Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
23.2.10 13:15

Ahojky,

Lucko my v práci dneska řešíme záskok co tady byl za mě. Je to holka co se vrátila taky po mateřské, takže má taky dobu neurčitou, ale dělala na jiné pozici před mateřskou a ted po mém nástupe to vypadá, že jí budou muset vyhodit. Nemají totiž pro ní volné místo. Mám z toho divný pocit, ale můžu být ráda, že nevyhodí mě. :-?

Jak psala Vendulka Verča se prí nestihla s tátou ani rozloučit. Dooufám, že jí to vydrží. :lol:

Lucko ty se doma nudíš???? Ale si šikulka, to já nato nejsem. Já tak zahrádka, kolo ale výtvory žádné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
23.2.10 17:02
stejfa píše:
Lucko ty se doma nudíš???? Ale si šikulka, to já nato nejsem. Já tak zahrádka, kolo ale výtvory žádné. :nevim:

:lol: :lol: nene, to opravdu nenudím… :lol: Je to perfektní relax… Dělám to večer, když Damu chrapouní… Parádně si u toho odpočinu - jen mi dochází materiál :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
23.2.10 20:08

Luci, už jsem psala na na facebooku - máš to moooc hezký. A to s tím relaxem naprosto, ale naprosto chápu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
23.2.10 21:23

Lucinko-ty jsi táááááááááák šikovná moc :palec: :huban: :potlesk: vypadá to nádherně. A máš recht,už jsem to tady i psala,že můj nade mnou kroutí hlavou,že nejdu spát a pořád tady něco piplám, ale ten relax, to je nádhera :palec: :pankac:
Jeslíčkářky-vy jste tak šikovné,já nechci vidět naši malou žabu ve školce,to bude vyrbajs,ale jak psala Stejfa nebo Vendy,ony ty učitelky se moc nemažou, u nás jsem to zažila už taky párkrát,když chodíme na procházky kolem školky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
23.2.10 21:24

no a jinak teda poserinkaná už nejsem :palec: tak zkouším co bříško vydrží, cpu se zabijačkou,tak uvidím kam to dospěje. Holky,já vím,že bych neměla,ale já mám na ni takovou chuť :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
24.2.10 10:17

Lucko relax beru, já nato nemám. Nemám nervy se pyplat s něčím takovým.Ted máme udělat jenom řetěz na cvičení z papírků a vůbec se mě do toho nechce, tak snad aspon 2-3 metry dokopy dám.

Poly to víš, že to zvládnete, učitelky si poradí. Jenom ráno musím odejít dříve než Verča vstane,jinak by dělala rambajs. Vždycky ji slyším, jak na mě volá a taťka jí uklidňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
24.2.10 10:22

Jéééé Stejfo, tos mě uklidnila, že Verča po tobě taky teskní!!! Tak to mě přivedlo na myšlenku, že kdyby Danuli do jeslí vodil táta, tak by to asi probíhalo lépe. :nevim: :nevim: :nevim: Dneska zase brečela. Ach jo. :cry: :cry: :cry: Jsem z toho na nervy. To kdyby mi někdo řekl, tak mu nebudu věřit. :lol: :lol: :lol: Ale stejně si myslím, že když brečí teď, tak by brečela i ve 3letech ve školce. No ale s těma ženskejma z pískoviště, co ze mě udělaly matku Herodesku to rozebírat nemůžu… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
24.2.10 11:24

vse nejlepsi ke 2narozeninam katke od misurdy.At jste zdravi a at mas zdraveho bratricka nebo sestricku. :kytka: :kytka: :kytka: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
24.2.10 11:26

vendul a ty nejsi zadna matka herodeska co tam mate s prominutim za kravy? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
24.2.10 11:50

čauuuu holkyyy!!!já vás hrozně flákám :oops: :oops: :oops:

Tak máme Robíka nemocného.Měl horečky a krchlá.Dostal penicilin.Já teda nevím,mě se mu ho moc dávat nechce.Ještě mi nikdy nemarodil :nevim: Ale doktorka snad ví co dělá ne?..Jsem trochu naštvaná,nebo spíš mrzutá,poněvadž jsme měli v sobotu začít s plaváním.Tak nic nebude.Mimochodem,Robík vůbec nevypadá na to,že by mu něco bylo.Energie má i za mě.
Já furt běhám na záchůdek :poblion: :poblion: včera ro byl ale opravdu extrem,tak snad těhu probíhá jak má,v pondělí jdu k dr. teprv na potvrzení,tak se moc těším i trochu bojím.

Jinak Luci chválím tvoření a tiše závidím,já už na to nemám čas.Měla bych se učit :/

Vendul: jak co se tim pipkám nelíbí?že dáváš malou do jeslí?chjo :roll: S takovýma bych se vůbec nebavila

Jinak ve školce uvidíte,jsou ty naše zlatíčka úplně jiný.Jak se bou beru Robíka na praxe,tak to je úžasný.

A KATUŠCE VŠE NEEEEEEEEJ K NAROZKÁM .{color: red} :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
24.2.10 13:53

Ahojky, Vendulko nedělej si hlavu, ženský jsou různé a takovéto nestojí ani za zamyšlení. nevíš jak to zvládla dneska Verča, ještě jsem nemluvila s Petrem. No jsem zvědavá a Danule si určitě zvykne. V pátek tam budou préj už spinkat.

Katušce vše nejlepšíííííí. :kytka: :kytka: :kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
24.2.10 19:44

Katušce vše nejlepšííííí :dance: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
24.2.10 20:31

ahojík,
OBR GRATULACE KATUŠCE KE DRUHÉMU ROČKU :kytka: :kytka: :kytka:

Vendy-tak malinká pláče jo??Tak právě tohoto já se děsně bojím, já jsu skrz toto děsná cíťa :roll: :roll: Vím,že to dítě pláče jen chvíli a pak jak je mezi děckama už je to v poho,ale ta matka si to bere jinak no :nevim: :nevim: teda aspoŇ já, vím,že to nedám,asi bude muset vodit Pavel :lol: :lol: :lol: :lol:

WERI-to víš,že to je jak má být a že máš obavy,tak to je na místě,toho se bojí každá mamina,i ta co je těhu poprvé, určitě to bude o.k., jak blujancuješ,tak to bude fajn :palec: :mrgreen: :mrgreen: a s Robíkem držím palečky,snad to poleví brzy :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
24.2.10 20:42

zdravím holky,

měli jsme ted náročný týden, slavili mamčiny narozky, objednávali výměnu plastových oken a já s terčou máme rýmu, ale už je to lepší, dneska jsme byly v solné jezkyni, tak mám pocit, že mě to tam protáhlo

přidáváme se ke gratulacím Katušce k 2. narozeninkám!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
24.2.10 21:32

Bedru- v klidu,tady se prakticky nic nedělo za tvé nepřítomnosti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí