Poradna duly
Jana Čurdová
vendul nojo ja zapomnela a nemysli si ze jenom dva roky mam na tri roky dovolenou hec.
![]()
No holky potrebovala bych ke kadernici a cvicit musim doma bo se do posilovny nedostanu a k tomu jeste skola a cela domacnost a me muzou omejvat no ale jeste chvilka a bude to uz snad lepsi.
![]()
Katko holky mají pravdu, musíš někam vyrazit a odreagovat se. I já se chystám ted v sobotu, jdu s kámoškami na bowling a pak někam zatrsat. Už se moc těším. Já si teda v práci celkem odpočinu, ale chybí mě procházky s Verčou, no prostě vyvenčit se. Když vyzvednu Verču z jeslí jedeme hned domů, ten den jaksi rychle uteče.
Už aby bylo teplo a byl delší den. Hned to bude lepší. ![]()
ahoj holky,
zdravím vás po delší odmlce,měla jsem toho cosi dost teďka. Tak my už marodci nejsme,malá je o.k. a mě ATB zabrala rychle,tak jsme dneska i cárali venku a brodili se sněhem
jsem myslela že mě ráno šlak trefí,jak jsem odlepila ty moje oči a čučla jsem ven z okna
fakt už mě ta zima nebaví,mám cosi depku furt ![]()
Holky,tak vy tady řešíte dovolené jo??
Tak poďme do toho,já mám teda tříletou,že by to byla dovolená,tož o tom jako nevím,ale příští víkend jdeme s kámoškama pařit,tož to bude dovča za celé dva roky co jsu doma
žádné auto,taxík a poďme
holky,tož co jako, vždycky řídím,tak si to chci taky jednou užít,no ne????
Jinak jsem taky usoudila,že bude nejlepší si hledat nějakou brigádu nebo mě doma už jebne ze všeho
potřebuji fakt vypadnout,dokud nebudu dělat školu,aspoŇ do toho léta,uvidíme co se naskytne ![]()
Marodkům přejeme brzké uzdravení,jak jsem viděla toho malého Robíka,mě se normálně sevřelo srdíčko,to byl strašný pohled,chuďatko malé
![]()
Moc vás všechny zdravím,jdu zalehnout za malou ![]()
Tak holky, me snad omejou. Dneska jsem volala Dr., že holka nemá teplotu, takže je v pohodě a ona, tak to mi sem už ani nechoďte na kontrolu. A já říkám, ale ona má ještě antibiotika a potřebuju potvrzení do jeslí, že může do kolektivu. A ona „aha, no ale do kolektivu se nesmí týden po dobrání antibiotik, takže to se mi ozvěte až po 22.3.“
Ty vado!!! Takže ona bude doma ještě ten další týden. Nebo teda minimálně do středy. No já koukám jako blázen.
To já si teda ani nemůžu najít žádnou práci. Jako doma 3 týdny? To se nedivím, že zaměstnavatelé nechtěj matky s dětma. Jak to dělaj ostatní ženský? No já jsem z toho hotová. Ještěže mám tu práci na doma…
![]()
Hned jak se uzdraví, začneme chodit do sauny. Jsem to tenkrát úplně vypustila, protože jsem byla líná, ale teď něco podniknu. Aby byla odolnější. A do jeskyně budem chodit 2× týdně. Ach jo. To je situace.
Akaca - jak já něco vymyslím, tak to začnu hned řešit…
Našla jsem, že ve „skvoš“ centru na Kunratický je sauna za 200 na hodinu. Platí se za saunu a ne za člověka. Nechtělo by se ti se k nám přidat? Samozřejmě se nejdřív pozeptám, jestli nám to vyhřejou na míň stupňů a tak. Stejfa s Verčou můžou samozřejmě taky!!!!
Vedul, teda ty jsi rychlík ![]()
Já osobně saunu nesnáším, ale jestli to opravdu posiluje imunitu, jdeme do toho.
Včera jsme se domluvili, že si pořídíme domácí zvíře, vzhledem k mé alergii máme dost malý výběr a toto jsou dva poslední mazlíci. Cenově jsou mravenci trochu levnější a na starání jsou úplně v pohodě, takže asi zvítězí.
Agama vousatá
http://www.lizards.cz/fotogalerie.htm
domácí mraveniště
http://www.darkyzvesmiru.cz/index.php?…
holky, poraďte prosím, jak stáhnou z you tube písničku? nějak tápu a Roska jí chce pořád pouštět, stáhla bych si ji na mobil a byl by klid.
http://www.youtube.com/watch?…
děkuji
Ahoj holky,
Vendulko jestli to domluvíš někdy na pondělí nebo po 4 hodině, tak klidně. Teda v pondělí odpoledne mám saunu já, ale dopoledne můžu. Dneska jsem to četla taky, že posiluje imunitu a já že chodím osobně, můžu jenom doporučit. A ta doktorka si dělá prdel, 3 týdny, to bych asi v práci neuhrála.
![]()
Ale nechápu proč musí být ještě týden doma.
Verču chtěla doktorka nechat doma taky do konce týdne, ale jsem jí mormálně řekla, že si nemůžu dovolit přijít o práci a že když je už v cajchu,tak proč by jakože nemomohla.
Katko tak takovéto domáce mazlíčky bych vůbec nečekala. Co třeba šneky, ty by ti taky nevadili.
mravenci
už jsem o nich slyšela.
Akaca - Ježiši kriste! Co jste to vymysleli?!!!
![]()
Ona ta dětská sauna by měla bejt vyhřátá jen na 60st. a děti by tam měly bejt jen 2 minuty, takže se ani nezapotíš. To je akce fakt jen pro děti. Dospělej z tohodle nic nemá. Tak já to jdu pozjišťovat.
akaca píše:
holky, poraďte prosím, jak stáhnou z you tube písničku? nějak tápu a Roska jí chce pořád pouštět, stáhla bych si ji na mobil a byl by klid. děkuji
Kačko - z you tube můžeš stahovat přes program ATUBE Catcher - bo tak nějak se to píše… Ale ATUBE je to určitě… Jinak malej tohohle medvěda taky miluje… Ale u nás vede Nuki nuki…
taky je máme v počítači…
Stejfa - no já taky jindy než odpoledne nemůžu…
Snad někdy do těch jeslí začne chodit ne?
![]()
Já jsem to od Dr. pochopila tak, že po antibiotikách je oslabená a nemůže mezi chrchlající děti. Že ven a všechno jo, ale mezi děti ne. Tak nevím…
No já s prací problém nemám, tak ji samozřejmě poslechnu. Nehledě na to, že do těch jeslí se musí donést papír od dr., že je zdravá a to teda nevím, jestli by mě napsala, když má na to takovejhle názor.
![]()
Jinak doufám, že se máte dobře…
marůdci jsou už OK…
) Držte se… ![]()
Luci, tak jsem to Rozárce pustila a řekla mi, že je to blbý
u nás prostě vede „šukakao“.
A ten program nemáme ![]()
Katko - musíš ho stáhnout - myslím, že to jde rovnou z youtube, ale to bych lhala… Ale na slunečnici
http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?…
Zkus to projít…
A pročíst si recenze… ![]()