Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
teda dneska byly zase nějaké erupce, protože jsme měly stejnou noc jako vy. Řvala asi 5 x ale stylem, že úplně histericky ječí a musím jí vzbudit a potom uklidnit a dát spát a za hodinu znova. Rono jsme jely na ušní, už od neděle má večer přes 38, tam jsou zase jen odpoledne, tak jsem jela k naší mudr, sestra mě sprdla, že jdeme po 10, dnes mají očkování, ale vzaly nás. CPR měla pod 8 takže v poho a zítra jdeme teda zase na ušní. Chudák, už jsme s přestávkama skoro 3 týdny doma, když jsme se blížily k paneláku už se začala vztekat, že domů nechce. Začíná se nám opakovat loňská zima, kdy jsme jezdily od doktora k doktoru ![]()
Amazonko AHÓÓÓJ, teda ty nás vážně zanedbáváš!
tak zatial, jdu uklízet, za půl hoďky je tady tchýně.
teda já klepu jak blázen, že terez zatím za celou zimu jen jednou rýmu
marodům přejeme brzké zdravíčko!!!!!!!!! ![]()
Holky pomóóóóc… Aleš zinscenoval první setkání mojí a jeho rodiny… Samozřejmě to udělal formou šoku - včera mi to oznámil a odehraje se to na Damulovo narozeninách - to znamená za 14 dní… Jak to probíhalo u Vás?? Co uvařit?? Ty jo, to je zase věc…
![]()
Jinak všem marůdkům přejeme brzké uzdravení…
![]()
Lucko ja neporadim nase rodiny se taky jeste nevidely.
![]()
jo a holky aby ste v tom nebyly samy tak my mely nejakou strevni chripku zase a pak eli mela vykloubenej loket.V nedeli sme byly na chire.
uz je v pohode byla v poho behem minuty jak ji to vratila zpatky.
nastesti.
Jóó Lucko, tak to ti nezávdím. Ježiš ještě že my je máme tak daleko od sebe! No ta předtava mě děsí… ale ty si to užij
![]()
Akaco - tý jo, to jsou hrozný věci
. Tý jo, co to s těma dětma je? Tereza už začíná být v poho, kašel je lepší, tak já klepu a vám držím palce, ať se to nezhorší a je to jenom lepší a lepší!!!
Poly - a co u vás? Taky na vás myslíme holky naše!!!
Bedru - no my taky normálně nestůněme… taky podle toho vypadá návštěva u doktora po tak dlouhý době. Tereza má záchvaty, ječí, šťípe a mlátí doktorku, no mazec
já jsem tam docela nepatřičně dostávala záchvaty smíchu… njn…
teď jsem měla asi hodinový telefonát, tak mám úplně přetrhlou nit… tak nic ![]()
Lost - ježiši co dělala? No ještě tohodle trochu. Ale naše je jak uragán,t akže to určitě jednou taky přijde
![]()
Ahojjkkyy hoolky,
já nestíhám, jen chci popřát všem dětičkám -opět… Ať si nemyslíte, že jsem na vás zapoměla. Taky nemocníme
Jinak sakra mě to video nejede
, tak se asi nekouknu
.
No nic jsu hají…pá
No niki nejak blbla ja ji blbe vzala a vykloubila loket oni jak se vztekaji a ty s nima chces neco delat a oni nechteji a ty ji musis vzit no vzala sem ji spatne.
No vycitam si to doted ale co nadelam dr rikala ze se to u nich stava.
![]()
Lost až mě zamrazilo, vykloubený loket, to jsi ani neumím představit a mohla s tím hýbat?? To by se Verča asi zblázdnila a já taky. Dneska v noci to bylo už lepší, večer se asi 2 x vzbudila tak jsem jí hnedka dala čípek na bolest a spala celou noc. Doktorka sice říkala, že čípek až když má 38,5 ale co když pomáhá i na bolest a horečku nemá. Aspoň se vyspala a my taky.
Taky dáváte čípek až tak pozdě??
Lucko setkání rodiny už mám za sebou, ale musím se přiznat, že ani nevím kde se viděli poprvé, ale myslím, že jsme to spáchali na neutrální půdě. Mimo domov. Ale už si to nepamatuji. Nech ti do dobře dopadne a hlavně se tím nestresuj, snad se nepokoušou.
![]()
Stejfi taky dávám čípek i jindy, než v horečce… Když 1.synovi lezli zuby, dr. řekla, že mám dát čípek na uklidnění. Takže když jsou nějak nemocní, ale nemají vysokou horečku, tak normálně buď sirup, nebo čípek. Si taky beru na bolest halvy někdy tak co.. Rozhodně to nepřeháním. Jako že bych je tím cpala furt to ne..
taky dam cipek kdyz vidim ze maji bolest vzdyt nurofen je na bolest a teploty takze proc nedat ze?
![]()
Stejfi nemohla pouzivat tu rucicku nic nechytala do ni.
![]()
Taky dávám čípek jindy i když není teplota. Mám teda vždycky výčitky, protož mě taky Dr. říkala, že až 38,5, ale ted jste mě holky uklidnily!!!
Jsem se bála zeptat, abych nebyla za děsnou matku… ![]()
A dneska mi Danka zase bulela. Ach jo.
Vůbec pak nejsem v pohodě. Celej den na ni myslím a nejradši bych pro ni jela hned.
Musí si ale zvyknout…
A já taky.
![]()
Vendy-zlatko, vydrž,já teda budu to samé v bledě-modrém, holky,já si snad vezmu žebřík ten první den a budu malou šmírovat za oknem,co ve školce
Na jednu stranu se těším až v té školce bude,ale na tu druhou stranu nevím, jsem zvyklá s ní být doma,no jestli bude druhé mimi,tak to asi řešit nebudu,ale jinak,já jsem taková cíťa matka,pardooooon
![]()
Lost-proboha,chudák prdélka malá
až mi břicho nadskočila jak jsem to čekla
Ježiši,já bych asi už panikařila, no matká s jedním dítětem
![]()
Katy- držte se s Rozálkou,je to šílené, Sára má od středy 39 teploty,přes den jakžtakž,ale ta rána a noci,no děs, kašel pořád děsný,obsypaná taky pořád,tak si říkám jestli to není ta nemoc (pátá nebo kolik jich je), tu šestou jsme už prodělali. Holky,těch nemocí a těch virů je tolik,že už v tom mám fakt hokej
![]()
Holky moje taky jste mě uklidnili. Mám stejný názor, že to není jenom na teplotu ale i na bolest. A i já si dám paralen když cítím, že na mě něco leze.
Lost to jí muselo ale bolet, ty dětičky si to vůbec nezaslouží, aby tak trpěli.
Děvčata i u vás je taková zima a sníh?
já mám z toho normálně mindrák. Tady snad napadlo 5 centimetrů. Už jsem se těšila, že to všechno zmyzelo a ted toto.
![]()