Poradna duly
Jana Čurdová
Dajmo do práce nastupuji již za týden. Miminko na nějakou dobu odložíme, ale kdy se povedlo, tak to nebudu nějak řešit, necháváme tomu volný průbeh.
Dneska jsme dělali Verče oslavu narozenin. Kámošky příští týden nemůžou tak jsme to udělali už ted.
Příští víkend jdeme na ten ples, tak aby toho nebylo najednou mnoho.
TAK VERČA NEMÁ JAKO CHYBU
A STEJFI,TY JSI TAK STRAŠNĚ SYMPATICKÁ
NO JÁ UŽ SE TAKY TĚŠÍM JAK BUDEME OPĚT SLAVIT NAROZENINY NA 3X, SE NA TO FAKT NETĚŠÍM,ALE JE TO HLAVNĚ PRO SÁRINKU, TAK MAMINA ZATNE ZUBY A VYDRŽÍ ![]()
čau ženy!
Já jsem nějak bez nálady, fotřík zase zlobil, tak jen rychle
Stejfko - tak jako malá je machr!!!!!!!!!!
to je bomba na těch lyžích, fakt koukám jako blázen. Prostě pohoda
![]()
tak pa holky, jdu spát…
Nikolaa píše: čau ženy!Já jsem nějak bez nálady, fotřík zase zlobil, tak jen rychle
Stejfko - tak jako malá je machr!!!!!!!!!!
tak pa holky, jdu spát…![]()
![]()
to je bomba na těch lyžích, fakt koukám jako blázen. Prostě pohoda
![]()
![]()
NIKI, ZLATKO, U NÁS TO VČERA TAKY NEBYLO ZROVNA RŮŽOVÉ,ALE DNES UŽ JE VŠE O.K. MĚ UŽ TO ANI NEBAVÍ POŘÁD NĚCO ŘEŠIT,JE TO S TĚMA CHLAPAMA STÁLE DOKOLA
![]()
Poly - já taky nic neřeším… jen mě to otrávilo. Je to furt dokola a on to prostě nepochopí a nepochopí
… no nic novýho ![]()
Dneska má tatík narozeniny, tak jsem si řekla, že mu udělám překvápko a aspoň uvařím
- udělám mňamku, ještě jsem mu koupila trenky, pár triček, vrtáky a tak, tak snad bude mít radost… teď šneluju, páč je tu bordel jako v tanku… no jako vždy… tak pa
Holky nemyslete,zas tak dlouho stát nevydrží. To jsem si fakt s focením pospíšila, abych to stihla.
Poly dík
![]()
Nikol to bude mít tatka radost určitě. Takových dárků.
![]()
NIKI,TAK SI TO KRÁSNĚ UŽIJTE A DOBŘE NAVAŘ,PAK SE POCHLUB,CO JSI UKUCHTILA AŤ HODÍŠ INSPIRACI
A NA KDY PLÁNUJEŠ TEREZČINU OSLAVU, NA PŘÍŠTÍ TÝDEN??
HOLKY, JÁ MÁM POSLEDNÍ DVA DNY TAK VZDOROVÉ A VZTEKAJÍCÍ SE DÍTĚ
JÁ VÁŽNĚ UŽ NEVÍM CO S NÍ,TO JE DĚS.KDYBY ASPOň MLUVILA A ŘEKLA MI CO JE,ALE TO JEJÍ TRUCOVÁNÍ
![]()
ahoj holky!
Poly - to nebylo nějaký extra jídlo, udělala jsem ražniči. Táta ho dlouho neměl a má to hrozně rád, víš? Tak mu to udělalo radost. Dokonce větší než nějaký dárky. Prostě on je fakt přes to žrádlo, básnil tady o tom celý večer
… ale bylo to hezký… měl radost ![]()
No a s tím dítetem? Vydrž matko! Bude líp
- mě Tereza když se vzteká dává takvoý facky a tak se mi snaží ublížit, až je mi to fakt líto… nevím jak jí to odnaučit… protože když za to dostane, tak to prsotě nepochopí. Ale abych jí to řikala pořád dokola, na to mi taky prdí
… no nenaděláme nic no…
tak pa zatím ![]()
Nikol já dělám, že brečím a musím říct, že to vždy zabere,začne mě hladit a vtírá se. Hned je jiná.
stejfko - pravda, že tohle taky zkouším, i u hraček to takhle dělám, ale ona je placie dubová… kouká a možná jí to dřív přestane bavit, ale jinak zatím nic
… ale neztrácím hlavu, jako správná matka doufám a čekám, že pochopí a přejde jí to
![]()
Ahoj, holky,
tak máme zase od sobotní noci období, které nazývám „mlha přede mnou, mlha za mnou“ - děti pořád řvou, pořád nespíme, pořád je tady bordel. No nejraději bych se neviděla. Pauza od minulého týdne byla prakticky jenom jednu noc a pak to začalo nanovo - asi abych si moc nezvykala. Ach jo!
A včera Šimon řádit do jedenácti a já jsem pak blbec do čtvrt na jednu došívala ten kostým na karneval. No ale Ellča se chovala jako manekýna (teda pokud pominu, že utrhla kapsu ještě doma v předsíni, jak si tam nacpala celou ruku.) Tak jsme to zašily a vyrazily. Holky na Facebooku už viděly, tak tady ještě foto pro ostatní: