Poradna duly
Jana Čurdová
Joo, Venudl - my se taky připojujeme!
Ten únor, to je teda mazec na ty narozeniny ![]()
Poly - děkujeme za pochvalu
a máme to přesně tak… já to teda Tereze vynahrazuju ve všem… a nebo teda spíš sobě
… ani houpacího koně jsem neměla, ani Kuchyňku…
ale jinak jsem byla spokojený dítě ![]()
Poly a tobě taky vlastně všechno nejlepšííí. Sárouš je fakt příšerná kočka a ty vlásky, jak kdyby přišla od holiče
… no užíváte si to krásně, to je dobře. Taky mám ráda, když mám okolo sebe hodně lidí ![]()
Tak já jdu ležet, jsem grogy, Terka je nemocná, ale bez teploty, je jak tuberát, hlas má jak 50ti letá ženská, tak celou noc chrchlá a já nespím
![]()
Tak pa pa pa
cau baby ani som vas necitala, len som sa vcera fotila a posielam fotku toho obr pupku :
inak neviem kto ale viem ze teraz idete nejak postupne , aj vcera mal niekto narodeniny, takze VSETKO NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!

Ty brďo Mišur - to je pupík!!!
![]()
Jéééééééé, to tu zase bude další mimííííís… ach jóó
… no už aby byl venku! Jsem zvědavá, jak bude vypadat… a pohlaví si necháte, říct, ne? A na tý KO jsi už byla? Já pořád zapomínám, cože to má být za termín… a už je to odtajněno nebo pořád jazyk za zuby? No s takovým břichem se to už těžko schová, nebo ještě ne?
![]()
Tak a protože jsem se na sebe naštvala jak jsem neschopná a vůbec si nepamatuji kdy má kdo ty narozky,hodím sem seznámek:
Verča ..........Šumperk.......1982..........porodila 14.12. 07 - Chlapeček David po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Anel ....... Mladá Boleslav.. 1975.........porodila 17.2.08-Holčička Lucinka, 1.dítko Honzík 7.7.04 porod: 2,67 kg a 47cm 1 rok : 10,20 kg a 76cm
Stejfa .........Liberec...........1980.........porodila 19.2.08 -Holčička Verunka po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Misurda ........Holic (sk)......1976..........porodila 24.2.08 -Holčička Katuška po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Lost ............................1976...............porodila 24.2. 08 -Holčička Eliška po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Nikolaa ....... Praha............ 1984........ porodila 29.2.08 -Holčička Terezka po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Eilena ...........Praha............1979.........porodila 1.3.08 - Chlapeček Jonáš po porodu: 3,18 kg a 50cm 1 rok : 11 kg a 80cm
Macka1 .....Praha.................1979........porodila 2..3. 08 - Holčička Ella po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Werča ........Prachatice.........1988........porodila 3.3. 08 - Chlapeček Robin po porodu: 3,55 kg a 51cm 1 rok : 10 kg a 78cm
Poly ...................................................porodila 4.3. 08 - Holčička Sárinka po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Aludnev ........Liberec............1976.......porodila 5.3.08 - Holčička Danica po porodu: kg a cm 1 rok : 10,18 kg a 79cm
Akaca ..... Liberec ..............1980........porodila 9.3. 08 - Holčička Rosalie po porodu: 3,25 kg a 42cm 1 rok : kg a cm
Machalka …Brno...................1981.......porodila 13.3.08 - holčička Eliška po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Dajma ...... Ostrava..............1984.......porodila 16.3.08 - ChlapečekTimotej , 1dítko Bohdánek 03.01.04 po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Jituš ..........Dvůr Králové.......1975.......porodila 17.3.08 - Chlapecek Honzík po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Lucie_K ................................1986......porodila 23.3. 08 - Chlapeček Daniel po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Gissele ........Praha...........1981............porodila 27.3.08 - Holčička Elizabeth 1.dítko Milan 18.7. 04 po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Bára ...............................1980.............porodila 27.3.08 - Chlapeček Matěj po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
michaela ......Ostrava.........1983...........porodila 31.3.08 - Chlapeček Vojtíšek po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Petas ...........Cheb............1977............porodila 1.4.08- Chlapeček Matěj po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Janno .........Anglie............1975............porodila 5.4. 08 - Chlapeček Jonathan,1.dítko Elliot 26.9. 06 po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Amazonka ..........................................porodila 24.4. 08 - Holčička Deniska po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Be-una ............................................porodila .3.08 - Chlapeček Sebastian po porodu: kg a cm 1 rok : kg a cm
Takže zpětně velké gratulace Elišce, Terce, Jonáškovi a k dnešním narozeninkám vše neeeeej Ellče!!!!!! Jo a Poly má narozky?Tak to teta jako taky všecko jelepšejší
Holky,jinak včera jsem byla u dr.Srdíčko už bylo vidět,ale těhotenství je prý mladší.No moc se netvářil.Chjo
takže jdu za 14 dní znovu,jsem zvědavá…Teď se musím dát rychle do kupy.Musím s Robíkem na kontrolu,furt bere penicilin a krchlá,takže nám odpadne další plavání,to už je druhý a to jsme tam ještě nebyli ![]()
Jo a narozeninové fotky jsou úžasné!
