Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
867
2.3.10 21:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
2.3.10 21:23

Přidávám se ke gratulacím :kytka: :kytka: :kytka:

Míšo to je pupek jak v 7 měsíci, neříkala jsi že jsi teprve na začátku??????? 8-o 8-o 8-o ale krásné je, to se musí nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.3.10 21:34

no baby dik, ja viem ze je hrozne velke, tiez by som bola radsej keby to este aspon 3-4 tyzdne vydrzalo, ale uz nic nenarobim :wink: uz to proste vidia vsetci :roll:

poly ty brdo, no stava sa aj take 8-o 8-o 8-o 8-o no este ze to tak pekne zvladli!!!! ze zelame vsetko naj malickemu!!! :wink: :wink: :wink:

a dalsim oslavencom zelam tiez vsetko NAAAAAAAAAAAAAJ , urcite tu nebudem kazdy den!!! dufam, ze pekne pooslavujete!!! :wink: :wink: :wink:

jaj a este som videla sarinku a poly, zlate ste baby jedny!!!!! :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
2.3.10 21:36

Jééé Lucko - to je nááááádhera!!!!!!! Úplně mám slzu! Moc hezký!
Jen si pěkná potvora, páč nevím kde jsi vzala tu fotku s těma příšernýma teplákama ze sedmý třídy!!! Jsem ti řikala, proč jí neposílám :cert: :lol: :lol: :lol: :wink:

A jinak moc krásný fakt! Jen bych ten odkaz nějak zvýraznila, aby nebo před něj napsala upozornění ať se holky kouknout, škoda aby přehlídly :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
2.3.10 21:47

Lucko!!!! Parádní!!!! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
2.3.10 21:55

Lucinko-normálně dojáček, krásné :huban: :huban: :huban: :huban: Moc děkujeme,to opravdu potěší :wink: A TY NIKČI TEPLÁKY,TAK TO JE SUPÉÉÉÉÉÉÉÉR, NIKI,JÁ TĚ PROSTĚ ŽERU :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
2.3.10 22:06

výborný! :-?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no neznám někoho, kdo by si ze mě nedělal prdel :D už jen když mě viděl :lol: a nedej bože, když to byl někdo, kdo si ty tepláky pamatoval :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
2.3.10 22:14
Nikolaa píše:
výborný! :-?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no neznám někoho, kdo by si ze mě nedělal prdel :D už jen když mě viděl :lol: a nedej bože, když to byl někdo, kdo si ty tepláky pamatoval :lol: :lol: :lol: :lol:
:huban: :huban: :huban: :huban: :huban: :huban: :huban: :huban: :huban: :huban: :huban: JSI PROSTĚ BOŽÍ TETO A ROZKOŠNÁ :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
2.3.10 22:29

Jsem moc ráda, že se Vám to líbí…
A nejen, že jsem přečetla cca 400 stránek o Vašich porodech, ale prošla celou galerii a ty tepláky Niki byly tam - no neber to… :lol: :lol:

Jinak jsem se strašně nasmála u Misur, když popisovala porod a pak jsem si pobrečela, když psal Akaci Petr… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.3.10 22:50

no lucko 8-o 8-o 8-o 8-o :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: ja som si to vobec nevsimla, si nemala co robit??? ale vazne super!!!!! :palec: :palec: :palec: :palec: diky moc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
2.3.10 22:58

Holky, je to poděkování, že jste mě vzaly mezi sebe… že jste mě vyslechly, daly pár užitečných rad…
Takže jediný, kdo by tu měl děkovat jsem já… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
2.3.10 23:07

Jeee,lucko to je fakt pěknýý :dance:

Holky mě úplně došlo že v létě to bude 3 roky co takhle fungujem na emiminech.Já už bych vlastně ani nemohla fungovat kdybych sem nenakoukla ale neměla o vás přehled :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
2.3.10 23:10

jsem si dlouho takhle při večeru nepobrečela, jsem se z toho až dojala… :wink:

VÁM ŘIKÁM, ŽE JDU TAM A TO SMAŽU!!!! Takový odhalování tady!

No a stejnak jsem si řikala, až se někdy budu nudit (hahahaha to mě pobavilo), tak že bych to vzala z gruntu a věci zpátky promazala… když si to tak pročítám zpátky, jaká jsem ukecaná, aby náhodou člověk nevěděl i barvu mojich kalhotek :roll: … tak se nedivte, až to jednou promáznu, takový ty kravinky kolo… porod a tak nééé, to by byla škoda :wink:

No a Mišurdin porod mě dostal asi ze všech nejvíc… to vyprávím kamarádkám těhulím pro pobavení :D, páč takovou pohodičku aby si každý přál :lol:

A Katčin Petr mě taky dostal, to si taky pamatuju. To je chlap :srdce:… a taky si pamatuju, jak to Katka těžce nesla ten porod, to jsem měla úplně husí kůži :-( …

no a jinak to nějak plynulo, áč hodně mimin bylo na začátku a já jsem si v tý porodnici taky ten týden pobyla…

no jo, hezký večer holky,já půjdu spát, hodin jako na kostele! Pa pa pa a dobrou :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
2.3.10 23:18

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: už tam nenííííí :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
3.3.10 08:50

Robíkovi vše nejlepší :kytka: :kytka: