Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
25.2.10 07:29

baby diky moc za katku, my sme mali vcera este oslavu, spadol mi fotak a uz nejde, tak mam asi dofotene :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

uz minule som vam pisala, ale neodoslalo mi to , tak sa mi potom uz nechccelo to este raz vypisovat!!!!!

a inak vcera mala aj eliska od lost narodeniny, takze aj jej dodatocne vsetko NAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
25.2.10 08:21

Elišce s Katkou opožděně všechno nejlepší!!!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Misurda - ty vado! Ty fotka Katky je luxusní! To je kočka!!!! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
25.2.10 09:51

dodatečně přejeme věchno nejlepší i Elišce!!!!!!!

holky, jak jste na tom s plínkama a nočníkem, u nás je to totiž katastrofa, absolutně bez efektu, tak jsem se dneska rozhodla a terez dostala jen kalhotky a posazuju na nočník, kalhotky má už druhé, nočník prázdný :nevim: . jak jste to dělaly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
25.2.10 10:14

bedru u nás je nočník taky katastrofa - mám pocit, že bude mít plínu do 15… Jsem z toho už zoufalá - zkoušela jsem všechno… On na nočníku sedí, dokonce vidím, že se mu chce, ale on to prostě drží, ale hned jak mu natáhnu slipy - čůrá…
zkoušela jsem sedátko na záchod, zkoušela jsem, aby stál u záchodu - zkoušela jsem na nočníku sedět já :roll: :lol: :lol: :lol: ale bez efektu - spoléhám na léto… Ale jako je to vážně o nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
25.2.10 10:20

:lol: Míšo a jak se vede tobě? Co těhu, není ti špatně. Nato se vůbec netěším až budu těhotná. S Verčou mi bylo docela dlouho. :poblion:

Samozřejmě Elišce taky všechno nejlepší. :kytka: :kytka:  :kytka:

Bedru já to řešila právě proto v létě, to mohla běhat nahatá. Posazovala jsem jí ale pořád minimálně jednou za hodinu. Ale ona si čupla a vyčurala se na zahradě kdykoliv sama, to je výhoda léta a zahrady. Ted to je samozřejmě složitější. V nejhorším to nechej až na léto, to už určitě zvládne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
25.2.10 10:42

Stejfo, takže vy jste bez plínek už od lonského léta 8-o ?

Luci, tak kdybych si na ten nočník sedla já, tak se asi rozpadne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , tu redukci na wc jsem taky koupila, ale když terču na to posadila, tak chytla hysterák, takže tohle ne-e, na nočník si už i sedala sama, když byla na holo a se i vyčůrala, ale ted když je na holo, tak se klidně vyčůrá, kde to na ni přijde, už do něho po ránu i kakala, ale zase nic, tak jsem dneska nasadila ty kalhotky a posazuji každou chvíli, jednou se už do kalhotek počůrala, tak má druhé, asi ji v tom chvíli nechám, ale věděla, že je to nepříjemné, i když si nejsem jistá, že zrovna jí to bude nepříjemné, i když má hovno v plínce tak dokud si toho nevšimnu, tak na ní to poznat nejde :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
25.2.10 10:46

s tím létem si myslím, že to půjde rozhodně líp, ale to už bude mít přes dva roky, tak snad by to už mělo jít už jen z toho, že už bude stará koza :-D , v červnu letíme do bulharska a jeden kufr budou jen plínky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
25.2.10 10:47

malej měl houno i ve slipech a bylo mu to jedno… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
25.2.10 10:59

tak jsem ji právě posadila na nočník a nic a za dvě minuty se v předsíni culí a volá NENÍ a pod ní kaluž, tak jsem ji v tom nechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
25.2.10 11:27

holky, ted si mi právě vyčůrala do nočníku :potlesk: :potlesk: :potlesk: , já se snad ožeru :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
25.2.10 12:53

Bedru jo už od léta jsme bez plín. ale i Danule od Vendulky je, myslím, že je tady více neplínkujících dětiček. Ale na noc ji musí mít, to nevydrží. To spaní má nějaké tvrdé co se čúrání týče. :-P Ale ona pije hrozně moc, říkám jí průtokáč, vrchem to naleje a spodem vyteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
25.2.10 13:16

u nas nocnik uplne sabotuje.A od ty doby co mame saru tak uz ji to vubec netankuje. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.2.10 13:37

baby dik aj za gratulacie aj za fotku!

my sme doma bez plienky, ale ona zacala z nicoho nic, najpr sa pytala curat a furt si len prdla, teraz uz pekne cura, aj ked niekedy si pred tym cvrkne :wink: a kakanie vobec nechape :roll: to robi bud do plienky alebo nohaviciek :roll: :roll: :roll: no sak casom aj to pochopi :wink: v lete sa urcite vsetky deti oducia od plienok :wink: :wink: :wink:

a stejfo mne je uplne normalne az na to pandero co mam, vyzeram jak v 6 mesiaci, uz 2 tyzdne nosim normalne tehu rifle, v mojich som sa uz citila hrozne :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.2.10 13:41

a este par fotiek zo sobotnajsej oslavy:

vcera sme tiez oslavovali ale spadol mi fotak a uz nejde, tak sme asi dofotili :roll: :roll: :roll:

http://photos-h.ak.fbcdn.net/…047399_n.jpg

http://photos-e.ak.fbcdn.net/…693604_n.jpg

http://photos-c.ak.fbcdn.net/…192006_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
25.2.10 14:07

Misur katka je kocka.Se podoba na igora ted spis ne? :pankac: :pankac: :pankac: Jo a je to hodne divny kdyz vidim na metriku vzadu trojku ty blaho hrozne to leti. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí