Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5597
5.2.10 11:42

tak u nás je na zabití teruš, lezou ji poslední stoličky, jednu dole už má venku, druhá se prořezává a nahoře nevím, to mi nechce ukázat, ale je suža první třídy, furt jen kňourá a já z ní mám už hlavu na prasknutí :evil:

musím se po nějaké té kuchynce už začít dívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
5.2.10 16:59

Bedru mam taky pocit jestli eli posledni dobou nesly nejake zuby dokdy vubec rostou a kolik jich ma byt?A to nas za chvili u sary ceka taky no me asi klepne. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
5.2.10 18:13

Lost, tak základ je 16 (jedničky, dvojky, špičáky a první stoličky) a pak kolem dvou let rostou poslední pětky stoličky, naši terce začli o něco dřív :roll: , ale už se docela těším, až vylezoz, že bude už konečně se zubama klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
5.2.10 18:20

Hmmm to ja taky i kdyz jak rikam na radu jde sarous.no moje nervy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
6.2.10 22:19

Nazdar maminy, taky jenom čekám kdy nám to začne a musím říct, že se vůbec netěším, už aby to bylo za námi. A ty 5 musí do 2 let vyrůst?? Ja si myslím, že my to už nestihneme.

Dneska jsme koupili Veronice lyže k zítřejšímu svátku, doufám, že si nedoláme nohy. To by byl teda dárek, ale pro nás. Doma v obyváku jí to docela šlo no uvidíme zítra. Pokusím se něco nafotit a nahrát, pak se pochlubíme jak nám to šlo.

Zatím se mějte papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
6.2.10 22:21

Lost úpřimnou soustrast, snad vás to nebude tolik bolet a zvládnete to bez nějakých velkých bolestí. Taky nás to čeká, až bude druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
7.2.10 19:09

ty zuby nemusí narůst do dvou let, ale rostou kolem druhého roku, terči asi zrovna rostou další, je ted navečer každou hodinu posraná a už má od toho totálně zarudlej zadek a při otírání se třepe bolestí :-(

Verunce všechno nejlepší k svátku!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
7.2.10 20:22

Ahojte, dnes jsem byla s Damulkou na maškarním - ale jako dověděla jsem se to ráno, takže maska je naprostá improvizace… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
7.2.10 20:51

je luci ten vypada jak holcicka ne moc pekny. :pankac: :pankac: :pankac: Ale je krasnej. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
7.2.10 21:24

Lucka - teda Lucko, já jsem z těch vašich vlasů hotová!!!!!!!! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
7.2.10 21:52

paráda, to je fešák!!!!!! :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
8.2.10 10:31

díky… :lol: Taky se mě několik maminek ptalo, jestli mám holčičku, bo chlapečka… :lol: Ale řádil tam statečně - večer padl a ani neprotestoval… :lol: A já taky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.2.10 11:17

Luci - maska super. Jako improvizace nemá chybu, ani bych to nepoznala :wink: - pirát jak vyšitej :lol:

Já jsem grogy, byla jsem v sobotu kalit, v neděli jsem dostala melouch, udělat 14 stránek brožury pro Pražskou energetiku. Málem jsem vypustila duši, ale povedlo se… tak teď jenom přežívám…

Dala jsem se na hubnutí, takže mezi tím trpím, koukám na hodiny, kdy to budou dvě, co jsem nejedla, abych si dala něco čím se absolutně nenakrmím… chjo… měla jsem sentimentální chvilku a koukala jsem na fotky, jak jsem byla hubená… chjo… ale tak to je podle mě nejlepší čas, ty fotky jsou docela tahák, tak uvidíme, jestli to dám ;-)

tak já jdu zase přežívat :-) Pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
8.2.10 12:42

Ahoj, holky,

Luci, maska je super, taky bych nevěřila, že je to improvizace :-)

Stejfi, pozdě, ale přece přejeme Verunce všechno NEJ!!!

Holky, u nás je to divný. Ellča zlobí a Šíma má zvýšenou teplotu a je strašně ukňouraný. Jinak se mi nezdá, že by mu něco bylo. Měl 37,5 po odečtu. Asi s ním raději zajdu, doufám, že jsou to jen zuby. No ale nevyspaná jsem strašně…

Zíra budu mít nový netbook. Strašně se těším!!! Vybrala jsem si ujetý - růžový. Jirka to nemohl strávit, ale už je v pohodě :-) Konečně si budeme dělat každý svoje a nebudeme se hádat o počítač.
Tady je: http://www.alza.cz/…howImage.asp?…

A taky mi dorazilo ručně šité pouzdro na mobil:
 http://www.fler.cz/zbozi?…

No nic - to jsou takové drobné radosti v tom chaosu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
8.2.10 14:05

ahojte zlatíčka,
Marci-já toto jen schvaluji,jen si dělej starosti, jinak by se člověk zbláznil, já když mám depku,tak si vezmu aito a jedu si něco krásného koupit, i blbůstku za pár kaček,ale je to moje,ještě,že to není často, by jsme museli vytunelovat účet :wink: :lol:
LUCI-co remcáš :cert: kostým nádherný a malý,to je balzám na duši,je překrásný,ten váš táta neví,co ztrácí, je opravdu jak holčička, závidím vlásky :mrgreen: :mrgreen:
NIKI-hoď nožky navrch a dáchni si :wink: :huban:
Tak my holky marodíme, dneska jsem byla s malou u dr. cosi se mi přes víkend nezdála a ty noci :zed: :zed: tak verdikt dr. ANGÍNA,takže jsme nafasovali dvoje antibiotika a jsme zavření doma, moc mi to nevadí, dopol. je s náma Pavel doma a odpoledne se zabavíme sami a stejně jsou ty zimy,že jsem s ní max. tu hodinku venku a jdeme domů,takže je to lepší teď než v létě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí