Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6156
5.3.10 13:10

LOST- U NÁS JE 10 STUPŇŮ A SVÍTÍ SLUNÍČKO, HELE NEJSI TY Z FINSKA?? :lol: :lol: :lol: NECHTĚLA JSEM TĚ POZLOBIT,ZNÁŠ MĚ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
5.3.10 13:59

Poly nemyslela jsi stejfu ja o pocasi nic nepsala. :nevim: :nevim: :nevim:

No ale finsko proc ne? :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
5.3.10 14:49

Jo jo, to psala Stejfa. V Liberci je, jak kdyby začínala znova zima!!! Silnice nesjízdný…hrůza… :roll: :roll: :roll: Ta zima snad nikdy neskončí.

Za chvíli si jedu pro tu svoji oslavenkyni. Už mám v lednici připravenej dort (kupovanej). Ježka, tak snad se bude líbit. Holky já mám úplně sevřenej žaludek. Fakt kdyby mě někdo před půlrokem řekl, že budu takhle prožívat její jesle, tak mu nebudu věřit a budu machrovat. :wink: :wink: :wink: Furt si dokola říkám, že si zvykne, ale nějak to nepomáhá. :nevim: Ach jo.
Ale kamarádky kluk prej brečel při chození do školky celej první měsíc! To nevím, co bych dělala… :roll: :roll: No nic, já se z toho potřebuju vykecat a vám nezbejvá nic jinýho než mě vyslechnout. :mrgreen: :mrgreen: Teda vlastně vy to nemusíte číst. No ale to já nevím, že jo. :wink: :wink: :wink:
Holky, hezkej víkend!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.3.10 20:06

ahoj,
lost, teda chudák malá, to je hrůza. Ale slyšela jsem, že do 4 let mají děti ty klouby tak trochu vachrlatý a že to není nic divného když se to stane.

Vendul, přejeme hezkou oslavu :kytka: a vůbec nevím, co bych v tvé chvíli dělala, asi bych brečela taky.

My dnes jely v kalamitě na KO, máme do nedělě kapat kapky a vypadá to, že se ucho vyléčilo a nepotřebujeme Atb. Ale v noci stále nespíme. A dneska ani nic nejí a nepije, za celý den sotva 1,5 deci. je úplně zelená, ale na nic si nestěžuje, jen jednou řekla, že jí bolí zoubek. A teda posrala se až na záda, tak doufám, že to bylo jen vyjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
5.3.10 20:15

Ahojda…
Werčo tak jsem zjistila z deníku, že s Robíkem řešíš situace bez zákazů a příkazů. Tak nám tu o tom něco popovídej..Mě to hodně zajímá a některé holky tady možná taky bude. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
5.3.10 20:49
lost008 píše:
Poly nemyslela jsi stejfu ja o pocasi nic nepsala. :nevim: :nevim: :nevim:No ale finsko proc ne? :pankac: :pankac: :pankac:

JEŽIŠI PARDON, JSEM TĚ LOST OSOČILA ÚPLNĚ,TAK TO SE OMLÚVÁM :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.3.10 23:17

čau ženy, tý brďo, tady se jede, já jsem byla doplnit nehtíky a hlavně zkrátit, tak se mi teď zase píše o sto šest :pankac:

Tý jo, ty nemoce, to je teda síla. My naštěstí jenom rýmujeme a tuberákujeme, ale jinak bez teploty a co má ty kapky, tak zase spí celou noc. No zítra jedeme k mámě, tak snad to bude v poho, když jde z auta do auta…

Lost - no nedivím se ti, že máš výčitky, já někdy s tou Terezou tak házím že si taky řikám, že mi ta ruka zůstane v ruce, ale nedá se nic dělat, moc dobře vím, jak se spolu pereme když se vzteká, prostě mazec. A ty se netrap, prostě stalo se, naschvál jsi to nedělala a prostě už je to dobrý… ale taky si to nedovedu představit, jeslti s tím hýbala nebo vůbec, jak jste se dopravili k Dr., já ani pořádně nevím kam s ní na pohotovost. Jezdili jsme do Vinohradský a tam nám řekli, že to není pohotovost, přitom nás tam vždycky ošetřili,že máme jezdit jinam, ale zase jsme jezdili do dvou nemocnic, no mám v tom nějaký hokej, tak se modlim, aby se nic nedělo, páč bych ani nevěděla kam s ní jet… možná tam kde je to nejblíž…

Nemocňátka naše, myslíme na vás!!!

