Poradna duly
Jana Čurdová
Já se taky přidávám!!!!
vŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁÁÁÁÁÁM
![]()
jo a ženy dneska jsem našla článek na netu - husté - Mací a jestli jsi na FLeru aktivní nebo víš kdo je, radši to pošli dál
…
Ahoj holky!
Danule má za sebou první zkušební den v jeslích! Necelý 2 hodiny tam byla a byla totálně v pohodě. Celou cestu domů vyřvávala děti…děti…
Takže to vypadá, že se těší i na zítra.
Nikolaa - ale prosím tě. Vždyť tam píšou, že se to přivydělávajících matek v podstatě netýká!! Z příjmu do cca 140tis. stejně nevychází k placení žádná daň.
Tam jde o kšeftaře a novinář z toho udělal bublinu. Za mnou přišel jeden starožitník, že na něj kvůli prodejům na aukru přišli na kontrolu. On tam ale točí zboží za milion ročně.
![]()
Nazdar děvčata, tak já vám píšu z práce. Vendulko Petr říkal, že Verča ze záčátku chtěla tatínka ale zlobila jenom chvilku, pak byla hodná. Petr říkal, že jste se seznámili, doufám, že byl na tebe milý.
Říkáš, že máš z toho dobrý pocit. No snad si zvyknou rychle, prdolky naše.
Ahoj, holky,
moc díky za přání k narozeninám!!!!
![]()
Niki, já s tím článkem i zákrokem souhlasím. Nemyslím si, že je to bublina a rozhodně tady nejde o mě na Fleru nebo na MMB, ale o lidi, kteří opravdu kšeftují ve velkém a moc dobře vědí, že už dávno měli řešit živnostenský list, daně a pojištění… Je to drsné, ale je to tak. Když jsem dělala na ŽL překlady jako studentka na VŠ, taky jsem musela platit pojištění. A přitom jsem byla ráda, že vůbec žiju…
Stejfa - to víš, že byl milej! Musel, protože ví, že mě budete potřebovat…
![]()
A s Verčou to bylo vtipný, protože paní učitelka říkala, že byla rozčílená.
Ona nebyla smutná, ona byla rozčílená…
![]()
Macka - já jsem s tou bublinou myslela to, že v tom článku zbytečně řeší a straší ty matky, co sem tam něco prodaj. To že má platit daně starožitník, kterej na aukru otočí milion je snad každému jasné…
Stejfko - jééé, tak už jsi teda normálně zapojená v pracovním procesu?
Vendul - já si myslím, že je to těm dětem úplně jedno, pokud to teda nejsou mamánci ![]()
no a já vím že se tam píše o velkých rybách, ale pokud je limit 20000 ročně, tak za měsíc to teda není žádná pálka. Stačí prodat pár dek je to. Spíš mě štve, že se zase s velkýma rybama svezou ti, co sotva chrčí… to je vše…
holky ty jo vy uz normalne makate.no at se vam to libi nekdy bych teda taky menila ale ja mam ted jinou praci ze?
![]()
No taky na me dojde.
![]()
Nikolaa - 20tis. to je jen marže, ne celá tržba. Jen to co si nahazuješ na tu věc. A podle toho, co řešila ta kontrola u který tak trošku asistuju, tak oni si vyjedou třeba z aukra jednoho prodejce a kouknou na to, jestli se jim to vyplatí. Jsem už psala, že ten starožitník tam prodal za milion a celkem asi 500 věcí. Finanční úřad nemá kapacitu si došlápnout na každou deku.
![]()
Vendulko on je milý skoro pořád, teda aspoň na jiné ženské. ale co nadělám. Doufám, že nebude steklá každý den, kdo ví pokom to má. ![]()
Lost jo jo pracuji už naplno,ale žádný strach neztrhám se tady. to spíž, že tady musím být. Co nevidět končím, už se těším na Verču. ![]()
ČAU HOLKÝÝÝ,
HLÁSÍM SE Z PELECHU,JSU POSRANÁ A ZABLU.. ASI STŘEVNÍ CHŘIPAJZNA,JE TOHO TEď CELÉ ZLÍNSKO,TAK ABYCH JÁ NEBYLA VÝJIMKA
ZÍTRA MÁM JÍT K HOLIČCE,TAK DOUFÁM,ŽE UŽ TO BUDE O.K.,DNESKA UŽ SE TO DALO,TEď JSEM DOJEDLA A NIC,TAK SNAD ![]()
MARCELKO- VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM
![]()
http://www.celysvet.cz/…e/s10451.gif
STEJFI,VENDY- GRATULKA OBR K JESLIČKÁM A NEPOTŘEBA MATEK
![]()
Ahoj holky,
tak druhý díl příběhu „jesle“. Danule dneska udělala scénku jak blázen a Verča vběhla do herny, ani se nestačila rozloučit s tátou.
![]()
Ale učitelky tam jsou skvělý. Mají přístup „žádné sraní s mladou paní…“
A to mi naprosto vyhovuje. Chytla Danuli do náruče a s prohlášením, no jo, ono jí to došlo a že to bude dobré, mi bouchla dveřma před ksichtem…
![]()
já jsem zvědavá na nás… Jsme domluvený na jeslích, že to zkusíme, ale … on je takej zvláštní mámo-tatánek… ![]()
A jak e Vám holky líbí v práci??
A co Vy ostatní, jak se máte?? ![]()
Jinak POLY, buď v klidu, já to měla s Damulkou před 14-ti dny… Začal malej, to jsme usnuli vyčerpáním v sedě na gauči… A já začala druhej den… A bylo to žůůůůůžo…
Tak se brzo uzdrav… ![]()