Poradna duly
Jana Čurdová
Mací já už jsem ti to hodnotila, jaká jsi jednička
, jen mi řekni, jak to,ž e jsi trefila ty punčocháče do barvy? To jste takový měli nebo jsi scháněla??? Protože žádná sranda teda! Jsi prostě mega šikula… no a doufej, že ti to děti aspoň v budoucnu vrátěj
… do smrti tě budou nosit na rukách
![]()
Ahoj holky, tak já jen v rychlosti ![]()
1.3 už nastupuji na plný úvazek do práce … ufff mám z toho docela děs
Jonášek nastupuje do jeslí až od dubna, tak ten měsíc bude dopoledne hlídat kamarádka, co má skoro tříletou holčičku a odpoledne moje mamka … dám vědět, jak to zvládám, snad to bude OK
Nejvíc se bojím toho, že najednou budu celý den bez Jonáška, tak jak to psychicky zvládnu. Je to ještě prcek ![]()
Jinak zatím ještě nenočníkujeme … pořád to bojkotuje. Ještě se ani jednou nevyčůral, ani nevykakal do nočníku
Mluvení taky nic moc … prostě lenoch
On prostě mluví, jen když chce … měsíc žvatlá a pak najednou řekne kočce „čita (Pišta) jdi dolů“ … a to dost zřetelně .. no má to prostě jinak ![]()
Tak já se zas ozvu … pa ![]()
Niki máme tady punčochovej obchůdek na Lužinách, tak jsem tam šla a koupila tyhle podkolenky. Originál Fanynka má ale červeno-žlutý pruhovaný. Ty ale neměli.
Mací - vím, že to není originál, ale je to maximálně podobný. Při mým štěstí bych měla pruhy svisle
![]()
No holky zdravim.
Maci kostym super na tohle vse sem ja leva.
Elca je super.A at se ti deticky srovnaji.Co simon uz ma nejaky rezim lepsi?
Niki nic si z toho nedelej ne kazdy muze byt nadany na tohle i kdyz ty mas co rikat vzdyt ti to teda taky jde s vytvorama cos delala.No ne?
hele a holky sice mysli ze anel tady nebyla ani nepamatuji ale nostalgicky vzpominam jak to bylo pred 2rokama a zacinala s poraodama.Luccko vse nej ke 2rockum.
![]()
i kdyz prvni byla verca v tom prosinci.
![]()
Lost, tak jsem asi pořád unavená, ale abolutně jsem nepobrala tvůj poslední odstavec
… ale to neznamená, že je to tebou, spíš bych to přisuzovala sobě
![]()
No a s těma mýma výtvorama… chce to ještě hóódně hóódně praxe…
jo a Lenko - držím palce, abys to zvládla, upřímně já si nedovedu představit jak chodí do školky natož abych ještě pracovala… snad si ale brzo zvyknu…
ale já s těma školkama pořád nevím. Nikdo mio pořádně neporadí a já nevím kdy jsou zápisy, jak se školka vybírá a vůbec…
nejsem moc ukecaná, zápěstí pořád v háji, dneska půjdu shánět ortézu, páč ten fáč je k ničemu… chjo… tak p aztím
Niki Lucka od anel ma 2roky mozna sem to blbe napsala no to vis matka na matersky vypatlanej mozek.
![]()
lost - ahááá
no jáu si pamatuju, jak mě rozesmál termín SVM… syndrom vykojenýho mozku
…
Tak to taky přejeme všechno nej nej nej… už se to začíná rozjiždět ty všechny narozky našich dětí
![]()
Holky prosím, rada pro kamarádku:
Jak je to s nevyčerpanou dovolenou??
Zaměstnavatelka chce, aby si jí vybrala… je to o domluvě, nebo když jí to nařídí tak musí, nebo jí může nechat propadnout???
Please
![]()
Nechci jí plácat nesmysly…
Díky ![]()
Nikolaa píše:
Holky prosím, rada pro kamarádku:Jak je to s nevyčerpanou dovolenou??
Zaměstnavatelka chce, aby si jí vybrala… je to o domluvě, nebo když jí to nařídí tak musí, nebo jí může nechat propadnout???
Please
Díky![]()
![]()
Nechci jí plácat nesmysly…
NIKI, MYSLÍŠ,KDYŽ JE NA MATEŘSKÉ?????
Niki, musí si ji vybrat, jinak jí propadne. Pokud je na mateřské, je to, jakoby si ji vzala a dostane peníze.
No a pak jsou ještě zaměstnavatelé, kteří jsou hodní a proplácejí. Ale těch je málo a rozhodně to není povinnost.
jojo jak rika macka ja mela ted taky dovolenou a mela sem ji zaplacenou.
skoncila sem 3.1materskou od sary pak sem mela asi do 1.2 dovolenou a pak mi zacal nabihat rodicak.
![]()
Krásné ráno holky.
Musím se Vám pochlubit… Ten stromeček - málem jsem se u toho vyvztekala do … No prostě, teď už budu vědět, jak na to… JE to můj první, tak koukejte s přivřenýma očkama ![]()
A pak Damu - bude určo slavnej patlálista…
![]()
A jak se jinak máte?? Doufám, že skvrny na Slunci zatemňující myšlení Vašich drahých poloviček už pominulo… ![]()

je luci stromecek pekny nahodou.Holky kde vy nato berete cas?
![]()
Jo a luci vsechny holky se tady muzou jit zahrabat s vlaskama na damulu nemaji.
![]()