A jinak u nás počasí děs běs. Normálně sněžilo jako blázen :cry: :cry: :cry: ale už je to zase dobrý, silnice suchý, jen mrzne až praští… tak to zítra tím autem dám, ještě mrknu na předpověď…

tak pa pa pa a dobrou :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
6.3.10 09:28

cau niki no my bydlime v jesenici a spadame do krce takze jezdime do krce.uz sme tam byly na pohotovosti a ted na chire.Takze ji mame nejbliz tak jezdime tam. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
6.3.10 10:04

lost - to je pohoda, když máte jednu nemocnici. My tu pro P10 máme 3. Mě řekla Dr., že je pohotovost ve Vinohradský nemocnici. Takže když byl problém, jeli jsme tam a už podruhý na nás koukali co tam děláme a že je tu jenom jedna Dr., která má na starosti i lůžkový oddělení, takže nás vyšetří, ale až bude mít čas. No a že máme jezdit do tý druhý. A já teď nevím, jeslti na Zahradní město, kde je dětský, kde jsme byli na očním a je tam i dětský nebo do malešic, kde jsme byli na kontrole TBC. Nevím kde ta pohotovost je. A když jsem se ptala Dr., tak řikala, že o tom ani neví, že posílá do Vinohradský, kde ta pohotovost je… jen by se asi měli domluvit, aby se to všem řikalo pořádně… jak se znám, tak jsem takový lajdák, že to stejnak bude všechno jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
6.3.10 21:00

Nazdárek děvčata, u nás to je už lepší, ale pořád trochu kašla a rýmuje.
Dneska jsem prodala moji audinku a ted musím sehnat nějakou šunku ale pojízdnou a neschnilou co je docela problém. Zítra asi pojedeme do prahy, teda až nenapadá těch 15 cm sněhu co slibovali. Ted jsme na tom docela špatně finančně, tak jsme to museli řešit takto. Potvory nechtějí platit. Práci udělat to jo, ale cálovat už se jim nechce. Raději s tím přestanu, nebo se jenom rozčílím. :evil:

čau a zase někdy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
6.3.10 21:02

Ukazují se vám podpisy?????????? Co jsem zase zmáčka. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
6.3.10 22:14

Stejfo, tys měla audi? Tý jo, to je krásný autíčko :-)
Aspoń že už je vám líp ;-)

A mě se zobrazuje všechno bez problémů, tak nevím kde jsi co pošťukala :-)

Koukali jste na „U mě dobrý“? Dobrý film, že?

Tak pa pa a klidnou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
7.3.10 12:23

Ahoooj,tak holky,to byl zas hektický víkend.škola,oslava atd..

Tak oslavu jsme dělali v takovým centru pro děti,jmenuje se to hřiště bez bot.sešli se 4 dětičky + rodiče.Dort a dárky byl celkem krátký proces,ale jinak děti 3 hodiny lítaly a hrály si,bylo to úžasný.Škoda že je to v Budějovicích.být to u nás tak tam chodíme furt…snad brzy ségra pošle fotky..

