Poradna duly
Jana Čurdová
AHOJ MAMINY,
TAK MY OPĚT RÝMUJEME
AŤ UŽ JE JARO NEBO MĚ UŽ ODVEZOU
![]()
MACI-TEDA JAKO,ŽE JSI ŠIKOVNÁ TO JSEM VĚDĚLA,ALE TY JSI FAKT FRAJERKA JAK BLÁZEN,PROSTĚ NAPROSTO DOKONALÉ OD HLAVY AŽ K BOTKÁM, PUNČOCHÁČE BOMBA,PROSTĚ SUPER, ŠIKULENKA
HELE A STROMEK NESOMRUJ,UDĚLEJ SI
![]()
NIKI-TAK JAKO TY PUNČOCHÁČE KOMENTOVAT NEBUDU,TO JE POCHOPITELNÉ,ŽE BY JSI KOUPILA SVISLÉ PRUHY
TO BYLA TAKOVÁ VSUVKA JEN
![]()
LUCI-NO PARÁDIČKA,JSI MOC ŠIKOVNÁ,OPRAVDU KRÁSNÉ. A DOTAZ,KDE SE DĚLAJÍ TAKOVÉ DĚTI S VLÁSKAMA JAK PANENKA???
JÁ CI TAKÝÝÝÝÝÝÝ
![]()
HELE LOST-NEŠTVI MĚ S TOU PROPLACENOU DOVOLENOU JO?? TAKY CHCIIIIIIIIIIIIIII, JÁ CI PENÍZKY
![]()
JO A JEŠTĚ SE CHCI POCHLUBIT TROŠKU,VČERA JSEM BYLA NA KURZU,TZV. KORÁLKOVÁNÍ,TAK JSME SI TAM UDĚLALA DVOJE NAUŠNICE,TAK MĚ NEHAŇTE MOC,ALE JSEM NA SEBE PYŠNÁ, SNAD TA FOTKA NEBUDE MOC ROZMAZANÁ ![]()
tak maci mam te na skypu i icq takze az budes mit cas tak pisni.
![]()
Ahojky,
teda holky vy jste čšikovný, Lucka i Macka, no mě se o tom ani zdát nemůže.
holky my jsme taky nemocný…jenomže bez dudlíka je to utrpení, v noci řve, úplně histericky ječí a během dne spí jen 50 minut a konec. Usínání už nekomentuju, to trvá 1,5 hodiny, mezitím mi dojdou nervy a řvu na ní a v noci začíná cca kolem 11 a vzbudí se tak 3 x . Normálně bych jí ho nejraději znova vrátila, ať ho má až do 15, hlavně ať je klid. Tak jen tak v rychlosti, už slyším, jak v koupelně zase pláče, musím zasáhnout…
Pa
Poly promiň, zapomněla jsem na náušnice, taky moc pěkný a kurz super, škoda, u nás nic není.
děkuji moc za pochvalu.
Katy-jen jsem ti chtěla napsat,že jsem malou měla jednu dobu už bez dudlíku,ale jak jí začaly růst teď ty zadní stoličky,tak jsem to vzdala a dudlík jí vrátila, ale poute na spaní. Vysvětlila jsem jí,že jak ráno vstane,tak dudlík musí nechat v postýlce a dostane ho vždy, když půjde hajat,tak zatím klepu, dobré. Teď bych jí chtěla pomalinku odnaučovat od dudlíku na denní spaní a po nějaké době i na noc. Víš, ony některé děti na to chtějí čas, nejsou všechny tak chápavé a rychle odnučitelné, s tím se prostě smiř, myslím,že na to mají ještě čas. Bylo by lepší,kdyby ona sama se dudlíku vzdala dobrovolně,ale chápu,že je to těžké, vidím to u nás. Tak bojuj
![]()
Holky ja dudlika neresim.ma ho bo od ty doby co je sara ho ma va puse zase.
No co se da delat na ven ho ale nedostava ani kdyz nekam jedeme tak to nechavame dudana doma.
![]()
čau holky, no já se picnu, tak si furt řikám, že mi nikdo neodpovídá a když si to tu teda pracně najdu, tak zjistím, že se tu kecá o život ![]()
Holky, kamarádka je normálně zaměstnaná, žádná mateřská. Dělá kadeřnici a právě je placená za lidi, takže se jí dovolená vůbec nevyplatí. Ona jí vůbec nechce, aby měla prachy, tak musí makat, takže se mě ptala, jeslti jde, že by jí nechlala propadnout. Ale její šéfka chce, aby si jí vybrala… tak důležitý je, že vím, že si jí může nechat propadnout a že to jde
. DÍKY VÁM
Jsem věděla že na fóru s těhotenstvím něco takového najdu
![]()
No a Poly - naušnice NEMÁJÍ CHYBU!!! Šikovná to matka
- holky teda my se nezdáme
. Taky mám ruce levý jak štoudev a šiju tady Terce povlak a i tu žirafku jsem už dokončila, ale musím jí ještě poupravit, fakt to byl záhul…
No a co se dělo dál nevím, tak mě omluvte ![]()
Jo ještě Damulkovy fotečky!!! Taky super!!! ![]()
holky, ale ona se po něm neptá, už ho nemá měsíc a vůbec si na něj nevzpomene, jen je prostě uplakaná a nedá se tak rychle utišit. před tím jsem šoupla dudána a byl hned klid a teď musím rosku vzbudit, aby se uklidnila, že se nic neděje a spíme dál.
jo a zuby rostou taky, to si stěžuje každý den a i v noci se budí a říká, že jí bolí zoubek, tak jí dovoluji okusovat takovou menší lžičku, narve si ji až za 4 a je spokojená.
Nazdar maminy, já dudlík neřeším, má ho jenom na spaní už dlouho. necháváme ho taky v postýlce když se vzbudí.
Poly naušničky jsou parádní.
![]()
Dneska jsme ráno brzo vstávali, museli jsme na preventívní prohlídky k doktorce a i já na vstupní do práce. Holky v pondělí mě to už začíná.
doufám, že nezaspím hned první den a Veronika to v jesličkách vydrží. Myslíte, že jí mám do jesliček přibalit i dudlíka????
Stejfo - mě to taky čeká … jesle … dudlíka raději přibalím, má ho jen na spaní, ale hlavně ať je spokojený a líbí se mu tam. Třeba když uvidí, že ostatní děti ho nemají, tak ho taky nebude chtít … on tam bude nejmladší ![]()