazlíci. Cenově jsou mravenci trochu levnější a na starání jsou úplně v pohodě, takže asi zvítězí.

Agama vousatá
http://www.lizards.cz/fotogalerie.htm

domácí mraveniště
http://www.darkyzvesmiru.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
12.3.10 09:04

holky, poraďte prosím, jak stáhnou z you tube písničku? nějak tápu a Roska jí chce pořád pouštět, stáhla bych si ji na mobil a byl by klid.

http://www.youtube.com/watch?…

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.3.10 09:14

Ahoj holky,

Vendulko jestli to domluvíš někdy na pondělí nebo po 4 hodině, tak klidně. Teda v pondělí odpoledne mám saunu já, ale dopoledne můžu. Dneska jsem to četla taky, že posiluje imunitu a já že chodím osobně, můžu jenom doporučit. A ta doktorka si dělá prdel, 3 týdny, to bych asi v práci neuhrála. 8-o 8-o 8-o

Ale nechápu proč musí být ještě týden doma. :think: Verču chtěla doktorka nechat doma taky do konce týdne, ale jsem jí mormálně řekla, že si nemůžu dovolit přijít o práci a že když je už v cajchu,tak proč by jakože nemomohla.

Katko tak takovéto domáce mazlíčky bych vůbec nečekala. Co třeba šneky, ty by ti taky nevadili. :lol: mravenci :palec: :palec: :palec: už jsem o nich slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
12.3.10 09:17

Akaca - Ježiši kriste! Co jste to vymysleli?!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ona ta dětská sauna by měla bejt vyhřátá jen na 60st. a děti by tam měly bejt jen 2 minuty, takže se ani nezapotíš. To je akce fakt jen pro děti. Dospělej z tohodle nic nemá. Tak já to jdu pozjišťovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
12.3.10 09:21
akaca píše:
holky, poraďte prosím, jak stáhnou z you tube písničku? nějak tápu a Roska jí chce pořád pouštět, stáhla bych si ji na mobil a byl by klid.

děkuji

Kačko - z you tube můžeš stahovat přes program ATUBE Catcher - bo tak nějak se to píše… Ale ATUBE je to určitě… Jinak malej tohohle medvěda taky miluje… Ale u nás vede Nuki nuki… :lol: :lol: taky je máme v počítači…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
12.3.10 09:22

Stejfa - no já taky jindy než odpoledne nemůžu… :wink: :wink: :wink: Snad někdy do těch jeslí začne chodit ne? :lol: :lol:
Já jsem to od Dr. pochopila tak, že po antibiotikách je oslabená a nemůže mezi chrchlající děti. Že ven a všechno jo, ale mezi děti ne. Tak nevím… :nevim: :nevim: :nevim: No já s prací problém nemám, tak ji samozřejmě poslechnu. Nehledě na to, že do těch jeslí se musí donést papír od dr., že je zdravá a to teda nevím, jestli by mě napsala, když má na to takovejhle názor. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
12.3.10 09:23

Jinak doufám, že se máte dobře…

marůdci jsou už OK… :o) Držte se… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
12.3.10 09:26

Luci, tak jsem to Rozárce pustila a řekla mi, že je to blbý :lol: :lol: u nás prostě vede „šukakao“.

A ten program nemáme :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
12.3.10 09:29

Katko - musíš ho stáhnout - myslím, že to jde rovnou z youtube, ale to bych lhala… Ale na slunečnici

http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?…

Zkus to projít… :) A pročíst si recenze… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
12.3.10 09:33

U nás zase vede Manah manah… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...