Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
16.2.10 22:12

Mací já už jsem ti to hodnotila, jaká jsi jednička :wink: , jen mi řekni, jak to,ž e jsi trefila ty punčocháče do barvy? To jste takový měli nebo jsi scháněla??? Protože žádná sranda teda! Jsi prostě mega šikula… no a doufej, že ti to děti aspoň v budoucnu vrátěj :wink: … do smrti tě budou nosit na rukách :lol: :wink: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
16.2.10 22:56

Ahoj holky, tak já jen v rychlosti :oops:
1.3 už nastupuji na plný úvazek do práce … ufff mám z toho docela děs :roll: Jonášek nastupuje do jeslí až od dubna, tak ten měsíc bude dopoledne hlídat kamarádka, co má skoro tříletou holčičku a odpoledne moje mamka … dám vědět, jak to zvládám, snad to bude OK :roll: Nejvíc se bojím toho, že najednou budu celý den bez Jonáška, tak jak to psychicky zvládnu. Je to ještě prcek :cry:
Jinak zatím ještě nenočníkujeme … pořád to bojkotuje. Ještě se ani jednou nevyčůral, ani nevykakal do nočníku :roll: Mluvení taky nic moc … prostě lenoch :-( On prostě mluví, jen když chce … měsíc žvatlá a pak najednou řekne kočce „čita (Pišta) jdi dolů“ … a to dost zřetelně .. no má to prostě jinak :nevim:
Tak já se zas ozvu … pa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
17.2.10 08:20

Niki máme tady punčochovej obchůdek na Lužinách, tak jsem tam šla a koupila tyhle podkolenky. Originál Fanynka má ale červeno-žlutý pruhovaný. Ty ale neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.2.10 08:35

Mací - vím, že to není originál, ale je to maximálně podobný. Při mým štěstí bych měla pruhy svisle :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
17.2.10 08:46

No holky zdravim.

Maci kostym super na tohle vse sem ja leva. :roll: :roll: :roll: Elca je super.A at se ti deticky srovnaji.Co simon uz ma nejaky rezim lepsi?

Niki nic si z toho nedelej ne kazdy muze byt nadany na tohle i kdyz ty mas co rikat vzdyt ti to teda taky jde s vytvorama cos delala.No ne?

hele a holky sice mysli ze anel tady nebyla ani nepamatuji ale nostalgicky vzpominam jak to bylo pred 2rokama a zacinala s poraodama.Luccko vse nej ke 2rockum. :kytka: :kytka: :kytka: :pankac: :pankac: :pankac:

i kdyz prvni byla verca v tom prosinci. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.2.10 09:24

Lost, tak jsem asi pořád unavená, ale abolutně jsem nepobrala tvůj poslední odstavec :lol: :lol: :lol: … ale to neznamená, že je to tebou, spíš bych to přisuzovala sobě :lol: :wink:

No a s těma mýma výtvorama… chce to ještě hóódně hóódně praxe…

jo a Lenko - držím palce, abys to zvládla, upřímně já si nedovedu představit jak chodí do školky natož abych ještě pracovala… snad si ale brzo zvyknu…

ale já s těma školkama pořád nevím. Nikdo mio pořádně neporadí a já nevím kdy jsou zápisy, jak se školka vybírá a vůbec…

nejsem moc ukecaná, zápěstí pořád v háji, dneska půjdu shánět ortézu, páč ten fáč je k ničemu… chjo… tak p aztím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
17.2.10 09:40

Niki Lucka od anel ma 2roky mozna sem to blbe napsala no to vis matka na matersky vypatlanej mozek. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.2.10 10:14

lost - ahááá :lol: :wink: no jáu si pamatuju, jak mě rozesmál termín SVM… syndrom vykojenýho mozku :roll: :lol: :lol: :lol: …

Tak to taky přejeme všechno nej nej nej… už se to začíná rozjiždět ty všechny narozky našich dětí :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.2.10 21:41

Holky prosím, rada pro kamarádku:

Jak je to s nevyčerpanou dovolenou??

Zaměstnavatelka chce, aby si jí vybrala… je to o domluvě, nebo když jí to nařídí tak musí, nebo jí může nechat propadnout???

Please :wink: :wink: :wink:
Nechci jí plácat nesmysly…

Díky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.2.10 21:52
Nikolaa píše:
Holky prosím, rada pro kamarádku:

Jak je to s nevyčerpanou dovolenou??

Zaměstnavatelka chce, aby si jí vybrala… je to o domluvě, nebo když jí to nařídí tak musí, nebo jí může nechat propadnout???

Please :wink: :wink: :wink:
Nechci jí plácat nesmysly…

Díky ;-)

NIKI, MYSLÍŠ,KDYŽ JE NA MATEŘSKÉ?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
17.2.10 21:58

Niki, musí si ji vybrat, jinak jí propadne. Pokud je na mateřské, je to, jakoby si ji vzala a dostane peníze.
No a pak jsou ještě zaměstnavatelé, kteří jsou hodní a proplácejí. Ale těch je málo a rozhodně to není povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
18.2.10 08:13

jojo jak rika macka ja mela ted taky dovolenou a mela sem ji zaplacenou. :wink: :wink: :wink: skoncila sem 3.1materskou od sary pak sem mela asi do 1.2 dovolenou a pak mi zacal nabihat rodicak. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
18.2.10 08:39

Krásné ráno holky.
Musím se Vám pochlubit… Ten stromeček - málem jsem se u toho vyvztekala do … No prostě, teď už budu vědět, jak na to… JE to můj první, tak koukejte s přivřenýma očkama :lol:
A pak Damu - bude určo slavnej patlálista… :lol: :lol:

A jak se jinak máte?? Doufám, že skvrny na Slunci zatemňující myšlení Vašich drahých poloviček už pominulo… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
18.2.10 09:02

je luci stromecek pekny nahodou.Holky kde vy nato berete cas? :roll: :roll: :roll:

Jo a luci vsechny holky se tady muzou jit zahrabat s vlaskama na damulu nemaji. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
18.2.10 10:33

Luci, stromeček je super!!! Taky chci :-)!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí