Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
1.2.10 13:53

Werco nwvim.No mozna neco zkusim pred tretim rokem ale pak bych ji dala do normalni radci. :wink: :wink: :wink: Jo a jinak bych ji tam nedala z financnich duvodu. :wink: :wink: :wink:

macko diky co se u vas deje v noci?tak at je to brzy ok ja chci taky jaro. :pankac: :pankac: :pankac:

Holky diky a vendul mas pravdu uvidime. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
1.2.10 13:54

Vendul, sama nevím, kde se u nás bere tolik prádal, jestli on mi to drahouš netahá i od milenek :think:

Werčo, určitě bych dítě na takovou školu nedala, pokud budu hledat něco jiného než klasiku, zaměřím se na jazyky nebo PC, nebo sport.

Mací, myslím, že pokud se jedná o sebevědomí nás čechů, tak to je obecně obr průšvih a asi to není až tak ve škole. Jsme prostě naučený pořád někoho poslouchat a nechat se vést. Nejdřív hitlerem, potom rusama a my sami nějak nezvádáme důležitá rozhodnutí a jít jen tak v čele s hlavou vztyčenou. Myslím, že v zahraniční jsou úplně jinde a to už jsem opravdu kus světa viděla, ale pokud my, rozumné matky, budeme děti vychodávat jinak, máme taky šanci i bez alternativních zš něco dokázat.
Toť můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
1.2.10 13:58

jo holky a k té střevní chřipce, na prezidentský byl celý týden ubytovaný lyžařský kurz z Prahy VŠE. První den srandičky a rumíky a pak to začalo, nejdřív jeden průjem, potom další a další, v pátek už jsme k večeři dávali na stoly i oloupanou mrkev a suchý chleba. To se jim to moc nevyvedlo, cca 15 z 50 to odneslo záchodovou příhodou nebo :poblion:

Lost, snad se z toho brzy dostanete, je to nepříjemné dospělému, natož pak prckovi a ještě dvoum.

Eilen, Jony je teda chlapák, ti nějak vyrostl, ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.2.10 14:41

čau holky,

tak já mám hotovo a rovnou jsem utíkala utratit něco málo do Mráze na látky :D tý jo, tam byl takový šrumec, že jsem to vůbec nepobírala 8-o

Takže se jde srážet, zítra cvíčo a hurá na to. Neprozradím, ale výsledek ukážu :wink: :wink: :wink:

Werčo - můj názor je, že já jsem sto let za opicema a vůbec nevím, co to je alternativní školka, ale ztotožňuju se s názorem Katky. V dnešní době… prostě asi hlavně jazyky… chudák jestli je po nás, tak má co dělat… pc se dá naučit bez problémů a sportu může mít až nad hlavu… já volím jazyky :pankac: :pankac: :pankac: … ale uvidíme no… já si myslím, že spíš bude zručná po tátovi… tak hold, každý nemůžeme mít všechno :wink: …

Lost - jééé, že si tím vždycky musí projít celá rodina :-? ať je vám brzy líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
1.2.10 15:11

Holky, já si nemyslím, že jsou češi na štíru se sebevědomím. Naši rodiče možná, ty měli tu změnu v roce 89 takovou moc hrr. Ale naše generace nebo čtyřicátníci už jsou podle mě v pohodě. Ona trocha pokory taky vůbec není na škodu. Když se na to kouknu z pohledu zaměstnavatele (jako mzdová účetní a personalista to umím), tak přílišně sebevědomej zaměstnanec taky není žádná výhra. Ono k tomu sebevědomí je totiž potřeba taky něco umět… :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
A souhlasím s Akacou. Taky si myslím, že úplně stačí to sebevědomí pěstovat doma. Oni si pak v normální škole poraděj.

Eilena - taky jsem ti chtěla okomentovat Jonáška. Jsem zapomněla. :oops: :oops: To je CHLAP!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
1.2.10 19:55

Ahojte holky…

VERČO - já taky říkám ne. A to ze stejného důvodu jako Katka. Pro mě je také důležitější cizí jazyk. PC asi ani tak ne, ale ty jazyky - budou potřeba.

Vendul - krásné umístění - moc Vám to slušelo…

Holky, malej začal v pátek večer zvracet, do toho průjem. Já začala v sobotu a dnes funguju jen proto, že sem na práškách. Mám hroznou migrénu a Damu samozřejmě potřebuje to, na co je zvyklej… Myslím, že za chvíli na mě nebude působit ani jeden prášek tlumící bolest… :-) :-)