Dajma: tak řešení situací :roll: Hele,co jsem těhotná,tak se mi to občas opravdu nedaří.Neříkám,že jsem důsledná,ale vím,že to funguje.Samozřejmě jsem se snažila hned ze začátku co se robík narodil,měla jsem nějaký teoretický a trochu praktický zkušenosti ze střední,ale v poslední době se dost inspiruji v současné škole,kde dost řešíme různé situace a pak z některých přečtených knih…Podle mě je důležitý sama sobě si říct kam až nechám dítě dojít.Hranice si ujasnit i v rodině,aby pak jeden z rodičů něco ,,nezakazoval" a druhý to dovoloval.A pak se jen určitou situaci snažit vysvětlit,jednou dvakrát,třikrát..když stejně neposlechne,vzít dítě odnést a držet v náruči dokud se neuklidní..nechat dítě prostě vyplakat..neříkat neplač,to bude dobrý,protože to dítě zrovna chce plakat a potřebuje projevit své emoce,naopak ho podpořit,jen se vyplač a pod…nevím co bych konkrétně popsala.je to náročný na trpělivost,nervy a vůbec.Chce to čas.Ono to nejde hned.Ale za čas dítě pochopí co a jak..Stejně tak jsem odpůrce fyzických trestů (neříkám,že občas mi ta ruka neulítne,ano a taky mě to pak štve),ale není to řešení.....Spousta lidí může oponovat,že jsou situace,kdy se to nedá řešit po dobrým,já myslím,že jde…každé dítě je jiné.Jedno dítě na určité vysvětlení zareaguje a ,,poslechne" (bych spíš napsala,že se ponaučí),druhé dítě se bude dohadovat a až po desátý pochopí…na tohle je jediný recept trpělivost,trpělivost,trpělivost a důslednost :-)

Jiank opožděně a dodatečně oslavenečkůům vše neeeej!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
7.3.10 13:36

no werco supeeeeeeeeeer!!! mam na to rovnaky nazor, snazim sa katke vzdy s kludom vysvetlit, ked chcem aby ´nieco spravila skusam vselijak len nie na silu, lebo ona sa potom zasekne a nic sa s nou neda, najlesie je si ten vztekaci plac si vobec nevsimat, to par krat zaplace a uz je dobre :mrgreen: ale jasne ze nie uplne vzdy nam to funguje, lebo tiez nie uplne vzdy to dodrzim, ale vidim ze pocuva a nie jak ine decka, napr. nechodi do kaluzi a ked jej poviem aby nieco nerobila tak to nerbi, tak aspon to :wink:

stejfo tu hore nad temou, alebo pod tym ramcekom ked budes odpovedat su malickym napisane (fotoalbum tematu, sledovat reeak...... a posledne je nezobrazovat podpisy) ty tam budes mat zobrazovat, len si na to klikne, aj ja uz som to studovala :mrgreen:

vendul to mna mrzi ze mala sa trosku trapi, snad to rychlo prejde, som zvedava jak to bude u nas, ale myslim ze ju este rok a pol necham doma, aby mi ked bude male na svete nechodila kazdy tyzden s nejakym svinstvom domov :roll:

inak nasa neter ma nestovice, tak som velmi zvedava ci to nedostaneme aj my :roll: boli spolu min. tyzden na oslave :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.3.10 19:09

ahojky holky!

No tak to se taky snažím jí to nejdřív vysvětlit, jasně že jo, ale většinou, když to nejde, tak tu trpělivost hodně hledám… ale rozhodně nebiju za každou blbost, řekla bych, že jsem tolerantnější než jiní (po těch scénách vycvičená :-)), ale někdy mě tak vytočí, že jí pěkně zřežu…
ale jinak klepu, když jí řeknu, například, aby nešlapala do kaluže, tak do ní taky nešlápne - zatím, tak jsem za to ráda…

No se školkou to bude jednoduchý… ještě jsem nikam nevolala, ale co tu jsou maminy a bavíme se v centru, tak mi v podstatě bylo řečeno, že se ani nemusím snažit, že je nával a pokud nepracuju, tak nemám šanci… no ale zkusím to, no… uvidíme… jen je to takový zvláštní… svěřit život svýho dítěte do rukou někoho, koho jsem v životě neviděla… no budu si muset zvyknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí