Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Lucko my v práci dneska řešíme záskok co tady byl za mě. Je to holka co se vrátila taky po mateřské, takže má taky dobu neurčitou, ale dělala na jiné pozici před mateřskou a ted po mém nástupe to vypadá, že jí budou muset vyhodit. Nemají totiž pro ní volné místo. Mám z toho divný pocit, ale můžu být ráda, že nevyhodí mě. ![]()
Jak psala Vendulka Verča se prí nestihla s tátou ani rozloučit. Dooufám, že jí to vydrží. ![]()
Lucko ty se doma nudíš???? Ale si šikulka, to já nato nejsem. Já tak zahrádka, kolo ale výtvory žádné. ![]()
stejfa píše:
Lucko ty se doma nudíš???? Ale si šikulka, to já nato nejsem. Já tak zahrádka, kolo ale výtvory žádné.
nene, to opravdu nenudím…
Je to perfektní relax… Dělám to večer, když Damu chrapouní… Parádně si u toho odpočinu - jen mi dochází materiál
![]()
Luci, už jsem psala na na facebooku - máš to moooc hezký. A to s tím relaxem naprosto, ale naprosto chápu!!!
Lucinko-ty jsi táááááááááák šikovná moc
vypadá to nádherně. A máš recht,už jsem to tady i psala,že můj nade mnou kroutí hlavou,že nejdu spát a pořád tady něco piplám, ale ten relax, to je nádhera
![]()
Jeslíčkářky-vy jste tak šikovné,já nechci vidět naši malou žabu ve školce,to bude vyrbajs,ale jak psala Stejfa nebo Vendy,ony ty učitelky se moc nemažou, u nás jsem to zažila už taky párkrát,když chodíme na procházky kolem školky
![]()
no a jinak teda poserinkaná už nejsem
tak zkouším co bříško vydrží, cpu se zabijačkou,tak uvidím kam to dospěje. Holky,já vím,že bych neměla,ale já mám na ni takovou chuť
![]()
Lucko relax beru, já nato nemám. Nemám nervy se pyplat s něčím takovým.Ted máme udělat jenom řetěz na cvičení z papírků a vůbec se mě do toho nechce, tak snad aspon 2-3 metry dokopy dám.
Poly to víš, že to zvládnete, učitelky si poradí. Jenom ráno musím odejít dříve než Verča vstane,jinak by dělala rambajs. Vždycky ji slyším, jak na mě volá a taťka jí uklidňuje.
Jéééé Stejfo, tos mě uklidnila, že Verča po tobě taky teskní!!! Tak to mě přivedlo na myšlenku, že kdyby Danuli do jeslí vodil táta, tak by to asi probíhalo lépe.
Dneska zase brečela. Ach jo.
Jsem z toho na nervy. To kdyby mi někdo řekl, tak mu nebudu věřit.
Ale stejně si myslím, že když brečí teď, tak by brečela i ve 3letech ve školce. No ale s těma ženskejma z pískoviště, co ze mě udělaly matku Herodesku to rozebírat nemůžu…
![]()
vse nejlepsi ke 2narozeninam katke od misurdy.At jste zdravi a at mas zdraveho bratricka nebo sestricku.
![]()
vendul a ty nejsi zadna matka herodeska co tam mate s prominutim za kravy?
![]()
čauuuu holkyyy!!!já vás hrozně flákám
![]()
Tak máme Robíka nemocného.Měl horečky a krchlá.Dostal penicilin.Já teda nevím,mě se mu ho moc dávat nechce.Ještě mi nikdy nemarodil
Ale doktorka snad ví co dělá ne?..Jsem trochu naštvaná,nebo spíš mrzutá,poněvadž jsme měli v sobotu začít s plaváním.Tak nic nebude.Mimochodem,Robík vůbec nevypadá na to,že by mu něco bylo.Energie má i za mě.
Já furt běhám na záchůdek
včera ro byl ale opravdu extrem,tak snad těhu probíhá jak má,v pondělí jdu k dr. teprv na potvrzení,tak se moc těším i trochu bojím.
Jinak Luci chválím tvoření a tiše závidím,já už na to nemám čas.Měla bych se učit :/
Vendul: jak co se tim pipkám nelíbí?že dáváš malou do jeslí?chjo
S takovýma bych se vůbec nebavila
Jinak ve školce uvidíte,jsou ty naše zlatíčka úplně jiný.Jak se bou beru Robíka na praxe,tak to je úžasný.
A KATUŠCE VŠE NEEEEEEEEJ K NAROZKÁM .{color: red}
![]()
Ahojky, Vendulko nedělej si hlavu, ženský jsou různé a takovéto nestojí ani za zamyšlení. nevíš jak to zvládla dneska Verča, ještě jsem nemluvila s Petrem. No jsem zvědavá a Danule si určitě zvykne. V pátek tam budou préj už spinkat.
Katušce vše nejlepšíííííí.
![]()
ahojík,
OBR GRATULACE KATUŠCE KE DRUHÉMU ROČKU
![]()
Vendy-tak malinká pláče jo??Tak právě tohoto já se děsně bojím, já jsu skrz toto děsná cíťa
Vím,že to dítě pláče jen chvíli a pak jak je mezi děckama už je to v poho,ale ta matka si to bere jinak no
teda aspoŇ já, vím,že to nedám,asi bude muset vodit Pavel
![]()
WERI-to víš,že to je jak má být a že máš obavy,tak to je na místě,toho se bojí každá mamina,i ta co je těhu poprvé, určitě to bude o.k., jak blujancuješ,tak to bude fajn
a s Robíkem držím palečky,snad to poleví brzy
![]()
zdravím holky,
měli jsme ted náročný týden, slavili mamčiny narozky, objednávali výměnu plastových oken a já s terčou máme rýmu, ale už je to lepší, dneska jsme byly v solné jezkyni, tak mám pocit, že mě to tam protáhlo
přidáváme se ke gratulacím Katušce k 2. narozeninkám!!!!
Bedru- v klidu,tady se prakticky nic nedělo za tvé nepřítomnosti
![]()