Poradna duly
Jana Čurdová
Tý jo holky, mě ty maily nechodí a nechodí
… jsem na to tak zvyklá, že si vzpomenu až po pár dnech, že by fóru?
Takže jsem samozřejmě zapoměla i na narozky, no jo, už se nám to všem zase blííížííí!!!
Katce jsem už přála na FB, tak teď Elišce!!! Pozdě ale přece VŠECHNO NEJ NEJ NEJ!!!
My se pilně připravujeme na oslavu, ještě musím dokoupit balonky a nějakou výzdobu…
ááá, jsme vzhůru, tak letííím.Pa pa
No Míšo ta je už veliká
. Doufám, že se budete fotit abychom se pokochali bříškami my netěhulky. To ti tak rychle vyskočilo bříško???? Jsem zvědavá na sebe. Holky já zhubla 5 kilo
![]()
Já se budu ke gratulacím přidávat postupně, já si totiž vůbec nepamatuji kdy je kdo má. ![]()
Stejfi ja taky ne ja jen vim ze 24.2je katka bo to sme rodily spolecne a jeste ze terka od Niki je 29.2 to je nas exemplar.Niki ja to tak nemyslela jen si pamatuji jak sme se dohadovaly jestli a kdo toho 29 a nikdo moc nechtel atd.takze se omlouvam jinak.
![]()
Ježíííííš, LOST - malé vše néééééj k narozeninám…
![]()
Ty jo, já jak jsem tu náplava, tak nic nevím…
téééééda, ale nechtěl by někdo zaktualizovat tu tabulku - jako ten přehled těch našich zvíržátek?? ![]()
NAZDÁR MAMINY,
TAK JAKO FOTKY KATUŠKY,TY NEMAJÍ CHYBU HOLKY, NÁDHERA MIŠKO
TY VLÁSKY MÁ PŘEKRÁSNÉ A JE JAKÁSI VYSOKÁ NEBO SE MI TO ZDÁ??
A CHCI FOTENKU S BŘÍŠKEM
![]()
LOST,ANEL- OPOŽDĚNĚ GRATULKA VAŠIM RARÁŠKŮM
, VŮBEC NEMÁM PŘEHLED ČI CO
![]()
TAK MY JSME BYLI DNESKA V KROUŽKU NA KARNEVALU, STÁLE JSEM PŘEMÝŠLELA CO,TAK NAKONEC JSEM JI OBLÉKLA ZA VOJANDU A BYLO,TAK NEBYLO RIZIKO SI NĚCO VYSLÉCT
![]()
Ahoj holky,
tak jsem vás teď dočetla a mám teda neskutečný mezery v infomracích.
werčo, vůbec jsem nestihla rvoje těhotenství…moc se omlouvám a opožděně moc gratuluju!!!!!!
**Verunce, Elišce i Katušce přeji vše nejlepší k narozeninám a posílám spostu pusinek **
![]()
Bedru, u nás bylo nočníkování strašný drama, když kolem 8 měsíce najednou začala do nočníku, já přestala, myslela jsem jak to bude jednoduchý a potom jsem jí to naučila až cca na 20 měsíci stylem, že máme všechno počůraný a pokaděný. Najednou byl zlom, jak se říká z nuly na sto. V jeden den si neřekla a 5 x se počůrala, druhej den si najednou řekla a třetí den už šla na záchod. Ani nevím co ten zlom způsobilo, už jsem byla zoufalá a myslela si, že to nezvládneme. Teď řešíme, že bobka jen do plíny a ve stoje, no budu muset ukazovat, že se kaká v sedě. A na záchod jen doma, jinde do plíny. Je to citlivka po mamince ![]()
Misur a Poly moc chválím fotky, holky se nějak vytáhly, ne? Se mi zdá, že jsou pořádně vysoké. A Katuška má teda vlásky, fakt bomba, i my přijde nějaká hubená. A malá, vojanda je taky moc fajnová, ty děti se tak mění. Ach jo, jsou na mě mateřský pudy…musím rychle pro antikoncepci.
zítra máme poslední hudebku, ruším ten kurz, jsem z toho akorát naštvaná. Fakt jsem myslela, že na hudebce se hraje na klavír a flétnu a né, že se pouštějí CD. Lost to jsem překvapená, jakou jsi na ně pěla chválu, já mám buď vysoký nároky, nebo je to fakt blbé.
Jinak u nás žádné novinky, jsme doma nemocné, Roska stále prudí a nespí a mě z toho hrabe a každý měsíc mám o jeden šedivý vlas navíc. A to mi ještě nebylo 30
Dnes opět kolem půl 10.
No tak se mějte, já zase někdy mrknu
K
Poly - no to jsou neuvěřitelný fotky! Sárouš je trošku dospělačka, ne? No já jsem v šoku z těch našich dětiček! Na Terezu taky koukám a nestačím zírat! A maminka s dvojčátkama taky nemá chybu
super dřišní tanečnice, to by se TEreze líbilo
![]()
Jo a my a nočník? Já jsem se toho bála, tak jsem to nehrotila, párkrát jsem jí řekla, že se kaká a čůrá sem, ona kývla hlavou a tak to bylo… jóóó, to musíme přijít k Ellče, aby jí viděla a poprvý (a zřejmě taky naposledy)se pokadila do kalhot
… tak to hezky přišlo a prostě je to tak…
akaco - jéje, držíme palce ať je vám zase brzo dobře!!!
![]()