Misurdy pupendo taky
![]()
Verčo - to jsou skvělý zprávy, držíme ti palce, aby bylo všechno v pořádku i nadále!!!
![]()
A Ellče taky přejeme!!!
![]()
ELINCE přejeme vše néééééééééééééééj
![]()
Tý jo Misur, pupík je parádní… ááááách ty hormony…
Nesmím se na to dívat…
![]()
Weru, přejeme, brzké uzdravení a hlavu vzhůru - mimísek bude určo v pořádku… ![]()
Nikol, dík za odkazy.ještě to musím pořádně zkouknout
Misurdo, krásný pupík ![]()
páč jsem nová a nevím kdo kdy, tak i tak přejeme oslavencům vše nej!!!!!
JEŽIŠI MARJÁÁÁÁÁÁÁÁ,TO JE NÁDHERNÉ BŘÍŠENKO, MIŠKO, TO JE KLÁÁÁÁÁÁÁSNÉÉÉÉÉÉ, JSEM Z TOHO COSI NA MĚKKO,TAK MĚ OMLUVTE DÁMY
TO JE ALE PUPAJS
![]()
ELLINCE PŘEJME VŠE NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINKÁM A OPOŽDĚNĚ JONÁŠKOVI KE VČEREJŠÍM
![]()
Weri-prosím tě,jen nezoufej,srdíčko bije a prďolka už příště půjde vidět v pohodě,ono se to někdy stává s tím špatným odhadem,víš jaké jsou UTZ,tak nepanikař a držím moc palečky
![]()
Bedru - nemáš zač
, jen pokoukej ![]()
Poly - no taky jsem z toho hotová
. vsadím se, že s druhým dítětem budu z Vás poslední!Určitě!
hezký den, holky ![]()
Nikolaa píše:
Bedru - nemáš zač, jen pokoukej
![]()
Poly - no taky jsem z toho hotová
hezký den, holky. vsadím se, že s druhým dítětem budu z Vás poslední!Určitě!
NIKI,TAK POKUD BUDE DO TEBE TÁTA HUČET,ŽE CHCE MIMI,TAK TY ODOLÁŠ JO??
![]()
HOLKY,TAK TEĎ MI VOLALA KAMARÁDKA Z PORODNICE,MĚLA RODIT PŘÍŠTÍ TÝDEN A ŠLO TO TAK RYCHLE,ŽE NAKONEC PORODILA DNES A TO VE SPRCHOVÉM KOUTU DOMA
TÁTA ASISTOVALA VYTAHOVAL PRCKA,NO NENÍ TO NÁDHERA
NAŠTĚSTÍ TO ŠLO RYCHLE A PRCEK BYL VENKU ZA 20MIN.
TAK TOMU ŘÍKÁM FOFR POROD
![]()
Poly - no tak pokud budu jediný člen týdle domácnosti, kdo bude mít rozum, tak odolám. Prostě dokud nebude jakž tak hotovo a aspoň chvilku nepoběží hypo, abysme viděli, že se to zvládá, tak do toho nejdu, i kdyby semnou hormony mlátily ode zdi ke zdi… my nežijeme jako ostatní, co mají aspoň něco našetřený. My sice peníze máme, ale vždcky je postupně utratíme takže aspoň nějakou jistotu potřebuju, že se to bude zvládat, pak může být mimi… ono udělat si ho je strašně jednoduchý a já nechci aby se z nás staly nějací móóc socani, jestli víš jak to myslím
… ono to asi nebude horký, páč si musím taky ještě něco najít, ale jak se to všechno zaběhne, jdeme do toho
- ale myslím, že to už tu děti budou mít všichni ![]()
Jediný kdo snad řikal, že bude jedináček je Akaca? Katko, jak to máte vy? Bude druhý? Si pamatuju, že jsi něco takovýho řikala, ale je to hodně dávno, tak třeba je to jinak
![]()
Poly - tak to je slušná práce
Naštěstí že to bylo bez problémů, jinak tomu moc neholduju, ale tak si vyber když už rodíš, viď?
No tak to mají pěkný nadělení, na to nidky nezapomenou ![]()
wáááááu Poly… Teda jako rodit doma… Chlap musí bejt statečnej… A ta ženská ještě víc… No hlavně zdravíčko a moře mlíčka…
Jinak jedináček bude asi Damula… Se mnou teda hormóny třískaj parádně, ale jako jsem na tom podobně jako Nikol… Nevím, co se to děje - hodiny přímo ječí (i když sem relativně mladá), ale hlava stávkuje…
Taky to kolem mě všechno rodí… No neříkám, že nikdy… Ale v budoucích pár letech asi mimiňák nehrozí…
35 kg můžu nabrat i bez těhu, nééé?!
![]()