Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
867
22.2.10 08:18

bléééééé :-P :-P :lol: :lol: :lol: :lol:

MACKO - tak ještě jednou… Vše nejlepšííííí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.2.10 08:59

Já se taky přidávám!!!!

vŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁÁÁÁÁÁM :srdce: :srdce: :srdce: :huban: :huban: :huban:

jo a ženy dneska jsem našla článek na netu - husté - Mací a jestli jsi na FLeru aktivní nebo víš kdo je, radši to pošli dál :roll: :-? …

http://www.novinky.cz/…ternetu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
22.2.10 11:44

Ahoj holky!

Danule má za sebou první zkušební den v jeslích! Necelý 2 hodiny tam byla a byla totálně v pohodě. Celou cestu domů vyřvávala děti…děti… :-D :-D :-D Takže to vypadá, že se těší i na zítra.

Nikolaa - ale prosím tě. Vždyť tam píšou, že se to přivydělávajících matek v podstatě netýká!! Z příjmu do cca 140tis. stejně nevychází k placení žádná daň. :wink: :wink: Tam jde o kšeftaře a novinář z toho udělal bublinu. Za mnou přišel jeden starožitník, že na něj kvůli prodejům na aukru přišli na kontrolu. On tam ale točí zboží za milion ročně. :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
22.2.10 12:09

:lol: Nazdar děvčata, tak já vám píšu z práce. Vendulko Petr říkal, že Verča ze záčátku chtěla tatínka ale zlobila jenom chvilku, pak byla hodná. Petr říkal, že jste se seznámili, doufám, že byl na tebe milý. :lol: Říkáš, že máš z toho dobrý pocit. No snad si zvyknou rychle, prdolky naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
22.2.10 12:15

Ahoj, holky,

moc díky za přání k narozeninám!!!! :dance: :dance: :dance:

Niki, já s tím článkem i zákrokem souhlasím. Nemyslím si, že je to bublina a rozhodně tady nejde o mě na Fleru nebo na MMB, ale o lidi, kteří opravdu kšeftují ve velkém a moc dobře vědí, že už dávno měli řešit živnostenský list, daně a pojištění… Je to drsné, ale je to tak. Když jsem dělala na ŽL překlady jako studentka na VŠ, taky jsem musela platit pojištění. A přitom jsem byla ráda, že vůbec žiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
22.2.10 13:07

Stejfa - to víš, že byl milej! Musel, protože ví, že mě budete potřebovat… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A s Verčou to bylo vtipný, protože paní učitelka říkala, že byla rozčílená. :lol: :lol: :lol: Ona nebyla smutná, ona byla rozčílená… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Macka - já jsem s tou bublinou myslela to, že v tom článku zbytečně řeší a straší ty matky, co sem tam něco prodaj. To že má platit daně starožitník, kterej na aukru otočí milion je snad každému jasné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.2.10 13:16

Stejfko - jééé, tak už jsi teda normálně zapojená v pracovním procesu?

Vendul - já si myslím, že je to těm dětem úplně jedno, pokud to teda nejsou mamánci :D

no a já vím že se tam píše o velkých rybách, ale pokud je limit 20000 ročně, tak za měsíc to teda není žádná pálka. Stačí prodat pár dek je to. Spíš mě štve, že se zase s velkýma rybama svezou ti, co sotva chrčí… to je vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
22.2.10 13:32

holky ty jo vy uz normalne makate.no at se vam to libi nekdy bych teda taky menila ale ja mam ted jinou praci ze? :roll: :roll: :roll:

No taky na me dojde. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
22.2.10 13:46

Nikolaa - 20tis. to je jen marže, ne celá tržba. Jen to co si nahazuješ na tu věc. A podle toho, co řešila ta kontrola u který tak trošku asistuju, tak oni si vyjedou třeba z aukra jednoho prodejce a kouknou na to, jestli se jim to vyplatí. Jsem už psala, že ten starožitník tam prodal za milion a celkem asi 500 věcí. Finanční úřad nemá kapacitu si došlápnout na každou deku. :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.2.10 13:57

vendul - aha… tak to by ta čátka musela být stokrát vyšší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
22.2.10 14:54

Vendulko on je milý skoro pořád, teda aspoň na jiné ženské. ale co nadělám. Doufám, že nebude steklá každý den, kdo ví pokom to má. :think:

Lost jo jo pracuji už naplno,ale žádný strach neztrhám se tady. to spíž, že tady musím být. Co nevidět končím, už se těším na Verču. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
22.2.10 21:41

ČAU HOLKÝÝÝ,
HLÁSÍM SE Z PELECHU,JSU POSRANÁ A ZABLU.. ASI STŘEVNÍ CHŘIPAJZNA,JE TOHO TEď CELÉ ZLÍNSKO,TAK ABYCH JÁ NEBYLA VÝJIMKA :roll: :roll: ZÍTRA MÁM JÍT K HOLIČCE,TAK DOUFÁM,ŽE UŽ TO BUDE O.K.,DNESKA UŽ SE TO DALO,TEď JSEM DOJEDLA A NIC,TAK SNAD :wink:
MARCELKO- VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM :huban: :huban: :huban:
 http://www.celysvet.cz/…e/s10451.gif

STEJFI,VENDY- GRATULKA OBR K JESLIČKÁM A NEPOTŘEBA MATEK :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
23.2.10 09:14

Ahoj holky,

tak druhý díl příběhu „jesle“. Danule dneska udělala scénku jak blázen a Verča vběhla do herny, ani se nestačila rozloučit s tátou. :-) :-) :-) :-)
Ale učitelky tam jsou skvělý. Mají přístup „žádné sraní s mladou paní…“ :wink: :wink: :wink: A to mi naprosto vyhovuje. Chytla Danuli do náruče a s prohlášením, no jo, ono jí to došlo a že to bude dobré, mi bouchla dveřma před ksichtem… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
23.2.10 09:32

Ahojte,
tak já se zase vybíjela, tak se jdu pochlubit… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
23.2.10 09:36

já jsem zvědavá na nás… Jsme domluvený na jeslích, že to zkusíme, ale … on je takej zvláštní mámo-tatánek… :roll:
A jak e Vám holky líbí v práci??
A co Vy ostatní, jak se máte?? :)
Jinak POLY, buď v klidu, já to měla s Damulkou před 14-ti dny… Začal malej, to jsme usnuli vyčerpáním v sedě na gauči… A já začala druhej den… A bylo to žůůůůůžo… :lol: Tak se brzo uzdrav… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí