Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, holky,
u nás je taky po narozeninové oslavě - Ellinka má sice narozky až v úterý, ale slavili jsme už dnes.
Nebyla sice ani výzdoba ani balonky, ale myslím, že toho i tak mám poslední dobou docela dost ![]()
Udělala jsem hromadu řízků a bramborový salát tradiční jablečný pudingový dort - hlavní ořechový dort dělala babička.
Ellika od nás dostala „dospělácké“ lego, od babičky knížku, baťůžek a první šití (takové ty dřevěné obrázky na provlíkání) a asi největší radost jí udělal domeček - farma od Playmobilu, který dostala od švagrové a dětí. Bylo to moc prima dopoledne. Šíma byl vykulený, měl strašnou radost, že se něco děje
A Ellinka běhala s Luckou a Tomem a chovala se jako o dva roky starší ![]()
Damulkovi přejeme, ať se brzy uzdraví, holkám oslaveňkyním VŠECHNO NEJLEPŠÍ a holkám těhulkám držíme palce!!!
my budeme slavit až za tři týdny
Nikol a jak to krájení potravin funguje?ještě jsem to nikde neviděla
, jinak fotky krásné ![]()
Ty jo, holky vy teda děláte megaoslavy!
To my na to nejsme. U nás se nikdy nic moc neslavilo, tak nebude slavit ani Danka. Dostane dort a dárky a bude.
![]()
Já mám třeba narozeniny dneska. Martin si ale spletl datum a dostala jsem dárek už v pátek.
A to prosím takovej, že mi zabalil krém na můj vyvrknutej palec…
![]()
Holky! Tak ta moje hvězda dneska úplně bez breku!!!! Cestou si dokonce poskakovala!!
![]()
Dneska budou mít k svačině drožďovou pomazánku. Smrdělo to tam úplně všude.
Aspoň holka ochutná něco jinýho. Tohle by teda doma nedostala… ![]()
ahojky
Bedru - jsou to kousky „ovoce a zeleniny“ spojený k sobě suchým zipem a ty to nožem odděluješ
. Na FB se na to ptala Blanka, podívej se na naše narozeninový fotečky, Terka to tam krájí, tak jsem jí dala pár odkazů co jsem našla na netu ![]()
Vendul - tak to jsou dobrý zprávy, dobře že si zvykla ![]()
A u nás se taky nikdy nic neslavilo a vím jak mě to mrzelo když jsem byla malá… tak jsem si to teď užila, těšila se a Terce se to moc líbilo, fotečky super, tak co
… jen ať si to užívá, je to jednou za rok
… a dokud to půjde a bude to chtít, bude výzdoba i dort…
Ahooooooj…
Daneček si už druhý den hraje úúúúplně sááám… Jsem v naprostým šoku… Sem tam se přijde ujistit, jestli jsem pořád na tom samém místě, ale jinak je zalezlej v autě a cosi tam kuchtí… Nechci ho rušit a užívám si klíííííííd… ![]()
Objednala jsem mu z netu nějaké knížky, aby nedostal jen tu klouzačku a hadry… Koupila jsem mu plyšový batoh, panč mě nebaví po kabelce neustále tahat pití, plenu, auto a nějakou ňamku… Tak už si to chlapeček bude nosit sám… A hlavně, jak jsem tu měla kamarádky syna, tak ten už chodí do školy a jak viděl, že Pavlík nosí tašku, rval si na záda vše, co mu přišlo pod ruku…
![]()
ahojík holky,
tak my jsme měli takový náročnější,ale o to příjemnější víkend. V sobotu jsme slavili první kolo Sárinčiných a mých narozenin a v neděli jsme byli pozvané ke kamarádce,co se jí v listopadu narodilo miminko. Tak hormony pracovaly na plné obrátky, malá byla naprosto skvělá,pořád si miminko hladila, pusinkovala,chovala za mojí asistence,no byla vážně skvělá,až mi holky říkaly,že by to chtělo sourozence, ha vtipálci
nepociťovala jsem,že by to ještě mělo přijít
prostě to ve mě ještě není…
Dneska jsme byli skoro celý den venku, bylo nádherně, teda aspoň tady u nás na Moravě,nevím jak u vás
Tak jsme byli na hřišti, hráli jsme fotbal
na pískovišti,no měla toho plné zuby jak šla domů a maminka ještě víc
![]()
„VENDULCE OBR GRATULACE K NAROZENINÁM .{color: fuchsia}“
![]()
NIKI-krásná oslavička podle foteček a jde vidět,že jste si to perfektně užili a přesně,jak jsi psala, některé z nás si to v dětství neužili,tak to vynahrazujeme svým dětem
a tak to má být, dárky super
, malá je naprosto skvělá,zlatíčko
![]()
LUCI-hele,tak toto tady ani nepiš nebo tě sežeru jo
já chci takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý,aby si Sára hrála sama
tak na to si ještě chvíli asi počkám
ale jinak tichá závist,ale v dobrém a tu kávičku si dej i za mě ju??
![]()
MARCI-já si myslím,že taková krásná oslava stačí, jídla taky dost podle toho co čtu
hlavně,že si to užívají děti
![]()
další fotky z oslav dodám o víkendu,to bude další oslava a to u našich ![]()