Poradna duly
Jana Čurdová
baby diky moc za katku, my sme mali vcera este oslavu, spadol mi fotak a uz nejde, tak mam asi dofotene
![]()
uz minule som vam pisala, ale neodoslalo mi to , tak sa mi potom uz nechccelo to este raz vypisovat!!!!!
a inak vcera mala aj eliska od lost narodeniny, takze aj jej dodatocne vsetko NAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!
![]()
Elišce s Katkou opožděně všechno nejlepší!!!!!
![]()
Misurda - ty vado! Ty fotka Katky je luxusní! To je kočka!!!!
![]()
dodatečně přejeme věchno nejlepší i Elišce!!!!!!!
holky, jak jste na tom s plínkama a nočníkem, u nás je to totiž katastrofa, absolutně bez efektu, tak jsem se dneska rozhodla a terez dostala jen kalhotky a posazuju na nočník, kalhotky má už druhé, nočník prázdný
. jak jste to dělaly vy?
bedru u nás je nočník taky katastrofa - mám pocit, že bude mít plínu do 15… Jsem z toho už zoufalá - zkoušela jsem všechno… On na nočníku sedí, dokonce vidím, že se mu chce, ale on to prostě drží, ale hned jak mu natáhnu slipy - čůrá…
zkoušela jsem sedátko na záchod, zkoušela jsem, aby stál u záchodu - zkoušela jsem na nočníku sedět já
ale bez efektu - spoléhám na léto… Ale jako je to vážně o nervy…
Míšo a jak se vede tobě? Co těhu, není ti špatně. Nato se vůbec netěším až budu těhotná. S Verčou mi bylo docela dlouho. ![]()
Samozřejmě Elišce taky všechno nejlepší.
![]()
Bedru já to řešila právě proto v létě, to mohla běhat nahatá. Posazovala jsem jí ale pořád minimálně jednou za hodinu. Ale ona si čupla a vyčurala se na zahradě kdykoliv sama, to je výhoda léta a zahrady. Ted to je samozřejmě složitější. V nejhorším to nechej až na léto, to už určitě zvládne. ![]()
Stejfo, takže vy jste bez plínek už od lonského léta
?
Luci, tak kdybych si na ten nočník sedla já, tak se asi rozpadne
, tu redukci na wc jsem taky koupila, ale když terču na to posadila, tak chytla hysterák, takže tohle ne-e, na nočník si už i sedala sama, když byla na holo a se i vyčůrala, ale ted když je na holo, tak se klidně vyčůrá, kde to na ni přijde, už do něho po ránu i kakala, ale zase nic, tak jsem dneska nasadila ty kalhotky a posazuji každou chvíli, jednou se už do kalhotek počůrala, tak má druhé, asi ji v tom chvíli nechám, ale věděla, že je to nepříjemné, i když si nejsem jistá, že zrovna jí to bude nepříjemné, i když má hovno v plínce tak dokud si toho nevšimnu, tak na ní to poznat nejde
![]()
s tím létem si myslím, že to půjde rozhodně líp, ale to už bude mít přes dva roky, tak snad by to už mělo jít už jen z toho, že už bude stará koza
, v červnu letíme do bulharska a jeden kufr budou jen plínky ![]()
tak jsem ji právě posadila na nočník a nic a za dvě minuty se v předsíni culí a volá NENÍ a pod ní kaluž, tak jsem ji v tom nechala
holky, ted si mi právě vyčůrala do nočníku
, já se snad ožeru ![]()
Bedru jo už od léta jsme bez plín. ale i Danule od Vendulky je, myslím, že je tady více neplínkujících dětiček. Ale na noc ji musí mít, to nevydrží. To spaní má nějaké tvrdé co se čúrání týče.
Ale ona pije hrozně moc, říkám jí průtokáč, vrchem to naleje a spodem vyteče.
u nas nocnik uplne sabotuje.A od ty doby co mame saru tak uz ji to vubec netankuje.
![]()
baby dik aj za gratulacie aj za fotku!
my sme doma bez plienky, ale ona zacala z nicoho nic, najpr sa pytala curat a furt si len prdla, teraz uz pekne cura, aj ked niekedy si pred tym cvrkne
a kakanie vobec nechape
to robi bud do plienky alebo nohaviciek
no sak casom aj to pochopi
v lete sa urcite vsetky deti oducia od plienok
![]()
a stejfo mne je uplne normalne az na to pandero co mam, vyzeram jak v 6 mesiaci, uz 2 tyzdne nosim normalne tehu rifle, v mojich som sa uz citila hrozne
![]()
a este par fotiek zo sobotnajsej oslavy:
vcera sme tiez oslavovali ale spadol mi fotak a uz nejde, tak sme asi dofotili
![]()
http://photos-h.ak.fbcdn.net/…047399_n.jpg
Misur katka je kocka.Se podoba na igora ted spis ne?
Jo a je to hodne divny kdyz vidim na metriku vzadu trojku ty blaho hrozne to leti.
![]()