Držte se… já si jdu lehnout, prďolák konečně zalehnul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
1.2.10 20:17

holky ještě jednou dík za názory.. :dance: ..opravdu jsou různorodé..je to téma které by se dokola dalo furt omýlat :-) jen takovou tečku zatím,napsal mi kamarád názor,má vystudovanou pedagogiku:..dal bych své dítko do Montessori. Protože většinou je to u ZŠ a vědí jak dále s těmi dětmi pracovat. Ze zkušenosti vím, že děti jsou více kooperativní, komunikativní, hravé a bystré. Je to tam zaměřené na praktickou výchovu, kterou já prosazuji..rozhodně bych tím nechtěla nic vnucovat,jen mi ten názor taky přišel zajímavý,poněvadž je z praxe. :wink:

Jinak jsem hotová,buď jsem těhoná,nebo mám takový premenstruační syndrom,že bych z toho :poblion: Holky úplně se klepu,jsem pernamentně vyloženě na*raná,podrážděná,plačtivá,prostě šílenost :zed: Do toho se Lukášovi nezdálo jak vařím rýži,tak jsem hodila s několika kusy nádobí a řekla mu at si to uvaří sám,nebo at to nežere :evil: :pocitac: :cert: nejsem schopná se soustředit na to co mám psát do školy…četla jsem o všem možném na PMS,tak musím říct doktorovi,jinak za chvíli rozmlátím celý byt :zed: :oops: :oops: a včera mě musel slyšet celý barák,možná i ulice.Dvakrát (behem půl roku) jsme se chytli,poněvadž lukáš vždy počká až jde malej jíst a pak sevytratí na balkon kouřit,jenže Robík to slyší,v momentě vyleze ze židličky a pak už nechce jíst (bojí že táta odejde)..opravdu dvakrát jsme to dost vážně řešili.A včera robík opět jedl a lukáš že půjde kouřit.Řekla jsem mu at nechodí že ho robík uslyší a zase se normálně nenají,prý on si mě nevšimne,ještě jsem mu to dbakrát zopakovala a on nade mnou jen mávnul rukou.odešla jsem se slovy,sám uvidíš.A taky že jo!jen za sebou zavřel dveře na balkon už malej vylejzal ze židličky a už nic nejedl..On je v tomhle ohledu neskutečně sobeckej.A já už nevím co dělat.jako proč tohle dělá?umí být jinak v pohodě ve všech směrech,ale občas jsou takovéhle věci,kvůli kterým se musíme desetkrát pohádat a on to stejně udělá po jedenácté.pro mě zrovna u něj absolutně nepochopitelné :nevim:

jeee se omlouvám že jsem se tak rozepsala,ale nějak jsem to ze sebe potřebovala dostat,kdybyste viděli jak do té klávesnice mlátím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
1.2.10 21:12

Werčo, jak moc tě chápu…

Holky, u nás už to vyvrcholilo po dnešku… Řekla jsem Alešovi, že od něj odejdu. Už nějak nemám sílu… :cry: Teď ještě musím vymyslet, jak všechno udělám… Ale už opravdu nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
1.2.10 22:10
Lucie_K píše:
Werčo, jak moc tě chápu…Holky, u nás už to vyvrcholilo po dnešku… Řekla jsem Alešovi, že od něj odejdu. Už nějak nemám sílu… :cry: Teď ještě musím vymyslet, jak všechno udělám… Ale už opravdu nemůžu…

JEŽIŠI LUCINKO,TO SNAD NE??PROBOHA,TO SNAD NE?? ONY MUSÍ BÝT NĚJAKÉ ERUPCE,MY MÁME DOMA UŽ DVA DNY TAKY VÁLKU :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
1.2.10 22:14

S TOU CHŘIPKOU CHÁPU, JÁ JSEM TO MĚLA Z PÁTKU NA SOBOTU, JSEM ZVRACELA A MĚLA PRŮJEM, ZÁCHOD CHUDÁK NESTÍHAL :oops: :roll:
JINAK U NÁS NA ZABITÍ, SÁŘE ROSTOU POSLEDNÍ ZOUBKY A TO ZADNÍ STOLIČKY, JEN ŘVE, JEČÍ, O NOCÍCH ANI NEMLUVÍM, HOMEO ANI GELY NEZABÍRAJÍ,UŽ NEVÍM CO S NÍ, JSEM SLABOCH,ALE VRÁTILA JSEM JÍ DUDEL,TO SE VÁŽNĚ NEDALO,JAK VYROSTOU,TAK DUDEL VEZMU A VYHODÍM HO :roll: ZÍTRA ZAJEDU DO LÉKÁRNY A HOMEOPATIČKY SE ZEPTÁM,JESLTI BY MI NĚCO NEPORADILA :-( :-( TAKŽE HOLKY,VY CO MÁTE DVĚ DĚTI, UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...... TEď JSEM RÁDA ZA TO JEDNO :wink:
WERI-PAVEL MI TOTO S TÍM KOUŘENÍM DĚLÁ TAKY, MÁM HO ZABÍT?????? ONI SE PROSTĚ NEZMĚNÍ, TO JE BEZ KOMENTÁŘE :cert: :cert: :cert: A S TÍM TĚHU TI TO MOC PŘEJI,SNAD VYJDE VŠE O.K. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.2.10 22:57

čauky!

