Poradna duly
Jana Čurdová
Přidávám se ke gratulacím
![]()
Míšo to je pupek jak v 7 měsíci, neříkala jsi že jsi teprve na začátku???????
ale krásné je, to se musí nechat.
no baby dik, ja viem ze je hrozne velke, tiez by som bola radsej keby to este aspon 3-4 tyzdne vydrzalo, ale uz nic nenarobim
uz to proste vidia vsetci ![]()
poly ty brdo, no stava sa aj take
no este ze to tak pekne zvladli!!!! ze zelame vsetko naj malickemu!!!
![]()
a dalsim oslavencom zelam tiez vsetko NAAAAAAAAAAAAAJ , urcite tu nebudem kazdy den!!! dufam, ze pekne pooslavujete!!!
![]()
jaj a este som videla sarinku a poly, zlate ste baby jedny!!!!!
![]()
Jééé Lucko - to je nááááádhera!!!!!!! Úplně mám slzu! Moc hezký!
Jen si pěkná potvora, páč nevím kde jsi vzala tu fotku s těma příšernýma teplákama ze sedmý třídy!!! Jsem ti řikala, proč jí neposílám
![]()
A jinak moc krásný fakt! Jen bych ten odkaz nějak zvýraznila, aby nebo před něj napsala upozornění ať se holky kouknout, škoda aby přehlídly
![]()
Lucinko-normálně dojáček, krásné
Moc děkujeme,to opravdu potěší
A TY NIKČI TEPLÁKY,TAK TO JE SUPÉÉÉÉÉÉÉÉR, NIKI,JÁ TĚ PROSTĚ ŽERU
![]()
výborný! ![]()
no neznám někoho, kdo by si ze mě nedělal prdel
už jen když mě viděl
a nedej bože, když to byl někdo, kdo si ty tepláky pamatoval
![]()
Nikolaa píše:
výborný!![]()
![]()
![]()
![]()
no neznám někoho, kdo by si ze mě nedělal prdel
už jen když mě viděl
a nedej bože, když to byl někdo, kdo si ty tepláky pamatoval
![]()
![]()
![]()
Jsem moc ráda, že se Vám to líbí…
A nejen, že jsem přečetla cca 400 stránek o Vašich porodech, ale prošla celou galerii a ty tepláky Niki byly tam - no neber to…
![]()
Jinak jsem se strašně nasmála u Misur, když popisovala porod a pak jsem si pobrečela, když psal Akaci Petr… ![]()
no lucko
ja som si to vobec nevsimla, si nemala co robit??? ale vazne super!!!!!
diky moc!!!!
Holky, je to poděkování, že jste mě vzaly mezi sebe… že jste mě vyslechly, daly pár užitečných rad…
Takže jediný, kdo by tu měl děkovat jsem já… ![]()
Jeee,lucko to je fakt pěknýý ![]()
Holky mě úplně došlo že v létě to bude 3 roky co takhle fungujem na emiminech.Já už bych vlastně ani nemohla fungovat kdybych sem nenakoukla ale neměla o vás přehled ![]()
jsem si dlouho takhle při večeru nepobrečela, jsem se z toho až dojala… ![]()
VÁM ŘIKÁM, ŽE JDU TAM A TO SMAŽU!!!! Takový odhalování tady!
No a stejnak jsem si řikala, až se někdy budu nudit (hahahaha to mě pobavilo), tak že bych to vzala z gruntu a věci zpátky promazala… když si to tak pročítám zpátky, jaká jsem ukecaná, aby náhodou člověk nevěděl i barvu mojich kalhotek
… tak se nedivte, až to jednou promáznu, takový ty kravinky kolo… porod a tak nééé, to by byla škoda ![]()
No a Mišurdin porod mě dostal asi ze všech nejvíc… to vyprávím kamarádkám těhulím pro pobavení
, páč takovou pohodičku aby si každý přál ![]()
A Katčin Petr mě taky dostal, to si taky pamatuju. To je chlap
… a taky si pamatuju, jak to Katka těžce nesla ten porod, to jsem měla úplně husí kůži
…
no a jinak to nějak plynulo, áč hodně mimin bylo na začátku a já jsem si v tý porodnici taky ten týden pobyla…
no jo, hezký večer holky,já půjdu spát, hodin jako na kostele! Pa pa pa a dobrou
![]()