Lucko - to mě mrzí, snad se vyčistí vzduch a bude zase dobře! Neuspěchej nic a všechno si pořádně promysli, ať neuděláš nějakou chybu, už tak nebo tak. Držíme palce…

Holky klepu na dřevo, že u nás je to v poho, Tereza je sice dosti protivná (uvidíme zítra v koutku :-( - snad to bude v poho), ale jinak nějaký extra projevy nejsou… hlavně že není nemocná, to taky klepu a všem nemocným posílám meducínu, ať je vám líp :wink: :wink: :wink: …

U nás je to zase naopak… Mára už dlouho seká latinu… teda sekal do včerejška a pak se opět vožral jako prase, ale vytrestáním mu bylo dvojité zajetí do depa, páč opět půl noci jezdil metrem, páč usnul a vždycky když jel zpátky tak usnul zase… no prdel když mi to vyprávěl… jinak to bylo po měsíci a jinak sekal latinu už od rána, takže jsem ani nevyšilovala… takže klepu a u nás zatím erupce neprobíhají… oba se snažíme… po tom co bylo, ještě aby ne…

No já jsem si dneska nakoupila látku, suším to tady na topení, aby to bylo co nejdříve a pak se rozhodnu, že budu dělat něco jiného, lepšího a na to si musím koupit látku novou :roll:… no tak chápete to? Typická ženská :zed: :nevim: 8-)

Tak přeju dobrou a zítra podám report, co moje nervíky :-D pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
3.2.10 14:11

Ahoj,
Nikol, ta jsi teda nerozhodná, hlavně se nám potom nezapomeň pochlubit :wink:

Holky začínám být zoufalá z Rozárčinýho spaní. Už 5 dní spí bez dudlíka, měla 3, oblíbený v puse a 2 v ručičkách, ale oblíbenýho vytratila venku a od té doby už dudlíka do pusy nechce. Je to super, jsem ráda, bála jsem se, jak tohle zvládneme, fakt se to povedlo bez větších problémů, ale usínání je teď příšerný. Večer usíná kolem 21,15 a to je od 8 v postýlce a po obědě si tam 2 hodiny hraje a když už jí fakt vynadám, nebo u ní zůstanu, tak teprve usne. Dřív třeba spala do 10 minut. Jestli to takhle bude pokračovat,už během spánku nic nestihnu. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
3.2.10 14:24

katko ja bych to nechala kdyz tam nic nedela a je v postylce a hraje si tak ji nech.ja nestiham ted vubec nic a sem rada kdyz si tu 1,5co Eli spi aspon odpocinu ale nastane doba kdy uz spat nebude chtit a ja s tim nic nenadelam. :roll: :roll: :roll:

Jinak ja mam ted hroznou depku Ela je na ranu takze ted prdim fakt na vse stve me ze proste domacnost nefunguje jako ma a posledni dobou me stve i martin. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
3.2.10 14:25

Jo katko a nezapomen ze deti rostou a treba uz spat nebudou proste chtit s tim uz nic nenadelame. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
3.2.10 15:32

Ahoj ženy!

Tak cvíčo bylo v klidu! Jen jsme tam byli tři děti a ne zrovna aktivní, tak nám na to pěkně prděli… jo a shodou okolností jsme se bavili o těch valsdorský školkách či jak se to jmenuje a teda NE! Nedala bych jí tam… Myslím že Markovi by se to třeba mohlo líbit, ale jen ať je holka začleněná mezi ostatníma dětma…

No a Katko - no nějak jsem nevěděla co s tím… dneska jsem se na to měla hned vrhnout a místo toho jsem totálně padla a nechce se mi nic… musím se vždycky vzpamatovat z toho, že nejsem ve stresu a že je to pohoda… no a to mi tak dva dny trvá, že nemůžu nic… možná tak dám najíst Tereze a jinak jsem nepoužitelná…

A s tím spaním, já bych to neřešila… my to takhle máme pořád jak píšeš ty a přišlo mi to normální :lol: - teda jak kdy no… někdy taky spát nechce, tak je třeba dvě hodiny v postýlce a hraje si tam… a pak jí radši vyndám, aby usínala po čtvrtý, tak to by absolutně pak nespala večer… no a večer je v postýlce taky od osmi a usíná kolem devátý - půl desátý… ale je to bez scén, jen pořád vyhazuje dudlík a dožaduje se pozornosti a chce,a by tam někdo chodil… takže já jí v postýlce nechávám…

Lost - neřeš domácnost, hlavně abys zvládla děti a sebe :wink: :wink: :wink:. Domácnost ti neuteče! A myslíme na Vás, ať se Eli taky už uklidní, je to taky čertík teda :cert: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí